swayback Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 @1elektra Η κλειδαριά όντως φαίνεται να μην είναι γραναζωτή. Αν ήταν γραναζωτή, η κίνηση των δαγκάνων θα ήταν αργή αλλά συνεχής όπως γίνεται με τους πίρους στις γραναζωτές. Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Αυτό ίσως σημαίνει ότι ο μηχανισμός είναι πανομοιότυπος με αυτόν της κλειδαριάς που έχεις τώρα. Το οποίο σημαίνει, ότι είναι πιθανό, τα κολλήματα που έχει η τωρινή κλειδαριά σου, να τα αποκτήσει και η καινούρια σε βάθος χρόνου. Άρα, αλλάζοντας την κλειδαρια και βάζοντας την ίδια σε κυλίνδρου, αυξάνεις σημαντικά την ασφάλεια σου αλλά μάλλον όχι την αξιοπιστία της κλειδαριάς. Μπορεί όμως να κάνω λάθος και ο μηχανισμός της καινούριας να είναι διαφορετικός και πιο αξιόπιστος. Το ότι δεν είναι γραναζωτή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακή κλειδαριά ότι θα βγάλει πρόβλημα αλλά ότι είναι λιγότερο αξιόπιστη και πιο επιρρεπής σε κολλήματα, από μία γραναζωτή . Εαν παρ' όλα αυτά θες να προχωρήσεις σε αναβάθμιση, προτείνω να ανευθυνθείς είτε στον εκπρόσωπο στη Θεσσαλονίκη είτε στον αντιπρόσωπο στην Αθήνα. Αυτό γιατί από τα λεγόμενα σου, από τα τηλέφωνα που έκανες σε τοπικούς και μη κλειδαράδες, έδειξαν να είναι διστακτικοί στο να ασχοληθούν με την αναβάθμιση. Είτε επειδή μπορεί για εκείνους να μην αξίζει να ασχοληθούν είτε επειδή η αναβάθμιση της κλειδαριάς απαιτεί συγκεκριμένα εξαρτήματα (πιθανώς και συγκεκριμένο defender?). Γι αυτό προτείνω να απευθυνθείς σε κάποιον που έχει εμπειρία με την πόρτα, δηλαδή τον εκπρόσωπο ή τον αντιπρόσωπο. Αν φυσικά βρεις κάποιον άλλο κλειδαρά που θέλει να αναλάβει την αναβάθμιση, τότε αλλάζει το πράγμα. Αν δεν σε νοιάζει ο ΦΠΑ, νομίζω ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα είναι οκ επιλογή. Οι τιμές του χωρίς τον ΦΠΑ είναι κοντά στις τιμές του εκπρόσωπου στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω για την τιμή που σου έδωσε για κλειδαριά & defender + κύλινδρο ISEO R50/Cisa Astral Techno + τοποθέτηση. 3. Δώσε πρόταση. Είμαι περίεργη να δω τι παίρνεις με 600€ κομπλέ. Ότι είπε ο mclein σε ένα από τα ποστ που σβήστηκαν. Η καινούρια πόρτα θα κερδίζει σε κάποια σημεία (θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και αξιοπιστία λόγω καλύτερης κλειδαριάς) αλλά θα χάνει σε κάποια άλλα (σε ηχομόνωση, θερμομόνωση και πιθανώς σε εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό)). Δεν έχω κάποια προτίμηση προς κάποια συγκεκριμένη εταιρεία. Αν με ενδιέφερε η αλλαγή της πόρτας, θα πήγαινα σε μερικά μαγαζιά που πουλάνε πόρτες ασφαλείας κυρίως (όχι πχ σε αλουμινάδες) και θα επέλεγα μία με στοιχειώδη θωράκιση στο σύνολο της πόρτας αλλά ενισχυμένη θωράκιση στο σημείο της κλειδαριάς, με κλειδαριά κυλίνδρου και defender ή κλειδαριά Omega Plus. Όσον αφορά τα μερεμέτια, από όσο ξέρω, συνήθως οι εγκαταστάτες απλά βάζουν άσπρο στόκο ή σιλικόνη περιμετρικά της κάσας για να κλείσουν τα κενά και να δέσει εμφανισιακά η κάσα με τον τοίχο. 2
mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 εννοειται πως δε θα εχει τη γραναζωτη λειτουργια γιατι το βαρος ειναι τεραστιο για ολο το συστημα συνολικα. (μπορει να μην το εγραψα σωστα ή μπορει να παρερμηνευθηκε ως ειρωνεια οταν το διαβασε) και η δικη μου γνωμη ειναι πως η διαφορα με πριν θα ειναι ελαχιστη σε βαθος χρονου. η επενδυση θα ειναι 3ετιας-5ετιας και με βαση το κοστος ειναι fail. (γι'αυτο κ η προταση μου για πορτα εξ'αρχης) λογικα την αναλαμβανει ενας οποιοσδηποτε κλειδαρας. ακομη και να δεχθουμε την αποψη του συναδελφου οτι ειναι κολλημενα πολλα πραγματα μεσα, και παλι ενας καλος τεχνιτης το φερνει εις περας το εργο ανετα ! 2
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πως μπορω να μαθω ποια κλειδαρια ακριβως φοραει η πορτα ασφαλειας μου; Το κλειδι επανω λεει securemme Ειδα στον ιντερνετ αλλα εχει πολλα κ διαφορετικα μοντελα. Πως μπορω να δω ποιο μοντελο ειναι κτλπ;
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πως μπορω να μαθω ποια κλειδαρια ακριβως φοραει η πορτα ασφαλειας μου; Το κλειδι επανω λεει securemme Ειδα στον ιντερνετ αλλα εχει πολλα κ διαφορετικα μοντελα. Πως μπορω να δω ποιο μοντελο ειναι κτλπ; 2-3 φωτογραφιες απο την πορτα, μπορει να φαινεται ! 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γ τσεκαρε την Ελπιζω να βοηθανε καπως (Εχει κλειδωματα πλαι και πανω, και το κλειδι κανει 3 φορες κλειδωμα) Δεν ξερω τι αλλο να πω και αν βοηθαει
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 securemme κλειδαρια με securemme K2 κυλινδρο κατα 99%. το πρωτο ειναι δεδομενο μιας κ κλειδωνει 3x κλακ, το 2ο επειδη σπανια θα μπει καποιος αλλος securemme κυλινδρος. η πλαϊνή χαρακιά πως εχει δημιουργηθεί ;;; (στο προφιλ της πορτας) 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γρατζουνια στο ασημι νικελ πλαισιο της κλειδαριας εννοεις; (Ευχαριστω mclein που μ ειπες ποια ειναι, αξιζει κατα την γνωμη σου η συγκεκριμενη; ειναι σχετικα καλη; )
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 καποιος δε δουλευει τροχο καλα στην εταιρεια με τις πορτες 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Χαχαχαχα αα αυτο εννοεις; Μαλλον κατασκευαστικο ειναι Σαν ποιοτητα πως την βλεπεις; Η κλειδαρια αυτη και ο κυλινδρος κτλπ τεχνικα πως σου φαινονται; 1
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (Ευχαριστω mclein που μ ειπες ποια ειναι, αξιζει κατα την γνωμη σου η συγκεκριμενη; ειναι σχετικα καλη; ) προ 6 ετιας που βγηκε, ηταν επανασταση. πλεον ειναι ξεπερασμενο το μοτιβο των μη-γραναζωτων. στη συγκεκριμενη πορτα, θα πηγαινα σε Cisa Revo & εναν κυλινδρο Agb9000. 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 προ 6 ετιας που βγηκε, ηταν επανασταση. πλεον ειναι ξεπερασμενο το μοτιβο των μη-γραναζωτων. στη συγκεκριμενη πορτα, θα πηγαινα σε Cisa Revo & εναν κυλινδρο Agb9000. Και κοστος αγορας και εγκαταστασης αυτου που μου λες; ποσο παιζει; (cisa revo pro εννοεις; ) Αυτα που μου προτεινεις ειναι αρκετα ανωτερα η απλα ενα βημα ας πουμε παραπανω;
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 120-150€, αγορα + τοποθετηση. εξαρταται ποιος θα τα περασει η προταση ειναι 5 βηματα πιο πανω. ειναι μια μεσαια προς καλη κατηγορια αυτη τη στιγμη. το κοστος αγορας ειναι 60€-70€, σαν πακετο. αυτο που εχεις ειναι κατι απλο. εξηγηση : ενας απλος κυλινδρος ασφαλειας των 25€ + μια κλειδαρια των 25€. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Mclein! Προτείνω να ρωτήσεις το Στέλιο τι έχει να προστατέψει για να πάρεις την απάντηση '' Ό,τι προσφορά έχει παίξει κατά καιρούς στο insomnia'' 3
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Mclein! Προτείνω να ρωτήσεις το Στέλιο τι έχει να προστατέψει για να πάρεις την απάντηση '' Ό,τι προσφορά έχει παίξει κατά καιρούς στο insomnia'' Χαχαχαχαχχααχαχ Πεθανα στα γελια μεσημεριατικα Καπως ετσι παει :p Mclein γ οτι προσφορα υπαρχει στο insomnia ειμαι καλυμμενος;;; χαχαχχ Παντως σ λιγο καιρο παιζει να αλλαξω και να βαλω αυτα π μου ειπες. Οποτε stay tuned (Και γ υδραυλικα κ εγκαταστασεις κ θερμανση οτι ειδους υπαρχει, οτι θελεις-θελετε ρωτηστε αφοβα Ευχαριστω πολυ φιλτατε. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Χαχαχαχαχχααχαχ Πεθανα στα γελια μεσημεριατικα Καπως ετσι παει :P Mclein γ οτι προσφορα υπαρχει στο insomnia ειμαι καλυμμενος;;; χαχαχχ Όταν σε είδα εδώ μου ήρθαν αυτόματα όλες οι φορές που σ' έχω δει στο section των προσφορών! χαχαχαχ να σαι καλά, η αλήθεια είναι πως και γω πέθανα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις