NemeSis1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, mclein είπε ναι, εκτος αν αλλαξε tesio ή καποια αλλη διπλη κλειδαριά οπου το θεμα συζητειται ! ναι αλλαξε και tesio εβαλε μαρκας cisa. δικαιολογει την τιμη αυτο ολο?
mclein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε ναι αλλαξε και tesio εβαλε μαρκας cisa. δικαιολογει την τιμη αυτο ολο? δε γινεται αυτο. απο tesio μονο mul-t-lock los που ειναι η μοναδικη γραναζωτη ή iseo /fiam που ειναι παλι με συνδιασμο γραναζιων σε συστημα "κλακ κλακ" η cisa με λιγα λογια δεν παραγει κλειδαριες για tesio. η τιμη φτανει ωστε να δικαιολογηθει αν υπαρχει το καλυτερο defender monolito diamond. πολυ ακριβο το σεναριο της Τεσιο αλλα και γενικά των διπλών κλειδαριών. φυσικα τα 400€ αν δεν περιλαμβανουν φπα, φτανουν τα ορια της αισχροκερδιας.
NemeSis1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε δε γινεται αυτο. απο tesio μονο mul-t-lock los που ειναι η μοναδικη γραναζωτη ή iseo /fiam που ειναι παλι με συνδιασμο γραναζιων σε συστημα "κλακ κλακ" η cisa με λιγα λογια δεν παραγει κλειδαριες για tesio. η τιμη φτανει ωστε να δικαιολογηθει αν υπαρχει το καλυτερο defender monolito diamond. πολυ ακριβο το σεναριο της Τεσιο αλλα και γενικά των διπλών κλειδαριών. φυσικα τα 400€ αν δεν περιλαμβανουν φπα, φτανουν τα ορια της αισχροκερδιας. Το ενα απο τα 3 τσουτσουνακια που κλειδωνουν γραφει πανω cisa , δεν ξερω αν αυτη ειναι η μαρκα του τεσιο . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από NemeSis1990
mynam3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 και ένα δημόσιο ευχαριστώ στον mclein για τον χρόνο του, να λέμε και τα καλά
mclein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Το ενα απο τα 3 τσουτσουνακια που κλειδωνουν γραφει πανω cisa , δεν ξερω αν αυτη ειναι η μαρκα του τεσιο . βαλε μας φωτο γιατι ετσι απλα μαντευουμε
NemeSis1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε βαλε μας φωτο γιατι ετσι απλα μαντευουμε λοιπον τελικα ο κλειδαρας εβαλε πραγματι το mauer συν ενα τεσιο. τα τσουτσουνακια δεν τα αλλαξε αφησε αυτα που ηταν πριν που ειναι μαρκα cisa.
mclein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε λοιπον τελικα ο κλειδαρας εβαλε πραγματι το mauer συν ενα τεσιο. τα τσουτσουνακια δεν τα αλλαξε αφησε αυτα που ηταν πριν που ειναι μαρκα cisa. δεν καταλαβα τιποτα αλλα ελπιζω να βοηθησαμε
gaspazet Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν παίδες ,επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ,άφησα και την πόρτα κουζίνας εκτός προγράμματος(εξοικονόμηση κατ'οικων) για να έχω πολλές επιλογές. Οπότε ψάχνω για 2 πόρτες ασφαλείας και συγκεκριμένα της κουζίνας επειδή είναι εξωτερική θέλουμε αλουμίνιο από έξω και στην μέση ενα στενό (~25cm) τζαμη (αντιβανδαλ). Οι διαστάσεις της είναι 0,75Χ2.25 και η πόρτα στην μια πλευρά της από την μέση και πάνω θα επικοινωνεί με λίγο τοίχο και αλουμίνιο(παράθυρο). Θα ήθελα κάποιες προτάσεις έστω και σε pm για το που να κινηθώ ,τι να ζητήσω και κυρίως να μην με γδάρουνε. Με siamo που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν οτι γίνεται και η δυσκολία της εγκατάστασης δεν αυξάνει την τιμή....βέβαια ο παραγωγικός τύπος πόρτας με τα δικά μου χαρακτηρίστηκα αποτι κατάλαβα περνάει τα 1500 και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν πόρτα(για 1500+++).... Μπορώ να συζητήσω το ενδεχόμενο του τζαμιού εάν δεν βγαίνει οικονομικότερα . Με τις κλάσεις γίνεται ένας χαμός....Αλλού βλέπω 3 με 1500 αλλού 4 με 850.....λίγο βοήθεια και εδώ καθώς και επιθυμώ κάτι καλό σε αυτό τον τομέα (4?) Budget 1200-1400 κάθε πόρτα... Ευχαριστώ
azografos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι έτοιμος να αγοράσω την omega plus. Γιατι ΟΛΟΙ στη Θεσσαλονίκη μου λένε να παρω άλλη, η συγκεκριμένη μπλοκάρει, έχει ΜΟΝΟ ένα χρονο εγγύηση, έχει προβλήματα και αλλα τέτοια ;
