Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 13 minutes ago, mclein said: η διαφωνια μας που ειναι ;;;; Μάλλον στο ότι πιστεύαμε πως εννοούσες δευτερολεπτα μιας και νομίζαμε ότι δεν αντέχουν 5 έως 30 λεπτά οι κλειδαριές χρηματοκιβωτίου...
mclein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 30'' κανει καποιος με το κλειδι. κατι που πραγματικα συμβαινει. πχ σημερα πηγα να δω ενα σπιτι για φιλο που μετακομιζει. ειναι μεζονετα. 2 πορτες ασφαλειας, 1 σε καθε οροφο, με ιδιο συνδιασμο και 1 πορτα στην εισοδο της πολυκατοικιας. το κλειδι της εισοδου εκανε τη 1 στροφη απο τις 2 που ηταν ολοκληρη η κινηση ξεκλειδωματος. οποτε οπως εχω ξαναπει, αυτοι που επισκεπτονται τα σπιτια απο τις ξεκλειδωτες εισοδους ειναι τσαρλατανοι & πονηροι και σπανιοτερα δεξιοτεχνες !!! ευτυχως ή δυστυχως, τα σεναρια που παιζουν στο εξωτερικο δεν υφιστανται στην ελλαδα ! εδω οι διαρρηκτες ειναι κλεφτοκοταδες, οπως οι περισσοτεροι μαγαζατορες/επιχειρηματιες.
andreas201083 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, mclein said: το σακουλακι το λευκο ηταν μεσα στο μπλε και δε φαινεται τιποτα. αν το μπλε στο εφεραν ανοιχτο, κακως ! επισης, μετα απο 10 χρονια εισαι ακομη απαραβίαστος. τελος, να καθαριζεις τα κλειδια σου απο την κατω πλευρα που δεν υφιστανται δοντια ! αφηστε την κλειδαρια κ το defender ως εχουν ! αλλαξτε τον κυλινδρο με καποιον απο τους παρακατω : abloy protec2, evva 4ks, evva ICS, mauer nw4 ή nw5, mul-t-lock mt5, kaba experT αυτες ειναι οι τοπ λυσεις αυτη τη στιγμη. παρακαμπτω τον rs3s γιατι δε βλεπω νοημα στα 50€ που κοστιζει πλεον το κλειδι. πορτα εισοδου, προτεινω να κοιταξετε κατι απλο σε πορτα & ομορφια & να τοποθετησετε κατι με αυτοματο κλειδωμα. ειτε μονο με ηλεκτροπυρους (επανω / κατω) - είτε σε αυτοματη κλειδαρια. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από andreas201083
kostakiss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 On 2/1/2018 at 9:38 AM, mclein said: βοηθησε μας λιγο... α) κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου με παλαιο ή νεο συνδιασμο = παραβιασιμη σε 5' εως 30' β) κυλινδρου παλαιου τυπου ή νεου τυπου με οποιονδηποτε παλαιο κυλινδρο securemme = παραβιασιμη σε 5'-10'. σε οποιοδηποτε αλλο συνδιασμο του (β) με οποιονδηποτε αλλο κυλινδρο κυμαινεται ο χρονος παραβιασης. ειτε προς τα κατω ελαφρως - ειτε προς το αδυνατο (mauer nw5, cisa rs3s, evva 4ks, kaba experT, κλπ) φωτογραφια αν βγαλω θα καταλαβετε καλυτερα νομιζω. 1
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 καλημερα χθες περασα απο balomenos doors και επιβεβαιωνω οτι δε δουλευει πια τις κλειδαριες omega ,μου εδειξε καποιες που οπως μου ειπε ειναι αρκετα καλυτερες ,την maxi lock που αν δε κανω λαθος δε μπορεις να βγαλεις αντικλειδι και την axi home 3d. Σιγουρα ειναι μεγαλη εταιρια και εμπιστοσυνης αλλα μεχρι τωρα ειχα σα μπουσουλα την omega .αυτες ειναι οντως καλυτερες?αν ναι τι διαρκεια εχουν στο χρονο? Ενα αλλο προβλημα που μου δημιουργηθηκε ψαχνοντας με τη πορτα ασφαλειας ειναι το χρωμα, Μου ειπαν λοιπον οτι επειδη αφορα μονοκατοικια στο εξωτερικο μερος της πορτας που μενει εκτεθημενο στα καιρικα φαινομενα πρεπει να βαλω φυλλο αλουμινιου ,οκ του λεω αλλα εγω στα πορτοπαραθυρα θα βαλω συνθετικα κουφωματα με χρωμα,τι μπορω να κανω για να τα πετυχω ιδια?Και μου απαντησε με ενα απλο δε ξερω!
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 αν αγορασεις balomenos, μην παρεις maxi lock. καλυτερα την axi home 3d ! το μεγαλη εταιρια + εμπιστοσυνης παει για τον balomenos ? φτιαξε τα πορτοπαραθυρα κ μετα τη θωρακισμενη σε αναλογο χρωματισμο !
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 πηγα σε αυτες που μου προτεινες και μου φανηκαν ποιο οργανωμένοι. Αν θεωρεις καποια καλυτερη στειλε μου πμ αν θελεις . 1
Alejandro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Μου ειπαν λοιπον οτι επειδη αφορα μονοκατοικια στο εξωτερικο μερος της πορτας που μενει εκτεθημενο στα καιρικα φαινομενα πρεπει να βαλω φυλλο αλουμινιου ,οκ του λεω αλλα εγω στα πορτοπαραθυρα θα βαλω συνθετικα κουφωματα με χρωμα,τι μπορω να κανω για να τα πετυχω ιδια?Και μου απαντησε με ενα απλο δε ξερω! Τα συνθετικά κουφώματα 9/10 είναι σε χρώμα ξύλου Nussbaum ή Golden Oak. Και οι δύο αποχρώσεις αυτές βγαίνουν σε αλουμίνιο. Γενικά η χρωματική παλέτα του αλουμινίου είναι μεγαλύτερη και σίγουρα θα βρίσκεις κάτι αντίστοιχο αλλά όχι απόλυτα ίδιο γιατί μιλάμε για διαφορετικό υλικό. Καλώς σου πρότειναν αλουμίνιο εξωτερικά. Υπάρχει και η λύση του πλακάζ θαλάσσης που είναι οικονομικότερο από το αλουμίνιο αλλά με λιγότερα χρώματα. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ρςε παιδια να σας ρωτήσω κάτι; Βλέπω αυτό το νήμα μόνιμα στη κορυφή και με σελίδες που ολημερίς αυξάνονται.Γιατί τέτοια ενέργεια περί κλοπών; Έχουμε τέτοια κατάσταση να επικρατεί; Θα ήθελα να γνωρίζω, αν είμαι φάβας και πρέπει να κάνω κάτι με τη πίσω πλευρά του σπιτού που μόνιμα αφήνω ανοιχτά με μια σίτα εδώ Αθήνα.. Για πόρτα ασφάλειας μάλλον δε με βλέπω, αλλά τουλάχιστον να κλειδώνω. Ίσως σας φανεί λίγο γελοίο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν υπήρχαν κρούσματα στη γειτονια μου, στη πίσω πλευρα του σπιτιου μενουν οικογενειες που λιγο πολυ ξερω και θεωρω πως σε πολυκατοικεια που δειχνει και οικογενειακη, δυσκολη παιρνει την αποφαση καποιος.. Κουβέντα κανω.. υ.γ: και το καμπριο μου το αφηνω αρκετα συχνα ανοιχτο μεχρι να μπω σε ενα μαγαζι να παρω κατι, ποτε δεν το ειδα ενοχλημενο..
Alejandro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρςε παιδια να σας ρωτήσω κάτι; Βλέπω αυτό το νήμα μόνιμα στη κορυφή και με σελίδες που ολημερίς αυξάνονται.Γιατί τέτοια ενέργεια περί κλοπών; Έχουμε τέτοια κατάσταση να επικρατεί; Θα ήθελα να γνωρίζω, αν είμαι φάβας και πρέπει να κάνω κάτι με τη πίσω πλευρά του σπιτού που μόνιμα αφήνω ανοιχτά με μια σίτα εδώ Αθήνα.. Για πόρτα ασφάλειας μάλλον δε με βλέπω, αλλά τουλάχιστον να κλειδώνω. Ίσως σας φανεί λίγο γελοίο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν υπήρχαν κρούσματα στη γειτονια μου, στη πίσω πλευρα του σπιτιου μενουν οικογενειες που λιγο πολυ ξερω και θεωρω πως σε πολυκατοικεια που δειχνει και οικογενειακη, δυσκολη παιρνει την αποφαση καποιος.. Κουβέντα κανω.. υ.γ: και το καμπριο μου το αφηνω αρκετα συχνα ανοιχτο μεχρι να μπω σε ενα μαγαζι να παρω κατι, ποτε δεν το ειδα ενοχλημενο.. Το ότι η πολυκατοικία έχει οικογένειες δεν λέει κάτι. Και η θεία μου οικογένεια έχει και την άνοιξαν κανονικά, στις 20:30. Ήταν το μοναδικό διαμέρισμα που δεν είχε θωρακισμένη. Πλέον που μεγάλο ποσοστό έχει θωρακισμένες, στόχο αποτελούν αυτές που έχουν παλιές κλειδαριές (χρηματοκιβωτίου). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Alejandro
mclein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Η πρωτη πελατισσα σημερα ειχε τοποθετησει πριν ενα χρονο συστημα συναγερμου + κλειδαρια cisa / 3ks / monolito bd200... ε, πηγε στο χασαπη και αφησε ξεκλειδωτα...το σεναριο που εγινε, το φανταζεστε ! καμια γειτονια πλεον δεν ειναι οπως ηταν. φυσικα καποιες περιοχες εχουν μεγαλυτερο προβλημα. 1
k_w_t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 9:57 ΠΜ, mclein είπε ολες οι πορτες που τοποθετουν ο Siamos & Balomenos, λειτουργουν αψογα τα πρωτα 7 με 10 χρονια. Αυτο πως το καταφέρνουν ...?? Εβαλα πόρτα απο τον Siamo πριν 10χρονια με αφαλο CESO 9000 κτλ. Φετος αρχισε να ανοιγει η πορτα με δυσκολια μεχρι που πλεον το γλωσσιδη της δεν ανοιγε ουτε με κλειδι ουτε με το πομολο.. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν επισκευη 200€.... Εχει πέσει ο μηχανισμος της λεει.. Προς το παρον αφαιρεσα το γλωσσιδη και κλειδωνουμε την πορτα για να παραμενει κλειστη... Εχει κανεις εμπειρα με αναλογη βλάβη ?
mclein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το καταφερνουν, η πορτα ειναι ασυντηρητη 10 χρονια. Φανταζομαι οτι για 4-5 χρονια δεν εχει μπει ουτε λαδι μηχανης - ουτε καποιο λιπαντικο - ουτε καν αντισκουριακο ! Επισης, οι μηχανισμοι (σουστες επαναφορας, αυτοματα κλειδωματα, μηχανικες κλειδαριες) ειναι κατασκευασμενοι για 7 με 10 χρονια. Ειμαστε καταναλωτες σε αναλογη κοινωνια και φυσικα το κερδος πρεπει να βγαινει καθημερινα. (τα εργοστασια οι μαγκες κ σιγα σιγα αποκλιμακωνεται το σεναριο) ! Τελος, δεν ξερω γιατι κατεστρεψες την κλειδαρια αλλα μιας και το εκανες, τουλαχιστον θα πας σε νεα γραναζωτη κλειδαρια Cisa/Mottura και θα εισαι κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις