mclein Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ο μονος κινδυνος που υπαρχει, ειναι με το bumping !!! δυστυχως περασαν αρκετα χρονια απο την 1η κυκλοφορια keso2000, keso4000, keso8000 πλεον... κλειδια κυκλοφορουν πλεον αρκετα ευκολα στα 2 πρωτα μοντελα, οποτε ενας καλλιτεχνης / γνωστης μπορει να δουλεψει τη μεθοδο που ανεφερα παραπανω. με ποσοστο θα ελεγα πως η πορτα εχει 20% πιθανοτητα διαρρηξης...αν καποιος το αποφασισει ! υπαρχουν κρουσματα στους πρωτους keso, κυριως κεντρο αθηνα οπου ο Σιαμος τοποθετουσε με το κιλο. 1
Dannie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καμια προταση για ματι στην πορτα που να βγαζει και φωτο η βιντεο οταν καποιος πλησιαζει?(τωρα τελευταια που χτυπουν το κουδουνι παραξενες ωρες και δεν βλεπω κανεναν).
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Keso 4000, αποτυχια μας σε μεθοδο bumping μπροστα σε θωρακισμενη πορτα Σιαμο ! (το defender δεν επρεπε να καταστραφει / γρατσουνιστει, βεβαια ετσι κι αλλιως δεν μπορει καποιος να το βγαλει / τραβηξει γιατι ειναι κωνικο) Οποτε το καλο το παληκαρι, ξερει κι αλλο μονοπατι = -> κεραμυδια -> αλουμινοπορτα -> πισω πλευρα θωρακισμενης πορτας -> αφαιρεση defender / διακοσμητικών -->>>> Ο μοναδικος τροπος να βγει ο συγκεκριμενος κυλινδρος απο την κλειδαρια χωρις να πεσουν καταπελτες & χωρις καμια φθορα στην πορτα με τα χαμενα κλειδια !!!! υγ - ατσαλινος κυλινδρος με πολλες ατσαλινες μπιλιες = μονο με πλευρικα τρυπηματα ωστε να αφαιρεθουν μια προς μια !!! υγ2 - mauer nw4, mul-t-lock mt5, abloy p2 και λοιπες προτασεις - δε λειτουργει το συγκεκριμενο κολπο !!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 2
XRTSS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Αναμεσα στις κλειδαριες: Mult lock los και cisa revolution pro υπαρχει διαφορα; ποια θεωρειτε καλυτερη; Μου ειπαν οτι αρκετες φορες στην mult lock los πεφτει ο καταπελτης μονος του απο ενα τρανταγμα απλο της πορτας. Ισχυει;
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, XRTSS είπε Αναμεσα στις κλειδαριες: Mult lock los και cisa revolution pro υπαρχει διαφορα; ποια θεωρειτε καλυτερη; Μου ειπαν οτι αρκετες φορες στην mult lock los πεφτει ο καταπελτης μονος του απο ενα τρανταγμα απλο της πορτας. Ισχυει; ειναι το ιδιο. η los ηταν ελαφρως καλυτερη ποιοτικα. πλεον που το εργοστασιο της Cisa που προμηθευει την ελλαδα ειναι Αμερικανικο εχουν αλλαξει πολλα & μεσα σ'αυτά κι ο ποιοτικος ελεγχος !!! δεν υπαρχει αυτο το ψεμα που σου ειπαν ! επισης, τις τιμες που σου ανεφερα θα τις βρεις σε 4 κλειδαραδες σε ολη την αττικη !!! 1 1
XRTSS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα βρηκα Cisa revolution pro + mauer nw5 + disec bdk250 diamond = 280euro με την τοποθετηση μεσα, χωρις φπα. Τα ιδια με mult lock los +15euro. Ερωτηση: το defender βγαινει σε διαφορετικες διαστασεις; Γιατι η εταιρεια δειχνει οτι υπαρχει 20αρι, 25αρι, 35αρι, 45αρι, αναλογα με το παχος της πορτας να ταιριαξει προσωπο απο την εξω μερια. Το λεω στους κλειδαραδες και με κοιτανε σαν εξωγηινο, εχουν μονο 25αρι και λενε οτι δεν τρεχει τιποτα αμα εξεχει απο την εξω μερια της πορτας. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από XRTSS
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Cisa Revo + Bkd250 + Nw5 = 265€ + το φορο / υπαρχουν 2 ή 3 συναδελφοι σε αυτη την τιμη. φυσικα και το 280€ ειναι εξαιρετικο ! Los + Bkd250 + Nw5 = 275€ + το φορο / 2 συναδελφοι το παρεχουν ! Δυστυχως η εισαγωγη ειναι μία. Δεν εξαρταται απο εμάς. Βάλε 2 φωτο της πορτας σου να σου πω ποσο βαθια θα μπει !!! Οσο εξωτερικα και να βρισκεται, δεν εχεις λογο να ανησυχεις. Επισης, αν οι τιμες που βρηκες ειναι προς μοσχατο / καλλιθεα - τσεκαρε το εσωτερικο διακοσμητικο που περιλαμβανεται στην τιμη ! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 1
Macray Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Σε ποια περιοχή παίζει η τιμή που λες mclein, στα ΒΠ πάντως όχι. Έχεις να μου προτείνεις κάποιον??
tornado Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον δωστε προσοχη, στην πολυκατοικια μου σημειωθηκε κλοπη, ο τυπος ειχε πορτα ασφαλειας σουπερ ντουπερ, κλειδωνε απο εδω - κλειδωνε απο εκει, τελικα τον κλεψανε και δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ παραβιαση, τωρα πως μπηκανε - βγηκανε δεν γνωριζω. Σκεφτομαι μηπως η δικη μου η ξυλινη της πλακας που εχει ενα απλο αφαλο, ειναι πιο ασφαλειας, μιας δεν προιδεαζει για διαμερισμα που προκαλει στοχο... Αυτο το λεω γιατι σχεδιαζουμε ανακαίνιση στο σπιτι και μπηκε μεσα λογικα και η εξωπορτα αλλα αν την αλλαξω να κοιμαμαι πιο ησυχος η θα εχουμε αλλα? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από tornado
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tornado είπε Σκεφτομαι μηπως η δικη μου η ξυλινη της πλακας που εχει ενα απλο αφαλο, ειναι πιο ασφαλειας, μιας δεν προιδεαζει για διαμερισμα που προκαλει στοχο... Η μία υπόθεση είναι αυτή που έκανες. Η άλλη είναι ότι ο ευκαιριακός μπουκαδόρος θα προτιμήσει μια εύκολη λεία. Μόνο εσύ μπορείς να αξιολογήσεις ποια υπόθεση έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από turbat0s 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tornado είπε λοιπον δωστε προσοχη, στην πολυκατοικια μου σημειωθηκε κλοπη, ο τυπος ειχε πορτα ασφαλειας σουπερ ντουπερ, κλειδωνε απο εδω - κλειδωνε απο εκει, τελικα τον κλεψανε και δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ παραβιαση, τωρα πως μπηκανε - βγηκανε δεν γνωριζω. Σκεφτομαι μηπως η δικη μου η ξυλινη της πλακας που εχει ενα απλο αφαλο, ειναι πιο ασφαλειας, μιας δεν προιδεαζει για διαμερισμα που προκαλει στοχο... Αυτο το λεω γιατι σχεδιαζουμε ανακαίνιση στο σπιτι και μπηκε μεσα λογικα και η εξωπορτα αλλα αν την αλλαξω να κοιμαμαι πιο ησυχος η θα εχουμε αλλα? Αυτό που λες (μήπως ορισμένα σπίτια γίνονται στόχος διαφημίζοντας υπερβολικά ορισμένα προηγμένα μέτρα ασφαλείας) το έχω σκεφτεί κι εγώ βλέποντας να μαρκετάρουν φαντεζί high tech κλειδαριές με δακτυλικά αποτυπώματα κλπ... Αλλά δεν νoμίζω ότι μια καλή πόρτα ασφαλείας προϊδεάζει κανέναν διαρρήκτη για σπίτι-στόχο υψηλού προφίλ. Να άφηνες την ξύλινη πόρτα θεωρώ ότι φτάνει στο άλλο ανεπιθύμητο άκρο, του να καταστήσει το διαμέρισμά σου στόχο κάθε μη επαγγελματία ευκαιριακού διαρρήκτη, μέχρι και ναρκομανή που ψάχνει για την δόση του. Σε τελική ανάλυση αν είναι να με κλέψουν καλύτερα να είναι επαγγελματίες τύποι που θεώρησαν λανθασμένα ότι θα βρουν κάτι, παρά πρεζόνια αποτρελαμμένα από σύνδρομο στέρησης. Οι κίνδυνοι στους ευκαιριακούς μπουκαδόρους , όπως σωστά τους χαρακτηρίζει ο φίλος πάνω, νομίζω είναι σημαντικά μεγαλύτεροι.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα πάλι το "σούπερ ντούπερ, κλείδωνε από εδώ και από εκεί" δε μου λέει τίποτα. Τι πόρτα ήταν, τι κλειδαριά - αφαλό - defender φορούσε; Ήταν κλειδωμένη ή όχι εκείνη τη στιγμή; Μπήκαν σίγουρα από την πόρτα παραβιάζοντας την κλειδαριά; 4
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/19/2018 στις 4:13 ΜΜ, tornado είπε λοιπον δωστε προσοχη, στην πολυκατοικια μου σημειωθηκε κλοπη, ο τυπος ειχε πορτα ασφαλειας σουπερ ντουπερ, κλειδωνε απο εδω - κλειδωνε απο εκει, τελικα τον κλεψανε και δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ παραβιαση, τωρα πως μπηκανε - βγηκανε δεν γνωριζω. Σκεφτομαι μηπως η δικη μου η ξυλινη της πλακας που εχει ενα απλο αφαλο, ειναι πιο ασφαλειας, μιας δεν προιδεαζει για διαμερισμα που προκαλει στοχο... Αυτο το λεω γιατι σχεδιαζουμε ανακαίνιση στο σπιτι και μπηκε μεσα λογικα και η εξωπορτα αλλα αν την αλλαξω να κοιμαμαι πιο ησυχος η θα εχουμε αλλα? με βαση αυτα που βλεπω στο μαγαζι ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ... υπαρχει κοσμος που πιστευει με κλειστα ματια το μαστορα του !!! securemme k2, mg απλό, moia, bks, fiam κλειδακια απλα ασφαλειας - ερωτηση αν το κοβουμε χωρις την καρτα γιατι την εχουν σπιτι. φυσικα οταν μαθαινουν οτι κοστιζουν 3 εως 5 ευρω το αντικλειδι και παραγονται σε μερικά λεπτά, τότε έχουμε κάποιες αντιδράσεις !!! τελος, υπαρχει κοσμος που δεν κλειδωνει ποτέ την πόρτα. παραδειγμα : τοποθετουμε σε ηδη αναβαθμισμενη πόρτα, κυλινδρο mt5 της mul-t-lock σε εκδοση 3+1 !!! η κυρια εχει παει λαϊκή, την κλεβουν & μας καλει η αστυνομια στον Αλιμο για εξηγησεις μπροστα στην πορτα οπου η σημανση δεν μπορει να βρει ουτε ιχνος... φυσικα δεν ειχαν ρωτησει τα σαΐνια "ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ;;;" και η αφοπλιστικη απαντηση : "Ε, ΑΦΟΥ ΣΕ 10' ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ" χαιρετησαμε με χαμογελο & φυγαμε με την απορία της αναβαθμισης των 150€.... =========================== Στοχοι δεν υπαρχουν στο 80% των περιπτωσεων. Οι περισσοτεροι διαρρηκτες ειναι πιο χαζοι απ'οσο φανταζεστε. Οταν καποιος προκαλει την τυχη του, προφανως θα το βρει μπροστα του. Χθες, σημερα ή αυριο ! Προφανως μια ξυλινη απλη πορτα δεν αποτελει προστασια στις μερες μας. Μπορει να διαρρηχθει με 6-7 διαφορετικους τροπους. Μια θωρακισμενη με 2-3 και μια πολυ καλη θωρακισμενη μονο με εναν. ========================== Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 4 1
kstgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mclein είπε με βαση αυτα που βλεπω στο μαγαζι ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ... υπαρχει κοσμος που πιστευει με κλειστα ματια το μαστορα του !!! securemme k2, mg απλό, moia, bks, fiam κλειδακια απλα ασφαλειας - ερωτηση αν το κοβουμε χωρις την καρτα γιατι την εχουν σπιτι. φυσικα οταν μαθαινουν οτι κοστιζουν 3 εως 5 ευρω το αντικλειδι και παραγονται σε μερικά λεπτά, τότε έχουμε κάποιες αντιδράσεις !!! τελος, υπαρχει κοσμος που δεν κλειδωνει ποτέ την πόρτα. παραδειγμα : τοποθετουμε σε ηδη αναβαθμισμενη πόρτα, κυλινδρο mt5 της mul-t-lock σε εκδοση 3+1 !!! η κυρια εχει παει λαϊκή, την κλεβουν & μας καλει η αστυνομια στον Αλιμο για εξηγησεις μπροστα στην πορτα οπου η σημανση δεν μπορει να βρει ουτε ιχνος... φυσικα δεν ειχαν ρωτησει τα σαΐνια "ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ;;;" και η αφοπλιστικη απαντηση : "Ε, ΑΦΟΥ ΣΕ 10' ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ" χαιρετησαμε με χαμογελο & φυγαμε με την απορία της αναβαθμισης των 150€.... =========================== Στοχοι δεν υπαρχουν στο 80% των περιπτωσεων. Οι περισσοτεροι διαρρηκτες ειναι πιο χαζοι απ'οσο φανταζεστε. Οταν καποιος προκαλει την τυχη του, προφανως θα το βρει μπροστα του. Χθες, σημερα ή αυριο ! Προφανως μια ξυλινη απλη πορτα δεν αποτελει προστασια στις μερες μας. Μπορει να διαρρηχθει με 6-7 διαφορετικους τροπους. Μια θωρακισμενη με 2-3 και μια πολυ καλη θωρακισμενη μονο με εναν. ========================== Και μια λευκή αλουμινίου;
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, kstgr είπε Και μια λευκή αλουμινίου; με νέου τύπου (2/3ετιας) γραναζωτή 3 σημείων (cisa / bks κατα προτίμηση) & φυσικά ανάλογα το προφίλ του αλουμινίου... εχουμε τα εξης σεναρια : με απλο κυλινδρο που σπαει απλά & δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα : α) αν τον σπασω, κολλησα και η κλειδαρια μενει μπλοκαρισμενη και ανοιγω σε 20' χωρις να τραυματισω το αλουμινιο. β) αν τον τρυπησω, ανοιγω σε 5' και χρειαζεσαι αλλαγη κυλινδρου. με σοβαρο κυλινδρο ασφαλειας που δε σπαει / δεν τρυπαει κλπ : α) αν τελικα τον σπασω μετα απο 20'-30', κολλησα και η κλειδαρια θα ανοιξει τελικα μετα απο 60' και ίσως περισσοτερο χωρις τραυματισμο αλουμινιου. β) αν τρυπησω την κλειδαρια και "καταστρεψω/αχρηστευσω" δυο γραναζια της - τοτε ανοιγω σε 10' αλλα θελεις λιγο στοκο για να κλεισουν οι 2 τρυπουλες !!! ==================================== γενικα παντως μια αλουμινοπορτα νεας γενιας & με δεδομενο οτι δε θελουμε τρελες ζημιες ανοιγει δυσκολα !!! αν συζητησουμε το σεναριο να ερθει καποιος με διχαλο & λοστους, τοτε με νεας γενιας ανοιγει μεσα σε 10-15 λεπτα αλλα θα στραβωσει πολυ ασχημα το αλουμινιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις