Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Sebu είπε

Παντως αυτος εδω δειχνει να κανει pick και να ξεκοιλιαζει εναν NW4, στην ησυχια του εργαστηριου του, και ισως και απο πιο πριν λιγο δουλεμενο σε 11 λεπτα. Αλήθεια/ψέμματα δεν μπορώ να γνωρίζω. Θα μας πει ο mclein αν φανταζει εφικτο κατι τετοιο ή απλα ειχε διαλυσει εκ των προτερων με πολυ κοπο την κλειδαρια και το εμφανιζει μετα να συμβαινει σχετικά εύκολα.

αληθινο ειναι το βιντεο.

το προβλημα ειναι οτι αυτος κραταει τον κυλινδρο οπως τον βολευει. (πλάι, ανάποδα, ίσια κλπ κλπ) 

τον εχει λυσει, τον εχει δεσει καμια 300 φορες και μετα για να κανει την επιδειξη δειχνει και σε 10' να κανει picking !!!

γενικα παντως, αν δεχθουμε οτι καποιος γνωριζει τον κυλινδρο απ'έξω κι ανακατωτά και ξέρει να κανει picking σε χρονο dt - πισω απο defender με το ροτορα να ενοχλει πολύ και με φοβο μηπως τον δει καποιος δεν πιστευω να τα καταφερει σε λιγοτερο απο 20-30 λεπτά. (δεν αναφερω καν οτι για να κανει 3 ολοκληρες στροφες η κλειδαρια κ να ξεκλειδωσει πληρως θα πρεπει να κανει τη διαδικασια 3 φορες) !

τελος, το προβλημα στους κυλινδρους ειναι η μεθοδος bumping και οχι το picking.

οποτε αν βρειτε διαφορα βιντεο με αφαλους ασφαλειας, θα καταλαβετε που ποναει το συστημα κ τι κυλινδρο πρεπει να αγορασετε !

10 λεπτά πριν, yositosi είπε

να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε όλο αυτό γιατί πραγματικά δεν το καταλαβαίνω; Αυτά που αναφέρετε τώρα παραπάνω έχουν να κάνουν με "παραβίαση" (ξεκλείδωμα) της κλειδαριάς.

Και ρωτάω λοιπόν, σε κάθε κλειδαριά στο διαδίκτυο (youtube δηλαδή) που έχουν στον πάγκο επάνω,  δεν έχουν ένα ειδικό εργαλείο/τρόπο παραβίασης  που είναι "ειδικός" για τον εκάστοτε κύλινδρο που ανοίγουν:;; Αν δεν το έχω λάθος, τότε ένας διαρρήκτης πως μπορεί να ξέρει από πριν τι κύλινδρο φοράει ο καθένας μας ώστε να παει απευθείας με τη σωστή "προσέγγιση" και να τον παραβιάσει έτσι εύκολα;;;

οχι δεν ειναι ειδικο εργαλειο. ειτε εχεις εργαλεια για picking - ειτε οχι. ειτε ξερεις να κανεις bumping με κλειδι του κυλινδρου - ειτε οχι !

41 λεπτά πριν, swayback είπε

Ο NW4, εξακολουθεί να είναι καλή επιλογή για τα λεφτά του. Προσωπικά θα προτιμούσα τον MT5+ αντί για τον NW5.

ο nw4 ομως ειναι καμια πενηνταρια ευρω φθηνοτερος :D:D

• Like 3
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mclein είπε

ο nw4 ομως ειναι καμια πενηνταρια ευρω φθηνοτερος :D:D

Ε γι’ αυτό λέω αντί του NW5 :P

Αν θυμάμαι καλά, εξακολουθεί να είναι σημαντικά πιο ακριβός από τον NW4 (ο NW5).

100-110€ δεν κάνει πλέον ο NW4?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azografos είπε

Την πήρα 150 Euro από επίσημο Omega Point στη Θεσσαλονίκη. 

Μπορείς να πεις ποιο είναι το συγκεκριμένο; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, swayback είπε

Ε γι’ αυτό λέω αντί του NW5 :P

Αν θυμάμαι καλά, εξακολουθεί να είναι σημαντικά πιο ακριβός από τον NW4 (ο NW5).

100-110€ δεν κάνει πλέον ο NW4?

125 - 130 θα ελεγα :D

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/2/2018 στις 8:36 ΜΜ, mclein είπε

budget ?
αν διαθετεις μεχρι 60€ ---> μονοδρομος agb9000 !
αν διαθετεις μεχρι 100€ ~ 120€ ---> scudo dck / evva ics / mauer nw4 / cisa ap4s
αν διαθετεις 150€ ---> Mul-t-lock Mt5 / Evva 4ks / Abloy Protec2

Στις 22/2/2018 στις 8:50 ΜΜ, mclein είπε

ξεβιδωνεις τη βιδα για περιπου 10 στροφες και με το κλειδακι σου στις 45 μοιρες βγαζεις τον κυλινδρο.
με τον ιδιο τροπο (αναποδα) βαζεις το νεο και εισαι ετοιμος.

Στις 23/2/2018 στις 12:19 ΠΜ, mclein είπε

30/50 ειναι η πορτα σου και εισαι οκ.
το 30 ειναι εξω.
οταν βγαλεις τον παλιο κυλινδρο κ βαλεις το νεο ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ.
αν θες να δεις οτι δουλευει γυρνα τον δεξια να τραβηξει τη γλωσσα κ μετα βιδωνεις αρκετα μεχρι να σταματησει η βιδα. οχι σφιξιμο δυνατα. απλα τερματιζεις.
οτι χρειαζεσαι, γραφεις εδω ή σε μηνυμα κ σου απαντω/νταμε.

Τελικά αποφάσισα και άλλαξα / εβαλα τον scudo dck  κυλινδρο .

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον @mclein για τις πολυτιμες συμβουλες του που βε βοηθησαν αρκετα στην αλλαγη αυτη

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sebu είπε

Με μια περιστροφή πέφτει κανονικά ο καταπέλτης?

Καποιες κλειδαριες με μονη περιστροφη απλα μπλοκαρουν εσωτερικα το πομολο και δεν κινειται.

Δεν ξερω ομως σε επιπεδο ασφαλειας αν ειναι το ιδιο η 1η στροφη με τις 3.

Ας μας πει ο Γιωργος (mclein) καλυτερα.

ο καταπελτης μπλοκαρει στο τελος των κλειδωματων. μεγιστη περιστροφη γραναζιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mclein ή όποιος άλλος γνωρίζει

Για ξύλινη (όχι θωρακισμένη) είσοδο πολυκατοικίας ποια μάρκα/μοντέλο κλειδαριάς/κυλίνδρου είναι η καλύτερη επιλογή για σένα;

Τι λες για αυτές  (αν κάνουν)

http://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-ξύλινες-πόρτες/χωνευτές-κλειδαριές/με-κύλινδρο?product_id=225

http://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-θωρακισμενες-πορτες/ηλεκτρικές-κλειδαριές/electric-cylinder-lock-cisa-15515

Να πάμε σε αλλαγή πόρτας; Ποια λες;

Κόστος;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από vspyr
διευκρινίσεις
Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας (Περιοχή Ηλιούπολη Αττικής) καθότι το Σάββατο το μεσημέρι μου σπάσανε την παλιά πόρτα και μπήκαν μέσα .....

Μου δώσανε μια προσφορά στην  www.portaldoor.gr περίπου 550,00 € 

Τα χαρακτηριστικά της Πόρτας είναι:

2 Χαλυβδόφυλλα   0,8 mm

κλειδαριά securem

κύλινδρος securem κ22 ή iseo ar6

defender securem

πλάκα Μαγγανίου

Αξίζει τον κόπο ή να πληρώσω περίπου τα διπλά και να πάρω το παραγωγικό του ΣΙΑΜΟΥ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων mclein

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, nikos thermo είπε

Καλησπέρα

Θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας (Περιοχή Ηλιούπολη Αττικής) καθότι το Σάββατο το μεσημέρι μου σπάσανε την παλιά πόρτα και μπήκαν μέσα .....

2 Χαλυβδόφυλλα   0,8 mm

κλειδαριά securem

defender securem

πλάκα Μαγγανίου

Αξίζει τον κόπο ή να πληρώσω περίπου τα διπλά και να πάρω το παραγωγικό του ΣΙΑΜΟΥ

Πολύ προσεγμένες τεχνικά πόρτες ο Σιάμος από ότι είδα από κοντά στην έκθεση οικείας. Τώρα γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις και αυτό που είδα είναι ότι αξίζουν τα μοντέλα από το πιο φτηνό μέχρι το ακριβότερο τα λεφτά τους. Εγώ πχ έχω πόρτα ασφαλείας άλλης εταιρείας και το φτηνότερο μοντέλο του Σιάμου είναι σαφώς καλύτερο σε όλα τα επίπεδα θωράκισης.

Επεξ/σία από cger
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein είπε

ο καταπελτης μπλοκαρει στο τελος των κλειδωματων. μεγιστη περιστροφη γραναζιων.

Τι είναι ο καταπέλτης; Τι ρόλο παίζει και πώς τον επιτυγχάνει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Τι είναι ο καταπέλτης; Τι ρόλο παίζει και πώς τον επιτυγχάνει;

Ειναι μια συσκευή ασφαλείας (καταπέλτης) που ενεργοποιείται όταν οι πείροι είναι πλήρως κλειδωμένοι. Σε περίπτωση απόπειρας αφαίρεσης του κυλίνδρου, η συσκευή μπλοκάρει τους πείρους, εμποδίζοντας την πόρτα να ανοίξει ! !

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι ενσωματωμένο , το εαν εχει ή οχι το αναφερει η καθε κλειδαρια στα χαρακτηριστικα της.
Αλλες εχουν μονο , αλλες εχουν διπλο καταπελτη κλπ

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos thermo είπε

Καλησπέρα

2 Χαλυβδόφυλλα   0,8 mm

κλειδαριά securem

defender securem

πλάκα Μαγγανίου

Η πόρτα που έχω βάλει είναι από αυτούς. Γενικά δεν έγινε κακή τοποθέτηση (ίδια πόρτα με της προσφοράς) αλλά πήρανε δυο φορές πίσω τον μπροστά καπλαμά. Τη μία ήταν λάθος τοποθετημένο το inox, τη δεύτερη μου φέρανε ένα σκέτο χρώμα χωρίς καν το inox κι επιτέλους την τρίτη το πετύχαμε αυτό βλακεία δικιά τους δεν επηρεάζεται άλλωστε η ασφάλεια της πόρτας αυτός τη χρεώθηκε. Τοποθέτηση με μπετόβεργες και αφρό το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Κλειδαριά αν έχεις επιλογή άλλης όπως revo καλό θα ήταν και επίσης αφαλό από AGB 9000 και πάνω. Εγώ πάλι έβαλα τα δικά τους και μου τα άλλαξε ο Γιώργος (mclain) - και πάλι ευχαριστώ - και τον τάσο -. Γενικότερα δεν έχω παράπονο σαν πόρτα και δεν νομίζω ότι αν δεν έχεις κάτι ακριβό ν ασφαλίσεις να έχει διαφορά αν ο χάλυβας είναι 0.8 ή 1mm.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vspyr είπε

mclein ή όποιος άλλος γνωρίζει

Για ξύλινη (όχι θωρακισμένη) είσοδο πολυκατοικίας ποια μάρκα/μοντέλο κλειδαριάς/κυλίνδρου είναι η καλύτερη επιλογή για σένα;

Τι λες για αυτές  (αν κάνουν)

http://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-ξύλινες-πόρτες/χωνευτές-κλειδαριές/με-κύλινδρο?product_id=225

http://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-θωρακισμενες-πορτες/ηλεκτρικές-κλειδαριές/electric-cylinder-lock-cisa-15515

Να πάμε σε αλλαγή πόρτας; Ποια λες;

Κόστος;

Ευχαριστώ

σιγουρα ειμαι υπερ της τοποθετησης θωρακισμενης με αυτοματο κλειδωμα.

αν δεν τοποθετηθει το αυτοματο κλειδωμα, τσαμπα η αναβαθμιση :)

η πρωτη κλειδαρια που εβαλες ειναι προσθετης ασφαλειας.

η δευτερη κλειδαρια ειναι για θωρακισμενη πορτα.

για εισοδο πολυκατοικιας εμεις τοποθετουμε CDVI ή OPERA αυτοματου κλειδωματος. (από 20mm έως 50mm)

στην εισοδο τα πραγματα ειναι λιγο απλουστερα, οι διαρρηκτες μπαινουν παντα με ταυτοτητα (ξεκλειδωτα), σπανια με κατσαβαδι κ σπανιοτερα με λοστο !

οποτε θελουμε εναν κυλινδρο ασφαλειας 30 εως 50 ευρω και ενα αυτοματο κλειδωμα.

φυσικα αν υπαρχει θωρακισμενη πορτα, το 70% των διαρρηκτων δεν ασχολειται μετα την περιπτωση της ταυτοτητας.

10 ώρες πριν, nikos thermo είπε

Καλησπέρα

2 Χαλυβδόφυλλα   0,8 mm

κλειδαριά securem

defender securem

πλάκα Μαγγανίου

να σου πω μονο οτι η κλειδαρια, το defender & o κυλινδρος που θα τοποθετησουν εχουν ολα μαζι κοστος 35€ γι'αυτους σε χονδρικη.

να προσθεσω οτι η κλειδαρια securemme εχει γελοιοποιηθει σε απειρους διαγωνισμους και περαν αυτου, δεν ειναι μαρκα εμπιστοσυνης οσον αφορα το μακροχρονιο !

ο κυλινδρος ο K22 ειναι μια χαρα για τα λεφτα του. ο iseo r6 ειναι ενας απλος κυλινδρος ασφαλειας και θα κλαις συντομα αν τον επιλεξεις & φυσικα αν σε ξανα-επιλεξουν για επισκεψη !!!

μπορεις να κινηθεις πιο safe. να πας σε καποιο μαγαζι που δουλευει cisa και να παρεις ενα πακετακι cisa revo + cisa defender + cisa ap4 και να πληρωσεις 700€ και να ησυχος 4-5 χρονια :)

εννοειται πως οσο πιο πολλα πληρωνεις, τοσο πιο μεγαλο διαστημα κοιμασαι ησυχος ! πες μας τι προσφερει ο Σιαμος στα 1100 να σου απαντησω τι μπορεις να του ζητησεις :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...