Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Abloy είναι πάρα πολύ καλός από θέμα ασφάλειας. Από τους καλύτερους που υπάρχουν (για μένα είναι ανώτερος στο κομμάτι της ασφάλειας από τους κυλίνδρους με μπίλιες). Απλά λόγο της ιδιαιτερότητας του μηχανισμού του, έχει λίγο περίεργη αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί ή όταν πρέπει να το βγάλεις. Αλλά πέρα από αυτό είναι κορυφή. Έχω 4 εδώ και κάποια χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα. Και η τιμή που σου δώσανε για αυτή τη διάσταση είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή. Θα τον έπαιρνα με κλειστά τα μάτια.

Από Αθήνα ξέρω το e-kleidaras.gr που είναι σχετικά κοντά μου και επειδή έχει κυλίνδρους και λουκέτα abloy σε πολύ καλές τιμές.. Εκεί τον βρήκες τον abloy τόσο φθηνά?

Ναι και από αυτά που λες, μάλλον εκεί θα καταλήξω! Τι εννοείς περίεργη αίσθηση;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαφορετική από αυτή των κυλίνδρων με τις μπίλιες.

Πχ μπορεί να σου φανεί περίεργο στην αρχή το ότι για να βγει το κλειδί, πρέπει να το στρίψεις λίγο αριστερά και μετά δεξιά. 

Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Θα καταλάβεις τι εννοώ όταν τον αγοράσεις. Κατά τα άλλα είναι super.

• Like 1
Δημοσ.

σε πορτα gardesa, χρειαζεσαι αφαλο 30/60. κατα 99% δεν κανω λαθος και αν παρεις 40/60 θα χρειαστεις αποστατες.

Γνωρίζεις κανέναν από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Σε όσους και αν ρώτησα (πολλούς) κανένας δεν είχε 40-65.

Βρίσκω Abloy Protec 2 (40-65) στα 115€. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο αλλά πρέπει να είναι "δυνατός".

40/65 δεν υπαρχει διασταση. μονο σε modulo κυλινδρους & αυτοι που κοιτας δεν ειναι. ο abloy protec 2 μονο.

Βρίσκω Abloy Protec 2 (40-65) στα 115€. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο αλλά πρέπει να είναι "δυνατός".

μονο χονδρικη τετοια τιμη για τον abloy. επισης μπορει να ειναι protec 1 και οχι 2. τελος σιγουρα θα ειναι 3 κλειδια και οχι 5.

Ναι και από αυτά που λες, μάλλον εκεί θα καταλήξω! Τι εννοείς περίεργη αίσθηση;

σα να γυριζεις 2 χαλασμενα γραναζια μεταξυ τους.

Δημοσ.

σε πορτα gardesa, χρειαζεσαι αφαλο 30/60. κατα 99% δεν κανω λαθος και αν παρεις 40/60 θα χρειαστεις αποστατες.

40/65 δεν υπαρχει διασταση. μονο σε modulo κυλινδρους & αυτοι που κοιτας δεν ειναι. ο abloy protec 2 μονο.

μονο χονδρικη τετοια τιμη για τον abloy. επισης μπορει να ειναι protec 1 και οχι 2. τελος σιγουρα θα ειναι 3 κλειδια και οχι 5.

σα να γυριζεις 2 χαλασμενα γραναζια μεταξυ τους.

Και όμως δε θέλει αποστάτες γιατί τόσο είναι ο κύλινδρος που έχει μέσα.

Είναι ο Protec 2 και όντως είναι με 3 κλειδιά.

• Like 1
Δημοσ.

κυλινδρο μπορει να εχει οτι βολευε.

δοκιμασες με εναν ευκαιρο 30/60 και δεν ειναι οκ

σε αυτη τη gardesa ?

η τιμη ειναι με φπα ; αν ναι, ποιο μαγαζι ;

Δημοσ.

κυλινδρο μπορει να εχει οτι βολευε.

δοκιμασες με εναν ευκαιρο 30/60 και δεν ειναι οκ

σε αυτη τη gardesa ?

η τιμη ειναι με φπα ; αν ναι, ποιο μαγαζι ;

Αφού είχε 40-63 και δούλευε σωστά γιατί να βάλω 30αρι; Ή πόρτα προφανώς είναι ειδική κατασκευή μιας και έχει ενσωματωμένο συναγερμό.

