green gordon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μαστορα η καλυτερη κλειδαρια για ξυλινη παλια πορτα πια ειναι κ ποσο κανει?Δεν υπαρχει χρημα για αλλαγη πορτας....
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, green gordon είπε Μαστορα η καλυτερη κλειδαρια για ξυλινη παλια πορτα πια ειναι κ ποσο κανει?Δεν υπαρχει χρημα για αλλαγη πορτας.... ποιο ειναι το διαθεσιμο ποσό ;
green gordon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε ποιο ειναι το διαθεσιμο ποσό ; Ελεγα στο 50αρι εκτος αν μου πεις οτι καποια αλλη αξιζει τον κοπο
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 κοντα στα 70/80 βαζεις μια προσθετη securemme 3 στροφων με εναν κυλινδρο break secure + το defender της securemme
turbakiasss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 8:50 ΠΜ, mclein είπε με νέου τύπου (2/3ετιας) γραναζωτή 3 σημείων (cisa / bks κατα προτίμηση) & φυσικά ανάλογα το προφίλ του αλουμινίου... εχουμε τα εξης σεναρια : με απλο κυλινδρο που σπαει απλά & δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα : α) αν τον σπασω, κολλησα και η κλειδαρια μενει μπλοκαρισμενη και ανοιγω σε 20' χωρις να τραυματισω το αλουμινιο. β) αν τον τρυπησω, ανοιγω σε 5' και χρειαζεσαι αλλαγη κυλινδρου. με σοβαρο κυλινδρο ασφαλειας που δε σπαει / δεν τρυπαει κλπ : α) αν τελικα τον σπασω μετα απο 20'-30', κολλησα και η κλειδαρια θα ανοιξει τελικα μετα απο 60' και ίσως περισσοτερο χωρις τραυματισμο αλουμινιου. β) αν τρυπησω την κλειδαρια και "καταστρεψω/αχρηστευσω" δυο γραναζια της - τοτε ανοιγω σε 10' αλλα θελεις λιγο στοκο για να κλεισουν οι 2 τρυπουλες !!! ==================================== γενικα παντως μια αλουμινοπορτα νεας γενιας & με δεδομενο οτι δε θελουμε τρελες ζημιες ανοιγει δυσκολα !!! αν συζητησουμε το σεναριο να ερθει καποιος με διχαλο & λοστους, τοτε με νεας γενιας ανοιγει μεσα σε 10-15 λεπτα αλλα θα στραβωσει πολυ ασχημα το αλουμινιο. Mclein θα μπορούσες για πόρτα αλουμινίου να μου προτείνεις μερικούς κυλίνδρους ασφαλείας? Θα χρειαστεί μία αναβάθμιση ένα σπίτι που έχω στη Θεσσαλονίκη με αλουμινόπορτα και θα ξεκινήσει με αλλαγή κυλίνδρου.
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, turbakiasss είπε Mclein θα μπορούσες για πόρτα αλουμινίου να μου προτείνεις μερικούς κυλίνδρους ασφαλείας? Θα χρειαστεί μία αναβάθμιση ένα σπίτι που έχω στη Θεσσαλονίκη με αλουμινόπορτα και θα ξεκινήσει με αλλαγή κυλίνδρου. Επίσης, να πω ότι σύστησα τον mclein σε φίλο που είχε διάρρηξη στα ΒΠ και έμεινε πολύ ευχαριστημένος! agb 9000 / agb dck / cisa astral s = αυτα ειναι σε λογικο πλαισιο, οικονομικα παντα ! gege σειρα break secure / kaba experT = σε λιγο πιο ακριβο σεναριο με αναλογη ποιοτητα φυσικα !!! 1 1
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν, πριν μερικές μέρες, και ευτυχώς σε άδειο διαμέρισμα που έχω, άνοιξαν σαν κύριοι κλειδαριά Tesio τύπου χρηματοκιβωτίου (κλασική με 4 μπάρες) χωρίς καν να την καταστρέψουν. Μετά από αυτό είναι απαραίτητη η αλλαγή τόσο αυτής όσο και της δικής μου στο σπίτι. Στο σπίτι έχω μια Tesiogrip χρηματοκιβωτίου (mottura μηχανισμός) οπότε είναι μονόδρομος να πάω σε επίσημο δίκτυο για να μπει η Tesiogrip με υποδοχή κυλίνδρου. Από ότι μου έιπαν την βάζουν με τον κύλινδρο Iseo R50 Extra. Αξίζει τίποτα σαν κύλινδρος; Επίσης ξέρει κανείς αν ταιριάζει σε αυτή την κλειδαριά και κάποιος άλλος κύλινδρος καλύτερος καθώς επίσης και αν είναι συμβατό κάποιο πιο "ενισχυμένο" defender της Disec? Πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα με το όλο ψάξιμο και δεν βγάζω άκρη (ο αντιπρόσωπος μου έιπε ότι η κλειδαριά αντικατάστασης έρχεται με defender χωρίς όμως να μου πει αν ειναι κομμάτι του εμπορίου ή αν είναι της Tesio)
villasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση και απο μενα που παρακολουθω καιρο το νημα . Με αυτα που εχω την παλευω ακομα ή θελω αλλαγη ? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από villasg
mclein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, yositosi είπε Λοιπόν, πριν μερικές μέρες, και ευτυχώς σε άδειο διαμέρισμα που έχω, άνοιξαν σαν κύριοι κλειδαριά Tesio τύπου χρηματοκιβωτίου (κλασική με 4 μπάρες) χωρίς καν να την καταστρέψουν. Μετά από αυτό είναι απαραίτητη η αλλαγή τόσο αυτής όσο και της δικής μου στο σπίτι. Στο σπίτι έχω μια Tesiogrip χρηματοκιβωτίου (mottura μηχανισμός) οπότε είναι μονόδρομος να πάω σε επίσημο δίκτυο για να μπει η Tesiogrip με υποδοχή κυλίνδρου. Από ότι μου έιπαν την βάζουν με τον κύλινδρο Iseo R50 Extra. Αξίζει τίποτα σαν κύλινδρος; Επίσης ξέρει κανείς αν ταιριάζει σε αυτή την κλειδαριά και κάποιος άλλος κύλινδρος καλύτερος καθώς επίσης και αν είναι συμβατό κάποιο πιο "ενισχυμένο" defender της Disec? Πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα με το όλο ψάξιμο και δεν βγάζω άκρη (ο αντιπρόσωπος μου έιπε ότι η κλειδαριά αντικατάστασης έρχεται με defender χωρίς όμως να μου πει αν ειναι κομμάτι του εμπορίου ή αν είναι της Tesio) επειδη το εψαξα προσφατα, υπαρχει κλειδαρια προερχομενη απο την iseo / fiam ! ειναι κυλινδρου - εχει γαντζους, ειναι πανακριβη & παει σετ με πλακες της disec & defender και κυλινδρο βαζεις οτι επιθυμεις εννοειται οτι δεν ειναι μονοδρομος ο αντιπροσωπος - βλεπε μπλοκαπορτ που ζηταει 500€ - και εννοειται πως δεν πρεπει να βιαστεις για την κλειδαρια γατζου ! ο κυλινδρος ειναι ενας κλασικος πατενταρισμενος κυλινδρος με ενα μαγνητακι, ελαφρως κατωτερος απο τον Cisa Ap4s και δεν ειναι ατσαλινος. 33 λεπτά πριν, villasg είπε Μια ερωτηση και απο μενα που παρακολουθω καιρο το νημα . Με αυτα που εχω την παλευω ακομα ή θελω αλλαγη ? ο κυλινδρος καλο ειναι να αλλαχθει αν εισαι σε "δυσκολη" περιοχη...αν παλι εισαι σε πιο καλοφημο μερος, απλως βαλ'το στο προγραμμα !!! 2 1
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε επειδη το εψαξα προσφατα, υπαρχει κλειδαρια προερχομενη απο την iseo / fiam ! ειναι κυλινδρου - εχει γαντζους, ειναι πανακριβη & παει σετ με πλακες της disec & defender και κυλινδρο βαζεις οτι επιθυμεις εννοειται οτι δεν ειναι μονοδρομος ο αντιπροσωπος - βλεπε μπλοκαπορτ που ζηταει 500€ - και εννοειται πως δεν πρεπει να βιαστεις για την κλειδαρια γατζου ! ο κυλινδρος ειναι ενας κλασικος πατενταρισμενος κυλινδρος με ενα μαγνητακι, ελαφρως κατωτερος απο τον Cisa Ap4s και δεν ειναι ατσαλινος. Το κατάστημα πώλησης μου είπε 450€ στην έκδοση με το "μη αντιγράψιμο κλειδί" (5 κλειδιά), πλήρες πακέτο κλειδαριά + ο κύλινδρος που ανέφερα + defender (άγνωστο ποιό όπως προανέφερα) + τοποθέτηση. Τώρα βέβαια έτσι που το ανέφερες δεν ξέρω αν είναι της Iseo η κλειδαριά, ή η "γνήσια" της Tesio. Με βάση αυτά που αναφέρθηκαν δεν μου φαίνεται "τσιμπημένο" το ποσό δεδομένης της ψιλομονοπωλιακής κατάστασης Σχετικά με την αξιολόγηση του Iseo R50 σε έχασα λίγο οφειλω να ομολογήσω. Αυτοί λένε category 6. ΔΕΝ ξέρω πως πάνε οι κύλινδροι και στην πράξη ποιές οι διαφορές σε συνθήκες καθημερινής πραγματικότητας. Εμένα με ενδιαφέρει να μην ανοίγει η πόρτα στο 10λεπτο, ή με ένα απλό "αντικλείδι"/picking (όπως θέλεις πες το) όπως μου άνοιξαν την χρηματοκιβωτίου στο λεπτό. Αν είναι να χρειαστεί power tools, να κάνει βαβούρα ή το οτιδήποτε τότε είμαστε οκ γιατί είναι διαμέρισμα σε οικοδομή και γενικότερα έχει κάποια κίνηση (τόσο κάτω στα μαγαζιά αν μπει κάποιος "παράξενος", όσο και στο ότι γενικά έχει κόσμο να κατοικεί όλες τις ώρες). Ρωτάω γιατί δεν είμαι σε κάποια μονοκατοικία πχ όπου μπορεί να έχει μπόλικη ώρα να ξεκινήσει ο άλλος, και ούτε φυσικά είμαι ο "φορτωμένος" ώστε να δίνω στόχο σε κάποιον για να με σταμπάρει και να έρθει "καρφωτός" για να μπει στο σπίτι Και πάλι να σε ευχαριστήσω για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις!!!
mclein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 450€ με φπα ; δεν πιστευω.... Επισης, η τεσιο δε βγαζει κλειδαρια και κατα 99% ειναι Iseo ! Με βαση αυτα που αναφερθηκαν & αυτα που μπορεις να βρεις σ'εναν τιμιο κλειδαρα, μπορεις να παρεις στα ιδια λεφτα mt5 / nw4 / abloy p2 κλπ που ο r50 μοιαζει με k2 securemme μπροστα τους. Η πορτα δε θα ανοιγει στο δεκαλεπτο κ επισης η φυση των γατζων δεν επιτρεπει το ανοιγμα με τις κλασικες μεθοδους ! ακομη και με το κλειδι της μοτουρα, δυσκολα ανοιγει μια τετοια κλειδαρια κ με τεραστιο κινδυνο να σπασουμε τα εργαλεια μας. Επισης, με την αναβαθμιση που σκοπευεις να υλοποιησεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο περαν του μελλοντικου που δεν τον βλεπω τον r50 να ξεπερνα 3ετια. 1
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mclein είπε 450€ με φπα ; δεν πιστευω.... Επισης, η τεσιο δε βγαζει κλειδαρια και κατα 99% ειναι Iseo ! Με βαση αυτα που αναφερθηκαν & αυτα που μπορεις να βρεις σ'εναν τιμιο κλειδαρα, μπορεις να παρεις στα ιδια λεφτα mt5 / nw4 / abloy p2 κλπ που ο r50 μοιαζει με k2 securemme μπροστα τους. Η πορτα δε θα ανοιγει στο δεκαλεπτο κ επισης η φυση των γατζων δεν επιτρεπει το ανοιγμα με τις κλασικες μεθοδους ! ακομη και με το κλειδι της μοτουρα, δυσκολα ανοιγει μια τετοια κλειδαρια κ με τεραστιο κινδυνο να σπασουμε τα εργαλεια μας. Επισης, με την αναβαθμιση που σκοπευεις να υλοποιησεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο περαν του μελλοντικου που δεν τον βλεπω τον r50 να ξεπερνα 3ετια. Ναι 450€ μου είπαν, και αν "ξεφουσκώσουμε" πέφτει στα 400€. Για αυτό προβληματίστηκα και μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω και εσάς που το ξέρετε το αντικείμενο! Κατά τα λοιπά και εγώ όπως τα ανέφερες το έχω στο κεφάλι μου, κάτι ασφαλές για σήμερα και για τα δεδομένα μου πάντα έχοντας κατά νου ότι αν με βάλει επαγγελματίας στο μάτι και το αποφασίσει να μπει, δύσκολα θα τον σταματήσω. Η πόρτα σαν πόρτα για οικοδομή με τις συνθήκες που προανέφερα είναι ΚΑΛΗ, σίγουρα πάνω από μια απλή ασφαλείας, και σίγουρα φυσικά όχι μια σύγχρονη κορυφαία της αγοράς. Οι γάντζοι είναι οκ, και μελανό σημείο ήταν η mottura χρηματοκιβωτίου. Όπως και να έχει θα ρωτήσω και για τις εναλλακτικές που ανέφερες ως προς τον κύλινδρο και ελπίζω να τις δουλεύουν γιατί διαφορετικά θα έχω σίγουρα διαφορά στην τιμή αν τους αρχίσω τα "βγάλε τον κύλινδρο από την τιμή, και θα σου δώσω δικό μου που θα πάρω απο το εμπόριο". Τώρα για το κατά πόσο λόγω γάντζου είναι πιο δύσκολη στo να ανοιχθεί, πραγματικά δεν το γνώριζα. Απλά με τρόμαξε ποσο εύκολα άνοιξαν την άλλη Tesio που έχω στο άλλο διαμέρισμα όπου παραβιάστηκε μέρα μεσημέρι χωρίς ίχνος φθοράς ή παραβίασης (εκεί όμως επειδή είναι με τετραπλές μπάρες ΔΕΝ ξέρω τι μηχανισμό κλειδαριάς φορούσε και πόσο ευκολότερη είναι η παραβίαση, αν και βλέποντας απο τα διάφορα video θεωρώ ότι εφόσον με το εργαλείο ρεπλικάρουν το κλειδί είτε μπαρες, είτε γάντζος μιας δεν θα έχει κάποια διαφορά μιας και την ξεκλειδώνουν). Στο κατάστημα μου είπαν ότι ήμουν η τέταρτη περίπτωση που τους ανέφερε παραβίαση σε Tesio.
mclein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 εμενα πριν απο λιγο μου ειπαν 450€ + φπα στη μπλοκαπορτ για το πακετο με τον R50 ! (μαρκα κλειδαριας δεν ηξεραν - ουτε για το defender) η πορτα ειναι καλη οντως. για μια κλειδαρια ομως με γατζους & αδυναμιες στο μηχανισμο, προσωπικα δε θα εδινα πανω απο 300€. δεν υπαρχουν εναλλακτικες με βαση αυτα που ειπαν στο τηλεφωνο. αφου η κλειδαρια ειναι iseo, την αγοραζουν απο τον αντιπροσωπο της Iseo (κ. Ραπτοπουλος στον Πειραια). (πακετο αγοραζουν τις διακοσμητικες πλακες της disec, το defender & τον κυλινδρο) !!! το κλειδι ρεπλικαρεται με καποια εφαρμογη δυναμης οπως ειδατε, αυτη η εφαρμογη ειναι σχεδον αδυνατη λογω της δυναμης που πρεπει να ασκηθει για να μετακινηθουν οι γατζοι !!!
villasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε ο κυλινδρος καλο ειναι να αλλαχθει αν εισαι σε "δυσκολη" περιοχη Καποια προταση "καλη" ?
mclein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, villasg είπε Καποια προταση "καλη" ? budget ? αν διαθετεις μεχρι 60€ ---> μονοδρομος agb9000 ! αν διαθετεις μεχρι 100€ ~ 120€ ---> scudo dck / evva ics / mauer nw4 / cisa ap4s αν διαθετεις 150€ ---> Mul-t-lock Mt5 / Evva 4ks / Abloy Protec2
Προτεινόμενες αναρτήσεις