cineaste Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα magnetic defender είναι καλύτερα από Diamond? Στην Omega Plus φτάνει η πλάκα μαγγανίου η καλύτερα να βάλει κάποιος και defender? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από cineaste
swayback Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cineaste είπε Tα magnetic defender είναι καλύτερα από Diamond? Το κάθε ένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Υπάρχουν 3 μαγνητικά της Disec. MRM23, MRM29 και MAG3G. Τα 2 πρώτα έχουν μικρές διαφορές ενώ το MAG3G είναι με διαφορά το πιο ενισχυμένο μαγνητικό - και το πιο ακριβό επίσης. Στην Ελλάδα νομίζω υπάρχουν μόνο τα MRM29 και MAG3G (δυσεύρετο το 2ο θυμάμαι). Το Diamond είναι το πιο ενισχυμένο από όλα. Ένα μεγάλο μέρος του είναι φτιαγμένο από βιομηχανική διαμαντόσκονη, που σημαίνει ότι είναι αρκετά δύσκολο να κοπεί ακόμα και με τροχό. Τα μαγνητικά κλείνουν την είσοδο που μπαίνει το κλειδί και σχεδόν αποτρέπουν προσπάθειες παραβίασης του κυλίνδρου με picking, bumping, impressioning, κλπ. Επίσης προστατεύουν τον κύλινδρο από βανδαλισμό (πχ αν ρίξει κανείς κόλλες, κλπ). Από την άλλη, δεν είναι τόσο ανθεκτικά σε τρύπημα και κόψιμο όσο είναι το diamond και επίσης, να αναφερθεί ότι, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να "ξεκλειδωθεί" χωρίς τα μαγνητικά κλειδιά του. Όταν πίσω από το defender είναι ένας πολύ καλός κύλινδρος, νομίζω δεν χρειάζεται το μαγνητικό μιας και πολύ δύσκολα παραβιάζονται. 1 ώρα πριν, cineaste είπε Στην Omega Plus φτάνει η πλάκα μαγγανίου η καλύτερα να βάλει κάποιος και defender? Προς το παρόν, αρκεί η πλάκα μαγγανίου που προστατεύει από τρύπημα. Αν κάποια στιγμή βγει διαρρηκτικό για την Omega, το μαγνητικό Disec MRM29SK θα φανεί χρήσιμο. 1 1
cineaste Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Double post Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από cineaste 1
mclein Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες φημες πως μια 12βολτη μπαταρια + ενας μαγνητης, ξεκλειδωνουν το μαγνητικο defender.... το αφηνω εδω αυτο, μιας κ ξερω αρκετους που εχουν κυλινδρο της πλακας κ το σουπερ defender !!! 2
Dannie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες φημες πως μια 12βολτη μπαταρια + ενας μαγνητης, ξεκλειδωνουν το μαγνητικο defender.... το αφηνω εδω αυτο, μιας κ ξερω αρκετους που εχουν κυλινδρο της πλακας κ το σουπερ defender !!! Δηλαδη θεωρεις αχρηστο το μαγνητικο defender?
vspyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες φημες πως μια 12βολτη μπαταρια + ενας μαγνητης, ξεκλειδωνουν το μαγνητικο defender.... το αφηνω εδω αυτο, μιας κ ξερω αρκετους που εχουν κυλινδρο της πλακας κ το σουπερ defender !!! Άρα να πάμε σε Diamond BKD250;
mclein Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Dannie είπε Δηλαδη θεωρεις αχρηστο το μαγνητικο defender? απ'τη στιγμη που δεν το πετυχαινω στο εργαστηριο να δουλεψει & δεν εχω δει προσωπικα ανοιγμενο, δεν το θεωρω αχρηστο. το θεωρω ομως πολυ ακριβο γι'αυτο που θελει να λεει οτι προσφερει πλεον, με την υπαρξη ειδικα του diamond το οποιο χαλασα 4 καλους τροχους για να φτιαξω σημειο εξολκησης. 43 λεπτά πριν, vspyr είπε Άρα να πάμε σε Diamond BKD250; ειναι η βελτιστη λυση, φυσικα οσον αφορα την προσωπικη μου αποψη & με δεδομενο πως απαντω κυριως με βαση το vfm σε καθε περιπτωση. 3 1
ringboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε παιδια τι σημαινει "κλειδί με αναστρέψιμη λειτουργία"? ΥΓ ΟΚ. Το βρηκα.Ειναι οταν το κλειδι δεν εχει διαφορετικη την επανω και την κατω μερια. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από ringboy Βρεθηκε.
PETROS13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, μια ενημέρωση να κάνω. Μου είπε γνωστός μου ότι έχουν σπάσει την ασφάλεια από τις κλειδαριές securemme Μου είπαν περιπτώσεις που τις άνοιξαν, διέρρηξαν τα διαμερίσματα και μετά ξανακλειδωσαν! Προσοχή όσοι έχετε τέτοιες κλειδαριές.
mclein Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, PETROS13 είπε Καλησπέρα, μια ενημέρωση να κάνω. Μου είπε γνωστός μου ότι έχουν σπάσει την ασφάλεια από τις κλειδαριές securemme Μου είπαν περιπτώσεις που τις άνοιξαν, διέρρηξαν τα διαμερίσματα και μετά ξανακλειδωσαν! Προσοχή όσοι έχετε τέτοιες κλειδαριές. καμια ασφαλεια δεν εχουν σπασει. k2, asix pro, mauer red line 1 & 2, fiam, iseo r6 ---- ανοιγουν σε 3-4 λεπτά απο καποιον που ξερει... μονοδρομος πλεον - μετα απο 4 χρονια - οι πατενταρισμενοι κυλινδροι ωστε να μην εχει κανεις επιδοξος ακατεργαστο κλειδι στα χερια του.
PETROS13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, mclein είπε καμια ασφαλεια δεν εχουν σπασει. k2, asix pro, mauer red line 1 & 2, fiam, iseo r6 ---- ανοιγουν σε 3-4 λεπτά απο καποιον που ξερει... μονοδρομος πλεον - μετα απο 4 χρονια - οι πατενταρισμενοι κυλινδροι ωστε να μην εχει κανεις επιδοξος ακατεργαστο κλειδι στα χερια του. Τότε στις περιπτώσεις που μου είπαν, πως έγινε η κάθε διάρρηξη και μετά κλείδωσαν τις πόρτες και πάλι;
nikos thermo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλημέρα Ένας φίλος μου έχει πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά TESIO (πρέπει να είναι από το 2007-2008 περίπου) που κλειδώνει με δύο δαγκάνες. Το κλειδί είναι σαν χρηματοκιβωτίου αλλά μάλλον ποιο κοντό Θέλει να μάθει αν πρέπει να την αλλάξει και αν ναι με τι;
mclein Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Τότε στις περιπτώσεις που μου είπαν, πως έγινε η κάθε διάρρηξη και μετά κλείδωσαν τις πόρτες και πάλι; οπως ξεκλειδωνεις, ξανακλειδωνεις Μόλις τώρα, nikos thermo είπε Καλημέρα Ένας φίλος μου έχει πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά TESIO (πρέπει να είναι από το 2007-2008 περίπου) που κλειδώνει με δύο δαγκάνες. Το κλειδί είναι σαν χρηματοκιβωτίου αλλά μάλλον ποιο κοντό Θέλει να μάθει αν πρέπει να την αλλάξει και αν ναι με τι; ειναι μερικες σελιδες πισω. κοντα στη μερα της εγγραφης σου.
nikos thermo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, mclein είπε ειναι μερικες σελιδες πισω. κοντα στη μερα της εγγραφης σου. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Αναφέρεις την mul-t-lock los, στο skroutz βρίσκω την MUL-T-LOCK OM4S03 που κοστίζει περίπου 290,00€ Αυτή είναι; Θα χρειαστεί και κύλινδρο και defender προφανώς
mclein Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, nikos thermo είπε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Αναφέρεις την mul-t-lock los, στο skroutz βρίσκω την MUL-T-LOCK OM4S03 που κοστίζει περίπου 290,00€ Αυτή είναι; Θα χρειαστεί και κύλινδρο και defender προφανώς οχι, ειπες κλειδαρια με δαγκανες. δε θα τη βρεις ιντερνετικα ευκολα. η κλειδαρια ειναι της Iseo / Fiam, πηγαινει πακετο με disec sferik rok + δυο διακοσμητικες πλακες. απο εκει και περα, τοποθετεις οτι κυλινδρο επιθυμεις. τελος, υπαρχει κι ενας συμφορουμιτης οπου μιλησε στη θεσσαλονικη με καποιον εμπορο & του ειπαν οτι βγαζει και η Tesio κλειδαρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις