stelios18120 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχύει Δούλευα εχθές Πειραιά και σήμερα το πρωί είμαι Καλλίπολη για μια επισκευη και μου είπαν ότι άνοιξαν αρκετά σπίτια. Μάλλον τριγυρνάνε Πειραιά τα λαμόγια. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 1
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, mclein είπε * Καλλιπολη, διαρρηξεις σε οικιες. Χθεσινοβραδινο κρουσμα : εισοδος απο ακαλυπτο, ανοιξαν αλουμινοπαραθυρα, εβαλαν συρτη και εψαξαν με ησυχια. (omega plus και τα 3 διαμμερισματα που επισκεφθηκα ν'ανοιξω το συρτη απ'εξω) Δηλαδή οι omega plus εχουν αδυναμία στα αλουμινοπαραθυρα για είσοδο στο σπίτι; Δεν καταλαβα. Έχει σχέση η κλειδαριά με την είσοδο των ληστών; Ή απλά το αναφέρεις σαν στατιστική; (Έχω την ίδια και εάν προκύψει κάτι, όσον αφορά εύκολη διάρρηξη, σίγουρα με ενδιαφέρει για να λάβω τα μέτρα μου)
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 με δουλευεις ή με τρολλαρεις ; ειπα οτι μπηκαν απ'τον ακαλυπτο απο παραθυρα αλουμινιου. οι πορτες ειχαν omega plus ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ! επειδη λοιπον εχουμε τα παραπανω δεδομενα, αφου εισεβαλαν στα σπιτια εβαλαν συρτη απο μεσα για να μη μπορει ν'ανοιξει ο ιδιοκτητης & ν' αποχωρησουν. end of story !!! 4
ringboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Φιλε Mclein σε θωρακισμενη πορτα του 500ρικου 11ετιας τι προτεινεις σε maximum τιμη, για αναβαθμιση κλειδαριας χρηματοκιβωτιου? Προτιμω κυλινδρο για ευελιξια μελοντικης αναβαθμισης. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από ringboy
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το απολυτο πακετο αυτη τη στιγμη για μενα ειναι : cisa ή los, αναλογα την υφισταμενη κλειδαρια για να μην υπαρχει μανουρα στην τοποθετηση. υπαρχει μια εξαιρεση σε 2-3 υφισταμενες mottura οπου εκει εχουμε δυσκολες τοποθετησεις κ παμε σε ομοιο μοντελο. defender ειναι μονοδρομος το monolito diamond για οποιον μπορει να το αγορασει. απο κυλινδρους εχω λατρεψει τον evva 4ks & mul-t-lock mt5, ομως εχω ξαναπει πως agb dck / abloy p2 / mauer nw4 & 5 / rs3s cisa ειναι ολοι επιτευγματα μηχανικης. ================= εννοειται οτι στο "αντιπαλο" στρατοπεδο ειναι η αυθεντικη omega plus. με μαγγανιο & διακοσμητικα disec. μηδενικα περιστατικα διαρρηξεων. στο 2-3 % εχουμε μπλοκαρισμενες μετα απο 10ετια σε πορτα κλασικα balomenos. ================= ολα τα παραπανω αφορουν απαιτητικους πελατες & παροχη ασφαλειας με τα τωρινα δεδομενα για μια 5ετια - 7ετια σχετικα ευκολα - χωρις σκοτουρες. φυσικα υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες οπου αλλαζοντας τον κυλινδρο ανα 2-3 ετη ειστε και παλι ασφαλεις και ενα βημα τη φορα μπροστα απο διαρρηκτες & κλεφτρονια. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 1 3
ringboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, mclein είπε defender ειναι μονοδρομος το monolito diamond για οποιον μπορει να το αγορασει. Εννοεις το BKD250? Αξιζει να μπει σε λιγο φτηνοτερο κυλινδρο απο αυτους που αναφερεις? (Πχ AP3, AP4, scudo 9000, astral S) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από ringboy
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, mclein είπε το απολυτο πακετο αυτη τη στιγμη για μενα ειναι : cisa ή los, αναλογα την υφισταμενη κλειδαρια για να μην υπαρχει μανουρα στην τοποθετηση. υπαρχει μια εξαιρεση σε 2-3 υφισταμενες mottura οπου εκει εχουμε δυσκολες τοποθετησεις κ παμε σε ομοιο μοντελο. defender ειναι μονοδρομος το monolito diamond για οποιον μπορει να το αγορασει. απο κυλινδρους εχω λατρεψει τον evva 4ks & mul-t-lock mt5, ομως εχω ξαναπει πως agb dck / abloy p2 / mauer nw4 & 5 / rs3s cisa ειναι ολοι επιτευγματα μηχανικης. ================= εννοειται οτι στο "αντιπαλο" στρατοπεδο ειναι η αυθεντικη omega plus. με μαγγανιο & διακοσμητικα disec. μηδενικα περιστατικα διαρρηξεων. στο 2-3 % εχουμε μπλοκαρισμενες μετα απο 10ετια σε πορτα κλασικα balomenos. ================= ολα τα παραπανω αφορουν απαιτητικους πελατες & παροχη ασφαλειας με τα τωρινα δεδομενα για μια 5ετια - 7ετια σχετικα ευκολα - χωρις σκοτουρες. φυσικα υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες οπου αλλαζοντας τον κυλινδρο ανα 2-3 ετη ειστε και παλι ασφαλεις και ενα βημα τη φορα μπροστα απο διαρρηκτες & κλεφτρονια. Αν παρω MAUER NEW WAVE 5 χρειαζεται παλι defender?
Alejandro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αν παρω MAUER NEW WAVE 5 χρειαζεται παλι defender? Φυσικά.
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε με δουλευεις ή με τρολλαρεις ; ειπα οτι μπηκαν απ'τον ακαλυπτο απο παραθυρα αλουμινιου. οι πορτες ειχαν omega plus ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ! επειδη λοιπον εχουμε τα παραπανω δεδομενα, αφου εισεβαλαν στα σπιτια εβαλαν συρτη απο μεσα για να μη μπορει ν'ανοιξει ο ιδιοκτητης & ν' αποχωρησουν. end of story !!! Τίποτα από τα δύο. Ένα αστείο απλά. Δες και το smiley. Κανείς πολύ καλή δουλειά εδώ μέσα και μπράβο σου. Αυτό για την περίπτωση που δεν το έχω ξαναγράψει (δεν θυμάμαι). 1
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, ringboy είπε Εννοεις το BKD250? Αξιζει να μπει σε λιγο φτηνοτερο κυλινδρο απο αυτους που αναφερεις? (Πχ AP3, AP4, scudo 9000, astral S) το defender ειναι η πρωτη προφυλαξη. μια φορα το αγοραζεις. προφανως και αξιζει ακομη και securemme k2 να εχεις 16 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αν παρω MAUER NEW WAVE 5 χρειαζεται παλι defender? για ποια πορτα μιλαμε ; 1
gaspazet Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, mclein said: το απολυτο πακετο αυτη τη στιγμη για μενα ειναι : cisa ή los, αναλογα την υφισταμενη κλειδαρια για να μην υπαρχει μανουρα στην τοποθετηση. υπαρχει μια εξαιρεση σε 2-3 υφισταμενες mottura οπου εκει εχουμε δυσκολες τοποθετησεις κ παμε σε ομοιο μοντελο. defender ειναι μονοδρομος το monolito diamond για οποιον μπορει να το αγορασει. απο κυλινδρους εχω λατρεψει τον evva 4ks & mul-t-lock mt5, ομως εχω ξαναπει πως agb dck / abloy p2 / mauer nw4 & 5 / rs3s cisa ειναι ολοι επιτευγματα μηχανικης. ================= εννοειται οτι στο "αντιπαλο" στρατοπεδο ειναι η αυθεντικη omega plus. με μαγγανιο & διακοσμητικα disec. μηδενικα περιστατικα διαρρηξεων. στο 2-3 % εχουμε μπλοκαρισμενες μετα απο 10ετια σε πορτα κλασικα balomenos. ================= ολα τα παραπανω αφορουν απαιτητικους πελατες & παροχη ασφαλειας με τα τωρινα δεδομενα για μια 5ετια - 7ετια σχετικα ευκολα - χωρις σκοτουρες. φυσικα υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες οπου αλλαζοντας τον κυλινδρο ανα 2-3 ετη ειστε και παλι ασφαλεις και ενα βημα τη φορα μπροστα απο διαρρηκτες & κλεφτρονια. Τα παραπανω ισχύουν και για αγορά καινουργιας πόρτας ότι είναι οι καλύτερη λύση να ζητηθουν;
ringboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ποσες φορες χρειαζεται να περιστραφει to κλειδι μιας omega plus για να κλειδωσει τελειως και ποσες φορες αντιστοιχα μιας κλειδαριας με κυλινδρο αφαλειας?
villasg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μια ερωτηση , εαν αλλαξω τελικα τον κυλινδρο στην πορτα στην αθηνα , μπορω να βαλω τον παλιο στο εξοχικο/μονιμη κατοικια της μανας ? Ο κυλινδρος ειναι ο ( 30/50 ) Spoiler Η πορτα στο εξοχικο ειναι : Spoiler
mclein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, ringboy είπε Ποσες φορες χρειαζεται να περιστραφει to κλειδι μιας omega plus για να κλειδωσει τελειως και ποσες φορες αντιστοιχα μιας κλειδαριας με κυλινδρο αφαλειας? 3 ολοκληρες στροφες. ειναι το ιδιο πραγμα 31 λεπτά πριν, villasg είπε Μια ερωτηση , εαν αλλαξω τελικα τον κυλινδρο στην πορτα στην αθηνα , μπορω να βαλω τον παλιο στο εξοχικο/μονιμη κατοικια της μανας ? Ο κυλινδρος ειναι ο ( 30/50 ) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η πορτα στο εξοχικο ειναι : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ναι, μπορεις να τον χρησιμοποιησεις 1 ώρα πριν, gaspazet είπε Τα παραπανω ισχύουν και για αγορά καινουργιας πόρτας ότι είναι οι καλύτερη λύση να ζητηθουν; σε νεα πορτα θα πηγαινα απευθειας σε omega plus εγω προσωπικά ! δυσκολο να το βρεις & δυσκολο να πεισεις αλλα υπαρχουν καποιες λιγες επιλογες σε τοπικα μαγαζια. παραυτα, οι λυσεις με τους τοπ κυλινδρους ακομη και με defender των 20€ οπως disec / cisa / iseo ειναι οκ - ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ - ! 2
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε το defender ειναι η πρωτη προφυλαξη. μια φορα το αγοραζεις. προφανως και αξιζει ακομη και securemme k2 να εχεις για ποια πορτα μιλαμε ; Εχω μια θωρακισμένηπορτα 10ετιας πως μπορω να καταλάβω τι και ποια πρεπει να παρω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις