InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein είπε λογικα ενα απο τα 2 παρακατω ψαχνεις. πιθανοτερο με τη λεπιδα VA1. θεωρητικα, ο κλειδαρας της γειτονιας σου θα το εχει : image host ναι φιλε μου αυτο ψαχνω το VA1... αν το δει κανεις σε ebay ή aliexpress ας πει τιποτα και επειδη μενω επαρχια δεν το βρισκω εδω.... καποιος μου ειπε μπορει να το φερει με 50 ευρω αλλα δεν νομιζω να με συμφερει οταν βλεπω τιμες στο 1/8 για ενα καβουκι στο ebay βρηκα και ενα VA2... τι διαφορα εχει το VA1 με το VA2? εχει και τα κακα της η επαρχια... δεν εχουμε επιλογες Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από InsertCoinToJoi
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 νομιζω οτι μπορω να στο στειλω, θα σου απαντησω Δευτερα σε προσωπικο μηνυμα το Va1 ειναι μονοκοματη λεπιδα, το HF63 εχει λουκι στο πλαι το κλειδι.
HamerZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε cisa ap4s, abloy protec 2 ειναι οι κυλινδροι που τσεκαρεις. monolito rok ενα defender που κανει τη δουλεια που θελεις. cisa revo pro / mottura 84371 ειναι η κλειδαρια που ψαχνεις. τι πορτα διαθετει η εισοδος της πολυκατοικιας ; Αν φτάνουν οι φωτογραφίες είναι: Μπορούν οι συνδυασμοί που δίνεις να εφαρμοστούν στην παραπάνω πόρτα; ΠΜ αν είναι και για να προωθήσω στην διαχειρίστρια Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από HamerZ
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 αυτα ηταν για τον ringboy. εσυ χρειαζεσαι μια κλειδαρια αυτοματου κλειδωματος ή εναν ηλεκτροπυρο. το πρωτο σεναριο από 210€ + φπα (αυτοματη κλειδαρια 20mm μαζι με το κυπρι της. ανοιγεις με κλειδι ή θυροτηλεφωνο κ φευγεις απλως τραβωντας το χερουλι) το δευτερο σεναριο απο 350€ + φπα (ηλεκτροπυρος + πληκτρολογιο + κουμπι εξοδου)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mclein είπε αυτα ηταν για τον ringboy. εσυ χρειαζεσαι μια κλειδαρια αυτοματου κλειδωματος ή εναν ηλεκτροπυρο. το πρωτο σεναριο από 210€ + φπα (αυτοματη κλειδαρια 20mm μαζι με το κυπρι της. ανοιγεις με κλειδι ή θυροτηλεφωνο κ φευγεις απλως τραβωντας το χερουλι) το δευτερο σεναριο απο 350€ + φπα (ηλεκτροπυρος + πληκτρολογιο + κουμπι εξοδου) Στην είσοδο της δικής μας οικοδομής έβαλαν έναν ανόητο ηλεκτροπύρο με τον οποίο πρέπει να πατήσει ένα κουμπί "ανοιγματος" έξω από την πόρτα κεντρικής εισόδου αυτός που θέλει να μπει, ταυτόχρονα με το πάτημα του κουμπιού ανοίγματος από το θυροτηλέφωνο. Τις μισές φορές δεν πιάνει και πρέπει να ζητάμε από τους επισκέπτες να πατάνε και ξαναπατάνε μέχρι να ανοίξει. Δηλαδή πατάνε σαν χαζά οι επισκέπτες από έξω... και πατάμε σαν χαζά κι εμείς από το διαμέρισμα.... και μετά από καμιά δεκαριά προσπάθειες "πιάνει" και ανοίγει η πόρτα. Προσφέρει περισσότερη ασφάλεια αυτή η βλακεία; Τί νόημα έχει να πατάει κουμπί από την εξωτερική πλευρά ο επισκέπτης (όχι το κουμπί κλήσης θυροτηλεφώνου, κουμπί που πρέπει να συγχρονίσει με το άνοιγμα της πόρτας από πάνω). Μου φαίνεται εντελώς βλακώδες αλλά αναρωτιέμαι μήπως αγνοώ κάποια τεχνική λεπτομέρεια που το κάνει λογικό... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 γελαει ο κοσμος με τους μαστορες...δεν εχω να σχολιασω κατι, ειναι και σαββατο βραδυ !!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε γελαει ο κοσμος με τους μαστορες...δεν εχω να σχολιασω κατι, ειναι και σαββατο βραδυ !!!! To ξερα ότι δεν μπορεί παρά να είναι ανόητο... απλώς έλεγα μήπως μου διαφεύγει κάτι. Και ναι, το είπα στους γείτονες ότι δεν βγάζει νόημα όπως τους το περιέγραψαν να προσφέρει ασφάλεια αυτή η μπούρδα. Είπα να τσεκάρω. Mclein... κάποιος πήρε λεφτά γι'αυτή τη βλακεία. Eίναι κωμικοτραγικό. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 καλημερα, αφου βλεπεις οτι δε λειτουργει, τι να σου διαφευγει ; το προβλημα δεν ειναι αυτος που πληρωθηκε αλλα αυτος που πληρωσε & αποδεχθηκε το αποτελεσμα !!!
orck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε καλημερα, αφου βλεπεις οτι δε λειτουργει, τι να σου διαφευγει ; το προβλημα δεν ειναι αυτος που πληρωθηκε αλλα αυτος που πληρωσε & αποδεχθηκε το αποτελεσμα !!! Εδω νομιζω ότι δεν έχεις δίκιο. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν κάποιος ειδικός πάει σε ένα πελάτη μπορεί να του πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πως μπορεί να κρίνει σωστά ένας ιδιοκτήτης εάν αυτά που του λέει ο ειδικός είναι σωστά ή ψέματα για να πλήρωσε παραπάνω; Και ενταξει εσυ μας έχεις πείσει ότι είσαι πραγματικά σωστός ειδικός αλλά είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν εκεί έξω παρά πόλοι "ειδικοί" που είτε δεν ξέρουν είτε απλά θέλουν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους εις βάρος του πελάτη. Να θα βάλουμε και ένα έξτρα διακόπτη ασφαλείας 50ευρω για μεγαλύτερη ασφαλεια Μία ιδέα με το παλαβό κουμπάκι σου είναι εάν το βγαλεις εντελώς και βραχυκυκλώσεις τα καλώδια ίσως να λύσεις το θεματακι σου. Ίσως λέω γιατί μπορεί το συνεχές βραχυκύκλωμα να δημιουργεί προβλημα. Αν και δεν αποκλείω να έβαλε απλά ένα διακόπτη σε σειρά με τον μηχανισμό που ξεκλειδώνει ην πόρτα. Δεν είμαι κλειδαράς. Λίγο από ηλεκτρονικά ξέρω.
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 καλα οτι οι ειδικοι περισσευουν, ισχυει ομως : οταν βλεπουν Χ ανθρωποι οτι κατι δεν ειναι χρηστικό, προφανως καλούν τον ειδικο και του λενε "αλλαξε το, διορθωσε το - δε δουλευει ως αναμενόταν" !!! μπορει να μη γνωριζουμε το σωστό / λαθος για τα παντα αλλα σιγουρα γνωριζουμε αν καποιο προϊον ή υπηρεσια μας διευκολυνει ή οχι. θα καλουσα στη θεση σας τον ανθρωπο που εκανε την καλωδιωση / εγκατασταση & θα ζητουσα να αφαιρεσει την "προσθετη εξωτερικη ασφαλεια"
manosathens21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πριν λίγο καιρό άλλαξα την καρδιά της κλειδαριάς securemme (κλειδί χρηματοκιβωτίου) με το νέου τύπου securmap. Μου προσφέρει κάποια αναβάθμιση στην ασφάλεια; Διότι δεν υπάρχει περιθώριο για αλλαγή σε ολοκληρωμένο πακέτο (κλειδαριά+κύλινδρος+defender).
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, manosathens21 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πριν λίγο καιρό άλλαξα την καρδιά της κλειδαριάς securemme (κλειδί χρηματοκιβωτίου) με το νέου τύπου securmap. Μου προσφέρει κάποια αναβάθμιση στην ασφάλεια; Διότι δεν υπάρχει περιθώριο για αλλαγή σε ολοκληρωμένο πακέτο (κλειδαριά+κύλινδρος+defender). θεωρητικα αυτο που εκανες, το πληρωσες 50€ εως 80€ & δεν εκανες καμια αλλαγη περαν των κλειδιων.. με 120€ θα μπορουσες να τοποθετησεις ενα πακετακι κλασικο μεν, καλυτερο απ'το ν'αλλαξεις απλως κλειδια δε.
manosathens21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Πακετάκι με κανέναν k2 ή cisa asix pro και defender cisa το απλό δεν νομίζω πως αξίζει. Καλύτερα να δώσω κάποια στιγμή κανένα 200άρι και να πάρω κάτι της προκοπής. Θα μου πεις μάλλον είναι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα...Το securmap δεν το προτείνεις καθόλου σε πελάτες σου για φθηνή λύση; Από τα χαρακτηριστικά του που διάβασα κάτι φαίνεται να προσφέρει. Και κάτι τελευταίο φίλε McLein. Μεταξύ agb scudo 9000 και securemme k64 σε αυτή την τιμή τί προτείνεις;
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, manosathens21 είπε Πακετάκι με κανέναν k2 ή cisa asix pro και defender cisa το απλό δεν νομίζω πως αξίζει. Καλύτερα να δώσω κάποια στιγμή κανένα 200άρι και να πάρω κάτι της προκοπής. Θα μου πεις μάλλον είναι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα...Το securmap δεν το προτείνεις καθόλου σε πελάτες σου για φθηνή λύση; Από τα χαρακτηριστικά του που διάβασα κάτι φαίνεται να προσφέρει. Και κάτι τελευταίο φίλε McLein. Μεταξύ agb scudo 9000 και securemme k64 σε αυτή την τιμή τί προτείνεις; μπορει να βγει το πακετο και με k22 στα 120€-130€. Βέβαια τα 200€ εννοειται πως κανουν τη δουλεια σωστα. συνηθως εξηγω πως εχουν τα πραγματα & οποιος θελει και μπορεί, πραττει τα αναλογα. παλια ειχαμε δεκαδες συνδιασμους (cisa, potent, securemme, atra) - τωρα απο 2 κουτακια στο καθενα και ειναι πολυ !!! για μενα ειναι πεταμενα λεφτα οι συνδιασμοι. ακομη και των cisa / securemme που αναβαθμιστηκαν, παλι ανοιγουν. scudo 9000 = 50€~60€ / securemme k64 = 60€~80€ ------- εγω ειμαι υπερ του 9000 γιατι ειναι ατσαλινος & εχει και μπαρα απο κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις