Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάφερα μετά από μέρες να διαβάσω όλο το τοπικ και είμαι ένα βήμα πριν αλλάξω και εγώ κλειδαριά.  Μια ερώτηση έχω μόνο. Αν πάρω πχ την Omega Plus ή τον άλλο κύλινδρο που αντικλείδι βγαίνει μόνος την Ιταλία, και για κακή μου τύχη κλειστώ απέξω (μου έχει τύχει 2 φορές παλιότερα) θα υπάρχει κάποιος πιστοποιημένος κλειδαράς να με ανοίξει σχετικά γρήγορα;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάφερα μετά από μέρες να διαβάσω όλο το τοπικ και είμαι ένα βήμα πριν αλλάξω και εγώ κλειδαριά.  Μια ερώτηση έχω μόνο. Αν πάρω πχ την Omega Plus ή τον άλλο κύλινδρο που αντικλείδι βγαίνει μόνος την Ιταλία, και για κακή μου τύχη κλειστώ απέξω (μου έχει τύχει 2 φορές παλιότερα) θα υπάρχει κάποιος πιστοποιημένος κλειδαράς να με ανοίξει σχετικά γρήγορα;

Κλειδαρά να σου ανοίξει θα βρεις, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι, απ΄ όσο ξέρω, δεν έχει βγει διαρρηκτικό για την Omega, είναι πιθανό να σου την χαλάσει και να είσαι για καινούρια μετά.

Δημοσ.

Οπότε καλύτερα λες η λύση με ανεξάρτητο κύλινδρο (θα χαλάσει και θα αλλαχτεί ο κύλινδρος και το defender)

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους!

Αναζητώντας λύση για το πρόβλημα μου η αναζήτηση μου έβγαλε το θέμα αυτό. Διαβάζω κάποιες ώρες κάποιες σελίδες, ανοίγω και τις παραπομπές και ενημερώνομαι.

Αρχικά να συγχαρώ τους ειδικούς που συμμετέχουν και μιλάνε απλά, κατανοητά, λένε αλήθειες και βοηθάνε. Αλλά και τους μη ειδικούς που ψάχνοντας κοντεύουν να γίνουν.

Παρακαλώ λοιπόν... τη βοήθεια σας! Αν και η αναζήτηση με έστειλε εδώ, την απάντηση δεν την βρήκα.

Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω θωρακισμένη Tesio Start 2, με την κλειδαριά GRIPSTOP (αυτή με τις δαγκάνες) και κλειδί χρηματοκιβωτίου. Την έχω πάνω από 10 χρόνια. Τη θεωρώ καλή. Αν δεν είναι πείτε το μου ήπια, γιατί την έχω χρυσοπληρώσει. Με χάλασε από την πρώτη στιγμή η κλειδαριά της Mottura καθώς και η μη δυνατότητα επιλογής άλλης. Μετά από λίγο καιρό που την αγόρασα, άρχισαν τα όργανα με αυτές τις κλειδαριές. Ο κατασκευαστής δεν έδινε άλλη δυνατότητα. Πολύ αργότερα, πριν 2-3 χρόνια έδωσε και τη δυνατότητα για κύλινδρο ασφαλείας, αλλάζοντας όλη την κλειδαριά, με κόστος θεωρώ εξωφρενικό.

Συγκεκριμένα:

Αλλαγή κλειδαριάς σε Tesio GRIPSTOP για κύλινδρο ασφαλείας

με κύλινδρο ISEO R6 320€ (με ΦΠΑ)

με κύλινδρο ISEO R50 370€ (με ΦΠΑ)

Με χάλασε και τότε ο μονόδρομος στην επιλογή κυλίνδρου και προτίμησα να "επενδύσω" σε ένα καλό συναγερμό.

Ο καιρός πέρασε, οι κλειδαριές χρηματοκιβωτίου είναι για γέλια και η δικιά μου μαγκώνει. Δυσκολεύομαι να ανοίξω την πόρτα.

Ξαναψάχνω τώρα. Πάω σε κλειδαρά και μόλις ακούει το μοντέλο βγάζει σπυράκια. Τηλεφωνεί σε συνάδελφο του και του λέει "μην την πιάνεις ούτε για πλάκα". Ο προμηθευτής στη Θεσσαλονίκη ακόμη το ίδιο πακέτο τοποθετεί, με αυτόν τον κύλινδρο αποκλειστικά, αλλά έχει έλλειψη κλειδαριάς της Tesio. Τηλεφωνώ στον "αποκλειστικό" στη Αθήνα. Κι αυτός έχει έλλειψη, αλλά ένα τελευταίο κομμάτι που όλως τυχαίως μου κάνει υπάρχει. Δίνει δυνατότητα για περισσότερους κυλίνδρους, αλλά οι τιμές... στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα:

Αλλαγή κλειδαριάς σε Tesio GRIPSTOP για κύλινδρο ασφαλείας 280€ (χωρίς ΦΠΑ)

εργασία 60€ (χωρίς ΦΠΑ)

με κύλινδρο ISEO R50 ή CISA techno +60€ (χωρίς ΦΠΑ) - σύνολο 400€ (χωρίς ΦΠΑ) και 496 (με ΦΠΑ)

με κύλινδρο CISA RS3 S +190€ (χωρίς ΦΠΑ) ή MUL-T-LOCK MT5 +180€ (χωρίς ΦΠΑ) - σύνολο 530€ ή 520€(χωρίς ΦΠΑ) και 657 ή 645€ (με ΦΠΑ)!

Νωρίτερα είδα ότι κάποιοι πρότειναν κλειδαράδες σε Θεσσαλονίκη. Τηλεφώνησα κι ό ένας τα μασούσε. Τον ζόρισα και θα πάω τη Δευτέρα να δω τι θα μου πει. Αυτήν την έλλειψη της Tesio πως θα την αντιμετωπίσει, αλλά ούτε μου έδωσε την αίσθηση ότι ακόμα και να είχε την κλειδαριά, την αναλαμβάνει με σιγουριά. Ο δεύτερος, πιο ανοιχτός. Πάει για εισαγωγή από την Tesio μόνος του. Εύχομαι να τα καταφέρει. Καλό Σεπτέμβριο και βλέπουμε... Τιμές δεν μου έδωσαν.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Από συμπάσχοντες, αν υπάρχουν και τι έκαναν.

Από ειδικούς κυρίως! Πόσο αξίζει πραγματικά αυτή η δουλειά με αυτά τα υλικά και τι στο καλό θα κάνω αν ο αποκλειστικός ζητάει το νεφρό μου και οι υπόλοιποι δεν έχουν υλικά.

δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις την κλειδαρια. 

εισαγωγη δεν μπορει να κανει ενας κλειδαρας εκτος αν ειναι τρελος και φερει 20 κομματια που ζητα η Tesio.

λυση, βαλε μια πορτουλα με 500-600 με omega plus και εισαι κομπλε ! απλα, λιτα & περιεκτικα.

Πώς καταλαβαίνεις αν έχεις το νέο ή το παλαιότερο μοντέλο;

δυστυχως ενας απλος χρηστης δεν μπορει.

Βαζουμε defender τελικα στην plus;

Defender Monolito Disec MRM29SK (scorpio λεγεται?omega plus version) ~100e

DISEC BD10800 (omega plus version) ~50e

Gemini ~100e

εξαρταται την πορτα & το σπιτι.

αν αξιζει, εξαρταται απο τι προφυλασσει το σπιτι. λεφτα ; οπλα ; ανθρωπους ;

γενικα, θα εβαζα το μαγγανιο μεσα αν χρειαζοταν ή το μαγνητικο αν ειναι απομακρυσμενο το σπιτι.

Σίγουρα κάτι τέτοιο ξεφεύγει σε κόστος, απλώς σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι εναλλακτικό ή οικονομικότερο, από την άλλη δεν ξέρω τι έκπτωση στο επίπεδο ασφάλειας ενδεχομένως θα μπορούσε να προκύψει. Κυρίως όλο αυτό με ενδιαφέρει ώστε να ξεφύγω από την έννοια κλείδωσε όταν μπαίνεις μέσα και ψάχνε τα κλειδιά να ξεκλειδώσεις όταν φεύγεις ή θες να ανοίξεις την πόρτα, αλλά το μόνο με τέτοια χαρακτηριστικά που βρήκα και μάλλον από ότι καταλαβαίνω είναι μόνο για αλουμινίου ή παλιές πόρτες και όχι θωρακισμένες και με λειτουργία πανικού, ξεκλειδώνει αυτόματα με το γύρισμα λαβής/πόμολου. Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε κάτι περισσότερο και μπορεί να συνεισφέρει.

τσεκαρε iseo Zero 1 ή της abloy την ηλεκτρομηχανική.

γενικα τα αυτοματα / ηλεκτρικα / ηλεκτρονικα συστηματα δεν ειναι τοσο safe οσο μοιαζουν.

οι αστοχιες των κινεζων, πολλες ! τα προβληματα, νυχτερινα κυριως, αρκετα !!!

οταν εκλεισες τραβωντας την πορτα & τα κλειδια ηταν μεσα, απλως ανοιξαν χωρις ζημια.

δεν αλλαζει κατι αναβαθμιζοντας την κλειδαρια με οποιαδηποτε.

αν ειναι κλειδωμενη και αναβαθμισμενη, σε συμφερει να εχεις την καρτα εκτος σπιτιου.

κοιμασαι ξενοδοχειο κ την αμεσως εργασιμη ωρα/ημερα κοβεις κλειδακι με την καρτα σου !

Ηρθαν σημερα να μου βαλουν την πορτα.

Εξ αρχης περιμενα κυλινδρο mottura στο μοντελο πορτας.

Υστερα μου ειπαν πως mottura πλεον δεν βαζουν γιατι προμηθευονται τους γερμανικους κυλινδρους CES σαν πιο καινουργιους.

Τωρα ομως βλεπω πως τελικα εφεραν κυλινδρο mottura champions pro (ιταλικο ? )

Τωρα αυτο σημαινει κατι. ?

Τους ειχαν ξεμεινει παλαιοι κυλινδροι. ?

Δεν ξερω αν η ποιοτητα κυλινδρων πηγαινει οπως στα αυτοκινητα ενα πραγμα (γερμανικα-ιταλικα)

Αυτο και το γεγονος πως τηλεφωνικα μου ειπαν πως οι CES ειναι πιο νεο μοντελο (με οτι αυτο συνεπαγεται) σημαινει πως το mottura που μπηκε ειναι πισωγυρισμα ή να μην ανησυχω. ?

δεν ανησυχεις απλως σου εβαλαν οτι ειχαν ευκαιρο.

οπως κανουν πολλοι κλειδαραδες, ετσι κ οι πορταδες βαζουν οτι εχουν σε φθηνοτερη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Λέγοντας ότι ο κύλινδρος είναι το λιγότερο, εννοείς ότι κι ISEO είναι OK;

Εννοώ ότι το κυρίως πρόβλημα είναι να βρεθεί η κλειδαριά και κάποιος να την αλλάξει. Αν γίνουν αυτά τα δύο, τότε η επιλογή του κυλίνδρου είναι το λιγότερο που θα σε απασχολήσει.

Ο ISEO R6 είναι πολύ απλός.

Από τους κυλίνδρους που σου πρότειναν, θα έβαζα τουλάχιστον τον ISEO R50 ή τον Cisa Astral Techno. Τίποτα λιγότερο. 

Φυσικά οι Cisa RS3S και Mul-T-Lock MT5+ είναι ανώτεροι κύλινδροι αλλά όταν το κόστος της κλειδαριάς μόνο, είναι 250+, τότε και ένας κύλινδρος σαν τον ISEO R50 είναι μία καλή επιλογή.

Η πόρτα μου έχει ανεξάρτητο πίρο από πάνω, σαν σύρτης με γάντζο για να μισοανοίγεις την πόρτα, δήθεν για ασφάλεια. Που άμα την ανοίξεις κι ο άλλος θέλει να μπει, βάζει ένα καδρόνι και δεν μπορείς να την κλείσεις. Τέλος πάντων. Είναι μια καλή λύση να τον γυρνάς όταν είσαι μέσα.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ρώτησα για τον ανεξάρτητο πίρο γιατί αν τύχαινε και είχε κύλινδρο αντί για σύρτη θα μπορούσες να βάλεις εκεί έναν καλό κύλινδρο και να αλλάξεις στην κεντρική κλειδαριά, τον συνδυασμό ώστε να μην κολλάει.

Βέβαια και αυτό λύση του ποδαριού είναι. Απλά θα ήταν η πιο οικονομική.

Χθες έψαξα για την κλειδαριά και είδα ότι ακόμα και σε καταστήματα στην Ιταλία, κάνει 200+ ΜΟΝΟ η κλειδαριά, χωρίς κύλινδρο και defender. 

Κατάστημα Α

Κατάστημα Β

Επίσης, βρήκα την κλειδαριά και σε αυτό το κατάστημα που είναι ελληνικό και λέει ότι είναι διαθέσιμη η κλειδαριά αλλά μπορεί να μην έχει ενημερώσει το site και τελικά να μην είναι διαθέσιμη. Θα έκανα πάντως ένα τηλέφωνο.

Συνοπτικά, βλέπω 3 λύσεις:

1. Αγορά κλειδαριάς μαζί με κύλινδρο και τοποθέτηση από τον αντιπρόσωπο στην Αθήνα.

2. Αγορά κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender από αλλού και τοποθέτηση από κάποιον κλειδαρά, πρόθυμο να ασχοληθεί (δύσκολο το βλέπω)

3. Αγορά καινούριας πόρτας με ~600€

• Like 1
Δημοσ.

Κι όμως την βρήκα...

https://www.keysafe.gr/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82?product_id=481

Τα παρελκόμενα κι ο κλειδαράς μου λείπουν! Αστειεύομαι, φυσικά.

Ξέρω ότι το πάκετο (υλικά και εργασία) πρέπει να είναι πλήρες.

Για την εισαγωγή εν μέρει συμφωνώ μαζί σου. Όχι γιατί θα είναι τρελός αν φέρει 20 κομμάτια, καθώς η πόρτα αυτή έχει περπατήσει αρκετά εδώ πάνω. Η αμφιβολία μου αφορά τη δυσκολία με τους Ιταλούς και το μπλοκάρισμα που μάλλον θα φάει από τον επίσημο.

Τη λύση της αλλαγής πόρτας την απορρίπτω, για πολλούς λόγους.

1. μερεμέτια, άρα έξτρα έξοδα.

2. ποιότητα. Υποτίθεται ότι πήρα μια καλή πόρτα και θα την πετάξω για να πάρω μία σχεδόν στο 1/3 της αξίας αυτής που έχω;

Εκτός αν θεωρείς ότι η πόρτα είναι της πλάκας και δεν αξίζει. Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σου ως ειδικός, αν γνωρίζεις, τόσο για την πόρτα, όσο και για την ιδιότροπη κλειδαριά της.

α) δεν μας λεει τι μαρκα ειναι η κλειδαρια. δεν μοιαζει για Tesio, θα ελεγα Iseo.

β) δεν μας λεει αν ειναι γραναζωτη. φημες λενε οτι η κλειδαρια ειναι φαση κλακ κλακ...

γ) η πορτα περπατησε σε 100.000 κομματια (τυχαιο), ποσοι θελουν να την αλλαξουν ;

δ) πηρες μια καλη πορτα, οχι μια πολυ καλη πορτα. επισης, στο σημειο της κλειδαριας ειναι κενη κατα 99%.

ε) τα μερεμετια της αλλαγης τα αναλαμβανει το συνεργειο που τοποθετει την πορτα.

υγ.

εχω μια υποψια οτι δεν παιρνει οποιοδηποτε defender αλλα ενα συγκεκριμενο.

δεν το γνωριζω 100%, απ'την εικονα ομως αυτο καταλαβαινω !

υγ. 2.

μια χαρα ειναι οι τιμες που σου ειπαν, οσοι ειπαν, με όσους μιλησες.

και μια omega plus σε tesio σοβαρη διπλη κοστιζει απο 260€ + φπα, δλδ 325€.

προφανως καταλαβαινεις οτι εχεις μια σπανια & κακη κλειδαρια που θα τη χρυσοπληρωσεις για αλλαγη.

και αφου την αλλαξεις, θα εχεις παλι προβληματα. γιατι το μακρυ κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου λογω φυσικης μικραινει τη δυναμη που χρειαζεται για να στριψει τα γραναζια της κλειδαριας κ να μαζεψει τους "καβουρες".

το μικρο κλειδακι της iseo r6 / r50 ή κατι rs3s κλπ...ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟοοοοο ;;;;

• Like 2
Δημοσ.

ερωτηση προς mclain και οποιον γνωριζει.

εγω που εχω ap3s αν κλειστο εξω απο το σπιτι μονο με την καρτα βγαζω κλειδι; δεν χρειαζετε να εχω το κλειδι;

με σκετο κλειδι βγαζω αλλο; ή θελει και καρτα;

Δημοσ.

ερωτηση προς mclain και οποιον γνωριζει.

εγω που εχω ap3s αν κλειστο εξω απο το σπιτι μονο με την καρτα βγαζω κλειδι; δεν χρειαζετε να εχω το κλειδι;

με σκετο κλειδι βγαζω αλλο; ή θελει και καρτα;

Μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας μπορείς να βγάλεις κλειδί για τον συγκεκριμένο κύλινδρο.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε κύλινδρο που έχει προστασία αντιγραφής. 

Αυτός είναι ο σκοπός της κάρτας. Να αποτρέπει τον οποιονδήποτε έχει μόνο το κλειδί να βγάλει αντικλείδια.

Σε κάποιους μάλιστα ζητάνε και ταυτότητα (της οποίας τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί κατά την αγορά).

Δημοσ.

Μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας μπορείς να βγάλεις κλειδί για τον συγκεκριμένο κύλινδρο.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε κύλινδρο που έχει προστασία αντιγραφής. 

Αυτός είναι ο σκοπός της κάρτας. Να αποτρέπει τον οποιονδήποτε έχει μόνο το κλειδί να βγάλει αντικλείδια.

Σε κάποιους μάλιστα ζητάνε και ταυτότητα (της οποίας τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί κατά την αγορά).

μονο με τη καρτα βγαζω κλειδι; χωρις κλειδι.

Δημοσ.

@ 1elektra

αυτές είναι οι τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά και δυστυχώς είναι πολύ υψηλές.

Τώρα αν εσύ μπορείς να την βρεις οικονομικοτερα, μπορείς να την προμηθευτείς και να ανάθεσεις την τοποθέτηση σε κάποιον κλειδαρα.

Νομίζω πάντως πως σε συμφέρει να την αλλάξεις με 400 ευρώ που έχεις βρει πάρα να ψάχνεις για άλλη πόρτα. Ακριβά μεν αλλά θα ξεμπερδεψεις.
Δυστυχώς από ότι κατάλαβα η πόρτα σου είναι ιδιαίτερη και σε περιορίζει στην επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

@ 1elektra

αυτές είναι οι τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά και δυστυχώς είναι πολύ υψηλές.

Τώρα αν εσύ μπορείς να την βρεις οικονομικοτερα, μπορείς να την προμηθευτείς και να ανάθεσεις την τοποθέτηση σε κάποιον κλειδαρα.

Νομίζω πάντως πως σε συμφέρει να την αλλάξεις με 400 ευρώ που έχεις βρει πάρα να ψάχνεις για άλλη πόρτα. Ακριβά μεν αλλά θα ξεμπερδεψεις.

Δυστυχώς από ότι κατάλαβα η πόρτα σου είναι ιδιαίτερη και σε περιορίζει στην επιλογή.

Σε ευχαριστώ. Αν είδες την απάντηση μου στον swayback εκεί προσανατολίζομαι. Ψάχνω και κάτι άλλο και αποφασίζω.

Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω θωρακισμένη Tesio Start 2, με την κλειδαριά GRIPSTOP (αυτή με τις δαγκάνες) και κλειδί χρηματοκιβωτίου.

Την έχω πάνω από 10 χρόνια. Τη θεωρώ καλή. Αν δεν είναι πείτε το μου ήπια, γιατί την έχω χρυσοπληρώσει.

Με χάλασε από την πρώτη στιγμή η κλειδαριά της Mottura καθώς και η μη δυνατότητα επιλογής άλλης.

Μετά από λίγο καιρό που την αγόρασα, άρχισαν τα όργανα με αυτές τις κλειδαριές.

Ο κατασκευαστής δεν έδινε άλλη δυνατότητα.

Πολύ αργότερα, πριν 2-3 χρόνια έδωσε και τη δυνατότητα για κύλινδρο ασφαλείας, αλλάζοντας όλη την κλειδαριά, με κόστος θεωρώ εξωφρενικό.

Συγκεκριμένα:

Αλλαγή κλειδαριάς σε Tesio GRIPSTOP για κύλινδρο ασφαλείας

με κύλινδρο ISEO R6 320€ (με ΦΠΑ)

με κύλινδρο ISEO R50 370€ (με ΦΠΑ)

Με χάλασε και τότε ο μονόδρομος στην επιλογή κυλίνδρου και προτίμησα να "επενδύσω" σε ένα καλό συναγερμό.

Ο προμηθευτής στη Θεσσαλονίκη ακόμη το ίδιο πακέτο τοποθετεί, με αυτόν τον κύλινδρο αποκλειστικά, αλλά έχει έλλειψη κλειδαριάς της Tesio. Τηλεφωνώ στον "αποκλειστικό" στη Αθήνα.

Κι αυτός έχει έλλειψη, αλλά ένα τελευταίο κομμάτι που όλως τυχαίως μου κάνει υπάρχει.

Δίνει δυνατότητα για περισσότερους κυλίνδρους, αλλά οι τιμές... στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα:

Αλλαγή κλειδαριάς σε Tesio GRIPSTOP για κύλινδρο ασφαλείας 280€ (χωρίς ΦΠΑ)

εργασία 60€ (χωρίς ΦΠΑ)

με κύλινδρο ISEO R50 ή CISA techno +60€ (χωρίς ΦΠΑ) - σύνολο 400€ (χωρίς ΦΠΑ) και 496 (με ΦΠΑ)

με κύλινδρο CISA RS3 S +190€ (χωρίς ΦΠΑ) ή MUL-T-LOCK MT5 +180€ (χωρίς ΦΠΑ) - σύνολο 530€ ή 520€(χωρίς ΦΠΑ) και 657 ή 645€ (με ΦΠΑ)!

Σβηστηκαν και καποια μηνυματα του θεματος, οποτε ας το παρουμε απο την αρχη μιας κ με ενδιαφερει η κλειδαρια.

α) Η κλειδαρια υπαρχει μονο απο την Tesio. Δεν την παραγει κανενα αλλο εργοστασιο. (ετσι ειπε η Tesioporte).

β) Οι πρωτες τιμες ειναι εξαιρετικες αν σκεφτω οτι η κλειδοτεχνικη την πουλαει 280€.

γ) Ποιος ειναι ο προμηθευτης στη Θεσσαλονικη ;

δ) https://www.palmo.gr/D99271FC.el.aspx - εδώ ρώτησες ;

ε) http://www.vrisko.gr/advdetails/cjdb6i6c2kag6b500a63_h7003b07102c_c3_c267k4kad271d251c_cc_1g3f3_ - εδώ είναι ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα ; ή ρώτησες τον http://www.paliourasdoors.gr/doors/tesio/blog.html ;

στ) εννοειται πως οι τιμες της Αθηνας ειναι αστειες και δεν τις συζητας καν. ειναι πολυ μακρια απο τα νορμαλ δεδομενα.

ζ) προσοχη στον εγκαταστατη, λογικα θα χρειαστει κοψιμο με τροχο μεσα. αυτο μου μετεφερε συναδελφος στη Γλυφαδα (αττικης)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...