DownUNDERground Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ κατάλαβα. Κάτι τελευταίο. Απ' ότι βλέπω πάω πάλι αναγκαστικά σε κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου; Αν ναι, δεν μπορώ γενικά να ξεφύγω από αυτόν τον τύπο; Με περιορίζει τόσο πολύ η πόρτα; Μάλλον άκυρο το από πάνω τελικά; Ο κύλινδρος ασφαλείας που θα μπει μέσα μπορεί να είναι άλλου τύπου. Σωστά; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από DownUNDERground
Alejandro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εννοείται ότι θα είναι αλλού τύπου και όχι χρηματοκιβωτίου. Γι αυτό το λόγο άλλωστε την αλλάζεις. 1 1
lalalaxi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=1fX8ql1sa1E https://www.youtube.com/watch?v=79AL_luK2nA Καλησπέρα πρόσφατα προβληματίστηκα για την ασφάλεια του σπιτιού με όλα αυτά που γίνονται, έχω αυτήν την παλιά κλειδαριά χρηματοκιβωτίου που ανοίγει σε 10 δευτερόλεπτα όπως φαίνεται στο βίντεο. Επειδή βλέπω οτι όλες αυτές οι κλειδαριές που κυκλοφορούν τώρα ως ασφαλείας κλπ κλπ ανοίγουν εύκολα όπως φαίνεται και στα βίντεο. Υπάρχει κάποια κλειδαριά που να μην ανοίγει ? Υπάρχει μήπως άλλος αξιόπιστος τύπος κλειδαριάς? π.χ. ηλεκτρονική, με wifi, bluetooth που να μην παραβιάζεται? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από lalalaxi
ringboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2018 στις 12:51 ΜΜ, mclein είπε Στις 3/1/2018 στις 12:39 ΜΜ, ringboy είπε Και μια που αναφερθηκε ο ap4 ειναι σιγουρα "διπλης ενεργειας"? η επισημη εισαγωγη της ελλαδας, ναι. Πως μπορουμε να βεβαιωθουμε οτι ο καταστηματαρχης εχει ΑΡ4 επισημης εισαγωγης? Να τον ρωτησουμε απο ποιον αντιπροσωπο τα προμηθευεται? Ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας? _ _ _ _ _ ΥΓ: Αυτο το BKD-250 τελειως δυσευρετο στη φτωχομανα. Σε κυτουν και καπως περιεργα οι μαγαζατορες. Σου λεει τοσα disec εχουμε, αυτο το 250 που το ανακαλυψες? Αντε τωρα να του εξηγω αυτα που μας εχει εξηγησει επανηλειμενα ο Mclein. Και εαν τυχον βρεθει καπου, η τιμη του πλησιαζει το μαγνητικο. Αν το εχει βρει κανεις φιλος σε νορμαλ τιμη σε Σαλονικα, ας ριξει ενα PM. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ringboy
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, ringboy είπε Πως μπορουμε να βεβαιωθουμε οτι ο καταστηματαρχης εχει ΑΡ4 επισημης εισαγωγης? Να τον ρωτησουμε απο ποιον αντιπροσωπο τα προμηθευεται? Ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας? _ _ _ _ _ ΥΓ: Αυτο το BKD-250 τελειως δυσευρετο στη φτωχομανα. Σε κυτουν και καπως περιεργα οι μαγαζατορες. Σου λεει τοσα disec εχουμε, αυτο το 250 που το ανακαλυψες? Αντε τωρα να του εξηγω αυτα που μας εχει εξηγησει επανηλειμενα ο Mclein. Και εαν τυχον βρεθει καπου, η τιμη του πλησιαζει το μαγνητικο. Αν το εχει βρει κανεις φιλος σε νορμαλ τιμη σε Σαλονικα, ας ριξει ενα PM. 1. Γιατί πρέπει ο ΑΡ4 να είναι επίσημης εισαγωγής; 2. Μπορείς να κοιτάξεις και τον DCK που κατά πολλούς είναι καλύτερος του ΑΡ4. 3. Το BKD250 μπορείς να το πάρεις και από Αθήνα. 1
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, lalalaxi είπε Για το πρώτο βίντεο επειδή το έχω δει και εγώ εάν προσέξεις εκεί που βλέπεις το βίντεο σου δείχνει αλλά προτεινόμενα. Έχει έναν άλλο τύπο που λέει ότι αυτός ο βουλγαρος1 έχει πειράξει την κλειδαριά. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά την είσοδο του κλειδιού κάνει έναν ήχο από τα μπιλακια που σέρνεται το κλειδί επάνω. Εδώ αυτό δεν ακούγεται καθόλου. Επίσης υπάρχει κάποιος άλλος που να ισχυρίζεται ότι την έχει ανοίξει; Μόνο ένας. 1
mclein Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, lalalaxi είπε Καλησπέρα πρόσφατα προβληματίστηκα για την ασφάλεια του σπιτιού με όλα αυτά που γίνονται, έχω αυτήν την παλιά κλειδαριά χρηματοκιβωτίου που ανοίγει σε 10 δευτερόλεπτα όπως φαίνεται στο βίντεο. Επειδή βλέπω οτι όλες αυτές οι κλειδαριές που κυκλοφορούν τώρα ως ασφαλείας κλπ κλπ ανοίγουν εύκολα όπως φαίνεται και στα βίντεο. Υπάρχει κάποια κλειδαριά που να μην ανοίγει ? Υπάρχει μήπως άλλος αξιόπιστος τύπος κλειδαριάς? π.χ. ηλεκτρονική, με wifi, bluetooth που να μην παραβιάζεται? Το μονο που μπορω να σου πω ειναι κανε μια βολτα σε 5-10 μαγαζια και ρωτησε τους : "εχω μια omega plus με χαμενα κλειδια & καρτα. μπορουμε να την ανοιξουμε χωρις ζημια ;" επισης, σε αλλα μαγαζια μπορεις να ρωτησεις : "εχω εναν κυλινδρο mauer nw4 / mul-t-lock mt5 / abloy p2 / agb dck (κλπ που εχουμε γραψει) - εχω χασει τα κλειδια & η πορτα εχει και defender sferik rok, μπορουμε να ανοιξουμε χωρις ζημια ;" οι απαντησεις μετα απο 10 καταστηματα, πιστευω θα σε πεισουν για το τι πρεπει να τοποθετησεις !!! τελος, πηρε τηλεφωνο μια ομαδα ατομων χθες στο μαγαζι το βραδυ "εχουμε μια πορτα Siamo, με mottura champion κυλινδρο + defender siamo - ποιο το κοστος ανοιγματος ;" μολις ακουσαν τα 100€ ειπαν οτι θα ξανακαλεσουν....καταλαβαινεις οτι τροποι υπαρχουν αλλα αν μιλαμε για διαρρηκτες το 99% ανοιγει νορμαλ πραγματα & αν εχεις ενα χρηματοκιβωτιο με 100Κ, τοτε θα σε ανοιξουν ακομη και κλειδαριες προτυπα να βαλεις -αν φυσικα το βαλουν στοχο να το παρουν- !!!! 9 ώρες πριν, ringboy είπε Πως μπορουμε να βεβαιωθουμε οτι ο καταστηματαρχης εχει ΑΡ4 επισημης εισαγωγης? Να τον ρωτησουμε απο ποιον αντιπροσωπο τα προμηθευεται? Ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας? _ _ _ _ _ ΥΓ: Αυτο το BKD-250 τελειως δυσευρετο στη φτωχομανα. Σε κυτουν και καπως περιεργα οι μαγαζατορες. Σου λεει τοσα disec εχουμε, αυτο το 250 που το ανακαλυψες? Αντε τωρα να του εξηγω αυτα που μας εχει εξηγησει επανηλειμενα ο Mclein. Και εαν τυχον βρεθει καπου, η τιμη του πλησιαζει το μαγνητικο. Αν το εχει βρει κανεις φιλος σε νορμαλ τιμη σε Σαλονικα, ας ριξει ενα PM. Ειναι 5-6 εισαγωγεις για τη Cisa. Δεν μπορεις να βεβαιωθεις Το bkd250 δυστυχως η Disec το εδωσε μονοπωλιο στην αρχη και στραβωσαν οι αλλοι εισαγωγεις που τους εκαναν μαγκες τοσα χρονια & τωρα δεν το αγοραζουν επιτηδες. Μπορεις να προμηθευτεις το defender απο αττική ή να πας σε monolito rok / kripton αν τα βρεις σε σοβαρες τιμες ------------------- Επισης, αν κινεισαι σε Ap4s, καλυτερα δες τον Agb Dck που ειπε ο αλεξ γιατι οντως η νεα γενια του ειναι καλυτερη (πολυ οριακα) απο τον cisa κ με βαση την τιμη μακραν !!! 1 1
yositosi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, mclein είπε "εχω εναν κυλινδρο mauer nw4 / mul-t-lock mt5 / abloy p2 / agb dck (κλπ που εχουμε γραψει) - εχω χασει τα κλειδια & η πορτα εχει και defender sferik rok, μπορουμε να ανοιξουμε χωρις ζημια ;" μάπα είναι αυτό το Disec Sferik Rok? (δεν μιλάω σε σχέση με τα monolito, αλλά γενικά μόνο του σαν προιόν)
mclein Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, yositosi είπε μάπα είναι αυτό το Disec Sferik Rok? (δεν μιλάω σε σχέση με τα monolito, αλλά γενικά μόνο του σαν προιόν) τιποτα δεν ειναι μαπα. οταν ομως το sferik εχει 20€ και τα monolito ξεκινουν απο 30€~35€ προφανως κοιταμε το vfm !!! 2
ringboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, mclein είπε Το μονο που μπορω να σου πω ειναι κανε μια βολτα σε 5-10 μαγαζια και ρωτησε τους : "εχω μια omega plus με χαμενα κλειδια & καρτα. μπορουμε να την ανοιξουμε χωρις ζημια ;" επισης, σε αλλα μαγαζια μπορεις να ρωτησεις : "εχω εναν κυλινδρο mauer nw4 / mul-t-lock mt5 / abloy p2 / agb dck (κλπ που εχουμε γραψει) - εχω χασει τα κλειδια & η πορτα εχει και defender sferik rok, μπορουμε να ανοιξουμε χωρις ζημια ;" οι απαντησεις μετα απο 10 καταστηματα, πιστευω θα σε πεισουν για το τι πρεπει να τοποθετησεις !!! τελος, πηρε τηλεφωνο μια ομαδα ατομων χθες στο μαγαζι το βραδυ "εχουμε μια πορτα Siamo, με mottura champion κυλινδρο + defender siamo - ποιο το κοστος ανοιγματος ;" μολις ακουσαν τα 100€ ειπαν οτι θα ξανακαλεσουν....καταλαβαινεις οτι τροποι υπαρχουν αλλα αν μιλαμε για διαρρηκτες το 99% ανοιγει νορμαλ πραγματα & αν εχεις ενα χρηματοκιβωτιο με 100Κ, τοτε θα σε ανοιξουν ακομη και κλειδαριες προτυπα να βαλεις -αν φυσικα το βαλουν στοχο να το παρουν- !!!! Ειναι 5-6 εισαγωγεις για τη Cisa. Δεν μπορεις να βεβαιωθεις Το bkd250 δυστυχως η Disec το εδωσε μονοπωλιο στην αρχη και στραβωσαν οι αλλοι εισαγωγεις που τους εκαναν μαγκες τοσα χρονια & τωρα δεν το αγοραζουν επιτηδες. Μπορεις να προμηθευτεις το defender απο αττική ή να πας σε monolito rok / kripton αν τα βρεις σε σοβαρες τιμες ------------------- Επισης, αν κινεισαι σε Ap4s, καλυτερα δες τον Agb Dck που ειπε ο αλεξ γιατι οντως η νεα γενια του ειναι καλυτερη (πολυ οριακα) απο τον cisa κ με βαση την τιμη μακραν !!! 1. Αν καταλαβα καλα δλδ, (για να μην βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα) οι ομεγα δεν ανοιγουν χωρις ζημια, και οι κυλινδροι υπερασφαλειας ανοιγουν χωρις ζημια απο πληρως εξοπλισμενους κλειθροποιους σε καμια ωρα. 2.Με τις ομεγα μου εχουν πει οτι αυτος ο τυπος κλειδιου (σαν κατσαβιδι με "φτερα", και σπαστο χερουλακι) ειναι ελαφρως δυσχρηστος. Το εχουν διαπιστωσει αυτο οι φιλοι με ομεγα? 3. Με τον DCK μοιραια τιθεται και αλλο θεμα. Πως θα ξερουμε οτι ειναι νεας γενιας και δεν ειναι παλιο στοκ?
mclein Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ringboy είπε 1. Αν καταλαβα καλα δλδ, (για να μην βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα) οι ομεγα δεν ανοιγουν χωρις ζημια, και οι κυλινδροι υπερασφαλειας ανοιγουν χωρις ζημια απο πληρως εξοπλισμενους κλειθροποιους σε καμια ωρα. 2.Με τις ομεγα μου εχουν πει οτι αυτος ο τυπος κλειδιου (σαν κατσαβιδι με "φτερα", και σπαστο χερουλακι) ειναι ελαφρως δυσχρηστος. Το εχουν διαπιστωσει αυτο οι φιλοι με ομεγα? 3. Με τον DCK μοιραια τιθεται και αλλο θεμα. Πως θα ξερουμε οτι ειναι νεας γενιας και δεν ειναι παλιο στοκ? 1. ναι & οχι. οι κυλινδροι υπερασφαλειας ανοιγουν μονο με ζημια ή ζημιές ! 2. δεν ειναι δυσχρηστος ειναι απλα μετριας ποιοτητας/δυναμικης. δεν ξερω γιατι το χαλασαν το μοτιβο (προφανως για τα λεφτα) αλλα το κλειδι σπαει ευκολα στο κεφαλι. (φευγει ο πυρος) 3. απο το κουτι & το κλειδι φαινεται αν ειναι παλιο ή νεο. το παλιο ειναι 12γωνο & το νεο ειναι στρογγυλο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από mclein 1
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι με τα κλειδιά της Omega είχα τέτοιο θέμα και όταν έφυγαν τα πυράκια τους έβαλα καρφί και κόλλα και εδώ και 3-4 χρόνια είναι σκυλιά.
gaspazet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Κατέληξα Siamo ,να πάω σε mottura champion +siamo defender ή να ζητήσω κάποιο άλλο κύλινδρο +Diamond; Μόνο αυτά τα άφησα εκκρεμότητες στα υπόλοιπα τα έχω κανονίσει όλα και για τις δυο πόρτες. Thnks
mclein Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, Alejandro είπε Η αλήθεια είναι ότι με τα κλειδιά της Omega είχα τέτοιο θέμα και όταν έφυγαν τα πυράκια τους έβαλα καρφί και κόλλα και εδώ και 3-4 χρόνια είναι σκυλιά. μονο ενα πιο φαρδυ πυρο χρειαζεται κ ειναι κομπλε. 10 λεπτά πριν, gaspazet είπε Κατέληξα Siamo ,να πάω σε mottura champion +siamo defender ή να ζητήσω κάποιο άλλο κύλινδρο +Diamond; Μόνο αυτά τα άφησα εκκρεμότητες στα υπόλοιπα τα έχω κανονίσει όλα και για τις δυο πόρτες. Thnks δυσκολο να παρεις champion κυλινδρο αν πας στον επισημο Siamo. λογικα για CES ή κατι αλλο θα παρεις. ουτε defender θα παρεις αλλο...ούτε κάποια δική σου μάρκα κυλίνδρου.
gaspazet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 43 minutes ago, mclein said: μονο ενα πιο φαρδυ πυρο χρειαζεται κ ειναι κομπλε. δυσκολο να παρεις champion κυλινδρο αν πας στον επισημο Siamo. λογικα για CES ή κατι αλλο θα παρεις. ουτε defender θα παρεις αλλο...ούτε κάποια δική σου μάρκα κυλίνδρου. Sorry δεν έγινα κατανοητός. Κλειδαράς που κάνει τοποθετήσεις θα την προμηθευτεί και μου είπε ότι μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε πάνω και γι’αυτό το άφησα λίγο ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο για να ρωτήσω εδώ. Πάντως την champion την διαφημίζει και στο site του γι’ αυτό την ανέφερα….Αξίζει να βάλουμε διαφορετικά(και τι θα προτεινες) ή του Siamou είναι ΟΚ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις