orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε ενας καλος κυλινδρος για να πουμε οτι θα φτασουμε 5ετια πριν ανησυχησημε περιλαμβανει : πατενταρισμενο κλειδι + μπαρες ατσαλινες + πλαϊνο συνδιασμό + ατσαλινες μπιλιες για το συνδιασμο Καταλαβαίνεις ότι δεν καταλαβαίνουμε τι μας δείχνεις; 1
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Καταλαβαίνεις ότι δεν καταλαβαίνουμε τι μας δείχνεις; ειναι δυο τοπ κυλινδροι που μπαινουν κυριως σε θωρακισμενη πορτα. (nw5 αριστερα / evva ics δεξια) εχουν τις προδιαγραφες που εγραψα και απλως μπηκαν 2 φωτο για να εχει ο κοσμος μια ιδεα του τι κοστιζει περισσοτερο στην ολη διαδικασια ! 1 1
ringboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, mclein είπε υγ - mul-t-lock los / cisa revo / mottura - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ & ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ. Αν κατι θα επρεπε να εχει σιγουρα εγγυηση αυτο θα επρεπε να ηταν οι κλειδαριες επειδη ειναι μηχανισμοι σχετικοι με την ασφαλεια του καταναλωτη. Ασε δλδ που μονο και μονο απο τη νομοθεσια της ΕΕ το δικαιουνται. Οι κυλινδροι έχουν εγγυηση? 1
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, ringboy είπε Αν κατι θα επρεπε να εχει σιγουρα εγγυηση αυτο θα επρεπε να ηταν οι κλειδαριες επειδη ειναι μηχανισμοι σχετικοι με την ασφαλεια του καταναλωτη. Ασε δλδ που μονο και μονο απο τη νομοθεσια της ΕΕ το δικαιουνται. Οι κυλινδροι έχουν εγγυηση? εγω οτι εχω στο μαγαζι μου ειναι απο την επισημη αντιπροσωπεια και δεν παρεχεται τιποτα με εγγυηση - παρα μονο στις omega, οπου ο κ.Σωτηροπουλος 2 φορες που ετυχε μου τις αλλαξε χωρις συζητηση και ψαξιματα αν φταιει ο πελατης, εγω ή οι εξωγηινοι. να λεμε τα στραβα, να λεμε και τα καλα. επειδη ειμαι περιεργος ως πελατης, το ιδιο ισχυει και ως πωλητης. γι'αυτο ακριβως το λογο, οτι και να φυγει απο το μαγαζι & προκυψει θεμα οποιαδηποτε στιγμη - σε 1 χρονο - σε 4 χρονια, προσφερομαι να δω (δωρεαν) και κατοπιν βλεπουμε την αλλαγη ή αντιμετωπιση γενικα του θεματος. τελος, εχω την εντυπωση πως επειδη οι κλειδαριες αποτελουνται απο πολλα μηχανικα μερη ειναι πολυ δυσκολο να αποδιξει ο καταναλωτης οτι δεν ειναι ελεφαντας και οτι δε φταιει. γι'αυτο η μονη λυση, ψωνιζετε απο μαγαζια που σας ειναι στο ελαχιστο οικεια ή εχουν δυνατη φημη σχετικα με το support after sales και οχι μην τον ειδατε...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλιά -όταν πρωτοξεκίνησε η μόδα των "τριαινών" κλειδαριών χρηματοκιβωτίου, τότε ακόμα σε ξύλινες πόρτες κυρίως- έπαιζε πολύ ο συνδυασμός ενός κλασικού κυλίνδρου κι ενός δεύτερου με το κλειδί χρηματοκιβωτίου από πάνω. Σήμερα θα άξιζε κάτι παρόμοιο σε θωρακισμένη πόρτα; (προφανώς όχι χρηματοκιβωτίου, δύο κλειδαριές ασφαλείας εννοώ) Επίσης, κάνει μεγάλη διαφορά ασφαλείας αν κλειδώσουμε μέχρι το τέρμα μια καλή κλειδαρία ασφαλείας, σε σύγκριση με μια μόνο περιστροφή; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xrhstoskzn είπε Παλιά -όταν πρωτοξεκίνησε η μόδα των "τριαινών" κλειδαριών χρηματοκιβωτίου, τότε ακόμα σε ξύλινες πόρτες κυρίως- έπαιζε πολύ ο συνδυασμός ενός κλασικού κυλίνδρου κι ενός δεύτερου με το κλειδί χρηματοκιβωτίου από πάνω. Σήμερα θα άξιζε κάτι παρόμοιο σε θωρακισμένη πόρτα; (προφανώς όχι χρηματοκιβωτίου, δύο κλειδαριές ασφαλείας εννοώ) Επίσης, κάνει μεγάλη διαφορά ασφαλείας αν κλειδώσουμε μέχρι το τέρμα μια καλή κλειδαρία ασφαλείας, σε σύγκριση με μια μόνο περιστροφή; το εχω γραψει πριν 1-2 βδομαδες πως σε νεα πορτα και με δεδομενο οτι καποιος θελει την ησυχια του για μια 10ετια, ειναι μονοδρομος η διπλη κλειδαρια. καποιες σοβαρες εταιριες το προσφερουν χωρις να τους παρακαλας. φυσικα και το αυτοματο κλειδωμα της μιας ειναι σημαντικος παραγων ! γενικα μια διπλη κλειδαρια ή δυο μονές ειναι παντα πλεονεκτημα εναντι της μιας. 1
Sebu Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Με μια περιστροφή πέφτει κανονικά ο καταπέλτης? Καποιες κλειδαριες με μονη περιστροφη απλα μπλοκαρουν εσωτερικα το πομολο και δεν κινειται. Δεν ξερω ομως σε επιπεδο ασφαλειας αν ειναι το ιδιο η 1η στροφη με τις 3. Ας μας πει ο Γιωργος (mclein) καλυτερα.
megalodon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώ τακτικά τις τοποθετήσεις σας και από ότι καταλαβαίνω και ο δικός μου κύλινδρος ένας mg x 8 σε κλειδαριά securemme πρόκειται για μεγάλη μούφα. Όταν τοποθετήθηκε πριν 1,5 χρόνο δεν είχα ιδέα. Θέλω να ρωτήσω τον mclein αν θα μπορέσω να τον αλλάξω με έναν καινούργιο μόνος μου. Η κλειδαριά είναι με τρεις στροφές , με τέσσερις πείρους γλώσσα κάτω και φαίνεται η βίδα του κυλίνδρου από κάτω. Χρειάζεται να λυθεί η πόρτα? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από megalodon
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, megalodon είπε Παρακολουθώ τακτικά τις τοποθετήσεις σας και από ότι καταλαβαίνω και ο δικός μου κύλινδρος ένας mg x 8 σε κλειδαριά securemme πρόκειται για μεγάλη μούφα. Όταν τοποθετήθηκε πριν 1,5 χρόνο δεν είχα ιδέα. Θέλω να ρωτήσω τον mclein αν θα μπορέσω να τον αλλάξω με έναν καινούργιο μόνος μου. Η κλειδαριά είναι με τρεις στροφές , με τέσσερις πείρους γλώσσα κάτω και φαίνεται η βίδα του κυλίνδρου από κάτω. Χρειάζεται να λυθεί η πόρτα? φυσικα και μπορεις να τον αλλαξεις. ξεβιδωνεις τη βιδα ήρεμα χωρις να τη βγαλεις γιατι ενδεχομενως να παιδευτεις να την ξαναβαλεις. γυριζεις το κλειδι 45 μοιρες ωστε να απασφαλισει κ η τελευταια ασφαλεια που ειναι το μαυρο διχαλακι και τον τραβας προς εσενα. βαζεις τον καινουριο, δοκιμαζεις κλειδωμα / ξεκλειδωμα και εισαι ετοιμος να βιδωσεις προσεχωντας να μη σφιξεις πολυ !!! 1
megalodon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή . Οι διαστάσεις 31/51 του παλιού σε σχέση με το 30/50 του καινούργιου θα είναι πρόβλημα?
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, megalodon είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή . Οι διαστάσεις 31/51 του παλιού σε σχέση με το 30/50 του καινούργιου θα είναι πρόβλημα? οχι, τοποθετεις 30/50 και εισαι μια χαρα
Sebu Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παντως αυτος εδω δειχνει να κανει pick και να ξεκοιλιαζει εναν NW4, στην ησυχια του εργαστηριου του, και ισως και απο πιο πριν λιγο δουλεμενο σε 11 λεπτα. Αλήθεια/ψέμματα δεν μπορώ να γνωρίζω. Θα μας πει ο mclein αν φανταζει εφικτο κατι τετοιο ή απλα ειχε διαλυσει εκ των προτερων με πολυ κοπο την κλειδαρια και το εμφανιζει μετα να συμβαινει σχετικά εύκολα.
azografos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της Omega Plus στην πόρτα μου (Diere). Τα χέρια μου πιάνουν γενικά, αλλά το συγκεκριμένο δεν το είχα ξανακάνει. Δοκίμασα πρώτη φορά, με οδηγίες από youtube (και συμβουλές που μόνο με μπέρδεψαν από το κατάστημα αγοράς). Την πήρα 150 Euro από επίσημο Omega Point στη Θεσσαλονίκη. Το λύσιμο της πόρτας, το βγάλσιμο της κλειδαριάς και η εγκατάσταση της καινούριας ήταν απλά παιχνιδάκι. Έφαγα λίγο χρόνο με κάποιες λανθασμένες οδηγίες του καταστήματος αλλά κατά τα άλλα, όλα ΟΚ. Χρόνος εγκατάστασης 40 λεπτά ακριβώς ! Αν αφαιρέσεις και τα 10 που έχασα, η κλειδαριά μπήκε σε 30 περίπου λεπτά ! Δεν θέλω να προτρέψω κανέναν να το κάνει, ίσως θα ήταν καλύτερο να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία, αλλά γενικά, γίνεται ! 3
swayback Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sebu είπε Παντως αυτος εδω δειχνει να κανει pick και να ξεκοιλιαζει εναν NW4, στην ησυχια του εργαστηριου του, και ισως και απο πιο πριν λιγο δουλεμενο σε 11 λεπτα. Αλήθεια/ψέμματα δεν μπορώ να γνωρίζω. Θα μας πει ο mclein αν φανταζει εφικτο κατι τετοιο ή απλα ειχε διαλυσει εκ των προτερων με πολυ κοπο την κλειδαρια και το εμφανιζει μετα να συμβαινει σχετικά εύκολα. Αρκετοί προχωρημένοι/advanced lock pickers (lockpickinglawyer, bosnianbill, ImSchatten360, κλπ) έχουν ανοίξει σχετικά γρήγορα τον NW4 και έχουν πει ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για την κατηγορία του. Κι εδώ τον ανοίγει και τον «λύνει» ακόμα πιο γρήγορα: Αξίζει να αναφερθεί, ότι πολλοί από αυτούς έχουν αναφέρει ότι ο MT5+ πχ που είναι στην ίδια κατηγορία από άποψη χαρακτηριστικών, είναι πιο δύσκολος (κάποιοι λένε έως αρκετά πιο δύσκολος) στο να τον pickάρουν. Επίσης, συνήθως έχουν «μελετήσει» πρώτα τον κύλινδρο πριν τον ανοίξουν και κάποιοι μάλιστα τον έχουν «λύσει» και ξέρουν καλύτερα τι γίνεται μέσα και συνεπώς τους ανοίγουν ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι τύποι είναι χομπίστες lockpickers και γι αυτό είναι τόσο εξοικιωμένοι και φαίνεται να τα καταφέρνουν με σχετική άνεση στα videos. Εννοείται πως ακόμα και αυτοί, θέλουν αρκετά περισσότερο χρόνο να ανοίξουν τέτοιους κυλίνδρους υπό πραγματικές συνθήκες. Κάπου είχα δει έναν τέτοιο τύπο να δοκιμάζει να πικάρει ένα καλό κύλινδρο με και χωρίς defender και η διαφορά στον χρόνο ήταν σημαντική (τουλάχιστον ο διπλάσιος χρόνος). Οπότε έχοντας υπ’ όψιν και αυτό που λέει ο Mclein, ότι ο μέσος διαρρήκτης εδώ είναι κλεφτοκοτάς, το σενάριο να παραβιαστεί πόρτα με τέτοιους κυλίνδρους και συγκεκριμένα με picking, τείνει προς το «ακατόρθωτο» υπό πραγματικές συνθήκες. Ο NW4, εξακολουθεί να είναι καλή επιλογή για τα λεφτά του. Προσωπικά θα προτιμούσα τον MT5+ αντί για τον NW5. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από swayback 1
yositosi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε όλο αυτό γιατί πραγματικά δεν το καταλαβαίνω; Αυτά που αναφέρετε τώρα παραπάνω έχουν να κάνουν με "παραβίαση" (ξεκλείδωμα) της κλειδαριάς. Και ρωτάω λοιπόν, σε κάθε κλειδαριά στο διαδίκτυο (youtube δηλαδή) που έχουν στον πάγκο επάνω, δεν έχουν ένα ειδικό εργαλείο/τρόπο παραβίασης που είναι "ειδικός" για τον εκάστοτε κύλινδρο που ανοίγουν:;; Αν δεν το έχω λάθος, τότε ένας διαρρήκτης πως μπορεί να ξέρει από πριν τι κύλινδρο φοράει ο καθένας μας ώστε να παει απευθείας με τη σωστή "προσέγγιση" και να τον παραβιάσει έτσι εύκολα;;; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από yositosi
Προτεινόμενες αναρτήσεις