mclein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azografos είπε Ειμαι έτοιμος να αγοράσω την omega plus. Γιατι ΟΛΟΙ στη Θεσσαλονίκη μου λένε να παρω άλλη, η συγκεκριμένη μπλοκάρει, έχει ΜΟΝΟ ένα χρονο εγγύηση, έχει προβλήματα και αλλα τέτοια ; γιατι οπως σου εγραψα και στο προσωπικο μηνυμα, οταν πουλας 186€ & τοποθετείς 200€ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ, πρέπει να είσαι βλάκας ή να θέλεις να κλείσεις το μαγαζί σου προωθώντας την Omega Plus. την μοναδική κλειδαριά (τη στιγμή που μιλάμε) που εκτός απο ισχυρισμούς κανείς δεν έχει ανοίξει με διαφορετικό τρόπο πέραν του τρυπήματος και άρα καταστροφής της. η εγγύηση της κλειδαριάς είναι 2 χρόνια. επίσημη εισαγωγή στην ελλάδα : http://www.sotiropoulosfs.gr Πέρα απο τις πόρτες του balomenos που δεν συντηρούνται λόγω κατασκευής σωστά, σε ελάχιστες πόρτες έχουν κολλήσει omega plus. (συν ο balomenos, εδινε διπλή κλειδαριά super) ! Τέλος, η ζωή μιας omega plus κυμαίνεται από 6 έως 10 χρόνια ακόμη και αν δε λιπανθεί ποτέ & πουθενά η πόρτα !!! Προβλήματα αντιμετωπίζουμε με τα σκουπίδια κάτω από το κλειδί & από τις πτώσεις όταν στραβώνουν τα ευαίσθητα δόντια. (φυσικά σε σοβαρούς κυλίνδρους αυτό συμβαίνει επίσης) !!! Τρία μειονεκτήματα έχει η Omega ! α) την πρότεινε μέχρι πρόσφατα ασύστολα η αστυνομία - β) είναι μονοπώλιο του εισαγωγέα αλλά πλέον που βελτίωσε τις τιμές χαλάρωσε το πράγμα !!! γ) πολύ ακριβά κλειδιά - συγκεκριμένα καταστήματα κοπής αυτών. υγ - mul-t-lock los / cisa revo / mottura - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ & ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΑΛΛΑΓΗ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από mclein
ringboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, mclein είπε Τρία μειονεκτήματα έχει η Omega ! α) την πρότεινε μέχρι πρόσφατα ασύστολα η αστυνομία - Αυτο γιατί αποτελει μειονεκτημα? Και με ποιο τροπο την προτεινει η αστυνομια?
orck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Υποψιαζομαι οτι δινει "συμβουλες" στους απεγνωσμενους που μολις τους εκλεψαν, μαλλον το παιζουν οτι δινουν συμβουλες. Αυτη ηταν η μουρη καποτε αυτην λεγαν. Εαν ο κλεφτης βλεπει συνεχως το ιδιο πραγμα μπροστα του, τοτε λογικα θα προσπθησει να μαθει το αντικειμενο του καλυτερα. 1
stelakis1914 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε Τέλος, η ζωή μιας omega plus κυμαίνεται από 6 έως 10 χρόνια ακόμη και αν δε λιπανθεί ποτέ & πουθενά η πόρτα !!! Που θέλει λίπανση μια omega plus και τι άλλη συντήρηση χρειάζεται; Πλησιάζει το όριο ζωής που αναφέρεις η δικιά μου και με βάζεις σε σκέψεις.
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ringboy είπε Αυτο γιατί αποτελει μειονεκτημα? Και με ποιο τροπο την προτεινει η αστυνομια? η γνωμη μου ειναι οτι το προμοσιον περιελαμβανε δωρακια αλλα αυτο (η γνωμη μου) ειναι ανευ σημασιας. την προτεινουν & προτειναν ως ειδικοι. οπως κατι αρθρα που ανεβαινουν σε γνωστα σαιτ ενημερωσης & παραπληροφορησης. ποιες κλειδαριες ανοιγουν, ποιες κλεινουν. πως κλεβονται αμαξια, χρηματα, χρυσαφικα και ολα αυτα χωρις να εχει πιαστει καποιος εγκληματιας 40 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Που θέλει λίπανση μια omega plus και τι άλλη συντήρηση χρειάζεται; Πλησιάζει το όριο ζωής που αναφέρεις η δικιά μου και με βάζεις σε σκέψεις. η omega εχει ενα λιπαντικο που δυσκολα βρισκει καποιος ιδιωτης στην αγορα. μπορεις παραυτα να λιπανεις και καθαρισεις τους πυρρους της πορτας και οχι της κλειδαριας ωστε να τη βοηθησεις να λειτουργει ξεκουραστα και οχι ενα κλειδι σαν μολυβι να τραβαζει ζορι για ενα χαρακα. λογικα η πορτα σου εχει πυρρους επανω, στο πλάι, κατω κλπ. ολοι αυτοι αν δεις δεν ειναι γυαλιστεροι οπως οταν αγοραστηκε η πορτα και οι λογοι ειναι ξεκαθαροι λιπαντικο καθαρο κ με λεπτο ιξωδες βοηθα καλυτερα στον καθαρισμο εξωτερικα αλλα δεν ενοχλει ιδιαιτερα το εσωτερικο. αν το ξεκινησεις, καλο ειναι να το κανεις σερι καποιες μερες γιατι για να καθαριστει ολη αυτη η μαζα θελει ανοιγμα η πορτα για μια κι εξω, οποτε ανα 2-3 μερες μπορεις να ριχνεις για να καθαριστει ολος ο μηχανισμος επανω / κατω στην πορτα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από mclein
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 ενας καλος κυλινδρος για να πουμε οτι θα φτασουμε 5ετια πριν ανησυχησημε περιλαμβανει : πατενταρισμενο κλειδι + μπαρες ατσαλινες + πλαϊνο συνδιασμό + ατσαλινες μπιλιες για το συνδιασμο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις