Link7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, swayback είπε Ενδιαφέρον το ότι έχει βγει βελτιωμένη έκδοση. Λογικό βέβαια μιας και το αρχικό έχουν καταφέρει κάποιοι να το ανοίξουν χωρίς τα μαγνητικά κλειδιά του. Η τιμή του RS3S είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Εντάξει η τιμή είναι ειδική για εμένα λόγω συνεργασίας με τον εισαγωγεα. Πωω ρε φίλε τώρα με αγχωσες με το μαγνητικο που έγραψες πως το άνοιξαν
swayback Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Link7 είπε Εντάξει η τιμή είναι ειδική για εμένα λόγω συνεργασίας με τον εισαγωγεα. Πωω ρε φίλε τώρα με αγχωσες με το μαγνητικο που έγραψες πως το άνοιξαν Δεν θα αγχωνόμουν. Δεν το ανοίγει ο οποιοσδήποτε. Απλά το ανέφερα με αφορμή την βελτιωμένη έκδοση. Αλλά ακόμα και να το καταφέρει κάποιος, μετά θα πρέπει να ασχοληθεί με τον RS3S και το defender, οπότε no worries. Συνοπτικά το κιτ αναβάθμισης που έχεις επιλέξει είναι πολύ καλό. Πολύ πιο πάνω από τον Μ.Ο. των κιτ που βάζουν οι περισσότεροι. 1
Link7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αν επιτρέπεται πόσο θα κόστιζε ένα τέτοιο πακέτο μαζί με τοποθέτηση?
swayback Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Link7 είπε Αν επιτρέπεται πόσο θα κόστιζε ένα τέτοιο πακέτο μαζί με τοποθέτηση? H Cisa Revo κάνει 75-80, το μαγνητικό δύσκολο να το βρεις κάτω από 100 και ο RS3S κάνει συνήθως 150~160+ με 5 κλειδιά σε διάσταση 30-50. Οι τιμές είναι με ΦΠΑ και είναι τιμές λιανικής φυσικά. Συνήθως κάπου τόσο τα βρίσκεις στα online κλειδαράδικα ή σε ορισμένα κλειδαράδικα. Αν μπορείς να γλυτώσεις τον ΦΠΑ σαφώς το κόστος μειώνεται αρκετά. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από swayback 1
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Link7 είπε Τον βρίσκω στα 116€ τελική με ΦΠΑ. Σε ευχαριστώ, πάντως το μαγνητικο που μου προτείνει είναι κάπως βελτιωμένο δηλαδή έχει 3 κομμάτια μαγνήτη ενώ τα πρώτα είχαν 2, το ένα παραπάνω δίνει χιλιάδες συνδυασμούς ποιος ειναι ο κωδικος της βελτιωμενης εκδοσης ; μπορουμε να εχουμε τον κυλινδρο σε αυτη την τιμη σε ποσοτητα ; (20++) 12 ώρες πριν, swayback είπε H Cisa Revo κάνει 75-80, το μαγνητικό δύσκολο να το βρεις κάτω από 100 και ο RS3S κάνει συνήθως 150~160+ με 5 κλειδιά σε διάσταση 30-50. Οι τιμές είναι με ΦΠΑ και είναι τιμές λιανικής φυσικά. Συνήθως κάπου τόσο τα βρίσκεις στα online κλειδαράδικα ή σε ορισμένα κλειδαράδικα. Αν μπορείς να γλυτώσεις τον ΦΠΑ σαφώς το κόστος μειώνεται αρκετά. 160€ rs3s μετα το Φλεβαρη, δεν πιστευω να υπαρχει στην αγορα με φπα.... 12 ώρες πριν, Link7 είπε Αν επιτρέπεται πόσο θα κόστιζε ένα τέτοιο πακέτο μαζί με τοποθέτηση? εχεις φιλο κλειδαρα, εχεις παρε-δωσε με καποιον εισαγωγεα & ξαφνικα μας ρωτας ποσο παει ενα τετοιο πακετο.... μαλιστααααααααααααααααααααααααααααα.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από mclein
Link7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, mclein είπε ποιος ειναι ο κωδικος της βελτιωμενης εκδοσης ; μπορουμε να εχουμε τον κυλινδρο σε αυτη την τιμη σε ποσοτητα ; (20++) 160€ rs3s μετα το Φλεβαρη, δεν πιστευω να υπαρχει στην αγορα με φπα.... εχεις φιλο κλειδαρα, εχεις παρε-δωσε με καποιον εισαγωγεα & ξαφνικα μας ρωτας ποσο παει ενα τετοιο πακετο.... μαλιστααααααααααααααααααααααααααααα.... Καλημέρα φίλε μου και καλή ανάσταση να έχουμε! Συγνώμη αν προσβαλα άθελά μου κάποιους με το post μου! Δεν έχω φίλο κλειδαρα απλά ρώτησα γνώμες να ξέρω και εγώ αν μου κάνουν καλές τιμές οι δήθεν γνωστοί η με δουλεύουν. Φίλο εισαγωγεα έχω θα ρωτήσω και θα σου απαντήσω. Θέλεις να να μου στείλεις ένα τηλ.? Όσο αφορά το defender δεν γνωρίζω ότι μου είπαν σας μετέφερα καλό είναι να ανταλλαζουμε γνώμες και απόψεις γιατί η άγνοια σκοτώνει Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Link7
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Link7 είπε Καλησπέρα και από εμένα καλή ανάσταση να έχουμε. Έχω θωρακισμενη πόρτα ασφαλείας του 2005 αξίας 900€.έφτασε η στιγμή της αναβάθμισης έστω και αργά και θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας ευχαριστώ! Λέω να βάλω cisa revolution pro +μαγνητικο defender(υπερβολή?) σε ένα γνωστό μου κλειδαρα. 26 λεπτά πριν, Link7 είπε Καλημέρα φίλε μου και καλή ανάσταση να έχουμε! Συγνώμη αν προσβαλα άθελά μου κάποιους με το post μου! Δεν έχω φίλο κλειδαρα απλά ρώτησα γνώμες να ξέρω και εγώ αν μου κάνουν καλές τιμές οι δήθεν γνωστοί η με δουλεύουν. Φίλο εισαγωγεα έχω θα ρωτήσω και θα σου απαντήσω. Θέλεις να να μου στείλεις ένα τηλ.? Όσο αφορά το defender δεν γνωρίζω ότι μου είπαν σας μετέφερα καλό είναι να ανταλλαζουμε γνώμες και απόψεις γιατί η άγνοια σκοτώνει anyway, τοποθετημενα αυτα που ζητησες ξεκινουν : απο 260€ - Cisa Revo 60mm/70mm/60mm γλωσσα επανω + Monolito Diamond + Cisa Rs3s απο 300€ - Cisa Revo 60mm/70mm/60mm γλωσσα επανω + MRM Magnetic 5 keys + Cisa Rs3s στειλε μου πμ με το ονομα του εισαγωγεα + θα σου απαντησω. ευχαριστω πολυ !!! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από mclein 2
Link7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε 14 ώρες πριν, Link7 είπε Καλησπέρα και από εμένα καλή ανάσταση να έχουμε. Έχω θωρακισμενη πόρτα ασφαλείας του 2005 αξίας 900€.έφτασε η στιγμή της αναβάθμισης έστω και αργά και θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας ευχαριστώ! Λέω να βάλω cisa revolution pro +μαγνητικο defender(υπερβολή?) σε ένα γνωστό μου κλειδαρα. Φίλε μου άλλο γνωστός και άλλο φίλος αν σε φωναξω να μου κάνεις δουλειά γίνεσαι γνωστός μου, αν βγούμε και πιούμε κρασιά θα γίνουμε και φίλοι καταλαβαίνεις τι λέω. Ειλικρινά έχω στεναχωρηθει γιατί έκανα μαλακια που έγραψα την τιμή. Πάντως μπορώ να σου στείλω άνθρωπο να μιλήσετε για τιμές 1
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Link7 είπε Φίλε μου άλλο γνωστός και άλλο φίλος αν σε φωναξω να μου κάνεις δουλειά γίνεσαι γνωστός μου, αν βγούμε και πιούμε κρασιά θα γίνουμε και φίλοι καταλαβαίνεις τι λέω. Ειλικρινά έχω στεναχωρηθει γιατί έκανα μαλακια που έγραψα την τιμή. Πάντως μπορώ να σου στείλω άνθρωπο να μιλήσετε για τιμές ευχαριστω πολυ για την ενημερωση + μη στεναχωριεσαι, ολα κομπλε !!! να ξερουμε τι μας χρεωνουν ο Σωτηροπουλος, ο Καρυδης, ο Μαλαπετσας κ οσοι αλλοι "εισαγωγεις" υπαρχουν για Cisa. ακομη κι ο κυριος Ρουσσακης που εχει πολυ καλες τιμες λογω ελαχιστου κερδους, 180€ εχει τον Rs3s - εκει ηταν κ η ενσταση μου ! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από mclein 1
Theban Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μια χαζή ερώτηση. Οι κύλινδροι γενικά έχουν μέσα-έξω; δηλαδή υπάρχει 30-50 και 50-30; Φυσικά εννοώ για διαφορετικές πόρτες. Συγκεκριμένα ο mauer nw5, μπαίνει όπως νά 'ναι;
swayback Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Theban είπε Μια χαζή ερώτηση. Οι κύλινδροι γενικά έχουν μέσα-έξω; δηλαδή υπάρχει 30-50 και 50-30; Φυσικά εννοώ για διαφορετικές πόρτες. Συγκεκριμένα ο mauer nw5, μπαίνει όπως νά 'ναι; Ναι, έχουν μέσα-έξω. Συνήθως αυτό το καθορίζει η διάσταση αλλά μερικές φορές και η εξωτερική πλευρά η οποία είναι πιο ενισχυμένη και ξεχωρίζει. Υπάρχει 30-50 και 50-30. Έχουν διαφορά και ταιριάζουν σε διαφορετικές πόρτες. Δηλαδή πχ αν πάρεις 30-50 και τον βάλεις ανάποδα (δηλαδή λάθος), θα προεξέχει πολύ από έξω και δεν θα μπαίνει το defender ενώ από μέσα θα ισχύει το αντίθετο και μπορεί να μην μπαίνει και όλο το κλειδί στον κύλινδρο (από την εσωτερική μεριά). Οπότε ναι, συνοπτικά η διάσταση του κυλίνδρου είναι πολύ σημαντική. Συνήθως στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας μπαίνει κύλινδρος 30-50. Το 30-50 σημαίνει ότι από το κέντρο των πίρρων της κλειδαριάς, ο κύλινδρος απέχει εξωτερικά 30 mm(χιλιοστά) ενώ εσωτερικά απέχει 50 mm(χιλιοστά). Και το συνολικό μήκος του κυλίνδρου είναι 80 mm (γι αυτό λέμε πχ 80ρης κύλινδρος). Στις πόρτες ασφαλείας, σχεδόν πάντα, η μακρύτερη πλευρά είναι και η εσωτερική. Αν μιλάμε για ξύλινη πόρτα που συνήθως θέλει κύλινδρο 30-30, εκεί, αν και ο κύλινδρος μπορεί να μπει είτε από τη μία είτε από την άλλη, καλό είναι να προσέχουμε αν ο κύλινδρος έχει εξωτερική-ενισχυμένη πλευρά. Στην περίπτωση αυτή (που η εσωτερική και η εξωτερική διάσταση είναι ίδιες και η εξωτερική πλευρά είναι ενισχυμένη αλλά δεν ξεχωρίζει) αν βάλεις αναποδα τον κύλινδρο, θα λειτουργεί μια χαρά απλά θα προσφέρει λιγότερη ασφάλεια μιας και θα έχεις βάλει την ευάλωτη πλευρά του κυλίνδρου στην εξωτερική πλευρά της πόρτας. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από swayback
Theban Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ ! Συγκεκριμένα ο nw5, ξέρεις αν έχει ενισχυμένη πλευρά; υπάρχει μια περίπτωση να βγάλω έναν απο πόρτα 30 μέσα 50 έξω και να τον πάω σε 30 έξω 50 μέσα.
swayback Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, Theban είπε Ευχαριστώ ! Συγκεκριμένα ο nw5, ξέρεις αν έχει ενισχυμένη πλευρά; υπάρχει μια περίπτωση να βγάλω έναν απο πόρτα 30 μέσα 50 έξω και να τον πάω σε 30 έξω 50 μέσα. Έχει ατσάλινες μπάρες μπροστά για προστασία από τρύπημα οπότε πρέπει να έχει συγκεκριμένη εξωτερική πλευρά. Αμφιβάλω αν θα έχει προστασία από τρύπημα και από τις 2 πλευρές. Δεν υπάρχει λόγος και θα ανέβαζε το κόστος. Αν όμως στην πόρτα που θα τον βάλεις μπορείς να βάλεις και ένα Disec BKD250 τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Theban Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Βλέπω στον κατάλογο της Mauer πάντως πως δεν υπάρχουν διπλές διαστάσεις. Ένας κωδικός υπάρχει για 31-51. Υπονοείται κάτι άραγε;
swayback Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Theban είπε Βλέπω στον κατάλογο της Mauer πάντως πως δεν υπάρχουν διπλές διαστάσεις. Ένας κωδικός υπάρχει για 31-51. Υπονοείται κάτι άραγε; Εννοείς ότι υπάρχει μόνο 31-51 και όχι 51-31. Νομίζω αυτό επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα πιο πάνω, ότι δηλαδή έχει εξωτερική-ενισχυμένη πλευρά(και στη συγκεκριμένη διάσταση είναι η πλευρά με μήκος 31mm) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από swayback
Προτεινόμενες αναρτήσεις