ringboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Θα ηθελα να ρωτησω αν θεωρειται πλεονεκτημα ή μειονεκτημα το χαρακτηριστικο καποιων κυλινδρων να ξεκλειδωνουν απο την εξωτερικη πλευρα ακομη και οταν τα κλειδια βρισκονται στην εσωτερικη πλευρα. Επίσης ποιοι επωνυμοι κυλινδροι μεχρι περιπου 80 ευρω διαθετουν αυτο το χαρακτηριστικό? Ο cisa astal s νομιζω πως οχι. Ισχυει? Ο AGB 9000? Ευχαριστω. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από ringboy
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 ειναι μεγαλο πλεονεκτημα για τους παππουδες & τους ξεχασιαρηδες. μειονεκτημα δεν υπαρχει. ο 9000 δεν το παρεχει ! απο agb μονο ο U-tech το παρεχει. το οριο το χρηματικο περιοριζει πολυ, σιγουρα ο astral tekno το παρεχει απο cisa. νομιζω οτι ο astral s δεν το εφαρμοζει πλεον σε διπλης λειτουργιας. 1
ringboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τι εστι ο συνδιασμος U-tech με cisa evo και disec BD-200 ? Και TECNO ή U-tech? H να βαλουμε καλυτερο κυλινδρο χωρις το χαρακτηριστικο ελπιζοντας οτι δεν θα ξεχασουμε κλειδια στη πορτα? (και για να λεμε την αληθεια κλειδια στην πορτα επανω δεν συνηθισαμα να αφηνουμε ποτε) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από ringboy
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 κοιτα, ο u-tech ειναι μια καλη λυση αλλα ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα σε 2 χρονια max, δε θα ειναι o tekno ειναι ενας πατενταρισμενος κυλινδρος, ο οποιος εχει παρομοια χαρακτηριστικα & παλι η αντοχη του ειναι για ακομη 2-3 χρονια ! το πακετο εξαρταται παντα την πορτα. επισης, ποιος το πουλαει & το τοποθετει ! γιατι αλλη η τιμη του Α και αλλη η τιμη του Β. νομιζω πως δεν ειναι ενα χαρακτηριστικο απαραιτητο. οκ, σε ap4s, abloy κλπ ειναι δεδομενο αλλα δε σημαινει κατι ! 1
kostakiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 πως μπορω να δω αν η securemme κλειδαρια που εχουμε σπιτι ειναι καλη (ακομα) ??
mclein Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 βοηθησε μας λιγο... α) κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου με παλαιο ή νεο συνδιασμο = παραβιασιμη σε 5' εως 30' β) κυλινδρου παλαιου τυπου ή νεου τυπου με οποιονδηποτε παλαιο κυλινδρο securemme = παραβιασιμη σε 5'-10'. σε οποιοδηποτε αλλο συνδιασμο του (β) με οποιονδηποτε αλλο κυλινδρο κυμαινεται ο χρονος παραβιασης. ειτε προς τα κατω ελαφρως - ειτε προς το αδυνατο (mauer nw5, cisa rs3s, evva 4ks, kaba experT, κλπ) 1
orck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα αναφερθεί λίγες ημέρες πριν για τις κάρτες με τους κωδικούς της Omega. Ξαναλέω ότι η δικια μου μπήκε περίπου πριν 10χρονια με τιμή 220 ευρώ με τοποθέτηση (δεν θυμάμαι εάν η τιμή αυτή είναι με ή χωρίς απόδειξη). Αυτό το λευκό φακελάκι σε εμένα είναι αρκετά λεπτό ώστε καποιος να μπορεί να δει τον κωδικό (εάν πιέσει το πλαστικό πάνω στην καρτα). Εκει μεσα εχει το δευτερο κλειδι και την καρτα. Τώρα αναφέρετε εσείς ότι έχει μαυρο φάκελο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από orck
bill999r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος μέσα στο λευκό βρίσκεται και η κάρτα συσκευασμένη σε μαύρο σακουλάκι.
andreas201083 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους!!θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με καποιες αναβαθμισεις που σκεφτομαι να κανω στην πορτα του σπιτιου μου και στην τοποθετηση νεας πορτας στην εισοδο!! τα δεδομενα ειναι:-δυοροφο σπιτι(εγω μενω στον 1ο)!!εχω κανει προσφατα ανακαινηση(1 χρονο) και η εταιρεια μου τοποθετησε πορτα της ΚΕΤΕ!(δεν την λες super αλλα αξιοπρεπης) εχει κλειδαρια cisa με αφαλο astra και defender cisa!!!να προσθεσω οτι εχω συναγερμο υψυλου επιπεδου και καμερες παντου!!!επειδη ο αφαλος δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη σκεφτικα 2 περιπτωσεις!! 1 αλαγη αφαλου+defender 2 τοποθετηση ηλεκτροπυρου(σαν extra ασφαλεια)!!τι προτηνετε απο τα δυο και με τι υλικα?? ειμαι αναμεσα σε αφαλο( cisa rs3- abloy protec2-omega plus) και defender (disec monolito mag3g μαγνητικο) τελος θα ηθελα να προτηνετε πορτα για την εισοδο με εξωτερικη επενδυση αλουμινιου η γυαλι και ποιας εταιρειας??? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από andreas201083
wizzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εμπειρία διάρρηξης και χρήσιμες συμβουλές. 1
mclein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, orck είπε Είχα αναφερθεί λίγες ημέρες πριν για τις κάρτες με τους κωδικούς της Omega. Ξαναλέω ότι η δικια μου μπήκε περίπου πριν 10χρονια με τιμή 220 ευρώ με τοποθέτηση (δεν θυμάμαι εάν η τιμή αυτή είναι με ή χωρίς απόδειξη). Αυτό το λευκό φακελάκι σε εμένα είναι αρκετά λεπτό ώστε καποιος να μπορεί να δει τον κωδικό (εάν πιέσει το πλαστικό πάνω στην καρτα). Εκει μεσα εχει το δευτερο κλειδι και την καρτα. Τώρα αναφέρετε εσείς ότι έχει μαυρο φάκελο. το σακουλακι το λευκο ηταν μεσα στο μπλε και δε φαινεται τιποτα. αν το μπλε στο εφεραν ανοιχτο, κακως ! επισης, μετα απο 10 χρονια εισαι ακομη απαραβίαστος. τελος, να καθαριζεις τα κλειδια σου απο την κατω πλευρα που δεν υφιστανται δοντια ! 15 ώρες πριν, andreas201083 είπε εχει κλειδαρια cisa με αφαλο astra και defender cisa!!!να προσθεσω οτι εχω συναγερμο υψυλου επιπεδου και καμερες παντου!!!επειδη ο αφαλος δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη σκεφτικα 2 περιπτωσεις!! 1 αλαγη αφαλου+defender 2 τοποθετηση ηλεκτροπυρου(σαν extra ασφαλεια)!!τι προτηνετε απο τα δυο και με τι υλικα?? ειμαι αναμεσα σε αφαλο( cisa rs3- abloy protec2-omega plus) και defender (disec monolito mag3g μαγνητικο) τελος θα ηθελα να προτηνετε πορτα για την εισοδο με εξωτερικη επενδυση αλουμινιου η γυαλι και ποιας εταιρειας??? ευχαριστω εκ των προτερων!!! αφηστε την κλειδαρια κ το defender ως εχουν ! αλλαξτε τον κυλινδρο με καποιον απο τους παρακατω : abloy protec2, evva 4ks, evva ICS, mauer nw4 ή nw5, mul-t-lock mt5, kaba experT αυτες ειναι οι τοπ λυσεις αυτη τη στιγμη. παρακαμπτω τον rs3s γιατι δε βλεπω νοημα στα 50€ που κοστιζει πλεον το κλειδι. πορτα εισοδου, προτεινω να κοιταξετε κατι απλο σε πορτα & ομορφια & να τοποθετησετε κατι με αυτοματο κλειδωμα. ειτε μονο με ηλεκτροπυρους (επανω / κατω) - είτε σε αυτοματη κλειδαρια.
ringboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 9:38 ΠΜ, mclein είπε α) κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου με παλαιο ή νεο συνδιασμο = παραβιασιμη σε 5' εως 30' Υπαρχουν δλδ ακομη κλειδαριες χρηματοκιβωτιου που αντεχουν 30 λεπτα? Σε ποιες μαρκες αναφερεσαι αν επιτρεπεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 10 minutes ago, ringboy said: Υπαρχουν δλδ ακομη κλειδαριες χρηματοκιβωτιου που αντεχουν 30 λεπτα? Σε ποιες μαρκες αναφερεσαι αν επιτρεπεται? Προφανώς εννοεί δευτερόλεπτα κι όχι λεπτά. Misstype...
mclein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ringboy είπε Υπαρχουν δλδ ακομη κλειδαριες χρηματοκιβωτιου που αντεχουν 30 λεπτα? Σε ποιες μαρκες αναφερεσαι αν επιτρεπεται? εννοω 30' = τριάντα λεπτά. αν εχεις ολοκαινουριο εργαλειο ολα καλα. αν εχεις μεταχειρισμενο σχετικα καλα. αν εχεις πολυ μεταχειρισμενο αρχιζει να ειναι προβλημα. επισης, δεν ξερεις παντα τι συνδιασμο εχει. παλαιο ή νεο ; με καταπελτη ή χωρις ; (ναι, υπαρχουν κ παλιες χρηματοκιβωτιου με καταπελτη) ! με ριγες και πατενταρισμενο κλειδι...με εσετι κλειδαρια κ ποσες ακομη που δεν ειναι παντα ευκολο. το χρονικο περιθωριο στενευει γενικα με την πιεση. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από mclein 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 32 minutes ago, mclein said: εννοω 30' Αυτό είναι 30 λεπτά, τα 30 δευτερόλεπτα είναι 30" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις