Porg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 esety omega plus Τελικά όλοι την ίδια προτείνουμε. @cthulhucarbide καλύτερα να μη πω, όχι ότι όποιος θέλει να κάνει βρομοδουλειά δεν ξέρει ήδη. Μη μας μπαίνουν και διαόλια όμως Ισχύει πάντως, ρώτα τον κλειδαρά της γειτονιάς, πιθανότατα θα το ξέρει και θα το επιβεβαιώσει
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Den νομίζω πως θα είναι επικύνδινο να πεις για το μπουκάλι. Τέλος πάντων. Αφού δεν θέλεις δημόσια μπορείς να μου στείλεις πμ αν μπορείς. Είμαι πολύ περίεργος να δω με ποιον τρόπο μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο. Έχω αρκετές αμφιβολίες
xri_ni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδη χτες διερρηξαν διαμερισμα στην πολυκατοικια μου και εχουμε ολοι την ακατανομαστη την ATRA μας ειπε ο ιδιοκτητης να την αλλαξουμε αμεσως.Βρηκα μια cisa που λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες εταιριες γυρω στα 50 ευρω(4ων στροφων).Ποσο παιρνει ο κλειδαρας για αλλαγη?
MasterX Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Επειδη χτες διερρηξαν διαμερισμα στην πολυκατοικια μου και εχουμε ολοι την ακατανομαστη την ATRA μας ειπε ο ιδιοκτητης να την αλλαξουμε αμεσως.Βρηκα μια cisa που λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες εταιριες γυρω στα 50 ευρω(4ων στροφων).Ποσο παιρνει ο κλειδαρας για αλλαγη? θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω το ιδιο.. ξερει κανεις;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω το ιδιο.. ξερει κανεις; Εμένα πριν 2 χρόνια μου είχε κοστίσει γύρω στα 350.
MasterX Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 350e gια να τοποθετησει μια κλειδαρια ασφαλειας; Μηπως κανεις λαθος; σε τι πορτα;;; τι κλειδι ειχε; καποιο απο αυτα; Link
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 νομιζω γυρω στα 250ε εδωσα εγω για να βαλω μια Εsety Omega Plus που θεωρειται απο τις καλυτερες κλειαδαριες στην αγορα. Το μονο προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει να γυρναω 12 φορες το κλειδι καθε βραδυ... 1
barca10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Επειδη χτες διερρηξαν διαμερισμα στην πολυκατοικια μου και εχουμε ολοι την ακατανομαστη την ATRA μας ειπε ο ιδιοκτητης να την αλλαξουμε αμεσως.Βρηκα μια cisa που λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες εταιριες γυρω στα 50 ευρω(4ων στροφων).Ποσο παιρνει ο κλειδαρας για αλλαγη? Δεν έχετε κανέναν που να του πιάνουν τα χέρια; Την δικιά μας την άλλαξα εγώ. Δεν είναι και τίποτα φοβερό.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 350e gια να τοποθετησει μια κλειδαρια ασφαλειας; Μηπως κανεις λαθος; σε τι πορτα;;; τι κλειδι ειχε; καποιο απο αυτα; Link Κλειδαριά "χρηματοκιβωτίου" σε θωρακισμένη πόρτα.
MasterX Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 α, ΟΚ.. εγω που θελω να βαλω σε μια απλη πορτα μια δευτερη κλειδαρια (λογικά "χρηματοκιβωτίου", πχ μια Cisa) ποσο θα κοστισει; κλειδαρια και τοποτετηση;
pOLoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 νομιζω γυρω στα 250ε εδωσα εγω για να βαλω μια Εsety Omega Plus που θεωρειται απο τις καλυτερες κλειαδαριες στην αγορα. Το μονο προβλημα ειναι οτι εχω βαρεθει να γυρναω 12 φορες το κλειδι καθε βραδυ... 12 φορές ;
-nick- Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ποσο νοημα εχει, στην τελικη σου σπαει την πορτα και μπαινει
Tilemaxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέχρι να καταφέρουν να σπάσουν μια θωρακισμένη πόρτα, θα τους έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις