reset11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνουμε όλοι την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, - για ένα παραπάνω λόγο πως ήδη έχω πέσει θύμα διάρρηξης μια φορά οπότε κάποιος που έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση μπορεί να με καταλάβει πώς είναι να νιώθεις και να θες να μην ξαναβρεθείς σε μια τετοια κατάσταση - και στην αναζητηση είχα την εξής απορία: Aν η Omega θεωρείται ασφαλής μια φορά από μόνη της, γιατί μια κλειδαριά Omega διπλή - που υποδέχεται παράλληλα δηλαδή και κύλινδρο - να μην έχει νόημα να θεωρείται ακόμη περισσότερο ασφαλής ; ... Ή μηπως απεναντίας μια διπλή Omega είναι περισσότερο ευάλωτη για κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο; Επίσης αν ένα δεν κατάλαβα, είναι πώς πρακτικά λειτουργούν αυτές οι διπλές Omega+κύλινδρος. Αθροιστικά; Ανεξάρτητα; Aυτές οι διπλές κλειδαριές λειτουργούν πχ με την Omega να ελέγχει τους πίρους πλην ενός και τον ένα πίρο να τον ελέγχει ο κύλινδρος; Λειτουργούν με άλλο τρόπο; Κι επειδή σε προηγούμενες σελίδες διάβασα για βελτιώσεις στα πρόσφατα μοντέλα Omega, είναι βέβαιο ότι οι βελτιώσεις αυτές έχουν περάσει και στα τελευταία μοντέλα Omega διπλές κλειδαριές; ΥΓ: Αν καλά κατάλαβα, η διαφορά ανάμεσα σε Omega απλή και σε Omega Plus είναι τα περισσότερα κλειδιά, σωστά; ΥΓ2: Συγνώμη και για το μακροσκελές, βασικά είχα κι άλλες ερωτήσεις αλλά το σταματώ εδώ, δε θέλω να κουράσω κανένα.
dtzgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Στις παλαιότερες πόρτες του Μπαλωμένου υπάρχει ωμέγα με κύλινδρο. Η ωμέγα ελέγχει όλους τους πιρους εκτός από εναν. Όμως, αν ο κύλινδρος είναι κλειδωμένος, η ωμέγα δεν ξεκλειδώνει (ακόμα και με το κλειδί της, δεν γυρίζει). Πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον κύλινδρο και μετά την ωμέγα. Στο κλείδωμα πάει ανάποδα: πρώτα την ωμέγα και μετά τον κύλινδρο (αν κλειδώσεις τον κύλινδρο δεν γυρίζει η ωμέγα). Έχεις βέβαια και την επιλογή να κλειδώσεις μόνο τον κύλινδρο ή μόνο την ωμέγα. 2
mclein Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 οι διπλες κλειδαριες δεν ταιριαζουν παντου ! εβαλες μια φωτογραφια απο Tesio και ο dtzgr σου μιλησε για balomeno που κι αυτος εβαζε διπλη κλειδαρια. προφανως μια omega plus ειναι ενα πολυ δυνατο πακετο. σωστα τοποθετημενη. μια omega plus με σοβαρο κυλινδρο ασφαλειας για το block ειναι κατι που θα λεγαμε "σχεδον απαραβιαστο". αν μιλησουμε για τις Tesio της ελλαδος, τοτε το block ειναι ανενεργο. για το balomeno, με τους απλους κυλινδρους corbin, abus κλπ, ειναι καθαρα θεμα εντυπωσιασμου !!! 1
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 για το balomeno, με τους απλους κυλινδρους corbin, abus κλπ, ειναι καθαρα θεμα εντυπωσιασμου !!! Αν θυμάμαι καλά, για κύλινδρο έβαζε SECUREMME K2 (είχα χάσει μια φορά κλειδιά και όταν ζήτησα αντικατάσταση μου είχαν δώσει τέτοιον): http://www.lockitnow.gr/securemme-security-cylinder-k2.html
mclein Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν θυμάμαι καλά, για κύλινδρο έβαζε SECUREMME K2 (είχα χάσει μια φορά κλειδιά και όταν ζήτησα αντικατάσταση μου είχαν δώσει τέτοιον): http://www.lockitnow.gr/securemme-security-cylinder-k2.html εβαζε στα επομενα απλο κυλινδρο ασφαλειας. το ιδιο πραγμα ειναι, με εκτεθειμενο κυλινδρο.
gbouros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 ναι, θα πρεπει να τρυπησεις κ την πορτα. τα παιδια στο kleidaras-thessaloniki.gr ή στο http://eshop-kleidaras.gr θα σε οδηγησουν σε οτι χρειαζεσαι. ο δευτερος, λογικα θα ειναι οικονομικοτερος κ επειδη ειναι νεοτερος, εγω θα τον προτιμουσα ! γενικα ομως, θα πηγαινα σε θωρακισμενη. θα φτασεις κοστος περιπου στα 150€ και με 400-500 βαζεις θωρακισμενη. Σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω την απλή ξύλινη πόρτα στο σπίτι με θωρακισμένη. Που μπορώ να βρω θωρακισμένη πόρτα με 400-500€; Εσύ mclein πουλάς θωρακισμένες ή μόνο κλειδαριές;
mclein Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 blokaport, 18 ετων. εξαιρετικη εργασια τόσα κολλημένα σημεία, πρώτη φορά. τόση προχειρότητα, επίσης !!!! η τιμή ίδια φυσικά. η συνεπεια, ειναι προσόν & ας χρεώνουν διάφοροι τύποι 80αρια για εγκατασταση. image uploader
tstavrou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 οι διπλες κλειδαριες δεν ταιριαζουν παντου ! εβαλες μια φωτογραφια απο Tesio και ο dtzgr σου μιλησε για balomeno που κι αυτος εβαζε διπλη κλειδαρια. προφανως μια omega plus ειναι ενα πολυ δυνατο πακετο. σωστα τοποθετημενη. μια omega plus με σοβαρο κυλινδρο ασφαλειας για το block ειναι κατι που θα λεγαμε "σχεδον απαραβιαστο". αν μιλησουμε για τις Tesio της ελλαδος, τοτε το block ειναι ανενεργο. για το balomeno, με τους απλους κυλινδρους corbin, abus κλπ, ειναι καθαρα θεμα εντυπωσιασμου !!! Αγαπητε mclein ποιους κυλινδρους ασφαλειας πρωτεινεις για την omega plus? Φανταζομαι αλλαζεται ευκολα, δε χρειαζεται κλειδαρας, σωστα?
archimidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω και εγώ το mclein για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια του. Μου άλλαξε κύλινδρο άμεσα και οικονομικά 1
bill999r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κ εγώ. Γιατί προτείνετε τοποθέτηση νέου κυλίνδρου στην omega plus και όχι διατήρηση του δικού της; Από όσα διάβασα στο νήμα η omega plus είναι η πλέον ασφαλής κλειδαριά.
dtzgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Για δεύτερο εξτρα κύλινδρο, λένε, στις εκδόσεις της ωμέγα που παίρνουν έξτρα κύλινδρο εκτός από τον δικό της. 2
mclein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αγαπητε mclein ποιους κυλινδρους ασφαλειας πρωτεινεις για την omega plus? Φανταζομαι αλλαζεται ευκολα, δε χρειαζεται κλειδαρας, σωστα? η omega plus δεν εχει κυλινδρο. ειναι δικο της συστημα κινησης γραναζιων. μιλαγαμε για διπλες κλειδαριες. (τυπου μοτουρα διπλη, τεσιο διπλη, ντιμπι διπλη κλπ)
tstavrou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 η omega plus δεν εχει κυλινδρο. ειναι δικο της συστημα κινησης γραναζιων. μιλαγαμε για διπλες κλειδαριες. (τυπου μοτουρα διπλη, τεσιο διπλη, ντιμπι διπλη κλπ) Συγνωμη, εννοουσα καποια προταση για τη δευτερη κλειδαρια/αφαλο κατω απο την omega plus (αν το λεω σωστα).
mclein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Συγνωμη, εννοουσα καποια προταση για τη δευτερη κλειδαρια/αφαλο κατω απο την omega plus (αν το λεω σωστα). απο agb u-tech και επανω εισαι μια χαρα με δεδομενο οτι κλειδωνεις την omega plus. θεωρητικα, αλλαζει πανευκολα. μια φορα συναντησα δυσκολια κ επρεπε να λυθει το προφιλ της πορτας για να δουμε τη βιδα στηριξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις