xri_ni Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 τοσο μικρη τρυπα;;;; δεν εχει νοημα αυτο που λες.. ο πυρρος εχει διαμετρο καρφιτσας; αυτο δεν θα κραταγε καμια αντισταση! Tωρα μπορει να μη το εξηγω καλα εγω,αυτο που βαζει παντως στην τρυπα σα σφηνα ειναι δυνατο και η πορτα δε κουνιεται καθολου.
MasterX Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Tωρα μπορει να μη το εξηγω καλα εγω,αυτο που βαζει παντως στην τρυπα σα σφηνα ειναι δυνατο και η πορτα δε κουνιεται καθολου. ε ναι λογικα εχει μια ικανη διαμετρο για να κραταει αντισταση και να μη σπασει.. ωχ... δειτε και αυτο: αρα το παλιο κλειδι χρηματοκιβωτιου δεν ειναι το καλυτερο... λεει βεβαια για "πόρτες ασφαλείας".. να ισχυει και για τις απλες; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2012 από MasterX
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μια βοήθεια κι από 'δω παίδες. Ψάχνω κύλινδρο ασφαλείας 65mm 30-35 και δε βρίσκω. Λόγω του defender ο 70mm εξέχει και ο 60mm "μπαίνει μέσα". Τώρα έχω έναν απλό των 65mm που θέλω να αλλάξω.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τωρα τελευταια με ολες αυτες τις διαρρηξεις που γινονται εχω ψιλοπανικοβληθει. Κυριως οταν δουλευω τα βραδινα και ειναι η κοπελα μου μονη της στο σπιτι. Οταν ειμαι εγω μεσα, καλυτερα να φοβουνται αυτοι που θα μπουν. Στο θεμα μας τωρα. Εχω μια πορτα της πλακας με κλειδαρια ασφαλειας. Εαν η πορτα ειναι ξεκλειδωτη ανοιγει με τηλεκαρτα μεσα σε 5 δευτερολεπτα, το εχω δοκιμασει και μονος μου. Εαν την κλειδωσω ( γυρναει 2 φορες μονο ), πως γινεται να την ανοιξουν χωρις να σπασουν τον κοκορα στην κλειδαρια; Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουν την κλειδαρια; Ή χρησιμοποιουν αλλες τεχνικες, οπως καποιο υγρο ή αεριο που σπαει η κλειδαρια αμεσως; Γενικα υπαρχει τροπος να ανοιξουν την πορτα τελειως αθορυβα και να μην τους καταλαβω; Γιατι εαν θελουν να κανουν θορυβο, μπορουν να την σπασουν ακομα και με μια κλωτσια!! Μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια εαν θα πρεπει το κλειδι να ειναι στην πορτα ή οχι και γιατι; Εγω το εχω παντα στην πορτα, αλλα ειναι μαζι με μπρελοκ και αλλα κλειδια, οποτε ειναι αρκετα βαρυ για να το περιστρεψουν με μαγνητη ( ή ο,τι αλλο κανουν! ) Τελος, ποιο επιπλεον μετρο προτεινετε να παρω; Πορτα δε μπορω να αλλαξω, ειμαι ενοικιαστης, και ο ιδιοκτητης δεν εχει λεφτα για πορτες. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να αγορασω καποιο συστημα συναγερμου, το οποιο με το που ανοιγει η πορτα να χτυπαει, αλλα δε ξερω ποιο ακριβως. Επισης για 2ο μετρο σκεφτομαι με το που βαραει αυτος ο συναγερμος και ξυπναω ( εφοσον ειμαι μεσα ) να παταω ενα κουμπι ακριβως εκει οπου θα κοιμαμαι και να χτυπαει και ενας δευτερος συναγερμος στο μπαλκονι, ωστε να κανει οσο το δυνατο περισσοτερο θορυβο γινεται. Ακουω προτασεις!
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αν ρωτήσεις στη δουλειά σου όλο και κάποιοι θα ξέρουν. μάθε να μας πεις κι εμάς..
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ε όλο και κάποιος δε θα ξέρει από διαρρήξεις και τρόπους στην αστυνομία;
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Που κολλαει η αστυνομια; Θα παρω μια σωστη απαντηση σε αυτο το φορουμ ποτε; Next pls.
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Pantelwolf... absolutely no comments.......................... Περιμένω κι εγώ να σου απαντήσουν Luxx, ενδιαφέρον ερωτήσεις έκανες!
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ρε παιδια τι περιεργο λεω; η αστυνομια πιανει διαρρηκτες, οι διαρρηκτες ξερουν απο κλειδαριες, δεν έχει κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με τον τρόπο τέλεσης των εγκλημάτων, που να μαθαίνουν τους τρόπους δράσης τους και να σας περνούν από σεμινάρια; η μάλλον έχω μπερδέψει το Los Angeles Police Department με το ελληνικό Lekanopedio Attikis Police Department
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 lol Παρερμηνεία έγινε! Αν διαβάσεις τα τελευταία σου μηνύματα, φαίνεται σαν να λες τον Luxx ότι είναι κλειδαράς...
antonl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι, μπορεί ν ανοίξει αρκετά αθόρυβα η κλειδωμένη πόρτα. Βάζουν υγρό, αέριο δεν ξέρω τι κι απλά σπάει στα 2. Το κλειδί δε νομίζω πως έχει μεγάλη διαφορά αν θα ναι πάνω. Αυτό με τον μαγνήτη δε νομίζω ότι παίζει. Σε φίλη (σχεδόν) μπήκαν μ αυτή τη μέθοδο μέσα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι φιλοξενούμενος αραγμένος και μισοκοιμησμένος στον καναπέ σε απόσταση 1 μέτρου. Ίσα που άκουσε κάποιον θόρυβο αλλά δεν έδωσε σημασία. Αλλά όταν είδε την κλειδαριά να κουνιέται απ τη θέση της, ε κάτι ψιλιάστηκε. Τα παραπάνω σε απλή, συνηθισμένη κλειδαριά. Το bonus στις (συνηθισμένες τουλάχιστον) κλειδαριές ασφαλείας με την τρίαινα είναι πως αντί για 1 λεπτό θέλουν καν 2 και κάνουν λίγο θόρυβο παραπάνω απ ότι είπαν στην αστυνομία.
xri_ni Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τελος, ποιο επιπλεον μετρο προτεινετε να παρω; Πορτα δε μπορω να αλλαξω, ειμαι ενοικιαστης, και ο ιδιοκτητης δεν εχει λεφτα για πορτες. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να αγορασω καποιο συστημα συναγερμου, το οποιο με το που ανοιγει η πορτα να χτυπαει, αλλα δε ξερω ποιο ακριβως. Επισης για 2ο μετρο σκεφτομαι με το που βαραει αυτος ο συναγερμος και ξυπναω ( εφοσον ειμαι μεσα ) να παταω ενα κουμπι ακριβως εκει οπου θα κοιμαμαι και να χτυπαει και ενας δευτερος συναγερμος στο μπαλκονι, ωστε να κανει οσο το δυνατο περισσοτερο θορυβο γινεται. Ακουω προτασεις! O συναγερμος ειναι σιγουρα μια καλη λυση,αλλα για να χτυπησει αυτο σημαινει πως ο διαρρηκτης εχει ηδη μπει μεσα στο σπιτι!Και καλα να εισαι εσυ μεσα αν ειναι μονο η κοπελα σου τι θα κανει?Πλεον αν τους παιρνει δε τους φοβιζει ουτε ο συναγερμος που χτυπαει.Στο περιστατικο με τον νεαρο που σκοτωσε τον ληστη στην Παιανια ενω χτυπαγε ο συναγερμος ηταν τοσο θρασεις που αντι να φυγουν απειλουσαν τη μητερα να τον κλεισει.Η λυση για την πορτα τουλαχιστον ειναι κανα δυο συρτες πιστευω.Ουτε πολυ κοστιζουν ουτε θελουν μεγαλη διαδικασια να μπουν.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εννοεις τον συρτη που μπαινει κατω στο πατωμα; Πως ακριβως θα τον βαλω;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οι πόρτα ασφαλείας πάντως δεν μας εγγυάται κάτι , ίσα ίσα όπου βλέπουν πόρτες ασφαλείας και συναγερμούς εκεί κάνουν ντού (σου λέει κάτι έχει να φυλάξει ο άλλος) ----- sorry για το offtopic αλλα άκουσα σήμερα μια αστεία διαφήμιση στο ραδιόφωνο ... "πόρτες ασφαλείας "..." για να κοιμάστε με τις πόρτες ανοιχτές.." :eek:
Προτεινόμενες αναρτήσεις