Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, green gordon είπε

Δασκαλε mclein ενα συρτη κλειδωμενο απο μεσα πως μπορουν να τον παραβιασουν χωρις κλωτσια (αρα θορυβο)?

Ρωταω για τις ωρες που ειμαστε μεσα.Οταν δεν ειμαστε καρφι δε μου καιγεται να μπουν.

χαχα, δεν ειμαι δασκαλος. :D

συρτης σε τι ειδους πορτα ; οταν λες κλειδωμενο τι εννοεις ;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, green gordon είπε

Σε ξυλινη.ο συρτης σαν βεργα απο μεσα που θηλυκωνει στον τοιχο.

δε γινεται να ανοιξει καποιος εναν κλεισμενο σωστα συρτη.

ακομη και η πυροσβεστικη που εχει καποια καλα εργαλειακια, συνηθως σπαει με τον μεγαλο λοστο.

νομιζω ομως πως αν δεν εχεις κατι να σου παρουν & αν βρισκεσαι μεσα, δυσκολα θα μπει καποιος στον κοπο..

τελος, στις ξυλινες (μασιφ ή χαρτονια) καλο ειναι ο συρτης να ειναι δαπεδου.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.
9 ώρες πριν, green gordon είπε

Ωραιος...για το συρτη δαπεδου φοβομουν μηπως κλειδωσει με το κλεισιμο της πορτας και πρεπει να τη γκρεμισουμε μετα.

εεε, θα βαλεις θωρακισμενη μια ωρα νωριτερα :D 

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως υπαρχει καποια  ειδος κλειδαριας, που

να μπορει να μπει στη θεση του  συρτη των θωρακισμενων ως δευτερη?

Ρωταω δλδ αν μπορει να ταιριαξει  μια μικρη χωνευτη κλειδαρια ενος πειρου,

και βασικα αν κυκλοφορει τετοιο προιον, για την συγκεκριμενη δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ringboy είπε

Έχω δει τον τελευταίο καιρό κάποιους να βάζουν deadbolts σε πόρτες ασφαλείας στη θέση του σύρτη. Αλλά είναι ακριβή λύση.  

Τα Abloy, αρχές του 2017 που είχα ρωτήσει, μου είχαν πει 200+.

Και το αντίστοιχο της Mul-T-Lock με κύλινδρο Interactive plus αν θυμάμαι καλά, έκανε 100-150.

εδιτ:

Ξέχασα και την περίπτωση που κάποιοι(πχ Siamos) βάζουν σαν 2η κλειδαριά κάποια(μηχανική ή ηλεκτρομηχανική) αυτόματου κλειδώματος.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, green gordon είπε

Ωραιος...για το συρτη δαπεδου φοβομουν μηπως κλειδωσει με το κλεισιμο της πορτας και πρεπει να τη γκρεμισουμε μετα.

Την ίδια έννοια είχα κι εγώ πριν 5-6 χρόνια που δεν είχα ιδέα από κλειδαριές και έβαζα τον ένα σύρτη μετά τον άλλο :D

Οπότε απλά έκανα αυτό:

Spoiler

zhw4uSh.jpg

Αν έβαζα σύρτη στο κάτω μέρος όπως στη φωτό παραπάνω, δεν θα βίδωνα τίποτα στην πόρτα. 

Και στο πάνω μέρος της πόρτας, προτίμησα την παρακάτω λύση, αντί για σύρτη (μιας και γενικά στο πάνω μέρος το αντίκρυσμα του σύρτη που βιδώνεται στην κάσα ή χειρότερα στο σοβατεπί της, δεν "πιάνει" καλά):

Spoiler

QDyApeP.jpg

Προφανώς αυτές είναι πρόχειρες "λύσεις" για όταν είσαι μέσα μόνο.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ringboy είπε

ολες οι κλειδαριες μπορουν να μπουν ως προσθετες σε θωρακισμενες. τριαινες, κυλινδρου κ οτιδηποτε χωρις γλωσσα ή με γλωσσα κλειδωματος.

ποιος ο λογος ομως να το κανει καποιος αυτο ;

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα καλή ανάσταση να έχουμε. Έχω θωρακισμενη πόρτα ασφαλείας του 2005 αξίας 900€.έφτασε η στιγμή της αναβάθμισης έστω και αργά και θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας ευχαριστώ! Λέω να βάλω cisa revolution pro +μαγνητικο defender(υπερβολή?) σε ένα γνωστό μου κλειδαρα. Κυλινδρο λόγω δουλειάς έχω βρει τον cisa rs3 s σε σχετικά καλή τιμή από ότι πωλείται στην αγορά. Πολυκατοικία αα ξέχασα έχω και συναγερμό 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Link7 είπε

Καλησπέρα και από εμένα καλή ανάσταση να έχουμε. Έχω θωρακισμενη πόρτα ασφαλείας του 2005 αξίας 900€.έφτασε η στιγμή της αναβάθμισης έστω και αργά και θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας ευχαριστώ! Λέω να βάλω cisa revolution pro +μαγνητικο defender(υπερβολή?) σε ένα γνωστό μου κλειδαρα. Κυλινδρο λόγω δουλειάς έχω βρει τον cisa rs3 s σε σχετικά καλή τιμή από ότι πωλείται στην αγορά. Πολυκατοικία αα ξέχασα έχω και συναγερμό 

Η κλειδαριά οκ.

Όσον αφορά το defender, αν θες ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει, προτίμησε το Disec Diamond BKD250 - στα ίδια λεφτά περίπου. Αν σε νοιάζει πιο πολύ να δυσκολέψεις την πρόσβαση τον κύλινδρο, προτίμησε το μαγνητικό.  Προσωπική μου άποψη είναι ότι μιας και σκοπεύεις να βάλεις πολύ καλό κύλινδρο, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας ότι θα τον παραβιάσουν αθόρυβα και θεωρώ το Diamond καλύτερη επιλογή. Και τα 2 είναι καλά πάντως.

Αν επιτρέπεται, πόσο τον έχεις βρει τον RS3S;

Ρωτάω για να δω ενδεικτικά αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, swayback είπε

Η κλειδαριά οκ.

Όσον αφορά το defender, αν θες ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει, προτίμησε το Disec Diamond BKD250 - στα ίδια λεφτά περίπου. Αν σε νοιάζει πιο πολύ να δυσκολέψεις την πρόσβαση τον κύλινδρο, προτίμησε το μαγνητικό.  Προσωπική μου άποψη είναι ότι μιας και σκοπεύεις να βάλεις πολύ καλό κύλινδρο, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας ότι θα τον παραβιάσουν αθόρυβα και θεωρώ το Diamond καλύτερη επιλογή. Και τα 2 είναι καλά πάντως.

Αν επιτρέπεται, πόσο τον έχεις βρει τον RS3S;

Ρωτάω για να δω ενδεικτικά αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά πάνω-κάτω. 

Τον βρίσκω στα 116€ τελική με ΦΠΑ. Σε ευχαριστώ, πάντως το μαγνητικο που μου προτείνει είναι κάπως βελτιωμένο δηλαδή έχει 3 κομμάτια μαγνήτη ενώ τα πρώτα είχαν 2, το ένα παραπάνω δίνει χιλιάδες συνδυασμούς 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Link7 είπε

Τον βρίσκω στα 116€ τελική με ΦΠΑ. Σε ευχαριστώ, πάντως το μαγνητικο που μου προτείνει είναι κάπως βελτιωμένο δηλαδή έχει 3 κομμάτια μαγνήτη ενώ τα πρώτα είχαν 2, το ένα παραπάνω δίνει χιλιάδες συνδυασμούς 

Ενδιαφέρον το ότι έχει βγει βελτιωμένη έκδοση. Λογικό βέβαια μιας και το αρχικό έχουν καταφέρει κάποιοι να το ανοίξουν χωρίς τα μαγνητικά κλειδιά του. 

Η τιμή του RS3S είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...