swayback Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ringboy είπε Mul-t-lock Los και cisa evo κλειδωνουν μεχρι τερμα με τον ιδιο αριθμο στροφων? Η LOS θυμάμαι χρειάζεται να γυρίσεις το κλειδί, αισθητά περισσότερες φορές (θέλει 3,5 πλήρεις περιστροφές) ενώ η Cisa θέλει 2,5 περίπου) - υπολόγισε λίγο παραπάνω αν έχεις abloy. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει με τις ανανεωμένες Cisa που έχει αναφέρει ο mclein. 1 ώρα πριν, mclein είπε 2. προφανως δεν ειναι σοβαρη λυση. η mottura δε θυμαμαι να εχει μετατροπη σε κυλινδρου απευθειας αλλα και να εχει, θα μεινει καποιος με φθαρμενη κλειδαρια ;; πχ "αυριο" σου σπαει ο μηχανισμος στηριξης/λειτουργιας του πομολου, θα ξαναπληρωσεις λυσιμο πορτας & αλλαγη κλειδαριας ; Συν ότι καινούργια γραναζωτή κλειδαριά κάνει περίπου 30€ παραπάνω από ότι η λύση της μετατροπής! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από swayback
flyer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Κρίνωντας απο τη δικιά μου revo pro, θέλει 2 πλήρεις περιστροφές 1 1
mclein Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 η los εχει στοπ ανα περιστροφη κ δεν ειναι μια ομαλη γραναζωτη λειτουργια. ειναι ομοια με mottura, dierre. δεν ειναι κακο αυτο το σεναριο για οποιον θα αναρωτηθει. επισης, ολες οι κλειδαριες νεου τυπου ειναι 3 στροφων. δε χωραει περισσοτερο ή λιγοτερο τελος, ουτε αυτο παιζει καποιο ρολο σημαντικο. ειναι σαν τα 12 ή 18 ή 352 κλειδωματα που προσφερουν στις πορτες... προφανως αν ηταν 2 στροφων και οι πυροι εβγαιναν ιση αποσταση με μιας απλης ξυλινης, τοτε θα ειχαμε θεμα αλλα ευτυχως δε συμβαινει. υγ - νεα αναβαθμιση omega plus απο το καλοκαιρακι, ενισχυεται η αποψη οτι δυσκολα θα ανοιξει αυτη η κλειδαρια περαν του κλασικου καταστροφικου τροπου !!! 2
Sebu Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, mclein είπε υγ - νεα αναβαθμιση omega plus απο το καλοκαιρακι, ενισχυεται η αποψη οτι δυσκολα θα ανοιξει αυτη η κλειδαρια περαν του κλασικου καταστροφικου τροπου !!! Τι να αναμενουμε στο νεο μοντελο της omega? Η προηγουμενη "αναβαθμιση" απο οσο θυμαμαι δεν ειχε τρομερες αλλαγες
RTW4ever Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mclein είπε αν δεν εχεις προβλημα με το χρηματικο, να κανονησουμε να στειλω καποιον με ryanair να τοποθετησει 1. για την Omega ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη λογω οτι δε δινει φπα...περιμενα 250 + φπα με λιγα λογια ! 2. προφανως δεν ειναι σοβαρη λυση. η mottura δε θυμαμαι να εχει μετατροπη σε κυλινδρου απευθειας αλλα και να εχει, θα μεινει καποιος με φθαρμενη κλειδαρια ;; πχ "αυριο" σου σπαει ο μηχανισμος στηριξης/λειτουργιας του πομολου, θα ξαναπληρωσεις λυσιμο πορτας & αλλαγη κλειδαριας ; Χα χα μακάρι να γινόταν! Όπως την περίμενα την απάντηση! Του είπα λοιπόν ότι θα προτιμούσα ολοκληρωμένη λύση, και έτσι έχουμε την πρώτη ολοκληρωμένη προσφορά: Cisa Revo Pro + Mauer NW5 ή Multilock MT5 (πέντε κλειδιών και οι δύο) + Disec BKD 250 (Monolito Diamond) + τοποθέτηση + ΦΠΑ = 430 € !! Για να πω την αλήθεια, για τα δεδομένα του νησιού, είναι μεν αρκετά ακριβά, αλλά δεν μου φαίνεται εξωφρενικό. Αν σκεφθείς ότι τα προϊόντα από μόνα τους στα διάφορα eshop ανέρχονται στο σύνολο σε περίπου 310 € ΧΩΡΙΣ τοποθέτηση, συν το ότι ο @mclein έχει αναφέρει ότι τα eshop έχουν εξευτελίσει τις τιμές με πολύ χαμηλό κέρδος (άρα οι τιμές θα έπρεπε να είναι ακριβότερες για να μπορεί να την βγάλει ένας επαγγελματίας), η τιμή δεν μου φαίνεται παλαβή. Το ΦΠΑ θα το κερδίσω, διότι θα κοπεί τιμολόγιο που θα περαστεί στα έξοδα. Είμαι και εγώ επαγγελματίας και ξέρω την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε όλοι. Παραμένω βέβαια σε σκέψη. @mclein ποια η γνώμη σου; Και σε ευχαριστώ ξανά που μας "νταντεύεις" όλους! Υ.Γ. Τι είναι αυτό που λέτε για νέες Cisa Revo Pro; Μου ξέφυγε, δεν το αντιλήφθηκα! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από RTW4ever
ringboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως στα βιντεο που βρηκα στο youtube φαινεται οτι η cisa evo κλειδωνει με δυο πληρεις περιστροφες ενω η los mul-t-lock με τρεις. Αν οντως ειναι αυτες οι δυο κλειδαριες στα βιντεο, και αν δεν εκανα λαθος στον μετρημα των περιστροφων του κλειδιου εδω υπαρχει πλεονεκτημα για τη cisa τουλαχιστον ως προς την ευχρηστια. Ως προς την ασφαλεια δεν γνωριζω. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από ringboy
InsertCoinToJoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 ρε παιδια μιας και μιλαμε για κλειδια/κλειδαριες.... μηπως μπορει να βρει καποιος σε ebay/aliexpress καβουκι για κλειδι σιτροεν να το κανω αναδιπλουμενο με 2 κουμπια που ειναι διαγωνια μεταξυ τους χωρις την πλαινη γραμμη (groove που λενε οι αγγλοι).... δεν ειναι με δοντακια το κλειδι ευχαριστω πολυ
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Sebu είπε Τι να αναμενουμε στο νεο μοντελο της omega? Η προηγουμενη "αναβαθμιση" απο οσο θυμαμαι δεν ειχε τρομερες αλλαγες παλι διαφορετικη διαταξη στο συνδιασμο. οποιος εφτιαχνε διαρρητκικο, θα πρεπει να κανει νεα αρχη 11 ώρες πριν, RTW4ever είπε Χα χα μακάρι να γινόταν! Όπως την περίμενα την απάντηση! Του είπα λοιπόν ότι θα προτιμούσα ολοκληρωμένη λύση, και έτσι έχουμε την πρώτη ολοκληρωμένη προσφορά: Cisa Revo Pro + Mauer NW5 ή Multilock MT5 (πέντε κλειδιών και οι δύο) + Disec BKD 250 (Monolito Diamond) + τοποθέτηση + ΦΠΑ = 430 € !! Για να πω την αλήθεια, για τα δεδομένα του νησιού, είναι μεν αρκετά ακριβά, αλλά δεν μου φαίνεται εξωφρενικό. Αν σκεφθείς ότι τα προϊόντα από μόνα τους στα διάφορα eshop ανέρχονται στο σύνολο σε περίπου 310 € ΧΩΡΙΣ τοποθέτηση, συν το ότι ο @mclein έχει αναφέρει ότι τα eshop έχουν εξευτελίσει τις τιμές με πολύ χαμηλό κέρδος (άρα οι τιμές θα έπρεπε να είναι ακριβότερες για να μπορεί να την βγάλει ένας επαγγελματίας), η τιμή δεν μου φαίνεται παλαβή. Το ΦΠΑ θα το κερδίσω, διότι θα κοπεί τιμολόγιο που θα περαστεί στα έξοδα. Είμαι και εγώ επαγγελματίας και ξέρω την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε όλοι. Παραμένω βέβαια σε σκέψη. @mclein ποια η γνώμη σου; Και σε ευχαριστώ ξανά που μας "νταντεύεις" όλους! Υ.Γ. Τι είναι αυτό που λέτε για νέες Cisa Revo Pro; Μου ξέφυγε, δεν το αντιλήφθηκα! Βρες μου ενα μαγαζι στη Ροδο, σε καλο σημειο να φτιαξω παραρτημα, σε παρακαλω !!! μονο το καλοκαιρι απο ανοιγματα αυτοκινητων (50€ στην καλυτερη) θα γινω πλουσιος. Αψογο το πακετο. Φυσικα στα αγαπημενα μου προϊοντα ο MT5. Δεν ξερω για τα eshop, τα πραγματα κοστιζουν ως πακετο από 220€ + φπα έως 270€ + φπα !!!! Τα πραγματα δεν ξερω στην Αττικη ποσο τοποθετουνται γενικώς. Ξερω μαγαζια που ειναι απο 100€ φθηνότερα με τοποθετηση απ'οτι στο νησί !!! 10 ώρες πριν, ringboy είπε Παντως στα βιντεο που βρηκα στο youtube φαινεται οτι η cisa evo κλειδωνει με δυο πληρεις περιστροφες ενω η los mul-t-lock με τρεις. Αν οντως ειναι αυτες οι δυο κλειδαριες στα βιντεο, και αν δεν εκανα λαθος στον μετρημα των περιστροφων του κλειδιου εδω υπαρχει πλεονεκτημα για τη cisa τουλαχιστον ως προς την ευχρηστια. Ως προς την ασφαλεια δεν γνωριζω. την αλλαγη την εκανες ή ψαχνεσαι ακομη ; προσπαθω να καταλαβω τι σε φοβιζει / προβληματιζει κλπ για να βοηθησω αλλα εχω αρχισει κ μπερδευομαι ως προς το τι ψαχνεις !!! 10 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε ρε παιδια μιας και μιλαμε για κλειδια/κλειδαριες.... μηπως μπορει να βρει καποιος σε ebay/aliexpress καβουκι για κλειδι σιτροεν να το κανω αναδιπλουμενο με 2 κουμπια που ειναι διαγωνια μεταξυ τους χωρις την πλαινη γραμμη (groove που λενε οι αγγλοι).... δεν ειναι με δοντακια το κλειδι ευχαριστω πολυ λογικα ενα απο τα 2 παρακατω ψαχνεις. πιθανοτερο με τη λεπιδα VA1. θεωρητικα, ο κλειδαρας της γειτονιας σου θα το εχει : image host 1
Alejandro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, ringboy είπε Παντως στα βιντεο που βρηκα στο youtube φαινεται οτι η cisa evo κλειδωνει με δυο πληρεις περιστροφες ενω η los mul-t-lock με τρεις. Αν οντως ειναι αυτες οι δυο κλειδαριες στα βιντεο, και αν δεν εκανα λαθος στον μετρημα των περιστροφων του κλειδιου εδω υπαρχει πλεονεκτημα για τη cisa τουλαχιστον ως προς την ευχρηστια. Ως προς την ασφαλεια δεν γνωριζω. Περιττές λεπτομέρειες πραγματικά. Μια στροφή λιγότερη ή περισσότερη δεν προσδίδει ούτε αφαιρεί ευχρηστία.
ringboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε την αλλαγη την εκανες ή ψαχνεσαι ακομη ; Δεν την εκανα φιλε Mclein. Κυριως αυτο που με ενδιαφερει ειναι να επιλεξω κατι που να λειτουργει ετσι ακριβως, οπως περιμενα, γι αυτο και ψειριζω καποιες λεπτομερειες λειτουργιας κυλινδρων και κλειδιων. Ελπιζω να μην σας κουρασα με την σχολαστικοτητα μου, και να μην εκανα καταχρηση της προθυμιας σας να βοηθησετε. Δραττομαι ομως της ευκαιριας να σε ευχαριστησω, οπως και ολους τους φιλους που βοηθανε με τις γνωσεις τους (ή τις εμπειριες τους) το νημα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από ringboy
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 προσωπικα δεν κουραζομαι το ξερουν πολλα παιδια απο εδω αυτο δεν εχω καταλαβει, τι expectations υπαρχουν απο μια αναβαθμιση ; γενικα ποιος ειναι ο στοχος κ ο σκοπος αυτης ; 1
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλημερα σε ολους ,μολις συνεργάστηκα και εγω με το φιλο mclein αψογος σε ολα του ,μου εδωσε αριστη τιμη ,ηταν αμεση η ανταποκριση και εξαιρετική η εργασια ! Να σημειωσω οτι με εξυπηρέτησε και ας μενω 20+ χιλιομετρα απο το μαγαζι του.
HamerZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μπω και εγώ στο θέμα Θέλουν σε είσοδο οικοδομής να αλλάξουν την κλειδιαριά η το σύστημα κλειδώματος ώστε να μην κατεβαίνουν κάτω κάθε φορά που καλεσμένοι τους χτυπάν το θηροτηλέφωνο, αλλά να ανοίγει από το διαμέρισμα, παρόλο που θα είναι κλειδωμένη, ώστε να μην ανοίγει εύκολα από πιθανούς κλέφτες. Χτες χρειάστηκε να έρθει κλειδαράς για να φτιάξει λουκέτο πόρτας εσωτερικής/δωματίου σε ένα διαμέρισμα (παλιά ξύλινη) και επί της ευκαιρίας τον ρωτήσαν για το παραπάνω. Ο τεχνικός είπε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος και θα πατάν ένα κουμπί και θα ανοίγει η κλειδωμένη πόρτα της οικοδομής. Άφησε την κάρτα του και η διαχειρίστρια θα πάρει τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες. Η διαχειρίστριας μου έδωσε το οκ να κάνω μια αναζήτηση και στο εδώ θέμα. Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και να μου δώσει κόστος και λοιπές πληροφορίες; Επίσης, στο μέλλον (άγνωστο ακριβώς πότε) θα γίνει αλλαγή και θηροτηλεφώνου μιας και το τρέχον έχει "παράσιτα". Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από HamerZ
ringboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε αυτο δεν εχω καταλαβει, τι expectations υπαρχουν απο μια αναβαθμιση ; Οχι πολλα πραγματα. Σε ενα κυλινδρο του κατοσταρικου, ενα καλο ντεφεντερ, και μια γραναζωτη θα ηθελα καποια χαρακτηριστικα χρηστικοτητας που πιθανως να θεωρουνται απο καποιους φιλους ψιλα γραμματα. Π.χ. να μπαινει ευκολα το κλειδι στον κυλινδρο και να ειναι αντιστρεψιμο, να ειναι επωνυμα και αξιοπιστα ολα τα επι μερους εξαρτηματα, να ειναι διπλης λειτουργιας ο κυλινδρος, να κλειδωνει με το δυνατον λιγοτερες στροφες η κλειδαρια, να μπορω να βγαλω νεο κλειδι αν χρειαστει στη πολη μου, να μην ειναι ιδιοτροπα τα εξαρτηματα στην τοποθετηση τους γιατι θα τα βαλω μονος μου και ισως καποια αλλα τετοια μικρα θεματα χρηστικοτητας που δεν θυμαμαι τωρα.
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 cisa ap4s, abloy protec 2 ειναι οι κυλινδροι που τσεκαρεις. monolito rok ενα defender που κανει τη δουλεια που θελεις. cisa revo pro / mottura 84371 ειναι η κλειδαρια που ψαχνεις. 48 λεπτά πριν, HamerZ είπε Για να μπω και εγώ στο θέμα Θέλουν σε είσοδο οικοδομής να αλλάξουν την κλειδιαριά η το σύστημα κλειδώματος ώστε να μην κατεβαίνουν κάτω κάθε φορά που καλεσμένοι τους χτυπάν το θηροτηλέφωνο, αλλά να ανοίγει από το διαμέρισμα, παρόλο που θα είναι κλειδωμένη, ώστε να μην ανοίγει εύκολα από πιθανούς κλέφτες. Χτες χρειάστηκε να έρθει κλειδαράς για να φτιάξει λουκέτο πόρτας εσωτερικής/δωματίου σε ένα διαμέρισμα (παλιά ξύλινη) και επί της ευκαιρίας τον ρωτήσαν για το παραπάνω. Ο τεχνικός είπε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος και θα πατάν ένα κουμπί και θα ανοίγει η κλειδωμένη πόρτα της οικοδομής. Άφησε την κάρτα του και η διαχειρίστρια θα πάρει τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες. Η διαχειρίστριας μου έδωσε το οκ να κάνω μια αναζήτηση και στο εδώ θέμα. Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και να μου δώσει κόστος και λοιπές πληροφορίες; Επίσης, στο μέλλον (άγνωστο ακριβώς πότε) θα γίνει αλλαγή και θηροτηλεφώνου μιας και το τρέχον έχει "παράσιτα". τι πορτα διαθετει η εισοδος της πολυκατοικιας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις