panosno1com Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Θα ηθελα να ρωτησω, πορτα σαν κι αυτη που ειπατε πιο πριν σελιδες (των 300 ευρω) με κλειδαρια omega συνδυαζεται; επισης που μπορω να κοιταξω ή να παρω προσφορες για περιοχη Κερατσινι (καπου σε γειτονικους δημους πχ) εκτος απο τον Μπαλ...ο ?
mclein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, panosno1com είπε Θα ηθελα να ρωτησω, πορτα σαν κι αυτη που ειπατε πιο πριν σελιδες (των 300 ευρω) με κλειδαρια omega συνδυαζεται; επισης που μπορω να κοιταξω ή να παρω προσφορες για περιοχη Κερατσινι (καπου σε γειτονικους δημους πχ) εκτος απο τον Μπαλ...ο ? προσωπικα δεν εχω λυσει πορτα των 300€. θεωρω οτι ειναι ατοπο ομως να βγαλεις την οποια κλειδαρια θα εχει η πορτα κ να τροποποιησεις για να μπει ωμεγα. αν παρεις τετοια πορτα, αγοραζεις εναν κυλινδρο 80~100 ευρω και επανω και τελειωνει η ιστορια.
ritualistic Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχει κανεις αποψη για την Axi Home 3D απο Balomenos ?
mclein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχει κανεις αποψη για την Axi Home 3D απο Balomenos ? τι θελεις να μαθεις ;
ritualistic Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Θεωρείται καλη επιλογή ? Αξιζει σαν επένδυση ? Υπαρχουν αλλες καλυτερες επιλογες με τα ιδια η λιγοτερα χρηματα ?
cger Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Θεωρείται καλη επιλογή ? Αξιζει σαν επένδυση ? Υπαρχουν αλλες καλυτερες επιλογες με τα ιδια η λιγοτερα χρηματα ? Διάβασε λίγο τα προηγούμενα posts, αναφέρει και specs για αυτό το μοντέλο που αναφέρεις.
ritualistic Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Διαβαζοντας προηγουμενα ποστς βλεπω οτι δεν θεωρειται μια κλειδαρια που θα δυσκολευτει καποιος να παραβιασει. Ας θεσω διαφορετικα το ερωτημα μου... υπαρχει κατι τετοιο με συνολικο κοστος (και εγκατασταση) γυρω στα 350ε ? Αν οχι υπαρχει εστω μια καλυτερη προταση απο την 3D ? @mclein θα ηθελα και την δικη σου γνωμη μιας και βλεπω θεωρεισαι αυθεντια στο φορουμ πανω στο θεμα
SavvinDiesel Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα.. Μετά από καιρό υπομονής, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναβαθμίσω την εξώπορτα του σπιτιού. Μιας και μιλάμε για βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα για Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλό κατασκευαστή/εγκαταστάτη στην πόλη μας; Δεν έχω βάλει ταβάνι στο τελικό ποσό που θα δαπανήσω, μιας και πόρτα ασφαλείας μία φορά βάζεις (εξαιρώντας τις αναβαθμίσεις της κλειδαριάς κ.πλ.). Τί συνδιασμό πόρτας-κλειδαριάς-κύλινδρου-defender μου προτείνετε σαν λύση αρκετά άνω του μέσου όρου και στα όρια της υπερβολής για ένα τυπικό διαμέρισμα, σε ''δύσκολη'' όμως περιοχή. Ίσως κάποιοι γελάσουν με την προαναφερθήσα περιγραφή, αλλά με αυτά που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά, έχει φοβηθεί το μάτι μας. Δεν έχω να κρύψω θησαυρό, αλλά η παραβίαση της ιδιωτικότητας μας από μόνη της , νομίζω ότι πολυτιμότερη από οτιδήποτε θα μπορούσαν να αφαιρέσουν από ένα διαμέρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
mclein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, spyros_vas είπε Θεωρείται καλη επιλογή ? Αξιζει σαν επένδυση ? Υπαρχουν αλλες καλυτερες επιλογες με τα ιδια η λιγοτερα χρηματα ? 1 ώρα πριν, spyros_vas είπε Διαβαζοντας προηγουμενα ποστς βλεπω οτι δεν θεωρειται μια κλειδαρια που θα δυσκολευτει καποιος να παραβιασει. Ας θεσω διαφορετικα το ερωτημα μου... υπαρχει κατι τετοιο με συνολικο κοστος (και εγκατασταση) γυρω στα 350ε ? Αν οχι υπαρχει εστω μια καλυτερη προταση απο την 3D ? @mclein θα ηθελα και την δικη σου γνωμη μιας και βλεπω θεωρεισαι αυθεντια στο φορουμ πανω στο θεμα θεωρειται ενα καλο πακετο το συγκεκριμενο, ομως αν σκεφθεις οτι το defender ειναι ενα απλο ατσαλινο τυπου disec sferik / cisa... τότε μαλλον καταλαβαινεις οτι ο balomenos σου πουλαει ονομα στα 350€ και οχι μια κλειδαρια. εξαρταται παντα τι θα αντικατασταθει. εχω ξαναπει πως η Cisa Revo ειναι πλεον μονοδρομος, με κοστος στα 50€ + φπα μετα εχουμε το defender οπου με 35€ βρισκεις bd200, 80€ bkd250. τελος ειναι ο κυλινδρος οπου αν σ'αρεσουν τα περιεργα : 4ks evva, Ics evva, Mauer Nw5, Abloy Protec2 κ λιγες επιλογες ακομη... Γενικα το σεναριο της βασετ ειναι ενα πιο νεο σεναριο Omega Plus. Απλως εχασε την αποκλειστικοτητα ο balomenos & πλεον εχει κατι νεο ! 1
ritualistic Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 @mclein αρα με 280ε λες πως μπορω να εχω κατι θεωρητικα ασφαλεστερο απο την προταση του balomenos, καταλαβαινω σωστα ? Αν εγω επαιρνα αυτα τα πραγματα μεμονωμενα μεσω σκρουτζ, θα μπορουσαν να τοποθετηθουν σε παλια πορτα ασφαλειας tesio και ποσο θα κοστιζε η τοποθετηση περιπου ?
n4sleep Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ο αφαλός Dierre New Power που έχω εγκαταστήσει προ 5ετίας, προσφέρει ακόμα ασφάλεια? (σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά με καταπέλτη και defender)
mclein Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, n4sleep είπε Ο αφαλός Dierre New Power που έχω εγκαταστήσει προ 5ετίας, προσφέρει ακόμα ασφάλεια? (σε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά με καταπέλτη και defender) δεν εχει ακουστει καποιο κρουσμα. δεν εχουμε προβληματα σε κυλινδρους με ζωγραφιστό συνδιασμό. 4 ώρες πριν, spyros_vas είπε @mclein αρα με 280ε λες πως μπορω να εχω κατι θεωρητικα ασφαλεστερο απο την προταση του balomenos, καταλαβαινω σωστα ? Αν εγω επαιρνα αυτα τα πραγματα μεμονωμενα μεσω σκρουτζ, θα μπορουσαν να τοποθετηθουν σε παλια πορτα ασφαλειας tesio και ποσο θα κοστιζε η τοποθετηση περιπου ? νομιζω οτι αν προκειται για Τεσιο η κλειδαρια του balomenos δε βγαινει στα 350 - οπως και στα 280€ δε νομιζω να βγαινουν τα προϊοντα επιπεδου που επιθυμεις γενικως. η τοποθετηση προϊοντων μπορει να κοστιζει απο 50 εως 100 ευρω, αναλογα την πορτα & τον καλλιτεχνη
prometheas Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλά ολα αυτά για τις πόρτες αλλά με τα παράθυρα τι κάνουμε ; Νομίζω οτι πολλοί διαρρήκτες θα προτιμήσουν να μπούν σε ένα σπίτι από μπαλκονόπορτα /παράθυρο έστω και ασφαλείας αντί να παιδεύονται να διαπεράσουν μια καλή πόρτα. Τι λένε οι γνώστες ; 1
villasg Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πιο καλη λυση στα παραθυρα ειναι εξωτερικα καγκελα ! ! ! ! =============================================================== Πρόσφατα οπως εγραψα αλλαξα τον αφαλο απο την πόρτα ασφαλείας στην Αθηνα . Ειχα Mauer Elite 2 Red Line Series και έβαλα τον εβαλα τον scudo dck . Τον Mauer Elite 2 τον εβαλα στην πόρτα εισόδου ( αλουμινίου ) που εχω στο εξοχικό . Απλα με ανησυχεί που "εξεχει" λιγο ο αφαλος . Υπάρχει κίνδυνος νατον "σπάσουν" με καποιο κάβουρα - γκαζοταναλια κλπ ? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από villasg
swayback Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, villasg είπε Πρόσφατα οπως εγραψα αλλαξα τον αφαλο απο την πόρτα ασφαλείας στην Αθηνα . Ειχα Mauer Elite 2 Red Line Series και έβαλα τον εβαλα τον scudo dck . Τον Mauer Elite 2 τον εβαλα στην πόρτα εισόδου ( αλουμινίου ) που εχω στο εξοχικό . Απλα με ανησυχεί που "εξεχει" λιγο ο αφαλος . Υπάρχει κίνδυνος νατον "σπάσουν" με καποιο κάβουρα - γκαζοταναλια κλπ ? Ναι, σπάει, αλλά είναι brake secure ο συγκεκριμένος. Δηλαδή αν προσπαθήσουν να τον σπάσουν, θα αποκολληθεί ΜΟΝΟ το κομμάτι που προεξέχει. Και μετά θα μπορείς να βάλεις το κλειδί κανονικά. Θα σου πρότεινα να έβαζες ένα defender για πόρτες σιδερένιες/αλουμινίου αλλά έχω την εντύπωση (για να μην πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι εξέχει αρκετά ο κύλινδρος και δεν θα μπορεί να μπει defender. Αν σε ενδιαφέρει είναι απλό. Μετράς ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα χιλιοστά προεξέχει (μαζί με την ροζέτα τη βιδωτή που βλέπω στη φωτό), μας λες, και σου λέμε αν υπάρχει κάτι. Συνήθως αυτά είναι σχετικά φθηνά. Πιο φθηνά από το να βάλεις καλύτερο κύλινδρο. 1 ώρα πριν, prometheas είπε Καλά ολα αυτά για τις πόρτες αλλά με τα παράθυρα τι κάνουμε ; Νομίζω οτι πολλοί διαρρήκτες θα προτιμήσουν να μπούν σε ένα σπίτι από μπαλκονόπορτα /παράθυρο έστω και ασφαλείας αντί να παιδεύονται να διαπεράσουν μια καλή πόρτα. Τι λένε οι γνώστες ; Ξεκινάς από τις πιο απλές και οικονομικές λύσεις για συρόμενα ή ανοιγόμενα κουφώματα, δηλαδή σύρτες τύπου CAL DOUBLE, δαγκάνες, κλπ. Και μετά πας σε ακριβότερες αλλά σαφώς ανώτερες λύσεις, όπως κάγκελα (ανοιγόμενα ή πτυσσόμενα), ρολά/παντζούρια και τζάμια ασφαλείας, συναγερμούς, κ.λπ.. Συνοπτικά, καλό είναι πάντα να το βλέπουμε συνολικά το πρόβλημα. Δηλαδή επειδή τα κουφώματα ασφαλείας κλπ είναι αρκετά ακριβές λύσεις συνήθως, καλό είναι να κάνουμε τουλάχιστον τα "απαραίτητα" και όχι για παράδειγμα "δεν βαριέσαι, φτιάχνουμε την πόρτα και τα παράθυρα τα αφήνουμε γιατί είναι ακριβά να τα αλλάξουμε". Αναφέρομαι δηλαδή στις πιο οικονομικές και απλές λύσεις. Το από που θα προτιμήσουν να μπουν, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από swayback 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις