Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υποθεσω οτι αν  λαβουμε σοβαροτερα υπ'οψιν και την παραμετρο "αξιοπιστια λειτουργιας"

και παραβλεψουμε ελαφρως τα χαρακτηριστικα ασφαλειας ,  θα πρεπει να κυταξουμε προς ΑΡ4 αντι για  DCK?

Ρωτω γιατι αφ'ενος διαβασα καπου στο νημα (σελ43)  οτι απο το DCK μπορει να φυγει

και καμια μπιλια και να μπλοκαρει, και αφ' ετερου,   εχω την γενικη  (και ισως προχειρη)  εντυπωση  οτι   CISA vs AGB   σημειωσατε  1.

Απο την αλλη ομως διαβαζω (σελ 131) οτι στον ΑP4  δεν μπαινει ευκολα το κλειδι.  Ισχυει αυτο η το εχουν διορθωσει?

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gaspazet είπε

Sorry δεν έγινα κατανοητός. Κλειδαράς που κάνει τοποθετήσεις θα την προμηθευτεί και μου είπε ότι μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε πάνω και γι’αυτό το άφησα λίγο ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο για να ρωτήσω εδώ.

Πάντως την champion την διαφημίζει και στο site του γι’ αυτό την ανέφερα….Αξίζει να βάλουμε διαφορετικά(και τι θα προτεινες) ή του Siamou είναι ΟΚ;

Επειδή την προηγούμενη βδομάδα παρήγγειλα πόρτα από το Σιάμο μπορώ να σου πω πως  δεν βάζει πλέον champion αλλά CES WSM και defender έχει μόνο ένα τύπο που δεν ξέρω αν είναι δικό του ή της mottura.

Απλά δεν έχουν ενημερώσει ακόμη το site

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaspazet είπε

Sorry δεν έγινα κατανοητός. Κλειδαράς που κάνει τοποθετήσεις θα την προμηθευτεί και μου είπε ότι μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε πάνω και γι’αυτό το άφησα λίγο ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο για να ρωτήσω εδώ.

Πάντως την champion την διαφημίζει και στο site του γι’ αυτό την ανέφερα….Αξίζει να βάλουμε διαφορετικά(και τι θα προτεινες) ή του Siamou είναι ΟΚ;

καλα και ο μπαλωμενος διαφημιζει ομεγα αλλα πλεον δεν την πουλαει. το ιδιο και ο σιαμος.

αφου θα βαλεις, σιαμο πορτα - μπορεις να πας στον καλυτερο κυλινδρο της μοτουρα -C48- & defender βαλε του Siamo το κωνικο.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, mclein said:

καλα και ο μπαλωμενος διαφημιζει ομεγα αλλα πλεον δεν την πουλαει. το ιδιο και ο σιαμος.

αφου θα βαλεις, σιαμο πορτα - μπορεις να πας στον καλυτερο κυλινδρο της μοτουρα -C48- & defender βαλε του Siamo το κωνικο.

Ευχαριστω, οπότε δεν υπαρχει extra ασφαλεια με diamond και θα προχωρησω με του siamou.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gaspazet είπε

Ευχαριστω, οπότε δεν υπαρχει extra ασφαλεια με diamond και θα προχωρησω με του siamou.

απ'τη στιγμη που μπαινει νεα πορτα, του Σιαμο ειναι καλυτερο γιατι το βαζουν απο μεσα προς τα εξω και δε βγαινει ουτε στη δευτερα παρουσια :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας με θωρακισμένη πόρτα ποια είναι η καλύτερη και αξιόπιστη λύση για αναβάθμιση ασφάλειας?

Έχω δει λύσεις όπως αλλαγή κλειδαριάς σε ηλεκτρική με μπλοκάρισμα της γλώσσας, όμως μου είπανε ότι βγάζουν προβλήματα με τον μηχανισμό και οτι δεν είναι δύσκολο να παραβιαστούν.

Επίσης εγκατάσταση αυτόματου  ηλεκτρικού  πίρου με κάρτα ή πληκτρολόγιο, αναρωτιέμαι ποιο είναι το επίπεδο ασφάλειας σε αυτά, μήπως υπάρχει τρόπος και ανοίγουν και αυτά σε δευτερόλεπτα?

Και τέλος υπάρχει μια αυτόματη κλειδαριά XR1 κάπως έτσι που κλειδώνει πάντα μόνη της, αρκετά ακριβή και δεν ξέρω την αξιοπιστία της...

Παρακαλώ τα φώτα σας

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 10/21/2017 στις 10:41 ΠΜ, mclein είπε

Ο ενας φερνει το Α, ο αλλος φερνει το Δ. Καμια διαφορα, αντιγραφα ομως πουθενα.

Πχ, ο Ap4 που εχει γινει μεγαλη φασαρια. Εξαιρετικος κυλινδρος.

Δυσκολια στο να μπει το κλειδι υπαρχει φανερα. Κανεις δε λεει κατι.

Υπαρχει τετοιο θεμα με τον AP4?

Ή υπαρχουν αντιγραφες που δεν λειτουργουν σωστα?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lalalaxi είπε

Σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας με θωρακισμένη πόρτα ποια είναι η καλύτερη και αξιόπιστη λύση για αναβάθμιση ασφάλειας?

Έχω δει λύσεις όπως αλλαγή κλειδαριάς σε ηλεκτρική με μπλοκάρισμα της γλώσσας, όμως μου είπανε ότι βγάζουν προβλήματα με τον μηχανισμό και οτι δεν είναι δύσκολο να παραβιαστούν.

Επίσης εγκατάσταση αυτόματου  ηλεκτρικού  πίρου με κάρτα ή πληκτρολόγιο, αναρωτιέμαι ποιο είναι το επίπεδο ασφάλειας σε αυτά, μήπως υπάρχει τρόπος και ανοίγουν και αυτά σε δευτερόλεπτα?

Και τέλος υπάρχει μια αυτόματη κλειδαριά XR1 κάπως έτσι που κλειδώνει πάντα μόνη της, αρκετά ακριβή και δεν ξέρω την αξιοπιστία της...

Παρακαλώ τα φώτα σας

Ευχαριστώ

ηλεκτροπυρος σε κινεζικη μορφη γυρω στα 400€ - με αρκετα μεγαλη επιτυχια & λιγες ζημιες.

ηλεκτροπυρος σε γερμανικη / φινλανδικη εκδοση γυρω στα 800€ - με τεραστια αντοχη στο χρονο !

αυτοματες κλειδαριες Cisa, Mottura, Fiam - γυρω στα 800€ ~ 1000€ - με αρκετα προβληματα εως τωρα στο κομματι της πλακετας κυριως.

γενικα προβληματα υπαρχουν παντου - οσο οι πολυκατοικιες επενδυουν σε νορμαλ & οχι πολυ ακριβες λυσεις & ξεχνουν την οποιαδηποτε συντηρηση μεσα σε 1-2 ετη.

το σεναριο του ηλεκτροπυρου ειναι το πιο διαδεδομενο. ειναι και οι χρηστες πιο εξικοιωμενοι λογω τραπεζων μιας κ ειναι το ιδιο ακριβως.

οι πορτες σε καμια περιπτωση δεν ανοιγουν. φυσικα εχουμε κατι αστεια περιστατικα οπου διαφοροι πατουν κουδουνια & παντα βρισκεται ενας να τους ανοιξει...

10 ώρες πριν, ringboy είπε

Υπαρχει τετοιο θεμα με τον AP4?

Ή υπαρχουν αντιγραφες που δεν λειτουργουν σωστα?

οι πρωτοι που ηρθαν ελλαδα - με προσωπικα προφιλ - ειχαν κομμενα κλειδια & μετα αβουρτσιστα που λεμε.

αν καταλαβαινεις, τσεκαρε στις φωτο μου πως εξεχουν καποια ρινισματα του μεταλλου :

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/7/2016 στις 8:33 ΜΜ, mclein είπε

αυτο που επαθε ο φιλος παραπανω παθαινουν οι κυλινδροι agb ! καποια απ'τις μπιλιες σκαλωνει & μενεις με το κλειδι στο χερι !!! (+ οτι ειναι υπερεκτιμημενοι και στα 90€ υπαρχουν καλυτερες επιλογες)

Στο συγκεκριμενο θεμα που αναφερεις,  ειναι γνωστο εαν εχει κανει η AGB  καποια βελτιωση  στους  DCK  νεας γενιας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταλαβαινεις οτι εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απ'αυτο το μηνυμα, ετσι ;

δυστυχως (για τον ανταγωνισμο) η agb αναβαθμιστηκε x10 & παλι δυστυχως (για τον ανταγωνισμο) οι αλλοι ακριβαινουν x10 καθε μερα που περναει.

ειδικα η cisa, το εχει ξεφτυλισει το θεμα με τις κλειδαριες κυλινδρου (που ναι, ειναι οι καλυτερες αυτη τη στιγμη σε αξιοπιστια) + με κυλινδρους κατηγοριας tekno / ap4s.

το τρικ φυσικα με τα 3 κλειδια - 5 κλειδια, αρχιζει και γινεται μοδα. φοβαμαι οτι θα γινει μονοδρομος η επιλογη των κλειδιων...

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες μια συνάδελφος μου τοποθέτησε δεύτερη πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμά της, καθότι γκρέμισε ένα τοίχο και το ενοποίησε με το διπλανό.

Την πόρτα την έβαλε ό ίδιος που της είχε βάλει και την πρώτη πριν από 10 και πλέον  χρόνια (porte armee) και τις κόστισε περίπου 1500,00 €

Η παλιά πόρτα έχει κύλινδρο rs3s και  στην καινούργια τώρα της έβαλε winkhaus.

Ξέρει κάποιος κάτι για τον winkhous και αν είναι καλύτερος ή ακριβότερος από τον rs3s;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα και πήρα προσφορές από Σιάμο και Μπαλωμένο. Γενικά από εξυπηρέτηση μισή ώρα με είχε στο Σιάμο και μου εξηγούσε, ενώ ο Μπαλωμένος σε 2 λεπτά με ξεπέταξε. Ρωτάω όμως κι εσάς τους ειδικούς, τι να επιλέξω; Ο Σιάμος δίνει κύλινδρο CES και δικό του defender, ενώ ο Μπαλωμένος κύλινδρο maxi lock και defender δεν μου είπε. Επίσης μάλλον θα πάω σε διπλή κλειδαριά, οπότε ο άλλος κύλινδρος θα είναι tesa στον Σιάμο. Είναι καλές επιλογές αυτά; Δεν είμαι και πολύ σχετικός, ότι έχω διαβάσει απο δω κι από κει...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nikos thermo είπε

Η παλιά πόρτα έχει κύλινδρο rs3s και  στην καινούργια τώρα της έβαλε winkhaus.

Ξέρει κάποιος κάτι για τον winkhous και αν είναι καλύτερος ή ακριβότερος από τον rs3s;

δεν ειναι.

37 λεπτά πριν, andreasece είπε

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα και πήρα προσφορές από Σιάμο και Μπαλωμένο. Γενικά από εξυπηρέτηση μισή ώρα με είχε στο Σιάμο και μου εξηγούσε, ενώ ο Μπαλωμένος σε 2 λεπτά με ξεπέταξε. Ρωτάω όμως κι εσάς τους ειδικούς, τι να επιλέξω; Ο Σιάμος δίνει κύλινδρο CES και δικό του defender, ενώ ο Μπαλωμένος κύλινδρο maxi lock και defender δεν μου είπε. Επίσης μάλλον θα πάω σε διπλή κλειδαριά, οπότε ο άλλος κύλινδρος θα είναι tesa στον Σιάμο. Είναι καλές επιλογές αυτά; Δεν είμαι και πολύ σχετικός, ότι έχω διαβάσει απο δω κι από κει...

σε σχεση με balomenos, εννοειται Σιαμο με κλειστα ματια. αν προκειται για διπλη κλειδαρια, ειναι μαλλον μονοδρομος η σοβαρη εργασια.

καλο θα ηταν να μην ειναι μία διπλή αλλά δυο χωριστές. μια κλασικη μοτουρα κατω που τοποθετει & μια abloy επανω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein είπε

δεν ειναι.

Υποθέτω πως εννοείς ότι δεν  είναι ούτε καλύτερος  ούτε  ακριβότερος

Είναι όμως ένας αξιοπρεπείς κύλινδρος ή είναι της πλάκας;

Δημοσ.

δεν ειναι καλυτερος. δεν πλησιαζει τις αντοχες των ap4s / rs3s το ατσαλι των winkhaus.

προφανως ακριβοτερος δεν ειναι - γιατι λιγοι κυλινδροι ειναι ακριβοτεροι απο τη cisa -πριν λιγο το εγραψα- 

εννοειται οτι δεν αποτελει κακη επιλογη. εννοειται δεν ειναι της πλακας.

ειναι στο επάνω ράφι αλλά ειναι ενα μικρό κλικ κατω απο mauer nw4 & ο λογος που τους συγκρινω ειναι οτι ο wink βγαινει λιγο φθηνοτερα απο τον nw4.

προβλημα θα αντιμετωπισει σε 4-5 χρονια - οποτε μην ψειριζουμε την υποθεση χωρις λογο - αν ηταν να πουμε για κατι, θα ηταν τα 1500€ :D 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...