Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο γραφείο μια παλιά εσωτερική πόρτα για την τουαλέτα που έχω χάσει το κλειδί. Το αποτέλεσμα...όποιος έρχεται στο γραφείο πάει καρφωτός για κατούρημα και δεν γουστάρω (τι θα το κάνουμε το γραφείο... american bar;  :-D  )

Υπάρχει καμία φτηνή λύση με συνδυασμό η αποσπόμενο πόμολο η κάτι τέτοιο (ώστε να φαίνεται σαν secured area/αρχείο κτλ κτλ);

Η απλά να αλλάξω κλειδαριά και να κρύβω το κλειδί;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω στο γραφείο μια παλιά εσωτερική πόρτα για την τουαλέτα που έχω χάσει το κλειδί. Το αποτέλεσμα...όποιος έρχεται στο γραφείο πάει καρφωτός για κατούρημα και δεν γουστάρω (τι θα το κάνουμε το γραφείο... american bar;  :-D  )

Υπάρχει καμία φτηνή λύση με συνδυασμό η αποσπόμενο πόμολο η κάτι τέτοιο (ώστε να φαίνεται σαν secured area/αρχείο κτλ κτλ);

Η απλά να αλλάξω κλειδαριά και να κρύβω το κλειδί;

ξεβιδωσε τις 2 βιδες της κλειδαριας. πηγαινε στον τοπικο κλειδαρα. παρε 2 κλειδια με 3 εως 5 ευρω και εισαι ωραιος !

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι στην αναζήτηση τεθωρακισμένης πόρτας ασφαλείας και δεν έχω ιδέα από αυτά!!! Ψάχνοντας είδα ότι δεν φθάνει η πόρτα, αλλά σημασία έχει και η κλειδαριά (και από ότι είδα εδώ μέσα, καταπέλτες, defender και άλλα κινέζικα:-)

Αυτά έρχονται ξεχωριστά από την πόρτα;

Ο αλουμινάς μας είπε για τις πόρτες dierre. Πρέπει να διαλέξω ξεχωριστά τα παραπάνω ή πάνε σετ με την πόρτα; Τί μου συστήνετε; Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

ο αλουμινας που ρωτησες, προφανως αγοραζει πορτες dierre & τις τοποθετει.

θα κοιταζα προς καποιον κατασκευαστή απ'ευθείας, εκτός αν ενδιαφερεσαι για μια απλη πορτα εως 800€

Δημοσ.

Σε παρομοια πατζουρια σαν τα παρακατω, τι μπορει να κανει φιλος για να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο ασφαλης ? Τωρα δεν εχει τιποτα

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Σε παρομοια πατζουρια σαν τα παρακατω, τι μπορει να κανει φιλος για να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο ασφαλης ? Τωρα δεν εχει τιποτα

maxresdefault.jpg

Να δένει τον μάνταλο με κάποιο σύρμα/καλώδιο εσωτερικά ώστε να μην μπορούν με κάποιο λαμακι να τα απασφαλισουν από έξω εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έψαχνα για άλλο θέμα - μπάρες ασφαλείας- και βρέθηκα σε αυτό το νήμα το οποίο βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, για αυτό το λόγο έκανα και εγγραφή.

Έχω τρεις ερωτήσεις - σχετιζόμενες.

1. Η πόρτα ασφαλείας μου είναι θωρακισμένη με κλειδαριά MULTI-T-LOCK OMEGA του 2012. Δεν έχει γίνει κανενός είδους αναβάθμιση. Ισχύει πως μέχρι σήμερα θεωρείται ακόμα 'απαραβίαστη'? Φυσικά στο πλαίσιο και υπό τους περιορισμούς (χρόνος, θόρυβος κ.ο.κ.) διαμερίσματος πολυκατοικίας και όχι ας πούμε απομονωμένης εξοχικής κατοικίας, όπου ο διαρρήκτης μπορεί να σχολείται και μια μέρα ολόκληρη χωρίς να ανησυχεί. 

2. Πως μπορώ να την αναβαθμίσω, και τι σημαίνει πρακτικά και κοστολογικά κάτι τέτοιο.

3. Πιστεύετε πως έχοντας αυτή την κλειδαριά, πρέπει να βάλω και μπάρα ασφαλείας; Ξεκίνησα να ψάχνω χτες, γιατί κλέψανε τον γείτονα ακριβώς από κάτω και όσο να'ναι θορυβήθηκα. Έχουμε καμιά ιδέα για προιόν και εγκαταστάτη; Κυκλοφορούν πολλές από 50€ αλλά για εγκατάσταση δεν κάνει λόγο κανένας.

Σας ευχαριστώ πολύ. :-D

Δημοσ.

1. ναι. δεν υπαρχει τροπος διαρρηξης χωρις ποτηροτρυπανο & τρυπανια γενικως.

2. δε χρειαζεται να το κανεις, εκτος αν εισαι στην 3η ζωη.

3. δεν ειναι απαραιτητο. στο ψυχολογικο κομματι ομως δεν μπορουμε να κατηγορησουμε ή κρινουμε καποιον.

υγ :

αν τελικα τοποθετησεις μπαρα, βαλε μια οικονομικη της GEVY "κρεμαστη" για οσο εισαι μεσα.

βρισκεις την παλια εκδοση σε πολλα ιντερνετικα μαγαζια με 45€.

ο κλειδαρας της γειτονιας σου θα θελει 15€-20€ για να την τοποθετησει.

Δημοσ.

1. ναι. δεν υπαρχει τροπος διαρρηξης χωρις ποτηροτρυπανο & τρυπανια γενικως.

2. δε χρειαζεται να το κανεις, εκτος αν εισαι στην 3η ζωη.

3. δεν ειναι απαραιτητο. στο ψυχολογικο κομματι ομως δεν μπορουμε να κατηγορησουμε ή κρινουμε καποιον.

υγ :

αν τελικα τοποθετησεις μπαρα, βαλε μια οικονομικη της GEVY "κρεμαστη" για οσο εισαι μεσα.

βρισκεις την παλια εκδοση σε πολλα ιντερνετικα μαγαζια με 45€.

ο κλειδαρας της γειτονιας σου θα θελει 15€-20€ για να την τοποθετησει.

Σε ευχαριστώ πολύ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ.....!!!! Καλές διακοπές!

• Like 1
Δημοσ.

τα μονα προβληματα που εχουμε παρατηρησει προς το παρον ειναι με τους K2 Securemme & Abus D6.

οταν λεω προβληματα, εννοω οτι εχουν παραβιαστει διαμμερισματα χωρις ιχνη.

ειναι συγκεκριμενες περιοχες βεβαια αλλα σιγουρα το φαινομενο θα απλωνει...

στην περιπτωση σου δε θα αλλαζα κατι για την ωρα.

• Like 2
Δημοσ.

πρακτικα τιποτα, η τακτικη ανοιγματος ειναι σπάζοντας τα ξυλαρακια / γρίλιες !

Κάποια μέρα, πριν χρόνια, ο σκύλος ήταν έξω στον κήπο κι εμείς λείπαμε (πατζούρια σαν της φωτογραφίας, κλειστά).

Επιστρέφοντας βλέπουμε το σκύλο...μέσα στο σπίτι.

Είχε μασουλήσει 4-5 κομμάτια από τις γρίλιες και μπήκε.

Άρα είναι πολύ εύκολο κάτι τέτοιο, όπως λέει και ο mclein

• Like 4
Δημοσ.

Κάποια μέρα, πριν χρόνια, ο σκύλος ήταν έξω στον κήπο κι εμείς λείπαμε (πατζούρια σαν της φωτογραφίας, κλειστά).

Επιστρέφοντας βλέπουμε το σκύλο...μέσα στο σπίτι.

Είχε μασουλήσει 4-5 κομμάτια από τις γρίλιες και μπήκε.

Άρα είναι πολύ εύκολο κάτι τέτοιο, όπως λέει και ο mclein

Φαντάζομαι με τι χαρά θα σε είδε ο σκύλος μετά, αραχτός μέσα στο σπίτι, ΑΡΧΟΝΤΑΣ...  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι με τι χαρά θα σε είδε ο σκύλος μετά, αραχτός μέσα στο σπίτι, ΑΡΧΟΝΤΑΣ...  :lol:

Η πλάκα είναι ότι όταν είδαμε ότι ήταν μέσα "τρωγόμασταν" με τον αδερφό μου στα "την έβγαλες/δεν την έβγαλες έξω" (για σκύλο θηλυκό μιλάω, πονηρούληδες, που ήδη πετάξατε γελάκι) ;) .

Πήρε λίγη ώρα μέχρι να ανακαλύψουμε το μασουλημένο πατζούρι :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...