Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα magnetic defender είναι καλύτερα από Diamond? Στην Omega Plus φτάνει η πλάκα μαγγανίου η καλύτερα να βάλει κάποιος και defender?

Επεξ/σία από cineaste
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cineaste είπε

Tα magnetic defender είναι καλύτερα από Diamond?

Το κάθε ένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Υπάρχουν 3 μαγνητικά της Disec. MRM23, MRM29 και MAG3G. Τα 2 πρώτα έχουν μικρές διαφορές ενώ το MAG3G είναι με διαφορά το πιο ενισχυμένο μαγνητικό - και το πιο ακριβό επίσης.

Στην Ελλάδα νομίζω υπάρχουν μόνο τα MRM29 και MAG3G (δυσεύρετο το 2ο θυμάμαι). 

Το Diamond είναι το πιο ενισχυμένο από όλα. Ένα μεγάλο μέρος του είναι φτιαγμένο από βιομηχανική διαμαντόσκονη, που σημαίνει ότι είναι αρκετά δύσκολο να κοπεί ακόμα και με τροχό. 

Τα μαγνητικά κλείνουν την είσοδο που μπαίνει το κλειδί και σχεδόν αποτρέπουν προσπάθειες παραβίασης του κυλίνδρου με picking, bumping, impressioning, κλπ. Επίσης προστατεύουν τον κύλινδρο από βανδαλισμό (πχ αν ρίξει κανείς κόλλες, κλπ). Από την άλλη, δεν είναι τόσο ανθεκτικά σε τρύπημα και κόψιμο όσο είναι το diamond και επίσης, να αναφερθεί ότι, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να "ξεκλειδωθεί" χωρίς τα μαγνητικά κλειδιά του.

Όταν πίσω από το defender είναι ένας πολύ καλός κύλινδρος, νομίζω δεν χρειάζεται το μαγνητικό μιας και πολύ δύσκολα παραβιάζονται. 

1 ώρα πριν, cineaste είπε

Στην Omega Plus φτάνει η πλάκα μαγγανίου η καλύτερα να βάλει κάποιος και defender?

Προς το παρόν, αρκεί η πλάκα μαγγανίου που προστατεύει από τρύπημα. 

Αν κάποια στιγμή βγει διαρρηκτικό για την Omega, το μαγνητικό Disec MRM29SK θα φανεί χρήσιμο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες φημες πως μια 12βολτη μπαταρια + ενας μαγνητης, ξεκλειδωνουν το μαγνητικο defender....

το αφηνω εδω αυτο, μιας κ ξερω αρκετους που εχουν κυλινδρο της πλακας κ το σουπερ defender !!!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

υπαρχουν ανεπιβεβαιωτες φημες πως μια 12βολτη μπαταρια + ενας μαγνητης, ξεκλειδωνουν το μαγνητικο defender....

το αφηνω εδω αυτο, μιας κ ξερω αρκετους που εχουν κυλινδρο της πλακας κ το σουπερ defender !!!

Δηλαδη θεωρεις αχρηστο το μαγνητικο defender?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

Άρα να πάμε σε Diamond BKD250;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Δηλαδη θεωρεις αχρηστο το μαγνητικο defender?

απ'τη στιγμη που δεν το πετυχαινω στο εργαστηριο να δουλεψει & δεν εχω δει προσωπικα ανοιγμενο, δεν το θεωρω αχρηστο.

το θεωρω ομως πολυ ακριβο γι'αυτο που θελει να λεει οτι προσφερει πλεον, με την υπαρξη ειδικα του diamond το οποιο χαλασα 4 καλους τροχους για να φτιαξω σημειο εξολκησης.

43 λεπτά πριν, vspyr είπε

Άρα να πάμε σε Diamond BKD250;

ειναι η βελτιστη λυση, φυσικα οσον αφορα την προσωπικη μου αποψη & με δεδομενο πως απαντω κυριως με βαση το vfm σε καθε περιπτωση.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδια τι σημαινει "κλειδί με αναστρέψιμη λειτουργία"?

ΥΓ ΟΚ. Το βρηκα.Ειναι οταν το κλειδι δεν εχει διαφορετικη την επανω και την κατω μερια.

Επεξ/σία από ringboy
Βρεθηκε.
Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ενημέρωση να κάνω. 

Μου είπε γνωστός μου ότι έχουν σπάσει την ασφάλεια από τις κλειδαριές securemme

Μου είπαν περιπτώσεις που τις άνοιξαν, διέρρηξαν τα διαμερίσματα και μετά ξανακλειδωσαν! Προσοχή όσοι έχετε τέτοιες κλειδαριές.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Καλησπέρα, μια ενημέρωση να κάνω. 

Μου είπε γνωστός μου ότι έχουν σπάσει την ασφάλεια από τις κλειδαριές securemme

Μου είπαν περιπτώσεις που τις άνοιξαν, διέρρηξαν τα διαμερίσματα και μετά ξανακλειδωσαν! Προσοχή όσοι έχετε τέτοιες κλειδαριές.

καμια ασφαλεια δεν εχουν σπασει.

k2, asix pro, mauer red line 1 & 2, fiam, iseo r6 ---- ανοιγουν σε 3-4 λεπτά απο καποιον που ξερει...

μονοδρομος πλεον - μετα απο 4 χρονια - οι πατενταρισμενοι κυλινδροι ωστε να μην εχει κανεις επιδοξος ακατεργαστο κλειδι στα χερια του.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mclein είπε

καμια ασφαλεια δεν εχουν σπασει.

k2, asix pro, mauer red line 1 & 2, fiam, iseo r6 ---- ανοιγουν σε 3-4 λεπτά απο καποιον που ξερει...

μονοδρομος πλεον - μετα απο 4 χρονια - οι πατενταρισμενοι κυλινδροι ωστε να μην εχει κανεις επιδοξος ακατεργαστο κλειδι στα χερια του.

Τότε στις περιπτώσεις που μου είπαν, πως έγινε η κάθε διάρρηξη και μετά κλείδωσαν τις πόρτες και πάλι; 

Δημοσ.

Καλημέρα

Ένας φίλος μου έχει  πόρτα ασφαλείας  με κλειδαριά TESIO (πρέπει να είναι από το 2007-2008 περίπου) που κλειδώνει με δύο δαγκάνες.

Το κλειδί είναι σαν χρηματοκιβωτίου αλλά μάλλον ποιο κοντό

Θέλει να μάθει αν πρέπει να την αλλάξει  και αν ναι με τι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Τότε στις περιπτώσεις που μου είπαν, πως έγινε η κάθε διάρρηξη και μετά κλείδωσαν τις πόρτες και πάλι; 

οπως ξεκλειδωνεις, ξανακλειδωνεις :)

Μόλις τώρα, nikos thermo είπε

Καλημέρα

Ένας φίλος μου έχει  πόρτα ασφαλείας  με κλειδαριά TESIO (πρέπει να είναι από το 2007-2008 περίπου) που κλειδώνει με δύο δαγκάνες.

Το κλειδί είναι σαν χρηματοκιβωτίου αλλά μάλλον ποιο κοντό

Θέλει να μάθει αν πρέπει να την αλλάξει  και αν ναι με τι;

ειναι μερικες σελιδες πισω. κοντα στη μερα της εγγραφης σου.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mclein είπε

ειναι μερικες σελιδες πισω. κοντα στη μερα της εγγραφης σου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Αναφέρεις την mul-t-lock los, στο skroutz βρίσκω  την  MUL-T-LOCK OM4S03 που κοστίζει περίπου 290,00€ 

Αυτή είναι;

Θα χρειαστεί  και κύλινδρο και defender προφανώς

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikos thermo είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Αναφέρεις την mul-t-lock los, στο skroutz βρίσκω  την  MUL-T-LOCK OM4S03 που κοστίζει περίπου 290,00€ 

Αυτή είναι;

Θα χρειαστεί  και κύλινδρο και defender προφανώς

οχι, ειπες κλειδαρια με δαγκανες. δε θα τη βρεις ιντερνετικα ευκολα.

η κλειδαρια ειναι της Iseo / Fiam, πηγαινει πακετο με disec sferik rok + δυο διακοσμητικες πλακες.

απο εκει και περα, τοποθετεις οτι κυλινδρο επιθυμεις.

τελος, υπαρχει κι ενας συμφορουμιτης οπου μιλησε στη θεσσαλονικη με καποιον εμπορο & του ειπαν οτι βγαζει και η Tesio κλειδαρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...