Alejandro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, orck είπε Επειδη δεν ξερω, υπαρχει καποιο βιντεο με εγκατασταση αφρου και εγκατασταση μπετου (μαλλον τσιμεντο εννοειτε). Να καταλαβω τις διαφορες εγω που δεν εχω ιδεα Χονδρικά η κάσα της πόρτας στηρίζεται ή καλύτερα δένει με τον τοίχο με τζινέτια. Μπετόβεργες που καρφώνονται στον τοίχο και με ηλεκτροκόλληση γίνονται ένα με την κάσα της πόρτας. Περίπου 3-4 στην κάθε πλευρά. Το κενό λοιπόν που υπάρχει ανάμεσα στην κάσα και τον τοίχο συνήθως γεμίζει με αφρό για λόγους ηχομόνωσης περισσότερο και θερμομόνωσης λιγότερο. Αυτό το κενό είναι που μπορεί να τσιμενταριστεί για μεγαλύτερη ασφάλεια ώστε να μην φαίνονται τα τζινέτια και να πρέπει ο επίδοξος κλέφτης να γκρεμίζει τσιμέντα για να βρει και να κόψει τα τζινέτια αφού πρώτα έχει ξηλώσει τα μπασκιά. Ακόμη ένας σημαντικός λόγος που μπαίνει αφρός ή τσιμέντο είναι να μην έχει κενά η κάσα με τον τοίχο τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος που θέλει να "ανοίξει" τα κάθετα κομμάτια της κάσας ώστε να βγουν οι πύροι από την κάσα και να ανοίξει έτσι η πόρτα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Alejandro 2 1
dtzgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, giantzeron είπε Ευχαριστημένος? Ναι. Είναι βαριά κατασκευή (ξαναλέω, αγορά το 2010), χωρίς κανένα ψεγάδι στην όψη (ήρθε όπως ακριβώς την παρήγγειλα και χωρίς κακοτεχνίες) τοποθετήθηκε σωστά (με αρκετές μπετοβεργες, όπως έγραψε και ο Alejandro) και απο τότε λειτουργεί απροβληματιστα.
mclein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 ολες οι πορτες που τοποθετουν ο Siamos & Balomenos, λειτουργουν αψογα τα πρωτα 7 με 10 χρονια. τα προβληματα ειναι μετα και στις νεες πορτες τους κατα κυριο λογο τα λυνουν μονο οι ιδιοι που ξερουν που αφησαν κενα για να τρυπησουν ! επισης, ο balomenos τσιμενταρει τα κενα και γι'αυτο τοποθετει 4-5 ωρες καθε πορτα. 13 ώρες πριν, Alejandro είπε Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάτε με το τσιμεντάρισμα. Θεωρείτε πιθανό να κάτσει κάποιος να βγάλει τα μπασκιά και να κόβει τα τζινέτια για να ανοίξει την πόρτα; Ειδικά σε πολυκατοικία. Τι έχετε μέσα στα σπίτια σας; πλεον δεν ειναι απιθανο. δυστυχως εχω φωτογραφιες της αστυνομιας οπου σε νεες πορτες των 400-500€ με τους γνωστους κυλινδρους των 20-40€ ειτε κατεστρεψαν εντελως την κλειδαρια - ειτε με λοστο διελυσαν την κασα στην μερια της κλειδαριας...προφανως αν εχει τσιμεντο απο μεσα σε εκεινο το σημειο δε θα κανει γκελ κ δε θα εχει ανοχη για πολλες πιεσεις.
Alejandro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, mclein είπε πλεον δεν ειναι απιθανο. δυστυχως εχω φωτογραφιες της αστυνομιας οπου σε νεες πορτες των 400-500€ με τους γνωστους κυλινδρους των 20-40€ ειτε κατεστρεψαν εντελως την κλειδαρια - ειτε με λοστο διελυσαν την κασα στην μερια της κλειδαριας...προφανως αν εχει τσιμεντο απο μεσα σε εκεινο το σημειο δε θα κανει γκελ κ δε θα εχει ανοχη για πολλες πιεσεις. Αν έχει αφρό, θα υποχωρήσει;
Sebu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Λογικα με τον αφρο ειναι "στον αερα" η πορτα και η κασα αφου ο αφρος πολυουρεθανης εχει την εννοια του "σφραγιστικου" κενων. Εχεις δλδ χ εκατοστα κενο γυρω γυρω απο την πορτα, ψεκαζεις με το πιστολι του αφρου, σφραγιζεις το κενο να μην φαινεται το ανοιγμα και τελειωσες σε χρονο dt. Ο αφρος ομως οταν στεγνωσει γινεται σαν φελιζολ. Με λιγη πιεση σπαει και διαλυεται. Δεν εχει τη δομικη αντοχη του τσιμεντου. Ψεκασε καπου αφρο πολυουρεθανης, αστον να στεγνωσει μερικες μερες και μετα πηγαινε με ενα κατσαβιδι και πιεσε τον. Θα κανεις τρυπες παντου και θα σπανε κομματια. Δοκιμασε να κανεις το ιδιο με τσιμεντο ταχειας πηξεως. Οταν βαλεις τσιμεντο ομως στα κενα περιμετρικα της κασας, σφραγιζεις και "δενεις" την κασα με το τοιχο περιμετρικα της. Σαφως ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια και χρονος να βαλεις το τσιμεντο και σε ενδεχομενη αναγκη αλλαγης της πορτας θα εχεις παραπανω δουλεια. Απο την αλλη η πορτα και η κασα της ειναι καλυτερα πακτωμενες στο χωρο. 1
mclein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αν έχει αφρό, θα υποχωρήσει; χαλαρά ! εμεις φαντασου εχει χρειαστει να λυσουμε εξωτερικο κασας για να μπορεσουμε να κοψουμε πυρους κολλημενης κλειδαριας χρηματοκιβωτιου και το καναμε σε 20'-30' ολο το ανοιγμα με προσοχή κ ηρεμια. σκεψου να ερθεις ετοιμος για καταστροφες
panosno1com Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με κόστος γυρω στο 500ρικο, ποια πορτα μαζι με ποια κλειδαριαπροτεινετε? Παιζει ρολο που το διαμερισμα που θα μπει ειναι παλιας χρονολογιας? Καποιος που να κανει καλη δουλεια, και να εξυπηρετει Κερατσινι να τον εχουμε υποψιν μας? (σε pm αμα ειναι μην τυχον θεωρηθει διαφημιση και σβηστει το ποστ) . Στο δικο μου σπιτι πριν καμια 10-12ρια χρονια ειχαμε βαλει Balomenos με το κλειδι που δεν ...αντιγραφεται ? Που σου δινουν ενα πρασινο (αμα χασεις το βασικο) και το πας σε αυτους να σου βγαλουν νεα κλειδια.. ευτυχως δεν εχει χρειαστει ουτε αυτο ουτε η πορτα (αχρειαστη να ναι) . Το λεω απο αποψη μηπως εχει προχωρησει η τεχνολογια να εχω μια γενικη εικονα να ξερω τι μου λεει ο καθενας ! (θα διαβασω και το τοπικ οσο μπορω εννοειται) Ελπιζω να εχεις χρονο να απαντησεις mclein ,πιο παλια που διαβασα το τοπικ ξερω οτι εισαι κλειδαρας (ειδα και πιο πανω που λες για την αστυνομια και τις πορτες των 500 ευρω ),αλλα απ το τιποτα... ) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από panosno1com
giantzeron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 σχετικα με τις balomenos.....μου την τοποθετησαν σημερα οκ, χτιστη τσιμεντο κατι σιδερα μ ειπαν εβαλαν κλπ...η απορια μου τωρα:] η παλια μ πορτα ηταν μια απλη ξυλινη αλλα μ μεταλλικη κασα μεσα εξω αρκετα μεγαλου φαρδους / πλατους ...τωρα τ κεντρικο κομματι της κασας ειναι μεταλλικο κ τ υπολοιπο ξυλινο ! παιζει ρολο ? δλδ ..τωρα κρατιεται τ ιδιο κλ η πορτα η δωσανε πιο πολυ σημασια στο design παρα στην στιβαροτητα ?/
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια, θα κανω ανακαινηση σε μια μονοκατοικια και σκεφτομουν να βαλω μια καλη πορτα απο τη balomenos , διπλα στην εισοδο και απο τις δυο πλευρες εχει πορτοπαραθυρα τα οποια θα αλλαξω ,θα μπορεσω να παραγγειλω τη πορτα στα ιδια χρωματα?η πρεπει ναπω σε αυτον που θα μου φτιαξει τα πορτοπαραθυρα να αναλαβει και τη πορτα? Θα ηθελα μια καλη πορτα με κλειδαρια omega με πλακα μαγγανιου,η κατι καλυτερο αν υπαρχει,να ειναι ασφαλειας με ηχοδιακοπη και θερμοδιακοπη. Εκτος απο balomenos μπορω να κοιταξω κατι αλλο?
mclein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, panosno1com είπε Με κόστος γυρω στο 500ρικο, ποια πορτα μαζι με ποια κλειδαριαπροτεινετε? Παιζει ρολο που το διαμερισμα που θα μπει ειναι παλιας χρονολογιας? Καποιος που να κανει καλη δουλεια, και να εξυπηρετει Κερατσινι να τον εχουμε υποψιν μας? (σε pm αμα ειναι μην τυχον θεωρηθει διαφημιση και σβηστει το ποστ) . Στο δικο μου σπιτι πριν καμια 10-12ρια χρονια ειχαμε βαλει Balomenos με το κλειδι που δεν ...αντιγραφεται ? Που σου δινουν ενα πρασινο (αμα χασεις το βασικο) και το πας σε αυτους να σου βγαλουν νεα κλειδια.. ευτυχως δεν εχει χρειαστει ουτε αυτο ουτε η πορτα (αχρειαστη να ναι) . Το λεω απο αποψη μηπως εχει προχωρησει η τεχνολογια να εχω μια γενικη εικονα να ξερω τι μου λεει ο καθενας ! (θα διαβασω και το τοπικ οσο μπορω εννοειται) Ελπιζω να εχεις χρονο να απαντησεις mclein ,πιο παλια που διαβασα το τοπικ ξερω οτι εισαι κλειδαρας (ειδα και πιο πανω που λες για την αστυνομια και τις πορτες των 500 ευρω ),αλλα απ το τιποτα... ) θα προτεινα να ανεβεις λιγακι, περι τα 100€-150€ γιατι με την τοποθετηση - το κοστος της πορτας - το "φαγωμα" απο τον πωλητη/τοποθετη στα 500 σιγουρα θα εχεις μια μετρια πορτα με κακη κλειδαρια. αν μπορεις, δωσε λιγο μεγαλυτερη εμφαση στην κλειδαρια. εγω σπιτι μου θα εβαζα omega plus σε μια τετοια πορτα (των 400 ~ 600 ευρω). Οπως γραφεις, την εχεις δουλεψει την κλειδαρια της omega, οποτε καταλαβαινεις για τι επιπεδο μιλαμε !!!! 8 ώρες πριν, giantzeron είπε η παλια μ πορτα ηταν μια απλη ξυλινη αλλα μ μεταλλικη κασα μεσα εξω αρκετα μεγαλου φαρδους / πλατους ...τωρα τ κεντρικο κομματι της κασας ειναι μεταλλικο κ τ υπολοιπο ξυλινο ! παιζει ρολο ? δλδ ..τωρα κρατιεται τ ιδιο κλ η πορτα η δωσανε πιο πολυ σημασια στο design παρα στην στιβαροτητα ?/ σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο μια περιπτωση που ειναι μονο ξυλο ! φυσικα δεν ημουν στην εγκατασταση αλλα ξερω οτι ο balomenos οταν θελει, κανει σοβαρη εγκατασταση ! 8 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε καλησπερα παιδια, θα κανω ανακαινηση σε μια μονοκατοικια και σκεφτομουν να βαλω μια καλη πορτα απο τη balomenos , διπλα στην εισοδο και απο τις δυο πλευρες εχει πορτοπαραθυρα τα οποια θα αλλαξω ,θα μπορεσω να παραγγειλω τη πορτα στα ιδια χρωματα?η πρεπει ναπω σε αυτον που θα μου φτιαξει τα πορτοπαραθυρα να αναλαβει και τη πορτα? Θα ηθελα μια καλη πορτα με κλειδαρια omega με πλακα μαγγανιου,η κατι καλυτερο αν υπαρχει,να ειναι ασφαλειας με ηχοδιακοπη και θερμοδιακοπη. Εκτος απο balomenos μπορω να κοιταξω κατι αλλο? steeldoor, portablock, goldendoor, balomenos, siamos, afoi marinou (αιγαλεω)
ringboy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/20/2017 στις 10:49 ΜΜ, jame1926 είπε ακυρο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ringboy
john_petrucci7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Γνωρίζει κανείς το μαγαζί portal door στα νότια...?Και αν ναι τη δουλεία κάνουν? Υπάρχει προσφορά σε μια ανακαίνηση και θέλω να πάρω μια γνώμη..
rafa1919 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Γνωρίζει κανείς το μαγαζί portal door στα νότια...?Και αν ναι τη δουλεία κάνουν? Υπάρχει προσφορά σε μια ανακαίνηση και θέλω να πάρω μια γνώμη.. Μόνο και μόνο για το username σου σε αγάπησα αδερφέ! 1
al3xis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Σε νοικιάρικο σπίτι, τι προτείνετε για αλλαγή της κλειδαριάς χρηματοκιβωτίου; Δε νομίζω να θέλει να καλύψει ο ιδιοκτήτης την αλλαγή..Οπότε αναζητώ μια λύση καλή και - σχετικά - οικονομική.. Τώρα έχει χρηματοκιβωτίου με 2 στροφές κλειδώματος..
mclein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, al3xis είπε Καλησπέρα, Σε νοικιάρικο σπίτι, τι προτείνετε για αλλαγή της κλειδαριάς χρηματοκιβωτίου; Δε νομίζω να θέλει να καλύψει ο ιδιοκτήτης την αλλαγή..Οπότε αναζητώ μια λύση καλή και - σχετικά - οικονομική.. Τώρα έχει χρηματοκιβωτίου με 2 στροφές κλειδώματος.. δυο στροφων θα ειναι ειτε μοτουρα - ειτε ποτεντ ! το οικονομικη θελει προσδιορισμο. οικονομικη λυση ειναι στα 120, οικονομικη ειναι και στα 200, παντα με προσδιορισμο στο πορτοφολι ! αξιοπροσεκτα πακετα στη χαμηλη οικονομικα κατηγορια : cisa revo - agb 9000 - disec bd200 cisa revo - securemme k64 - disec bd200 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις