Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι 5 λεπτα. 5 δευτερολεπτα. Αποδειξη δεν εκοψε. Κανονικα λεει οτι το βραδυ παιρνουν 80ευρω και αυτος χαλαει τη πιατσα που παιρνει τοσα λιγα.

Καλά σας είπε. Πριν από 1 χρόνο πληρώσαμε 80 ευρώ σε αλλοδαπό κλειδαρά στις 10 το βράδυ, με απόδειξη. Είχαν πάρει την τσάντα συγγενή στο Πασαλιμάνι, η οποία είχε μέσα και τα κλειδιά. Η πόρτα ήταν απλή με δύο κλειδαριές. Μια απλή και μια ασφαλείας. H πόρτα άνοιξε σε κανένα 10λεπτο, αλλά οι κλειδαριές καταστράφηκαν.

Ο κλειδαράς είχε μαζί του και επίσημο τιμοκατάλογο του Σωματείου τους.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επρεπε να του ζηταγες αποδειξη ακομα και αν σε εκβιαζε οτι τα 35 θα στα εκανε 40.

Μαλλον 80 θα τα εκανε! Που ειναι η κανονικη τιμη! Οποτε καλυτερα που δε ζητησαμε αποδειξη! Βασικα ειμαι σιγουρος οτι την πορτα την ανοιγαμε ανετα με μια καρτα, αλλα μλκ που δε δοκιμασαμε.. Ουτε 5 δευτερολεπτα εκανε! Απλα εβαλε την καρτα μεσα πιεσε κατω και ανοιξε.
Δημοσ.

Μαλλον 80 θα τα εκανε! Που ειναι η κανονικη τιμη! Οποτε καλυτερα που δε ζητησαμε αποδειξη! Βασικα ειμαι σιγουρος οτι την πορτα την ανοιγαμε ανετα με μια καρτα, αλλα μλκ που δε δοκιμασαμε.. Ουτε 5 δευτερολεπτα εκανε! Απλα εβαλε την καρτα μεσα πιεσε κατω και ανοιξε.

Οντως εχω δει πορτες να ανοιγουν με καρτα μεσα σε μισο λεπτο, απο ατομο που το εκανε πρωτη φορα.

Δημοσ.

Αφού άνοιξαν 3-4 διαμερίσματα στις γιορτές όλη η οικοδομή μας έβαλε esety omega plus που προτείνει και ο @kage.

Πληροφορίες βρήκα στα γρήγορα:

http://www.e-kleidaras.gr/index.php?target=products&product_id=29938

http://www.keystamp.gr/2008-12-24-00-20-56/11-esety-omega-.html

Σε καμία περίπτωση μη μείνετε με την κλασσική τρίαινα ειδικά όταν αυτή είναι η εργολαβική, τις ανοίγουν με αντικλείδια ή ακόμη και με ένα απλό πλαστικό μπουκάλι!

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση μη μείνετε με την κλασσική τρίαινα ειδικά όταν αυτή είναι η εργολαβική, τις ανοίγουν με αντικλείδια ή ακόμη και με ένα απλό πλαστικό μπουκάλι!

Na μην τολμήσω να ρωτήσω πως γίνεται κάτι τέτοιο και αν δουλεύει

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση καποιο κλειδι να ταιριαζει σε περισσοτερες απο μια κλειδαριες; Ακομα και εαν ειναι ασφαλειας. Δε γινεται να βγαινουν χιλιαδες διαφορετικα κλειδια.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση καποιο κλειδι να ταιριαζει σε περισσοτερες απο μια κλειδαριες; Ακομα και εαν ειναι ασφαλειας. Δε γινεται να βγαινουν χιλιαδες διαφορετικα κλειδια.

Σε απλές κλειδαριές γίνεται και μου έχει τύχει μια φορά με του σπιτιού μου κι ενός δημόσιου κτιρίου που τελούσε ύπο κατάληψη.

Δημοσ.

...

Έχω συγγενή κλειδαρά, ο οποίος επιμένει ότι τη συγκεκριμένη δεν μπορεί να την ανοίξει, εκτός αν γκρεμίσει τοίχο.

...

Αφού έχεις τέτοια άκρη, μπορείς να του κάνεις τρεις απλές ερωτήσεις γιατί εχω ακούσει/διαβάσει όλων των ειδών τις απαντήσεις.

1.  
  2. Αν έχεις μια απλή κλειδαριά/κλειδί όπως στην παρακάτω φωτογραφία, έχεις κλείσει και κλειδώσει την πόρτα, εχεις αφήσει το κλειδί στην κλειδαριά και εχεις γυρίσει το κλειδί 90 μοίρες, τότε μπορεί ο επίδοξος μπουκαδόρος να ξεκλειδώσει-ανοίξει την πόρτα με ειδικό εργαλείο-λαβίδα ή/και μαγνήτη;
    kleidia3.jpg

3. Αν έχεις μια κλειδαριά/κλειδί χρηματοκιβωτίου/ασφαλείας όπως στην παρακάτω φωτογραφία, έχεις κλείσει και κλειδώσει την πόρτα, εχεις αφήσει το κλειδί στην κλειδαριά και εχεις γυρίσει το κλειδί 90 μοίρες, τότε μπορεί ο επίδοξος μπουκαδόρος να ξεκλειδώσει-ανοίξει την πόρτα με ειδικό εργαλείο-λαβίδα ή/και μαγνήτη;
    2.jpg

4. Τα κλειδιά (απλή κλειδαρια αλλά ΚΑΙ χρηματοκιβωτίου) πρέπει να τα βγάζουμε από την κλειδαριά ή τα αφήνουμε στην κλειδαριά για περισσότερη ασφάλεια, ώστε να μην μπαίνει άλλο κλειδι/εργαλείο;

post-181820-0-84005400-1310302876_thumb.jpg

post-181820-0-21461700-1310302888_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί ακριβώς να το κάνω αυτό; Προφανώς γράφτηκα χτες στο insomnia και μπήκα για να κάνω διαφήμιση, έτσι; Ή μπορεί να είμαι κανένα νεόπλουτο που θέλει να πουλήσει μούρη.

Εκτός κι αν δεν αναφέρεσαι στο δικό μου post.

οχι το πειρες αλλιως οτι επρεπε να πεις απο την αρχη το ονομα για να τσεκαρουμε και μεις τι παιζει...

το 80% που θα μπει εδω θα ψαχνει για λυσεις.εγω προτεινα μια καλη(omega plus)και διαβαζω αυτο που λες και ακομη δεν εχω δει ονομα.

αν ειναι καλες και σωσουν κοσμο χαλαλι τους η διαφημιση.

την βαλαμε και αυτην την συγκεκριμενη κλειδαρια.οπως το περιγραψες ειναι,ανοιγμα ολης της πορτας,ηλεκτροκολησεις,πιστοποιητικα και εγγυησεις και γυρω στα 200+ε η δουλεια.Το προβλημα ειναι οτι αν χασεις το κλειδι σου και κλειδωθεις

απεξω χρειαζεται ολοκληρο διαδικαστικο μετα για να βγαλεις αλλο κλειδι,πρεπει να πας στα κεντρικα της εταιρεις με το πιστοποιητικο και την ταυτοτητα και να δωσεις και καποιον κωδικο,να στειλουν μετα ανθρωπο να δει την κλειδαρια και διαφορα τετοια.

δωσε τουλ.μαρκα

@isay για τα κλειδια πισω απο την πορτα.κλειδι πανω στην κλειδαρια μονο "σε κλειδαριά κυλίνδρου με κύλινδρο διπλής ενέργειας - ανοίγματος."

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Na μην τολμήσω να ρωτήσω πως γίνεται κάτι τέτοιο και αν δουλεύει

Το είδα με τα μάτια μου όταν ένας φίλος κλείστηκε έξω απτο σπίτι και φωνάξαμε έναν τύπο που δούλευε παλιά ως κλειδαράς ;)

Καλή κλειδαριά και κλειδώνουμε πάντα

Δημοσ.

Εγώ πάντως μιας και δεν μου περισσεύουν για πόρτα ασφαλείας έφτιαξα μαζί με τον θείο μου - ξυλουργός - την κάτωθι πόρτα

425c6da5.jpg

Κλασική κλειδαριά κάτω, χρηματοκιβωτίου πάνω, δυο κλειδαριές δηλαδή + τον σύρτη πάνω για όταν είμαι μέσα.

Δημοσ.

Ρε σεις, μην ακούω για μαγνήτες πάλι.

Το είδα με τα μάτια μου όταν ένας φίλος κλείστηκε έξω απτο σπίτι και φωνάξαμε έναν τύπο που δούλευε παλιά ως κλειδαράς ;)

Καλή κλειδαριά και κλειδώνουμε πάντα

Δώσε λίγο ίνφο. Πως την άνοιξε δηλαδή;

Το κάρφωσε στην κλειδαριά, την κοπάνησε με το μπουκάλι και έπεσε η πόρτα, τι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...