Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί;

λογικα κατι παιζει με την αγωγιμοτητα, ισως διαχεεται πολυ και δεν το ανιχνευει το αγγιγμα. το εχω δοκιμασει και το λεω. δεν εχω δοκιμασει αν παιζει σε πορτες ασφαλειας, οποτε δεν μπορω να πω κατι γι αυτες.

αυτο το εχεις δοκιμασει απο οτι εγραψες.. κανει καλη δουλεια δηλαδη..

να σε ρωτησω.. το χερουλι της πορτας λογικα συνδέεται και με την κλειδαρια (εχει επαφη) οποτε πιστευω οτι αν αρχισει καποιος να σκαλιζει τη κλειδαρια χωρις να αγγιξει το πομολο θα αρχισει και σε αυτη τη περιπτωση να σφυριζει..

επισης, φαινεται αν τελειωσε η μπαταρια του;

9βολτες μπαταριες βρισκεις πλεον;

παλιοτερα (πολυ παλιοτερα) ειχα αλλο με αλυσιδακι, αλλα οταν χαλασε πηρα αυτο και λειτουργει εξισου καλα (εχει και πολυ δυνατοτερο ηχο).

ναι εννοειται οτι αν καποιος σκαλιζει την κλειδαρια παλυ σφυριζει, το εχω γραψει και στο ποστ που εκανες quote νωριτερα :P

οχι δεν φαινεται, αλλα θα το ακους απο την ενταση του ηχου, μπορεις να το δοκιμαζεις ετσι μια στο τοσο. αλλωστε οσο δεν σφυριζει η καταναλωση του ειναι πολυ λιγη.

ναι υπαρχουν 9βολτες κανονικα.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλαξε κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας πρόσφατα ένας γέρος στην πολυκατοικία, και έσκασε κοντά 250€...

Το κλειδί είναι σαν των παλιών αφαλών ασφάλείας, λίγο πιο πλατύ με συνδυασμό από διάφορες μαλακίτσες,

αλλά το ωραίο είναι στη συνέχεια...

Μου λέει ο κλειδαράς πήρε στην αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία της κλειδαριάς (νταξ λέω), και ξέρεις

μόνο αυτός μπορεί να την ανοίξει αν χρειαστεί! Εκεί κόντεψα να σκάσω στα γέλια...Δηλαδή πόσο παραμύθι

πουλάνε? Ντάλα καλοκαίρι ο παππούς γυρίζει από τη λαική και μένει απ' έξω, έστω ότι έχει πάνω του το κινητό

του τζιμανιού κλειδαρά, έστω ότι τον καλεί και μιλάνε, ΑΝ, λέω ΑΝ ο κλειδαράς είναι σε καμμιά Βουλγαρία για

εκπαίδευση, θα κατέβει να του ανοίξει και θα ξαναφύγει?????!?!?!?!? Σίγουρα πράματα!

Για την ιστορία ο κλειδαράς είχε έρθει για να διορθώσει άσχετο πρόβλημα με την κλειδαριά, απλά οι γέροι είναι

εύκολη "λεία" απ'ότι φαίνεται...

νομιζω γυρω στα 250ε εδωσα εγω για να βαλω μια Εsety Omega Plus που θεωρειται απο τις καλυτερες κλειαδαριες στην αγορα.

Το μονο προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει να γυρναω 12 φορες το κλειδι καθε βραδυ... :mrgreen:

Έτσι από περιέργεια, μπορείς να κλειδώσεις 12 φορές με ανοιχτή την πόρτα να μου πεις τι μήκος έχουν οι "μπάρες", ή κλειδώνει μόνο κλειστή?

Δημοσ.

Μπαλωμένος.

Οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα με τιμες απο 1000 +

Εχει και με σαρωτη δακτυλικου αποτυπωματος !!!!!!

Καθως και μια νεα κλειδαρια με τριγωνικο κλειδι και οπες !!!!!!

Δημοσ.

ωραίες οι πόρτες ασφαλείας και χρήσιμες ιδικά στην πόλη που η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο, όμως εδω που μένω επαρχία έχω προσέξει πως όπου δουν πόρτες ασφαλείας και συναγερμούς ειναι λες και τους τραβάει να κάνουν ντού! Λες και έχεις βάλει μια ταμπέλα που λέει "έχω κάτι πολύτιμο να κλέψεις" γιαυτό εμείς προτιμούμε σκυλιά μαθημένα να μην τρώνε απο άλλους και αθόριβα που κοιμούνται σε αυλές και βεράντες και έτσι όταν παει να μπει κάποιος δεν καταλαβαίνει τι τον χτύπησε. Για διαμέρισμα στην Αθήνα πχ όμως ειναι οτι πρέπει .

Αν θες μια πόρτα σχετικά ασφαλείας αλλα να μην κάνει μπαμ απο μακριά όπως είπα τι θα πρέπει να προτιμήσεις? α και να ειναι και οικονομική (μέχρι 300-400 euro πχ)

Δημοσ.

Αν θες μια πόρτα σχετικά ασφαλείας αλλα να μην κάνει μπαμ απο μακριά όπως είπα τι θα πρέπει να προτιμήσεις? α και να ειναι και οικονομική (μέχρι 300-400 euro πχ)

Οικονομικη και ασφαλειας δεν υπαρχει φιλε μου......

Μην βαλεις τετοιο πραγμα

Ενναλακτικα να σου προτεινω να βαλεις μια καλη πορτα με πολυ φτηνο εξωτερικο καπλαμα, ωστε να μην χτυπαει στο ματι ?

Φυσικα για κατι τετοιο θα πρεπει να ερθεις σε συννενοηση με το μαγαζι που θα την παρεις.....

Δημοσ.

ξαναπηγα να ρωτησω για CISA..

μου ειπε για την ασφαλείας (δεύτερη) βαζει CISA και μου εδειξε το κουτι της που εγραφε πανω CISA SECUREMME..

το περιεργο ειναι οτι στο ιντερνετ δεν βρισκω αυτο το μοντελο πουθενα, αλλα βλεπω οτι υπαρχει και ξεχωριστη μάρκα SECUREMME....!!!

η κλειδαριά έμοιαζε με αυτη

κοστος με την τοποθετηση 70ε

και επισης για την αντικατασταση της υπάρχουσας, που ζητησα αυτες που αν τις σπασουν παραμενουν μεσα και λειτουργουν, μου πρότεινε Κύλινδρο MAUER Red Line με κοστος 35ε

σκεφτομαι να βαλαω αυτες τις 2..

αλλα με την CISA SECUREMME τι να ισχυει αραγε;

Δημοσ.

Επειδη απ'οτι εχω ακουσει μπορουν να ξεκλειδωσουν και τις καλυτερες πορτες ασφαλειας για μεγαλυτερη ασφαλεια ειναι είτε σύρτης-ες,είτε αυτο που εχει κανει ενας γνωστος μου,έχει βάλει κατι σαν πυρρο στο πάτωμα μπροστα απο την πορτα τον οποιο το βάζει το βράδυ.Εκανε μια πολυ μικρη τρυπα στο πατωμα και μπαινει εκει αυτο,μιλαμε δε κουνιεται η πορτα με τιποτα.Βεβαια αυτα για οταν εισαι μεσα,αν δεν εισαι κανεις το σταυρο σου και ελπιζεις να μη τυχει σε σεναhappy.gif.....

Δημοσ.

Επειδη απ'οτι εχω ακουσει μπορουν να ξεκλειδωσουν και τις καλυτερες πορτες ασφαλειας για μεγαλυτερη ασφαλεια ειναι είτε σύρτης-ες,είτε αυτο που εχει κανει ενας γνωστος μου,έχει βάλει κατι σαν πυρρο στο πάτωμα μπροστα απο την πορτα τον οποιο το βάζει το βράδυ.Εκανε μια πολυ μικρη τρυπα στο πατωμα και μπαινει εκει αυτο,μιλαμε δε κουνιεται η πορτα με τιποτα.Βεβαια αυτα για οταν εισαι μεσα,αν δεν εισαι κανεις το σταυρο σου και ελπιζεις να μη τυχει σε σεναhappy.gif.....

καλό αυτο με τον πύρρο.. κατι σαν τη σφήνα, αλλα καλυτερο.

μονο που πρεπει να τρυπησεις το πάτωμα...

Δημοσ.

καλό αυτο με τον πύρρο.. κατι σαν τη σφήνα, αλλα καλυτερο.

μονο που πρεπει να τρυπησεις το πάτωμα...

Ειναι πολυ μικρη η τρυπα,σε μεγεθος καρφιτσας.Μπροστα στο να κοιμασαι ησυχος αυτο δεν ειναι τιποτα.

Δημοσ.

τοσο μικρη τρυπα;;;; δεν εχει νοημα αυτο που λες..

ο πυρρος εχει διαμετρο καρφιτσας; αυτο δεν θα κραταγε καμια αντισταση!

Δημοσ.

ναι οι συρτες νομιζω ειναι μια καλη λυση..

ξαναπηγα να ρωτησω για CISA..

μου ειπε για την ασφαλείας (δεύτερη) βαζει CISA και μου εδειξε το κουτι της που εγραφε πανω CISA SECUREMME..

το περιεργο ειναι οτι στο ιντερνετ δεν βρισκω αυτο το μοντελο πουθενα, αλλα βλεπω οτι υπαρχει και ξεχωριστη μάρκα SECUREMME....!!!

η κλειδαριά έμοιαζε με αυτη

κοστος με την τοποθετηση 70ε

και επισης για την αντικατασταση της υπάρχουσας, που ζητησα αυτες που αν τις σπασουν παραμενουν μεσα και λειτουργουν, μου πρότεινε Κύλινδρο MAUER Red Line με κοστος 35ε

σκεφτομαι να βαλαω αυτες τις 2..

αλλα με την CISA SECUREMME τι να ισχυει αραγε;

Τελικά ρωτησα και σε αλλον και κατεληξα οτι η CISA SECUREMME μαλλον ειναι μια κινεζικη CISA, που βεβαια ποιοτικως δεν λεει..

Σε αυτον που πηγα εχει οριτζιναλ.. οποτε θα βαλω μια τετοια και για την κανονικη, ειτε Κύλινδρο MAUER Red Line είτε μια ABUS (ΙσραήΛ), αντίστοιχη (αν την σπασουν μενει μεσα και συνεχιζει να λειτουργει), μάλλον κατι σαν και αυτη (γιατι ηταν καπως μεγαλη και μου ειπαν οτι προσαρμοζεται στο μεγεθος της πορτας..

και οι 2 εχουν 35ε.

Ποια να προτιμησω MAUER ή ABUS ;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...