Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o nw5 ειναι ιδιος μεσα - εξω. ο nw4 δε θυμαμαι.

ο abloy ειναι ελαφρως πιο ενισχυμενος απ'εξω + οτι οι δισκοι μπαινουν με συγκεκριμενη φορά ωστε να μην εξολκούνται με γνωστές μεθόδους.

επισης, abloy, 4ks, ics κλπ εχουν και ατσαλινες εκδοσεις.

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω μια πόρτα της TESIO με μικρό κλειδί και επιθυμώ να αναβαθμίσω την κλειδαριά και τον κύλινδρο λόγω παλαιότητας. τι θα μου προτείνατε με οροφή τα 250 ευρά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να αγορασεις οποιον κυλινδρο θελεις και να τον τοποθετησεις (στο ταβανι των 200€)

την κλειδαρια μην την αλλαξεις αν δεν εχει σκαλωματα.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

mclein,

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι η υπάρχουσα κλειδαριά παραμένει αξιόπιστη επιλογή  (και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται αλλαγή) ή είναι πολύ ακριβή η αντικατάστασή της (βλέπω ότι για την αντικατάσταση των TESIO απαιτούνται περίπου 200 ευρά)?

Δημοσ.
23 hours ago, mclein said:

επισης, abloy, 4ks, ics κλπ εχουν και ατσαλινες εκδοσεις.

Ο  abloy o απλός δεν είναι ατσαλένιος? Η break secure έκδοση απλώς έχει ενισχυμένο μπροστινό στόμιο από ότι ξέρω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mamos1975 είπε

mclein,

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι η υπάρχουσα κλειδαριά παραμένει αξιόπιστη επιλογή  (και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται αλλαγή) ή είναι πολύ ακριβή η αντικατάστασή της (βλέπω ότι για την αντικατάσταση των TESIO απαιτούνται περίπου 200 ευρά)?

αρχικα δεν ξερω με τι κλειδι εχει τοποθετηθει το πακετο. μπορει να εχεις καποιον nw4 που δε χρειαζεται τιποτα αλλαγή.

γενικα δεν υπαρχουν διαρρηξεις με τρυπηματα / κοψιματα. πολυ σπανια ειναι αυτα τα σεναρια. 

το μονο που ΙΣΩΣ να θελει αλλαγη, ειναι ο κυλινδρος σου.

Μόλις τώρα, cineaste είπε

Ο  abloy o απλός δεν είναι ατσαλένιος? Η break secure έκδοση απλώς έχει ενισχυμένο μπροστινό στόμιο από ότι ξέρω.

ειναι ατσαλινος αλλα οχι hardened. θελει μεν καλο, ισχυρο τρυπανι & αργες στροφες αλλα δεν ειναι ιδιος με τον hardened που απαιτει διαμαντοτρυπανο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2018 στις 9:31 ΠΜ, mclein είπε

160€ rs3s μετα το Φλεβαρη, δεν πιστευω να υπαρχει στην αγορα με φπα.... :) :)

Τωρα που το λες συνειδητοποιω οτι εχει σχεδον διπλη τιμη απο τον Ap4.

Ειναι ρεαλιστικη η τεραστια διαφορα τιμης?

Δλδ εν προκειμενω ισχυει το "οτι πληρωσεις παίρνεις"?

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.

o ap4s με 5 κλειδια, ειναι στα 110~130...

το θεμα ειναι οτι θεσσαλονικη μαθαινω πως κυκλοφορει ap4s στα 100€ με 5 κλειδια αλλα εχει ελευθερο προφιλ αντιγραφης.

ο rs3s ειναι ιδιος κυλινδρος αλλα το ατσαλακι του κλειδιου κρινεται απαραιτητο. καποιοι εχουν δοκιμασει χωρις το ατσαλακι κ λενε πως λειτουργει...

γενικα με την υπαρξη abloy, 4ks, nw5, mt5 - και με αντικλειδια εως 20€ - και με δυνατοτητα αλλαγης συνδιασμου σε περιπτωση απωλειας, νομιζω οτι πλεον δε συμφερει ο rs3s.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mclein είπε

και με δυνατοτητα αλλαγης συνδιασμου σε περιπτωση απωλειας, νομιζω οτι πλεον δε συμφερει ο rs3s.

Χρονια πολλα  mclein οπως και σε ολους τους φιλους του νηματος και του φορουμ.

ΥΓ.  Υπαρχουν κυλινδροι με  "δυνατοτητα αλλαγης συνδιασμου" (οπως η omega plus?)

και  ποιοι ειναι αυτοι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχω μια πορτα ασφαλειας NOVA PORTA με κλειδαρια securemme  με κλειδί χρηματοκιβωτιου. Τωρα τελευταια ενω μπορω και κλειδωνω κανονικα, δηλ χωρις δυσκολια στο γυρισμα του κλειδιου, στο ξεκλειδωμα στο τελευταιο γυρισμα του κλειδιου μαγκωνει και το κλειδι δεν γυρναει εκτος εαν βαλω αρκετη δυναμη. φοβαμαι οτι θα σπασει μεσα και μετα τρεχατε ποδαρακαι μου. Επισης παρατηρησα οτι οι δυο πανω κυλινδροι δεν βγαινουν τοσο εξω οσο οι δυο κατω κατω που εχει στο πλαι η πορτα οταν κλειδωνω.και τωρα δεν κλειδωνω καθολου γιατι φοβαμαι στο τελευταιο γυρισμα του κλειδιου στο ξεκλειδωμα θα σπασει το κλειδι μεσα.

καμια ιδεα τι φταίει ή τι μπορω να κανω??

ευχαριστω εκ των προτερων...

Επεξ/σία από navger
Δημοσ.
Στις 4/8/2018 στις 12:41 ΠΜ, ringboy είπε

Χρονια πολλα  mclein οπως και σε ολους τους φιλους του νηματος και του φορουμ.

ΥΓ.  Υπαρχουν κυλινδροι με  "δυνατοτητα αλλαγης συνδιασμου" (οπως η omega plus?)

και  ποιοι ειναι αυτοι?

ολοι οι κυλινδροι που ειναι modular ή τουλαχιστον υπαρχουν στις επισημες ελληνικες αντιπροσωπειες, μπορουν να αλλαξουν συνδιασμο.

ειτε κυκλοφορουν σε εκδοσεις 3+1+1 - είτε αλλαζουν συνδιασμο κατοπιν παραγγελιας του κατοχου. 

η ωμεγα, ειναι μια περιπτωση ειδικη. καθως αλλαζει συνδιασμο αλλα οχι απειρες φορες.

22 ώρες πριν, navger είπε

Καλησπερα, εχω μια πορτα ασφαλειας NOVA PORTA με κλειδαρια securemme  με κλειδί χρηματοκιβωτιου. Τωρα τελευταια ενω μπορω και κλειδωνω κανονικα, δηλ χωρις δυσκολια στο γυρισμα του κλειδιου, στο ξεκλειδωμα στο τελευταιο γυρισμα του κλειδιου μαγκωνει και το κλειδι δεν γυρναει εκτος εαν βαλω αρκετη δυναμη. φοβαμαι οτι θα σπασει μεσα και μετα τρεχατε ποδαρακαι μου. Επισης παρατηρησα οτι οι δυο πανω κυλινδροι δεν βγαινουν τοσο εξω οσο οι δυο κατω κατω που εχει στο πλαι η πορτα οταν κλειδωνω.και τωρα δεν κλειδωνω καθολου γιατι φοβαμαι στο τελευταιο γυρισμα του κλειδιου στο ξεκλειδωμα θα σπασει το κλειδι μεσα.

καμια ιδεα τι φταίει ή τι μπορω να κανω??

ευχαριστω εκ των προτερων...

μπορεις να σταματησεις να χρησιμοποιεις τα φθαρμενα κλειδια & να κοψεις 1 καινουριο σε καποιον κλειδαρα που εμπιστευεσαι τη σωστη εργασια του.

μπορεις να αλλαξεις συνδιασμο με 40 εως 60 ευρω.

το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να αλλαξεις την κλειδαρια, με κοστος απο 120€, καθως φανταζομαι ειναι τουλαχιστον 8 ετων οποτε χριζει αλλαγης ετσι κι αλλιως ως μηχανισμος. (περαν της ασφαλειας που δε σου παρεχει) !

• Thanks 1
Δημοσ.

Τον αλλο μηνα αλλαζω σπιτι(ενοικιο ξανά)

Τι να αλλαξω;

Μυλο, κλειδαριά ή και τα 2;

Οικονομικες προτασεις;

Η πορτα ειναι θωρακισμενη

Δημοσ.

αλλαζεις οτι μπορεις + οτι χρειαζεται. παντα αυτος ειναι ο ιδανικος συνδιασμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mclein

καλησπερα, ευχαριστω για την απαντηση. αφαιρεσα το κομματι με τις 3 βιδες, εριξα λιπαντικο μεσα στη κλειδαρια και ολα ειναι τελεια, σαν βουτυρο γυρναει τωρα! 

ομως δεν μπορω ευκολα να βγαλω το σωμα της κλειδαριας. δες και την εικονα.

αρα μηπως πιστευεις θα ηταν καλυτερο να αγορασω κατι τετοιο http://www.safecase.gr/κιτ-αλλαγής-securemme-25c

kit αλλαγης και να βαλω εναν κυλινδρο? \

Να σημειωσω οτι δεν ειναι δικο μου το σπιτι (αν και τη πορτα την εβαλα εγω) και δεν θελω να επενδυσω και αλλα, και αρα οταν φυγω παιρνω το κιτ αυτο και τον κυλινδρο και ξαναβαζω αυτη που εχει τωρα

ευχαριστω και παλι!!

Νικος

thumbnail.jpg

Επεξ/σία από navger
Δημοσ.

πως θα κανεις την τρυπα για το defender ?

μετα πως θα καλυψεις αυτη την τρυπα ?

το συστημα μετατροπης καλο ειναι για τη δικη σου περιπτωση δεν ξερω ομως τελικα ποσα λεφτα θα αφησεις ή οχι εκει !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...