Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου είχε μέσα τα κλειδιά που είπα, και η κάρτα ιδιοκτησίας ήταν σε δεύτερο σφραγισμένο σακουλάκι, απο νάυλον μαύρο και κάπως πιο χοντρό. Δε νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να το διαβάσει χωρίς να ανοίξει και τα δύο σακουλάκια (εκτός αν τα ξανασφραγισε, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν μας σώζει τίποτα)...

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιθανος τοτε να εχουν αλλαξει τα σακουλακια. Στα δικα μου το πλαστικο ειναι λεπτο και φαινεται :)
Θα μας πει εαν μπορει ο επαγγελματιας.

Δημοσ.

πέφτει πολύ παπατζιλικι τελικά απ'ότι κατάλαβα.Σε κάποιες ιστοσελίδες,το μαγγάνιο ξεκάθαρα το έχουν ως εξτρά επιλογή με περίπου 10€.Ισχύει αυτό ή μαζί με το όλο σύστημα της κλειδαριάς,περιλαμβάνεται κι αυτό?Σήμερα μου μπήκε επίσης η ιδέα για ηλεκτροκύλινδρο.Ακριβή λύση και δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο κλειδαράς εδώ στη γειτονιά,μου είπε για omegaplus 250€ σύν φπα...νομίζω πολλά.

Παράλληλα μου πρότεινε να αλλάξω μόνο αφαλό και να βάλω iseo r50 στα 160€ με φπα.Αν συνδιαστεί δέ με ένα defender monolito πάμε στα 220.

Τί λέτε για ολα αυτά?

Επεξ/σία από nikodemus
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikodemus είπε

ο κλειδαράς εδώ στη γειτονιά,μου είπε για omegaplus 250€ σύν φπα...νομίζω πολλά.

Πολλά για Omegaplus για 3 κλειδιά.... Ρώτα και το mclein, δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cger είπε

Πολλά για Omegaplus για 3 κλειδιά.... Ρώτα και το mclein, δεν χάνεις κάτι.

το έκανα ήδη,σε ευχαριστώ.

Πάντως ρε παιδιά...όπου σε βρούνε μπόσικο να σε σκίσουνε,αυτό κατάλαβα εγώ.

Δημοσ.

σου απαντησα στο πμ.

αν υφισταται κλειδαρια με defender + κυλινδρο, τοτε η Omega Plus θα παει αναγκαστικα με το defender.

υγ - κανενα serial number δε φαινεται εξω απο το μπλε σακουλακι (Omega plus). μονο ο αντιπροσωπος ξερει τους κωδικους για τα κλειδια !

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Πάντως ρε παιδιά...όπου σε βρούνε μπόσικο να σε σκίσουνε,αυτό κατάλαβα εγώ.

Δεν είναι έτσι. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να δείτε σε τι τιμές πωλούνται. Χωρίς τοποθέτηση. Εγώ σαν επαγγελματίας δεν θα έρθω να κάνω μια τέτοια δουλειά για 10 και 20 ευρώ. Αυτός που θα έρθει να σας κάνει μια τέτοια δουλειά, δεν θα έρθει τσάμπα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Δεν είναι έτσι. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να δείτε σε τι τιμές πωλούνται. Χωρίς τοποθέτηση. Εγώ σαν επαγγελματίας δεν θα έρθω να κάνω μια τέτοια δουλειά για 10 και 20 ευρώ. Αυτός που θα έρθει να σας κάνει μια τέτοια δουλειά, δεν θα έρθει τσάμπα. 

καλα και το ποσο πωλουνται ειναι σχετικο. επειδη πολλα site το ξεφτυλισαν το θεμα με κερδος 3 εως 7 τοις 100 δε σημαινει οτι θα τα κοιταμε.

νομιζω το καλυτερο ειναι μια ισορροπια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οφείλω να ευχαριστήσω τον mclein που μου έλυσε απορίες και με βοήθησε στην επιλογή της κλειδαριάς μου, όταν τον ενόχλησα μέσω  πμ. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Alejandro,  που έτρεξε παραμονές Χριστούγεννων και μου βρήκε την κλειδαριά μου και κυρίως τον κυλίνδρο που ζητούσα  (cisa AP4s με 5 κλειδιά ),  ο οποίος δεν υπήρχε σχεδόν πουθενά διαθέσιμος στην Θεσσαλονίκη και μου τα πέρασε την ίδια μέρα. 

Πολύ σοβαρός επαγγελματίας ο Αλέξανδρος, μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση και το πόσο ψείρας ήταν κατά την τοποθέτηση. 

Αλέξανδρε,  χάρηκα για την γνωριμία και για την συνεργασία μας. 

Επεξ/σία από magdalhnh
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ξέρετε αν ο μπαλωμένος χρησιμοποιεί μπετόν στην εγκατάσταση ή απλό αφρό? Κ αν γενικά είναι καλός σ αυτό τ κομμάτι? 

Υ. Γ εδώ κ λίγες μέρες έχει φέρει ένα νέο μοντέλο κλειδαριάς που έχει από ότι λέει μόνο 5 κλειδιά. Αν χαθούν δε βγαίνει αντιγραφο

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάτε με το τσιμεντάρισμα. Θεωρείτε πιθανό να κάτσει κάποιος να βγάλει τα μπασκιά και να κόβει τα τζινέτια για να ανοίξει την πόρτα; Ειδικά σε πολυκατοικία. Τι έχετε μέσα στα σπίτια σας;

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω, υπαρχει καποιο βιντεο με εγκατασταση αφρου και εγκατασταση μπετου (μαλλον τσιμεντο εννοειτε). Να καταλαβω τις διαφορες εγω που δεν εχω ιδεα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...