Το κατάστημα είναι το e-kleidaras.gr και ο άνθρωπος μου είπε να μιλήσω τη Δευτέρα με το γιο του για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω πάρει από εκεί μερικούς Abloy, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ο Protec 2. 

Κι εγώ όταν πέτυχα το site για πρώτη φορά πριν 1+ χρόνο, επειδή οι τιμές στα Abloy προϊόντα ήταν σημαντικά πιο χαμηλές σε σχέση με κάθε άλλο site, νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά - πχ αυτό που είπες, να είναι ο Protec 1. Επίσης ήμουν σκεπτικός επειδή το site δεν είναι σωστά ενημερωμένο (πχ λέει Abloy Protec και όχι Abloy Protec 2) και φαίνεται παλιό.

Αλλά τελικά πήρα τηλ. και μου εξήγησε τον λόγο που τα έχει πιο φθηνά. Και όντως όταν πήρα έναν protec από εκεί, επειδή είχα ήδη πάρει δύο άλλους Abloy Protec 2 από άλλα καταστήματα και ήξερα πως είναι και ποιες είναι οι διαφορές με τον Protec 1, επιβεβαίωσα ότι όντως ήταν ο Protec 2. Είχε μαζί μέσα και τα μαύρα πλαστικά "καλύματα" ενώ τα δύο άλλα μαγαζιά που είχα πάρει τους πρώτους δύο Protec 2, δεν τα είχαν.

Οι τιμές που γράφει είναι με ΦΠΑ και έχει 3 κλειδιά μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Το κατάστημα είναι το e-kleidaras.gr και ο άνθρωπος μου είπε να μιλήσω τη Δευτέρα με το γιο του για λεπτομέρειες.

νομιζα οτι βιαζοσουν. θα σου πω κι εγω τιμη απο δευτερα.

ουτε αυτος, ουτε εγω, ουτε κανεις εχει ετοιμοπαραδοτο κυλινδρο σε τετοια διασταση.

Αλλά τελικά πήρα τηλ. και μου εξήγησε τον λόγο που τα έχει πιο φθηνά. Και όντως όταν πήρα έναν protec από εκεί, επειδή είχα ήδη πάρει δύο άλλους Abloy Protec 2 από άλλα καταστήματα και ήξερα πως είναι και ποιες είναι οι διαφορές με τον Protec 1, επιβεβαίωσα ότι όντως ήταν ο Protec 2. Είχε μαζί μέσα και τα μαύρα πλαστικά "καλύματα" ενώ τα δύο άλλα μαγαζιά που είχα πάρει τους πρώτους δύο Protec 2, δεν τα είχαν.

Οι τιμές που γράφει είναι με ΦΠΑ και έχει 3 κλειδιά μέσα.

ποιος ειναι ο λογος που τους εχει πιο φθηνα απο οπουδηποτε ; 

τα καλυματα ειναι απο τον προτεκ 1 παντως. ο 2 δεν εχει.

οντως η φωτογραφια & ο τιτλος ειναι απο τον 1 στο site.

Δημοσ.

νομιζα οτι βιαζοσουν. θα σου πω κι εγω τιμη απο δευτερα.

ουτε αυτος, ουτε εγω, ουτε κανεις εχει ετοιμοπαραδοτο κυλινδρο σε τετοια διασταση.

Όχι, δεν βιάζομαι. Δεν ήξερα για modular κυλίνδρους.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν βιάζομαι. Δεν ήξερα για modular κυλίνδρους.

πες μου και τι defender εχει επανω η πορτα γιατι εχω σκαλωσει με το 40χ60.

επιβεβαιωση, ψαχνουμε 40χ65 και 40χ70 - με 3 κλειδια ;

modular ειναι οσοι φτιαχνονται σε οποια διασταση θελουμε.

πχ abloy, evva, rs3s, kaba experT κλπ σοβαρα κομματια :)

Δημοσ.

πες μου και τι defender εχει επανω η πορτα γιατι εχω σκαλωσει με το 40χ60.

επιβεβαιωση, ψαχνουμε 40χ65 και 40χ70 - με 3 κλειδια ;

modular ειναι οσοι φτιαχνονται σε οποια διασταση θελουμε.

πχ abloy, evva, rs3s, kaba experT κλπ σοβαρα κομματια :)

Abloy και RS3S με ενδιαφέρουν, σε 40χ65 και 5 κλειδιά (αν είναι εφικτό). Για το defender θα σε γελάσω. Μπορώ από Δευτέρα να σου το στείλω σε φωτογραφία. Είναι από το 2012.

Δημοσ.

Abloy και RS3S με ενδιαφέρουν, σε 40χ65 και 5 κλειδιά (αν είναι εφικτό). Για το defender θα σε γελάσω. Μπορώ από Δευτέρα να σου το στείλω σε φωτογραφία. Είναι από το 2012.

rs3s, δεν υπαρχει. abloy θα μας το φτιαξουν. η τιμη που θα στο δωσω μενει :)

Δημοσ.

ποιος ειναι ο λογος που τους εχει πιο φθηνα απο οπουδηποτε ; 

Έχει περάσει 1+ χρόνος από τότε που ρώτησα. Δεν έδωσα και πολύ σημασία εφόσον είχε αυτό που ήθελα και σε καλή τιμή.

Αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ότι παίρνει πολλά κομμάτια κατευθείαν από την Abloy και τα παίρνει σε πιο καλή τιμή και ότι τον συμφέρει σε βάθος χρόνου να τα έχει σε πιο χαμηλή τιμή γιατί πουλάει πολλά κομμάτια έτσι. Νομίζω πρέπει να είναι wholesaler(έμπορος χοντρικής) και όχι retailer(κατάστημα λιανικής).

Σίγουρα μου τα είχε πει πιο αναλυτικά απλά εγώ θυμάμαι στο περίπου τι μου είχε πει.

Πάντως φαίνεται να έχει και μεγαλύτερη πρόσβαση σε Abloy προϊόντα. Πριν βρω αυτό το μαγαζί, έψαχνα έναν Protec 2, 30x50, ιδανικά 30-60, με πόμολο, σε brass χρώμα και να είναι διπλής ενέργειας και όσα μαγαζιά είχα πάρει (με βολεύουν τα e-shops οπότε είχα σίγουρα ρωτήσει σε δύο πολύ γνωστά) μου είχαν πει θα ρωτήσουν τον εισαγωγέα και θα μου πουν. Τελικά μου είπαν ότι ο εισαγωγέας δεν φέρνει ούτε με πόμολο ούτε σε χρώμα brass και δεν μπορούσε να είναι διπλής ενέργειας (το τελευταίο ήταν αρκετά σημαντικό). 

Και όταν ρώτησα αν γίνεται κατά παραγγελία να τον έχω έτσι ακριβώς μου είπαν ότι γενικά δεν το φέρνουν έτσι γιατί δεν πουλάει ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Ενώ όταν ρώτησα τον τύπο που λέμε τώρα μου είπε ότι τα φέρνει κανονικά.

Δημοσ.

Έχει περάσει 1+ χρόνος από τότε που ρώτησα. Δεν έδωσα και πολύ σημασία εφόσον είχε αυτό που ήθελα και σε καλή τιμή.

Αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ότι παίρνει πολλά κομμάτια κατευθείαν από την Abloy και τα παίρνει σε πιο καλή τιμή και ότι τον συμφέρει σε βάθος χρόνου να τα έχει σε πιο χαμηλή τιμή γιατί πουλάει πολλά κομμάτια έτσι. Νομίζω πρέπει να είναι wholesaler(έμπορος χοντρικής) και όχι retailer(κατάστημα λιανικής).

Σίγουρα μου τα είχε πει πιο αναλυτικά απλά εγώ θυμάμαι στο περίπου τι μου είχε πει.

Πάντως φαίνεται να έχει και μεγαλύτερη πρόσβαση σε Abloy προϊόντα. Πριν βρω αυτό το μαγαζί, έψαχνα έναν Protec 2, 30x50, ιδανικά 30-60, με πόμολο, σε brass χρώμα και να είναι διπλής ενέργειας και όσα μαγαζιά είχα πάρει (με βολεύουν τα e-shops οπότε είχα σίγουρα ρωτήσει σε δύο πολύ γνωστά) μου είχαν πει θα ρωτήσουν τον εισαγωγέα και θα μου πουν. Τελικά μου είπαν ότι ο εισαγωγέας δεν φέρνει ούτε με πόμολο ούτε σε χρώμα brass και δεν μπορούσε να είναι διπλής ενέργειας (το τελευταίο ήταν αρκετά σημαντικό). 

Και όταν ρώτησα αν γίνεται κατά παραγγελία να τον έχω έτσι ακριβώς μου είπαν ότι γενικά δεν το φέρνουν έτσι γιατί δεν πουλάει ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Ενώ όταν ρώτησα τον τύπο που λέμε τώρα μου είπε ότι τα φέρνει κανονικά.

δεν μπορει να φερει κανενα προιον abloy απευθειας. υπαρχει αντιπροσωπος κ ειναι εξαιρετικα αυστηρος !

τα eshop της αγορας, πουλανε σε εξευτελιστικη τιμη μεσω ιντερνετ. περιπου 15€ κερδος ανα κυλινδρο.

σε βαθος χρονου θα καταστρεφονταν αν δε χρεωναν περαστικα στο θεο ή δεν εκαναν μαιμουδιες στα τυχαια calls.

δεν ειναι εμπορος, ειναι κλειδαρας. επισης, δεν εχει τοσο μεγαλο στοκ οσο δειχνει / λεει.

ειδικα σε σχεση με lockitnow / safecase ειναι μακραν πισω. ο τελευταιος ειναι και καλυτερος επαγγελματιας γενικά.

30/50 ή 30/60, με πομολο υπαρχει κανονικα επισημη εισαγωγη και σε προτεκ 1 και σε προτεκ 2, απο την αρχη.

διπλης ενεργειας με πομολο πως γινεται ; κατι χανω μαλλον...

τελος, απλως δεν ηθελαν να ασχοληθουν.

το κανω κι εγω, οταν εχω πολλη δουλεια κ ο αλλος ψαχνει κατι απ'τα αζητητα λογικο να μη γινεις 1000 κομματια.

τουλαχιστον ορισμενες φορες ειναι επιβεβλημενο.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι καλά το πες για το διπλής ενέργειας. Εγώ απάντησα βιαστικά πριν. Εννούσα ότι αρχικά ζήτησα πομολοκύλινδρο, δεν είχε και μετά ζήτησα τον κανονικό αλλά να είναι διπλής ενέργειας.

Τώρα για το τί λέει, εντάξει, προφανώς δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει και δεν έχει και πολύ νόημα για μένα :P

Όταν θέλω abloy τον προτιμάω επειδή έχει πολύ καλές τιμές και επειδή θα ασχοληθεί περισσότερο για να μου βρει αυτό που θέλω. 

Καταλαβαίνω αυτό που λες ότι αν είναι μανούρα να ασχοληθεί ο άλλος για μία ιδιαίτερη παραγγελία θα προτιμήσει να μην το κάνει γιατί ο χρόνος είναι χρήμα αλλά κι εγώ θα προτιμήσω αυτόν που θα ασχοληθεί περισσότερο να μου βρει αυτό που θέλω προφανώς.

Αυτό που είπες μου θύμισε την περίπτωση με την πόρτα ασφαλείας της θείας μου που επειδή ήθελε αρκετή δουλειά και χρόνο η πόρτα για να αλλάξεις την κλειδαριά, 3 κλειδαράδες που της έστειλα για να της δώσουν προσφορά τότε - μάλιστα τον έναν τον ήξερα αρκετά - όλοι της είπαν ότι δεν γίνεται να την αλλάξει και ότι θέλει αλλαγή όλη η πόρτα.

Εννοείται ότι από πείσμα και μόνο την άλλαξα μόνος μου αλλά μετά κατάλαβα ότι απλά δεν τους συνέφερε να ασχοληθούν.

Είχαν φουσκώσει από την υγρασία και τις βροχές και οι 2 ξύλινες επενδύσεις μέσα και έξω και δεν βγαίνανε με τίποτα, επίσης για να βγουν οι επενδύσεις έπρεπε να βγει η πόρτα γιατί βγαίνανε συρταρωτά από κάτω, τελικά χρειάστηκε να της πάρω 2 καινούριες επιφάνειες από κόντρα πλακέ θαλάσσης στις ίδιες διαστάσεις, μετά θέλανε βάψιμο, κλπ κλπ.

Με λίγα λόγια, ήταν εφικτό να αλλάχθεί η κλειδαριά αλλά επειδή θα έπαιρνε πολλές ώρες δεν άξιζε να ασχοληθούν από ότι φάνηκε ακόμα και αν ζητούσαν περισσότερα για τοποθέτηση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...