orck Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δεν είναι διαφορετικό να το υπερστοχεύεις με μέσα ασφαλείας που μπορούν να κάνουν τους διαρρήκτες να εγκαταλείψουν την προσπαθεία, από το να το υπερστοχεύεις με μέτρα ασφαλείας ψεύτικα, που μπορεί να αναγνωρίσουν εξαρχής ως τέτοια, ή να τα υπερνικήσουν εύκολα; Σκέψου το ως εξής. Αν ένας διαρρήκτης αναγνωρίσει μια κάμερα σαν decoy ψεύτικη από το ebay, μπορεί να σκεφτεί ότι αφενός ενδιαφέρεσαι για την ασφαλεια του σπιτιού σου ("μήπως έχει κάτι πολύτιμο;") από την άλλη επαναπαύθηκες να τον ξεγελάσεις/αποθαρρύνεις με ψεύτικα μέτρα ασφαλείας. Μ'αυτό τον τρόπο -νομίζω- μπορεί όντως να έχει μεγαλύτερο κίνητρο να προσπαθήσει να διαρρήξει εσένα από κάποιον με πραγματική κάμερα. true Πολυ υποθετικα αυτό που γράφεις. Μπορεί να επισης να δει την κάμερα και να σκεφτεί μια παλιά του γκόμενα την Ευτέρπη. Και η Ευτέρπη μένει στην γειτονιά. Οπότε αναβάλει την διαρηξη και πάει για έναν... στην παλιά γκόμενα... Να που σε έσωσε η μαϊμού κάμερα! Ξέρω ότι ακούγεται ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιο. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα σκεφτεί κάποιος διαρρηκτης
mclein Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 "καλο ειναι να ισχυουν αυτα γιατι αν δεν ισχυουν μαλλον υπερστοχευεις το σπιτι οτι κρυβει μεγαλη λεια & θα ερθουν καλυτεροι διαρρηκτες. ενδεχομενως πιο θαρραλέοι & πιο αποφασισμένοι. " Δηλαδή αν ισχύουν τότε δεν υπερστοχεύω το σπίτι; Στην πολυκατοικία μας πάντως έγινε διάρρηξη σε μη πόρτα ασφαλείας με χτύπημα στον κύλινδρο και σπάσιμο της βίδας που τον κρατά, χτύπημα στον κύλινδρο με κάτι βαρύ και η βίδα έσπασε. Έγινε απόπειρα σε άλλη μια απλή πόρτα ενώ η πόρτες ασφαλείας δεν έχουν γρατζουνιά τόσα χρόνια. Όσο για την ημιμάθεια και για το youtube και για το πως μαθαίνονται οι τρόποι διάρρηξης και γιατί να τους ξέρω εγώ... "μήπως έχω και όπλο;", από την άλλη μεριά και κλειδαράδες ήταν αυτοί που περνούσαν τις κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί χρηματοκιβωτίου και η απάντηση από τους γνώστες κλειδαράδες ότι θα δώσω 200-250 ευρώ για μια κλειδαριά αλλά σε 5 χρόνια μπορεί να παραβιάζεται ακόμα και με πασπαρτού δεν μου είναι ικανοποιητική αλλά έχει και αλήθεια. Όσον αφορά την κάμερα εγώ ξέρω περιπτώσεις που λύθηκε και έγκλημα από φώτο στο facebook! true συγγνωμη αλλα δε θα απαντησω. κοβεις - ραβεις οτι γουσταρεις & σε βολευει. ευχομαι να βρεις λυση / εις στο προβλημα της ασφαλειας !!!
Alejandro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην πολυκατοικία μας πάντως έγινε διάρρηξη σε μη πόρτα ασφαλείας με χτύπημα στον κύλινδρο και σπάσιμο της βίδας που τον κρατά, χτύπημα στον κύλινδρο με κάτι βαρύ και η βίδα έσπασε. Έγινε απόπειρα σε άλλη μια απλή πόρτα ενώ η πόρτες ασφαλείας δεν έχουν γρατζουνιά τόσα χρόνια. Μόνος σου το γράφεις. Το 2018 δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με μη θωρακισμένες πόρτες και μη σύγχρονες κλειδαριές. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Alejandro
mclein Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ρε συ αλεξανδρε...κατ'αρχην δεν ηταν μπροστα στη διαρρηξη. κατα δευτερον ειδε σπασμενο τον απλο κυλινδρο & εβγαλε το συμπερασμα απο το yt οτι τον χτυπησαν και εσπασε η βιδα. παρακαλω μη γραφετε αερολογιες & φοβιζετε τον κοσμο.. η διαρρηξη που ειδε ειναι με απλο σπασιμο του κυλινδρου στη μεση με ενα γερμανικο κλειδι, μια σκυλα ή κατι που μπορει να σφιξει τον κυλινδρο. παμε παρακατω...............!!!!!!!!!!!!!
mclein Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε περιπτωση που εχει πεσει καποιος θυμα των ληστων : http://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/Eksarthrwthike-megali-speira-me-panw-apo-1-000-diarrikseis-i-methodologia-pou-akolouthousan-pics/3510495 φυσικα μπορειτε να δειτε στις φωτογραφιες αυτα τα φοβερα διαρρηκτικα που ανοιγουν τις πιο συγχρονες κλειδαριες !!! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από mclein
panosno1com Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 συνφορουμιτες και mclein (επειδη ειδα πριν 2 σελιδες οτι το γραψες κι εσυ, ελπιζω να μη σε πειραζει που σε αναφερω ) ποια πορτα κανει 399 ευρω?
cger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 συνφορουμιτες και mclein (επειδη ειδα πριν 2 σελιδες οτι το γραψες κι εσυ, ελπιζω να μη σε πειραζει που σε αναφερω ) ποια πορτα κανει 399 ευρω? dierre
Krusty Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @Alejandro To έγραψα γιατί θεωρώ ότι και η θωρακισμένη πόρτα είναι ένα μέσο ασφαλείας σαν την κάμερα άρα θα μπορούσε να προσελκύσει "πιο θαρραλέους και ικανούς κλέφτες" σύμφωνα με τον συλλογισμό του mclein γιατί πιστεύω και τα αληθινά μέσα ασφαλείας θα μπορούσαν να κινήσουν τον ενδιαφέρον για πιθανή λεία. Όμως στην πράξη τους απέτρεψαν (οι πόρτες ασφαλείας και μία κάμερα που έχει ένας γείτονας). Και επίσης 1-2 μέσα εξαπάτησης δεν συγκρίνονται σε σχέση με το κόστος μιας πόρτας ασφαλείας που και εγώ πιστεύω αυξάνει πάρα πολύ περισότερο την ασφάλεια. @xrhstoskzn Περιπτωσιολογία υπάρχει μεγάλη αλλά αν σε δύο σχεδόν όμοια διαμερίσματα με ρωτούσαν που έχει μεγαλύτερη λεία δεν θα έλεγα αυτό με τα ψεύτικα μέσα ασφαλείας του δεκάευρου. Υπάρχει η σημαντική περίπτωση να την πιστέψει την κάμερα και να φύγει και όντως υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος θέλει να κρίνει από την κάμερα ότι υπάρχει σημαντική λεία. Για τις αερολογίες ότι ο κλέφτης θα κάνει lock picking και θα μετρήσει τους μικρούς πίρους πόσοι και που στον χώρο είναι και θα βγάλει έτσι και το σωστό πόρισμα ποια κλειδαριά έχω αφού έχω ξύσει το λογότυπο της δεν θα απαντήσω. Και φυσικά οι κλέφτες έχουν και x-ray όραση και "απεριόριστο χρόνο" και επειδή χτύπησαν ένα κουδούνι ξέρουν αν είμαι μέσα και έτσι μπορούν να κάνουν δοκιμές lockpicking να δουν τί μάρκα κύλινδρο έχω ή έχουμε σε όλη την πολυκατοικία, ξοδεύοντας 3 ώρες, έτσι για να δουν αν θα τους κάνει να επιλέξουν... Αλλά αν οι μέθοδοι είναι μηδενικής χρηματικής αξίας ή δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το επάγγελμα του κλειδαρά (dummy κάμερες κά) προφανώς και απορρίπτονται από αρκετούς επαγγελματίες. Καλές δουλειές! Ένα αντικλείδι της omega νομίζω κάνει στα 25 ευρώ για λίγα γραμμάρια μέταλλο. Καλές δουλειές και στις εταιρίες! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Krusty
mclein Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 καλημερα + καλο μηνα !!! "φίλε" μου εχεις χαθεί...πραγματικα εχεις μπερδευτει πολύ και δεν ξερω γιατί !!! απαντω σε μερικα που εχουν σημασια για το ευρυ κοινο. α) ενας υποψηφιος εισβολεας, πισω απο defender δυσκολευεται να βρει τι κυλινδρο φοραμε. αν λοιπον δεν καταλαβαινει, δοκιμαζει διαφορα ακοπα κλειδια. αν δεν εχει ακοπα κλειδια περιστρεφει το ροτορα και προσπαθει να διαβασει τις μπιλιες. εχει ο κυλινδρος επανω / κατω / πλάι & ξεκινα να αποκλειει περιπτωσεις. β) ο απεριοριστος χρονος ειναι δεδομενος. πχ σε μια πολυκατοικια 8 οροφων, εκοβα 2 ωρες με τροχο και κανεις δε βγηκε να δει -οχι να πει κατι- νομιζω λεει πολλα. εχω τοποθετησει πλεον πανω απο 1500 κλειδαριες και αν ειναι 10 οι φορες που μας επισκεφθηκε καποιος απο περιεργεια ειναι ζητημα. δευτερο παραδειγμα, πολυκατοικιες με K2, Iseo R6, Cisa Asix κλπ που εκλεισαν 3+ ετη κυκλοφοριας ανοιγουν με ευκολια. το θεμα ειναι οτι τα γνωστα κρουσματα δεν μας δειχνουν οτι ξερουν που χτυπανε. ειδαμε διαμερισματα που δεν ειχαν τιποτα για κλεψιμο κι ομως ανοιχθηκαν με την "αγνωστη" μεθοδο. γ) μπορεις να βαλεις ψευτικες μεθοδους απειρες, καλα θα κανεις ομως οταν γραφεις κατι να τεκμηριωνεις & οταν λαβεις την αντιθετη γνωμη τεκμηριωμενη να μη στραβωνεις. η γνωμη μου που ειναι δωρεαν & περιλαμβανει πολλες ωρες εργασιας = εμπειριας, λεει πως : δωσε 50-100-200-1000-10000 σε κατι που εχει πραγματικη αξια & πραγματικη ωφελεια για ενα πιθανο ντου στον προσωπικο σου χωρο. παραδειγμα ασχετο/σχετικο με το κοστος : εχουν βγαλει το πρακτικερ & το λερόι πορτες δωματιων. το 1/6 των κλησεων, ειναι γι'αυτες τις πορτες. αν λοιπον ο αλλος αγορασε μια πορτα 70€ εμενα δεν με αφορα. οταν θα παρει στις 2 το βραδυ να παω να τον απεγκλωβισω απο την κινεζικη κλειδαρια των 3€ και θα με πληρωσει που ειμαι αγρυπνος, που ξερω να ανοιξω, που κινδυνευω με το μηχανακι, που βιαζεται να παει εκεινος για υπνο και θα πληρωσει 50€+...ε, προφανως θα του πω οτι η αγορα των 70€ ειναι τουλαχιστον χαζη επιλογη. το ιδιο λεω λοιπον κ σ'εσενα που εισαι ανιδεος -και αυτο δεν ειναι κακο- σχετικα με το τι συμβαινει καθημερινα απο ληστειες. μην προσπαθεις να ξεγελασεις καποιον που το επαγγελμα του ειναι καθαρα θεμα θρασους, πονηριας & ικανοτητας. ειναι απλο οτι θα βγεις χαμενος. εκει στηριζομαι στο οτι δεν εχουν νοημα οι φθηνες λυσεις. καλυτερα μια ποιοτικη λυση παρα δεκα μετριες. δ) παρολο που δεν ειμαι Omega Point για το λογο που εμμεσως αναφερεις, να σου πω οτι το κλειδι που κοστολογειται 20€++ / δεν περιλαμβανει το αλουμινιο, το πλαστικο, το κοψιμο μονο αλλα και το δεδομενο οτι η κλειδαρια ειναι απο τις ελαχιστες που δεν ανοιγει με κανενα τροπο περαν της καταστροφης. ειναι η μονη που προβλεπει το μελλον και οσοι εχουν τοποθετησει omega τελευταια εχουν παρατηρησει ενα μαυρο προστατευτικο κατα της φωτογραφισης του κλειδιου που δινεται δωρο. αυτο σημαινει οτι η εταιρεια ενδιαφερεται για το προϊον της, το προστατεύει & εσυ θα πρεπει να το πληρωσεις αυτο το δεδομενο. φυσικα μπορεις να αδιαφορησεις για ολα αυτα και να παρεις κατι αλλο. αυτα & συγγνωμη αν κουρασα με το σεντονι. 12 1
johnnyman Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στην γειτόνισσα μου χάλασε η κλειδαριά και την βάλανε cisa axis pro Ειναι καλή αυτή? Γύρω στα 250 βγήκε έκανε 3 ώρες να την προσαρμόσει στην θωρακισμένη πόρτα.
mclein Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στην γειτόνισσα μου χάλασε η κλειδαριά και την βάλανε cisa axis pro Ειναι καλή αυτή? Γύρω στα 250 βγήκε έκανε 3 ώρες να την προσαρμόσει στην θωρακισμένη πόρτα. το θεμα ειναι τι ειχε πριν για να απαντησουμε αν ειναι καλη η τιμη. (συνηθως ομως 120€~150€ αγοραζεις/τοποθετεις το πακετο αυτο) γενικα ειναι απο τα πιο απλα πακετα που μπορει να τοποθετησει κανεις σε θωρακισμενη πορτα & ανοιγει πλεον σχετικα ευκολα & χωρις ίχνος παραβιασης. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 το θεμα ειναι τι ειχε πριν για να απαντησουμε αν ειναι καλη η τιμη. (συνηθως ομως 120€~150€ αγοραζεις/τοποθετεις το πακετο αυτο) γενικα ειναι απο τα πιο απλα πακετα που μπορει να τοποθετησει κανεις σε θωρακισμενη πορτα & ανοιγει πλεον σχετικα ευκολα & χωρις ίχνος παραβιασης. Απλό κλειδί χρηματοκιβωτιου είχε φίλε μου. Ανοίγει εύκολα ε? Πω...
Dvs Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μηπως καλυτερα να αγορασεις κατευθειαν μια πορτα στα 399€ ;;; (μπηκε ως υπαρκτη προσφορα πριν κατι σελιδες) οσο και για πεταμα να ειναι, το πολυ να δωσεις 100€ για εναν κυλινδρο ή να συνενοηθεις με τον τοποθετη να σου βαλει εναν καλυτερο κατευθειαν. ουτε να σκεφτεσαι να παρεις την πορτα μαζι μετα. 150€ βγαλε απο εκει. 100€ βαλε αλλου, παλι φτανεις σε κοστος τεραστιο. (δε βαζω την αλλαγη κλειδαριας που πιθανο να χρειαζεται μετα απο Χ διαστημα). true Δεν βρίσκω το λινκ για τις πόρτες. μπορεί κάποιος να το ποστάρει ξανα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Dvs
green gordon Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δασκαλε mclein ενα συρτη κλειδωμενο απο μεσα πως μπορουν να τον παραβιασουν χωρις κλωτσια (αρα θορυβο)? Ρωταω για τις ωρες που ειμαστε μεσα.Οταν δεν ειμαστε καρφι δε μου καιγεται να μπουν.
swayback Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βρίσκω το λινκ για τις πόρτες. μπορεί κάποιος να το ποστάρει ξανα; Ευχαριστώ Στείλε ένα pm στον χρήστη Alxnks που ανέφερε την προσφορά μήπως το έχει ακόμα το φυλλάδιο. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από swayback
Προτεινόμενες αναρτήσεις