mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, slk200gr είπε Εχω μια θωρακισμένηπορτα 10ετιας πως μπορω να καταλάβω τι και ποια πρεπει να παρω ? στειλε μ φωτο σε πμ 1
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια σε περιπτωση μονοκατοικιας τι κανουμε για να ειμαστε ασφαλεις?οκ δινεις κοντα στα 1500 για μια πορτα ασφαλειας με εξωτικη κλειδαρια ,αλλα νομιζω οτι δε τους ειναι δυσκολο να πανε στα παραθυρα και στις μπαλκονοπορτες διπλα και να τα διαλυσουν ,εκος και αν υπαρχουν και σε αυτα τα συστηματα τροποι προστασιας. Φιλε mclein ,αν εβαζες εσυ πορτα σε ποιον κατασκευαστη θα πηγαινες?
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mclein είπε στειλε μ φωτο σε πμ Δεν μπορεσα να βρω επιλογη φωτο για π.μ ,τις βαζω εδω ,ευχαριστω για τον χρόνο σου
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) για τα αλουμινια, υπαρχουν απο τα απλα των cal & domus μεχρι συρωμενες σιδεριες & πολλα ακομη ! μαλλον θα πηγαινα Siamo σε συστημα με διπλη κλειδαρια. μια ηλεκτρομηχανικη αυτοματου κλειδωματος & μια προσθετη. @slk200gr εσυ "χρειαζεσαι" αναβαθμιση ολης της κλειδαριας ! ισχυουν ολα τα παραπανω : ή Omega Plus ή πακέτο κλειδαριάς κυλίνδρου (κλειδαρια + κυλινδρος + defender) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 1
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Παιδια σε περιπτωση μονοκατοικιας τι κανουμε για να ειμαστε ασφαλεις?οκ δινεις κοντα στα 1500 για μια πορτα ασφαλειας με εξωτικη κλειδαρια ,αλλα νομιζω οτι δε τους ειναι δυσκολο να πανε στα παραθυρα και στις μπαλκονοπορτες διπλα και να τα διαλυσουν ,εκος και αν υπαρχουν και σε αυτα τα συστηματα τροποι προστασιας. Φιλε mclein ,αν εβαζες εσυ πορτα σε ποιον κατασκευαστη θα πηγαινες? Και εγω αυτο σκεφτομουν μια που εχω μονοκατοικια 54 λεπτά πριν, mclein είπε . @slk200gr εσυ "χρειαζεσαι" αναβαθμιση ολης της κλειδαριας ! ισχυουν ολα τα παραπανω : ή Omega Plus ή πακέτο κλειδαριάς κυλίνδρου (κλειδαρια + κυλινδρος + defender) Ευχαριστω τι πακετο ξα πρότεινες? 1
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, mclein είπε το απολυτο πακετο αυτη τη στιγμη για μενα ειναι : cisa + defender ειναι μονοδρομος το monolito diamond για οποιον μπορει να το αγορασει. απο κυλινδρους εχω λατρεψει τον evva 4ks & mul-t-lock mt5, ομως εχω ξαναπει πως agb dck / abloy p2 / mauer nw4 & 5 / rs3s cisa ειναι ολοι επιτευγματα μηχανικης. ================= εννοειται οτι στο "αντιπαλο" στρατοπεδο ειναι η αυθεντικη omega plus. με μαγγανιο & διακοσμητικα disec. 56 λεπτά πριν, slk200gr είπε Και εγω αυτο σκεφτομουν μια που εχω μονοκατοικια Ευχαριστω τι πακετο ξα πρότεινες? 1
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, mclein είπε Αθτο το πακετο τκ βλεπεις για καλη λυση? Α.ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA REVOLUTION PRO B.ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ CISA ASTRAL TEKNO Γ. DEFENDER DISEC BKS 200 MONOLITO KRIPTO
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 η κλειδαρια οκ. ο κυλινδρος εχει ξεπεραστει. το defender παρα 10€ φθηνοτερο αυτου που σου προτεινα αρα οχι καλη επιλογη. 1
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, mclein είπε η κλειδαρια οκ. ο κυλινδρος εχει ξεπεραστει. το defender παρα 10€ φθηνοτερο αυτου που σου προτεινα αρα οχι καλη επιλογη. Οκ καγαλαβα ,ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικός σε ενα πολυ δυσευρετο θεμα ,αυταβγα περνανε κλειδαραδες φανταζομαι ε? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από slk200gr
Alejandro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε Το defender παρα 10€ φθηνοτερο αυτου που σου προτεινα αρα οχι καλη επιλογη. Υπάρχουν περιστατικά με παραβιασμένα defenders; Είναι συχνό φαινόμενο;
vspyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Γεια και χαρά σε όλους! Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την πόρτα; Για την κλειδαριά και τον κύλινδρό της; http://www.kechaidi.gr/proioda/portes/pvc Ευχαριστώ
Dvs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, προσφατα σε αλουμινένια πόρτα, που κλείνει σε 3 σημεία, έγινε προσπάθεια παραβίασης αλλα ευτυχως δεν μπήκαν (απο τυχη πιστεύω) 1) Επειδή η κλειδαριά καταστράφηκε, σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την CISA AP4S. Έχει κανεις γνώση για την συγκεκριμένη; Αξίζει τα λεφτά της; 2) Σε αλουμινένια πόρτα μπορώ να βαλω defender? Ο αλουμινάς λέει όχι. 3) Υπάρχει μια ξύλινη πόρτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Πιστευω οτι δεν αξίζει η αναβάθμιση της (κλειδαριά και ενισχυση στην κάσσα). Οι αλουμινένιες, καθές ειναι στο 60% της τιμής της ασφαλείας προσφέρουν ασφάλεια ή να κινηθώ αποκλειστικά σε ασφαλειας; Συγκρινω μια ασφαλείας γυρω στα 1100 (defender disec με μαγνήτη + KESO 4000S + πορτα γύρω στα 800Ε ) σε σχέση μια αλουμινένια 3 σημείων με οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε κλειδαριά και κύινδρος (γύρω στα 650 - 700 Ε) Η ασφαλείας ειναι σαφώς ανώτερη επιλογη αλλα η διαφορά στην τιμή ειναι μεγάλη Συνεχίζοντας το διάβασμα σε παλιότερα post Στις 21/02/2018 στις 2:36 ΜΜ, mclein είπε agb 9000 / agb dck / cisa astral s = αυτα ειναι σε λογικο πλαισιο, οικονομικα παντα ! gege σειρα break secure / kaba experT = σε λιγο πιο ακριβο σεναριο με αναλογη ποιοτητα φυσικα !!! Αυτοι οι κύλινδροι παρέχουν προστασία απο ψύξη; ο CISA AP4S έχει δυο μπάρες που υποτίθεται οτι δεν παγώνουν Ευχαριστώ
fava Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Αναζητώντας κι εγώ να αντικαταστήσω μια παλιά κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου στην εξώπορτα, μου πρότειναν κάτι τέτοιο (ως το καλύτερο αυτή τη στιγμή) ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA REVOLUTION PRO (ή κάτι τέτοιο) ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ MOTTURA CHAMPION C48 DEFENDER DISEC BKS 200 MONOLITO KRIPTO Το κόστος τους είναι 450 ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ και τοποθέτησης (η τοποθέτηση είναι 70 ευρώ). Θεωρείτε πως είναι όντως καλή λύση? Αναρωτιέμαι διότι ακόμη και οι καινούργιες κλειδαριές/κύλινδροι όταν το ψάξεις στο youtube βρίσκεις να τα ανοίγουν κάτι βούλγαροι κλπ.
swayback Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, fava είπε Καλησπέρα, Αναζητώντας κι εγώ να αντικαταστήσω μια παλιά κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου στην εξώπορτα, μου πρότειναν κάτι τέτοιο (ως το καλύτερο αυτή τη στιγμή) ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA REVOLUTION PRO (ή κάτι τέτοιο) ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ MOTTURA CHAMPION C48 DEFENDER DISEC BKS 200 MONOLITO KRIPTO Το κόστος τους είναι 450 ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ και τοποθέτησης (η τοποθέτηση είναι 70 ευρώ). Θεωρείτε πως είναι όντως καλή λύση? Αναρωτιέμαι διότι ακόμη και οι καινούργιες κλειδαριές/κύλινδροι όταν το ψάξεις στο youtube βρίσκεις να τα ανοίγουν κάτι βούλγαροι κλπ. Ο C48 και το BKS200 είναι καλά κομμάτια, αλλά πλέον υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε αυτά τα λεφτά. To Disec Diamond BKD250, είναι ελαφρώς ακριβότερο από το BKS200 αλλά αρκετά καλύτερο/πιο ανθεκτικό. Αυτοί που σου πρότειναν το BKS200 ή δεν γνωρίζουν το BKD250 ή απλώς θέλουν αν ξεπουλήσουν. Το 2ο μου φαίνεται πιο λογικό. Το ίδιο θα έλεγα και για τον κύλινδρο που πρότειναν. Εναλλακτικές λύσεις κυλίνδρου: Evva 4KS, Abloy Protec 2, Mul-T-Lock MT5+ (3+1), Mauer NW4/NW5. Νομίζω 450€ είναι πολλά ακόμα κι αν μιλάμε για BKD250 και κάποιον από τους κυλίνδρους που ανέφερα. Αλλα αυτό θα στο πει ο mclein που είναι του επαγγέλματος. Μην σε απασχολούν τα βίντεο που υπάρχουν στο youtube. Στη μέγγενη ανοίγουν 9/10 κυλίνδρους που υπάρχουν. Αυτά τα βίντεο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Λόγω συνθηκών. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από swayback 1
fava Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, swayback είπε Ο C48 και το BKS200 είναι καλά κομμάτια, αλλά πλέον υπάρχουν καλύτερες λύσεις σε αυτά τα λεφτά. To Disec Diamond BKD250, είναι ελαφρώς ακριβότερο από το BKS200 αλλά αρκετά καλύτερο/πιο ανθεκτικό. Αυτοί που σου πρότειναν το BKS200 ή δεν γνωρίζουν το BKD250 ή απλώς θέλουν αν ξεπουλήσουν. Το 2ο μου φαίνεται πιο λογικό. Το ίδιο θα έλεγα και για τον κύλινδρο που πρότειναν. Εναλλακτικές λύσεις κυλίνδρου: Evva 4KS, Abloy Protec 2, Mul-T-Lock MT5+ (3+1), Mauer NW4/NW5. Νομίζω 450€ είναι πολλά ακόμα κι αν μιλάμε για BKD250 και κάποιον από τους κυλίνδρους που ανέφερα. Αλλα αυτό θα στο πει ο mclein που είναι του επαγγέλματος. Μην σε απασχολούν τα βίντεο που υπάρχουν στο youtube. Στη μέγγενη ανοίγουν 9/10 κυλίνδρους που υπάρχουν. Αυτά τα βίντεο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Λόγω συνθηκών. Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να απευθυνθώ στην Θεσσαλονίκη για αυτές τις κλειδαριές; Αν είναι να μου σπρώξουν παλιότερα μοντέλα για να ξεστοκάρουν, να ψάξω κι αλλού...Προς το παρών μίλησα με kleidaras.me
Προτεινόμενες αναρτήσεις