Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Καλές τιμές από Θεσσαλονίκη έχει ένα μαγαζί dimtsios konstantinos kleidaras thessoniki λέγεται το site..Δεν είμαι από κει απλά όταν χάζευα γι αλλαγή...Προφανώς κατέληξα στον mclein (εγγύηση και τιμές και εργασία)

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη.

Εμένα η πόρτα μου είναι Dierre και φοράει κλειδαριά Dierre με κλειδί χρηματοκιβωτίου, με 4 πίρους, γλώσσα κάτω και κέντρο 73. Να πάρω τυφλά Omega ή υπάρχουν άλλες λύσεις αντίστοιχης ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές ?

Επίσης, υπάρχει πρόταση για κατάστημα αγοράς ? Σκέφτομαι να τη βάλω μόνος ...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Κλειδαρας εβαλε σε πορτα μου την Mauer NW4, εκανε 1,50 ωρα τοποθετηση και πηρε 400 ευρω. Μας Γαμ%^$#$^?

φανταζομαι 400 με τον μηχανισμο οχι σκετη εργασια οχι οτι ειναι λιγα και παλι

Δημοσ.
Στις 2/24/2018 στις 9:58 ΜΜ, slk200gr είπε

Οκ καγαλαβα ,ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικός σε ενα πολυ δυσευρετο θεμα ,αυταβγα περνανε κλειδαραδες φανταζομαι ε?

κλειδαραδες, πορταδες, αλουμιναδες. ενας καλος μαστορας δε χρειαζεται περισσοτερους τιτλους :)

Στις 2/24/2018 στις 10:41 ΜΜ, Alejandro είπε

Υπάρχουν περιστατικά με παραβιασμένα defenders; Είναι συχνό φαινόμενο; 

προ 2ετιας ειχαμε αρκετα κομμενα/σπασμενα της securemme. πλεον με τη μεθοδο bumping ανοιγουν ή θα ανοιξουν αρκετοι κυλινδροι.

18 ώρες πριν, vspyr είπε

Γεια και χαρά σε όλους!

Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την πόρτα; Για την κλειδαριά και τον κύλινδρό της;

http://www.kechaidi.gr/proioda/portes/pvc

Ευχαριστώ

η κλειδαρια & ο κυλινδρος ειναι αρκετα δυνατα. μετα απο κληση της αστυνομιας σε προσπαθεια αποτυχημενης διαρρηξης & με τον κυλινδρο ενεργο, η κλειδαρια ειχε μπλοκαρει μιας και στραβωσε πολυ απο το λοστο αλλα τελικα δεν την ειχαν παραβιασει. τρυπησαμε τον κυλινδρο & ειδαμε το block της κλειδαριας το οποιο ηταν ενεργο. μοναδικος δρομος, διπλος λαστιχενιος λοστος για τις μικροτερες απωλειες. ανοιξαμε, φαγαμε τον κοσμο να φερουμε την κλειδαρια απο θεσσαλονικη & βαλαμε agb9000 για περισσοτερη ασφαλεια ! 

εξαιρετικη λυση με λιγα λογια για το συγκεκριμενο αλουμινιο.

14 ώρες πριν, Dvs είπε

Καλησπερα,

προσφατα σε αλουμινένια πόρτα, που κλείνει σε 3 σημεία,  έγινε προσπάθεια παραβίασης αλλα ευτυχως δεν μπήκαν (απο τυχη πιστεύω)

1) Επειδή η κλειδαριά καταστράφηκε, σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την CISA AP4S. Έχει κανεις γνώση για την συγκεκριμένη; Αξίζει τα λεφτά της;

2) Σε αλουμινένια πόρτα μπορώ να βαλω defender? Ο αλουμινάς λέει όχι.

3) Υπάρχει μια ξύλινη πόρτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Πιστευω οτι δεν αξίζει η αναβάθμιση της (κλειδαριά και ενισχυση στην κάσσα).

Οι αλουμινένιες, καθές ειναι στο 60% της τιμής της ασφαλείας προσφέρουν ασφάλεια ή να κινηθώ αποκλειστικά σε ασφαλειας;

Συγκρινω μια ασφαλείας γυρω στα 1100 (defender disec με μαγνήτη + KESO 4000S + πορτα γύρω στα 800Ε ) σε σχέση μια αλουμινένια 3 σημείων με οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε κλειδαριά και κύινδρος (γύρω στα 650 - 700 Ε)

Η ασφαλείας ειναι σαφώς ανώτερη επιλογη αλλα η διαφορά στην τιμή ειναι μεγάλη

CISA AP4S.jpg

Συνεχίζοντας το διάβασμα σε παλιότερα post

Αυτοι οι κύλινδροι παρέχουν προστασία απο ψύξη;

ο CISA AP4S έχει δυο μπάρες που υποτίθεται οτι δεν παγώνουν

Ευχαριστώ

φανταζομαι εννοεις οτι καταστραφηκε ο κυλινδρος !

μηπως ο ap4s ειναι ελαφρως υπερβολη για μια αλουμινοπορτα ;; μπορεις να παρεις τον astral s σε μιση τιμη και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα εκτος του πατενταρισματος.

μπορεις να βαλεις defender αν αντικαταστησεις την παλια 3 σημειων με νεα ωστε να εχει τρυπες. να προτιμησεις της domus αν βαλεις κατι για να μην ταλαιπωρηθεις.

για την ξυλινη οπως το ειπες, προχωρας σε θωρακισμενη.

ο keso 4000s καταργειται, να επιμεινεις για keso 8000s. επισης, στην πουλανε ακριβα & δε χρειαζεσαι μαγνητικο defender που στο χρεωνουν 120€.

σε θωρακισμενες πορτες με μπλοκ / καταπελτη κλπ, δεν εχει νοημα να μιλαμε για παγωμα. η πορτα θα μεινει κλειδωμενη. επισης, θελεις 4 μπουκαλια για παγωμα ωστε να σπασεις τον κυλινδρο.

10 ώρες πριν, fava είπε

Καλησπέρα,

Αναζητώντας κι εγώ να αντικαταστήσω μια παλιά κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου στην εξώπορτα, μου πρότειναν κάτι τέτοιο (ως το καλύτερο αυτή τη στιγμή)

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA REVOLUTION PRO (ή κάτι τέτοιο)

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ MOTTURA CHAMPION C48

DEFENDER DISEC BKS 200 MONOLITO KRIPTO

Το κόστος τους είναι 450 ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ και τοποθέτησης (η τοποθέτηση είναι 70 ευρώ).

Θεωρείτε πως είναι όντως καλή λύση? Αναρωτιέμαι διότι ακόμη και οι καινούργιες κλειδαριές/κύλινδροι όταν το ψάξεις στο youtube βρίσκεις να τα ανοίγουν κάτι βούλγαροι κλπ.

δεν μας ειπες τι αντικαθιστας. δεν ειναι το ιδιο μια cisa ή μια atra με μια tesio !!!

το συγκεκριμενο σεναριο θα το βρεις κοντα στα 260 με 300 + το φορο, πολυ μακρια πεφτουν τα 450...

ειναι απο τις εξαιρετικες λυσεις. λογικα η τιμη σου ειναι απο θεσσαλονικη κ γι'αυτο μοιαζει αστεια στ'αυτια μου :)

φυσικα το defender οπως εγραψα καμια δεκαρια φορες σερι, δεν υπαρχει λογος να παρεις kripton. πας ειτε σε απλο monolito bd200 ή στο τοπ monolito bkd250.

7 ώρες πριν, azografos είπε

Εμένα η πόρτα μου είναι Dierre και φοράει κλειδαριά Dierre με κλειδί χρηματοκιβωτίου, με 4 πίρους, γλώσσα κάτω και κέντρο 73. Να πάρω τυφλά Omega ή υπάρχουν άλλες λύσεις αντίστοιχης ποιότητας σε χαμηλότερες τιμές ?

αφου θα τη βαλεις μονος, γιατι να ζοριζεσαι ενω σε 1 ωρα θα εχεις τελειωσει βαζοντας omega plus ;;

με λιγοτερα απο 150€-200€ δεν παιρνεις τιποτα καλυτερο...

7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Κλειδαρας εβαλε σε πορτα μου την Mauer NW4, εκανε 1,50 ωρα τοποθετηση και πηρε 400 ευρω. Μας Γαμ%^$#$^?

ναι, εκτος αν αλλαξε tesio ή καποια αλλη διπλη κλειδαριά οπου το θεμα συζητειται ! :)

Δημοσ.

Έχω μια κλειδαριά atra απο θωρακισμένη. Δεν έχει διατηρηθεί ποτέ απλά αλλαχθηκε για να μπέι κάτι καλυτερο. Είναι σε αριστη λειτουργική κστασταση. Έχει αξία να την πουλήσω μεταχειρισμένη; Έχει νόημα αυτό η απλά να την πάω ανακύκλωση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Έχω μια κλειδαριά atra απο θωρακισμένη. Δεν έχει διατηρηθεί ποτέ απλά αλλαχθηκε για να μπέι κάτι καλυτερο. Είναι σε αριστη λειτουργική κστασταση. Έχει αξία να την πουλήσω μεταχειρισμένη; Έχει νόημα αυτό η απλά να την πάω ανακύκλωση;

αν βρεις καποιον με σιδεροπορτα, καγκελοπορτα ή απλως φτωχο που δε λειτουργει η κλειδαρια του (ιδια μαρκα / διασταση) μπορεις να τη δωσεις 30€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/24/2018 στις 9:19 ΠΜ, mclein είπε

λιγο προσοχη στον Πειραια,

* Πασαλιμανι αρκετες σπασμενες κλειδαριες σε αυτοκινητα

* Καλλιπολη, διαρρηξεις σε οικιες. Χθεσινοβραδινο κρουσμα : εισοδος απο ακαλυπτο, ανοιξαν αλουμινοπαραθυρα, εβαλαν συρτη και εψαξαν με ησυχια. (omega plus και τα 3 διαμμερισματα που επισκεφθηκα ν'ανοιξω το συρτη απ'εξω)

Οταν λες ανοιξαν αλουμινοπαραθυρα, εννοεις μπαλκονοπορτες?

Και τα δυο φυλλα, δλδ μπατζουρι εξω και τζαμι μεσα??

Πως μπορεις πια να προστατευτεις απο δαυτους? 

Πιο πολυ ειναι η "ασχημη" αισθηση οτι σου μαγαρεισε καποιος το σπιτι, τον χωρο σου και τα πραγματα σου (πχ ρουχα κτλ), οτι εκατσε στα επιπλα σου, στο κρεβατι σου, ακουμπησε τα φαγητα σου κτλ.

Δλδ για να πεις καποιος οτι δεν θα κινδυνεψει η θαλπωρη και η ησυχια του σπιτιου του πρεπει να το κανει Φορτ Νοξ με σιδερενια συρομενα καγκελα στα παραθυρα/μπαλκονοπορτες, συναγερμους, καμερες, κλειδαριες υπερασφαλειας κτλ.?

Και αν απλα και μονο επειδη δεν θες τριτους απροσκλητους σπιτι σου κανεις ολα αυτα, αυτοι που εχουν χρηματοκιβωτια, οπλα ή μενουν σε κυριλε περιοχες τι κανουν? Προσλαμβανουν ενοπλη φρουρα, ντοπερμαν και οπλοφορουν?

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.

Πόρτα ασφαλειας με  keso 4000s, ο κύλινδρος χρήζει αντικατάστασης σήμερα σε κάτι πιο καινούργιο ή αντέχω 2-3 χρονια ακόμα;

Το μαγνητικό defender το έχω για να "απομακρύνω¨ γύφτισες που σκαλίζουν ή βαζουν οδοντογλυφίδες μέσα στις κλειδαριές για να προξενήσουν ζημιές και ταλαιπωρία χωρις λόγο (ναι έχει γίνει και αυτό...)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dvs είπε

Πόρτα ασφαλειας με  keso 4000s, ο κύλινδρος χρήζει αντικατάστασης σήμερα σε κάτι πιο καινούργιο ή αντέχω 2-3 χρονια ακόμα;

Το μαγνητικό defender το έχω για να "απομακρύνω¨ γύφτισες που σκαλίζουν ή βαζουν οδοντογλυφίδες μέσα στις κλειδαριές για να προξενήσουν ζημιές και ταλαιπωρία χωρις λόγο (ναι έχει γίνει και αυτό...)

καλο θα ηταν να μπει στο προγραμμα για αλλαγη το καλοκαιρακι - εστω με τη νεα εκδοση 8000s.

1 ώρα πριν, Sebu είπε

Οταν λες ανοιξαν αλουμινοπαραθυρα, εννοεις μπαλκονοπορτες?

Και τα δυο φυλλα, δλδ μπατζουρι εξω και τζαμι μεσα??

Πως μπορεις πια να προστατευτεις απο δαυτους? 

Πιο πολυ ειναι η "ασχημη" αισθηση οτι σου μαγαρεισε καποιος το σπιτι, τον χωρο σου και τα πραγματα σου (πχ ρουχα κτλ), οτι εκατσε στα επιπλα σου, στο κρεβατι σου, ακουμπησε τα φαγητα σου κτλ.

Δλδ για να πεις καποιος οτι δεν θα κινδυνεψει η θαλπωρη και η ησυχια του σπιτιου του πρεπει να το κανει Φορτ Νοξ με σιδερενια συρομενα καγκελα στα παραθυρα/μπαλκονοπορτες, συναγερμους, καμερες, κλειδαριες υπερασφαλειας κτλ.?

Και αν απλα και μονο επειδη δεν θες τριτους απροσκλητους σπιτι σου κανεις ολα αυτα, αυτοι που εχουν χρηματοκιβωτια, οπλα ή μενουν σε κυριλε περιοχες τι κανουν? Προσλαμβανουν ενοπλη φρουρα, ντοπερμαν και οπλοφορουν?

ανοιξαν 2 μπαλκονοπορτες. μονο τζαμι ειχε κλειστο ο κυριος αλλα χαλασαν και τις δυο.

με πυρους, με προσθετα εσωτερικα τυπου cal κ αρκετα  ακομη.

οδευουμε σε αμερικανικο μοτιβο οσο περναει ο καιρος...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclein είπε

η κλειδαρια & ο κυλινδρος ειναι αρκετα δυνατα. μετα απο κληση της αστυνομιας σε προσπαθεια αποτυχημενης διαρρηξης & με τον κυλινδρο ενεργο, η κλειδαρια ειχε μπλοκαρει μιας και στραβωσε πολυ απο το λοστο αλλα τελικα δεν την ειχαν παραβιασει. τρυπησαμε τον κυλινδρο & ειδαμε το block της κλειδαριας το οποιο ηταν ενεργο. μοναδικος δρομος, διπλος λαστιχενιος λοστος για τις μικροτερες απωλειες. ανοιξαμε, φαγαμε τον κοσμο να φερουμε την κλειδαρια απο θεσσαλονικη & βαλαμε agb9000 για περισσοτερη ασφαλεια ! 

εξαιρετικη λυση με λιγα λογια για το συγκεκριμενο αλουμινιο.

@mclein  Σε ευχαριστω για την απάντηση!

Θυμάσαι πόσο περίπου κοστίζει η κλειδαριά/κύλινδρος και αν έμαθες και η πόρτα συνολικά;

Εκτός αν προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, για αντικατάσταση Steel Door-Blinda 20ετίας με μακρύ κλειδί Mottura

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
   19 ώρες πριν,  azografos είπε 

12 ώρες πριν,  mclein είπε 

αφου θα τη βαλεις μονος, γιατι να ζοριζεσαι ενω σε 1 ωρα θα εχεις τελειωσει βαζοντας omega plus ;;

Με τα δεδομένα της πόρτας μου λοιπόν (4 πίροι, γλώσσα κάτω και περίπου 73cm κέντρο) ποια omega να πάρω ? Ή είναι ένα μόνο μοντέλο η κλειδαριά ? Και έχει κανείς άποψη για κατάστημα (ή οnline) στη Θεσσαλονίκη για αγορά ?

Και τέλος, αξίζει η πόρτα μου τη συγκεκριμένη επένδυση ή να πάω σε κάτι φθηνότερο ?

Επεξ/σία από azografos
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, azografos είπε
   19 ώρες πριν,  azografos είπε 

12 ώρες πριν,  mclein είπε 

Με τα δεδομένα της πόρτας μου λοιπόν (4 πίροι, γλώσσα κάτω και περίπου 73cm κέντρο) ποια omega να πάρω ? Ή είναι ένα μόνο μοντέλο η κλειδαριά ? Και έχει κανείς άποψη για κατάστημα (ή οnline) στη Θεσσαλονίκη για αγορά ?

Και τέλος, αξίζει η πόρτα μου τη συγκεκριμένη επένδυση ή να πάω σε κάτι φθηνότερο ?

καλα δεν το συζηταμε. οι dierre των 600-700 του τότε, πλέον θα κοστιζαν 800€ και λιγα λεω.

τετοια ρυθμιση μεσα, οι πυροι ευθυγραμισμενοι κλπ κλπ. μεχρι τα 300€ εισαι πολυ καλα για μια 6ετια ακομη !!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...