Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα και δε φώναξες τον mclein, πήγαινες γυρεύοντας...

mclein, αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε!

Αν ημουν θα ηταν καλα.

Παρ'ολα αυτα ενδιαφερθηκε σαν να ημουν δικος του πελατης και τον ευχαριστω.

Λυθηκαν τα προβληματα με λιγη πιεση.

• Like 3
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ημουν θα ηταν καλα.

Παρ'ολα αυτα ενδιαφερθηκε σαν να ημουν δικος του πελατης και τον ευχαριστω.

Λυθηκαν τα προβληματα με λιγη πιεση.

πες μου οτι σου αλλαξε και τον κυλινδρο με νικελ να τρελαθω !!!! :D

Δημοσ.

Μου τον εδωσε στο χερι χθες σφραγισμενο, οπως επρεπε!   :-D 
Και σημερα ηρθε να τον βαλει το συνεργειο του που ειχε βαλει τη πορτα και του γυρισα πισω τον παλιο.

Οταν τους ειπα, "οπως θα βαζετε τη κλειδαρια, βαλτε και τις μπιλιες στο defender, τις βρηκα κατω οταν φυγατε τη προηγουμενη βδομαδα" με κοιταζαν σαν εξωγηινο.
Μου ειπαν επισης οτι πρεπει να χτυπησει τζακποτ ο κλεφτης να τρυπησει σε εκεινο το σημειο (οκ λογικο) αλλα και το κορυφαιο "σε οσες πορτες βαζουμε δεν τις εχουμε βαλει ποτε"!!!!

Οταν κλειδωνω μου ειπαν ειναι ελαχιστα πιο ασφαλες να αφηνω το κλειδι πανω γιατι "δεν ειναι σαν κυλινδρος χρηματοκιβωτιου".
Τον ακουω η βγαζω τα κλειδια?

• Like 2
Δημοσ.

Μου τον εδωσε στο χερι χθες σφραγισμενο, οπως επρεπε!   :-D 

Και σημερα ηρθε να τον βαλει το συνεργειο του που ειχε βαλει τη πορτα και του γυρισα πισω τον παλιο.

Οταν τους ειπα, "οπως θα βαζετε τη κλειδαρια, βαλτε και τις μπιλιες στο defender, τις βρηκα κατω οταν φυγατε τη προηγουμενη βδομαδα" με κοιταζαν σαν εξωγηινο.

Μου ειπαν επισης οτι πρεπει να χτυπησει τζακποτ ο κλεφτης να τρυπησει σε εκεινο το σημειο (οκ λογικο) αλλα και το κορυφαιο "σε οσες πορτες βαζουμε δεν τις εχουμε βαλει ποτε"!!!!

Οταν κλειδωνω μου ειπαν ειναι ελαχιστα πιο ασφαλες να αφηνω το κλειδι πανω γιατι "δεν ειναι σαν κυλινδρος χρηματοκιβωτιου".

Τον ακουω η βγαζω τα κλειδια?

πρεπει να χτυπησει τζακ ποτ ο σοβαρος κλεφτης για να τρυπησει σ'εκεινο το σημειο....

το ακουσαμε κι αυτο, που ειναι δεδομενο οτι καποιος βαζει τροχο κ τρυπανια στα ευαισθητα σημεια.

λογικα οι της disec ειναι μαλακες. τσαμπα τις βαζουν τις μπιλιες !!!

το τελευταιο ειναι στην κριση σου. αν φοβασαι σεισμους, πυρκαγιες κλπ, τα αφηνεις επανω !

• Like 2
Δημοσ.

Μπα, οχι, ξερω παντα που βαζω τα κλειδια, δεν τα ψαχνω.
Εννοω σε θεμα ασφαλειας, αν διευκολυνω το ανοιγμα της πορτας με το να ειναι τα κλειδια πανω της.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, οχι, ξερω παντα που βαζω τα κλειδια, δεν τα ψαχνω.

Εννοω σε θεμα ασφαλειας, αν διευκολυνω το ανοιγμα της πορτας με το να ειναι τα κλειδια πανω της.

Δεν εχει σημασια εφοσον η πορτα ειναι κλειδωμενη.

• Like 2
Δημοσ.

Αξιόλογος κύλινδρος 40Χ60 ή 40Χ65 υπάρχει; Έχω μπλέξει με μια θωρακισμένη που θέλει τέτοια διάσταση. Με το αξιόλογος εννοώ RS3, AP3 κλπ.

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά online, βρήκα τρεις στις διαστάσεις που θες, σε 3 διαφορετικά online κλειδαράδικα.

Τον Cisa AP3S, τον AGB SCUDO DCK και τον AGB SCUDO 9000 (κατώτερος από τους άλλους 2 αλλά αυτός υπάρχει και σε άλλες διαστάσεις (45x65, 40x70, κλπ)).

Λογικά οποιοσδήποτε κλειδαράς φέρνει τους κυλίνδρους που ψάχνεις, θα μπορεί κατά παραγγελία να στους φέρει στην διάσταση που θες.

Το 3ο μαγαζί είναι Θεσσαλονίκη αν και όλα τα e-shop μπορούν να σου στείλουν τον κύλινδρο που θες.

Τον RS3S δεν τον βρήκα κάπου στις διαστάσεις που θες. Να μας πει ο mclein που τον φέρνει μήπως μπορεί κατά παραγγελία να έρθει σε αυτή τη διάσταση.

@mclein, φτιάξε e-shop άμεσα. :P

Ντάξει δεν ξέρω τι κίνηση έχουν τα e-shop-κλειδαράδικα αλλά τα μαγαζιά που έχουν καλοφτιαγμένα-εύχρηστα e-shop είναι μετρημένα (δεν νομίζω είναι περισσότερα από 5) οπότε νομίζω είναι καλή ευκαιρία.

Δημοσ.

Αξιόλογος κύλινδρος 40Χ60 ή 40Χ65 υπάρχει; Έχω μπλέξει με μια θωρακισμένη που θέλει τέτοια διάσταση. Με το αξιόλογος εννοώ RS3, AP3 κλπ.

δυσκολα θα βρεις διαθεσιμο...rs3s, δε νομιζω να φερνει κανενας. ap3s, εχεις πιθανοτητες.

Λογικά οποιοσδήποτε κλειδαράς φέρνει τους κυλίνδρους που ψάχνεις, θα μπορεί κατά παραγγελία να στους φέρει στην διάσταση που θες.

Τον RS3S δεν τον βρήκα κάπου στις διαστάσεις που θες.

Να μας πει ο mclein που τον φέρνει μήπως μπορεί κατά παραγγελία να έρθει σε αυτή τη διάσταση.

Ντάξει δεν ξέρω τι κίνηση έχουν τα e-shop-κλειδαράδικα αλλά τα μαγαζιά που έχουν καλοφτιαγμένα-εύχρηστα e-shop είναι μετρημένα (δεν νομίζω είναι περισσότερα από 5) οπότε νομίζω είναι καλή ευκαιρία.

το 1ο ισχυει.

το 2ο, δεν υπαρχει

το 3ο, δεν παιζει. ειναι 1 προς 1000000 η πιθανοτητα 40χ60.

το 4ο, κινηση εχουν. κερδος ~10% μετα τη φορολογια κ ολα τα σχετικα δεν το λες επιτυχια...

βεβαια εχουν επιλογες τοποθετησης αλλα πολυ ακριβες κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

δυσκολα θα βρεις διαθεσιμο...rs3s, δε νομιζω να φερνει κανενας. ap3s, εχεις πιθανοτητες.

Εσύ δεν έχεις τίποτε αξιόλογο σε 40x60 ή 40x70;

Δημοσ.

abloy tx80, agb 9000, agb dck = αυτα σε 40χ60. χθες εδωσα εναν astral tekno & ηταν ο τελευταιος !

μηπως η πορτα χρειαζεται 35χ60 και οχι 40χ60 ; 

γιατι και η πιο μυστηρια πορτα που εχω δει, πανω απο 35, δεν ηθελε μπροστα !

Δημοσ.

abloy tx80, agb 9000, agb dck = αυτα σε 40χ60. χθες εδωσα εναν astral tekno & ηταν ο τελευταιος !

μηπως η πορτα χρειαζεται 35χ60 και οχι 40χ60 ; 

γιατι και η πιο μυστηρια πορτα που εχω δει, πανω απο 35, δεν ηθελε μπροστα !

Η πόρτα φοράει τώρα έναν Scudo 7000 με πομολάκι από μέσα. Τον έβγαλα και τον μέτρησα. Έξω είναι 41 για την ακρίβεια και μέσα 63. Αν βάλω 40-60 θα είναι λίγο πιο μέσα από τη ροζέτα εσωτερικά και γι αυτό σκέφτομαι τον 40-70 και ας προεξέχει εσωτερικά. Η πόρτα είναι τρίπυρη με γλώσσα κάτω της Gardesa με ενσωματωμένο συναγερμό.

Με μια γρήγορη ματιά online, βρήκα τρεις στις διαστάσεις που θες, σε 3 διαφορετικά online κλειδαράδικα.

Τον Cisa AP3S, τον AGB SCUDO DCK και τον AGB SCUDO 9000 (κατώτερος από τους άλλους 2 αλλά αυτός υπάρχει και σε άλλες διαστάσεις (45x65, 40x70, κλπ)).

Το 3ο μαγαζί είναι Θεσσαλονίκη αν και όλα τα e-shop μπορούν να σου στείλουν τον κύλινδρο που θες.

Τον RS3S δεν τον βρήκα κάπου στις διαστάσεις που θες. Να μας πει ο mclein που τον φέρνει μήπως μπορεί κατά παραγγελία να έρθει σε αυτή τη διάσταση.

Τον Scudo 9000 τον είδα αλλά ήθελα κάτι καλύτερο. Στους άλλους 2 που γράφεις δεν βλέπω διάσταση 40-70 που μάλλον ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή μου.

Ο ΑΡ3s είναι καλύτερος από τον Scudo 9000;

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερος ο AP3S.

Αν δεν θες τον Scudo 9000, εγώ θα έπαιρνα μερικά καταστήματα να ρωτήσω για καλύτερους κυλίνδρους σε 40x65 ή 40x70

ή

θα τον έπαιρνα από εξωτερικό που σίγουρα υπάρχει η διάσταση που θες σε καλύτερους κυλίνδρους από τον scudo 9000.

Μερικά παραδείγματα:

1. Keso 4000s

2. KABA Geminy Plus

3. DOM IX Saturn

4. DOM Diamant

5. WINKHAUS X-tra

6. EVVA ICS

7. EVVA 4KS

Κάποιοι από τους κυλίνδρους που έβαλα είναι πολύ ακριβοί και είναι υπερβολή (βλέπε DOM Diamant). Αλλά επειδή αναφέρθηκες στον RS3 που στην διάσταση που θες άνετα θα κάνει 200 και επειδή στη Γερμανία τους έχουν αρκετά φθηνότερα γενικά, είπα να τους βάλω.

Επίσης όλοι οι κύλινδροι παραπάνω, υπάρχουν και με πομολάκι.

Αυτό το site έχει μεταφορικά 15€ για Ελλάδα. Αν το ανοίξεις με chrome και βάλεις αυτόματη μετάφραση θα μπορείς να βγάλεις νόημα εκτός κι αν ξερεις γερμανικά :P

Ps: το συγκεκριμένο site είναι ενδεικτικό. Υπάρχουν και άλλα απλα αυτό θυμάμαι δεν θέλει πολλά μεταφορικά για Ελλάδα.

Πιστεύω ότι αν πάρεις μερικά τηλέφωνα εδώ, θα βρεις κάποιον καλύτερο από τον scudo 9000 και στη διάσταση που θες. Αν πάλι όχι, εγώ προσωπικά θα τον έπαιρνα από εξωτερικό που έχουν και καλύτερες τιμές και απλά θα έπαιρνα περισσότερα κλειδιά σε περίπτωση που χρειαστούν. 

Αλλιώς θα συμβιβαζόμουν με τον scudo 9000 που σε συνδυασμό με defender θα είναι οκ πιστεύω.

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερος ο AP3S.

Αν δεν θες τον Scudo 9000, εγώ θα έπαιρνα μερικά καταστήματα να ρωτήσω για καλύτερους κυλίνδρους σε 40x65 ή 40x70

ή

θα τον έπαιρνα από εξωτερικό που σίγουρα υπάρχει η διάσταση που θες σε καλύτερους κυλίνδρους από τον scudo 9000.

Μερικά παραδείγματα:

1. Keso 4000s

2. KABA Geminy Plus

3. DOM IX Saturn

4. DOM Diamant

5. WINKHAUS X-tra

6. EVVA ICS

7. EVVA 4KS

Κάποιοι από τους κυλίνδρους που έβαλα είναι πολύ ακριβοί και είναι υπερβολή (βλέπε DOM Diamant). Αλλά επειδή αναφέρθηκες στον RS3 που στην διάσταση που θες άνετα θα κάνει 200 και επειδή στη Γερμανία τους έχουν αρκετά φθηνότερα γενικά, είπα να τους βάλω.

Επίσης όλοι οι κύλινδροι παραπάνω, υπάρχουν και με πομολάκι.

Αυτό το site έχει μεταφορικά 15€ για Ελλάδα. Αν το ανοίξεις με chrome και βάλεις αυτόματη μετάφραση θα μπορείς να βγάλεις νόημα εκτός κι αν ξερεις γερμανικά :P

Ps: το συγκεκριμένο site είναι ενδεικτικό. Υπάρχουν και άλλα απλα αυτό θυμάμαι δεν θέλει πολλά μεταφορικά για Ελλάδα.

Πιστεύω ότι αν πάρεις μερικά τηλέφωνα εδώ, θα βρεις κάποιον καλύτερο από τον scudo 9000 και στη διάσταση που θες. Αν πάλι όχι, εγώ προσωπικά θα τον έπαιρνα από εξωτερικό που έχουν και καλύτερες τιμές και απλά θα έπαιρνα περισσότερα κλειδιά σε περίπτωση που χρειαστούν. 

Αλλιώς θα συμβιβαζόμουν με τον scudo 9000 που σε συνδυασμό με defender θα είναι οκ πιστεύω.

Γνωρίζεις κανέναν από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Σε όσους και αν ρώτησα (πολλούς) κανένας δεν είχε 40-65.

Βρίσκω Abloy Protec 2 (40-65) στα 115€. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο αλλά πρέπει να είναι "δυνατός".

• Like 1
Δημοσ.

Ο Abloy είναι πάρα πολύ καλός από θέμα ασφάλειας. Από τους καλύτερους που υπάρχουν (για μένα είναι ανώτερος στο κομμάτι της ασφάλειας από τους κυλίνδρους με μπίλιες). Απλά λόγω της ιδιαιτερότητας του μηχανισμού του, έχει λίγο περίεργη διαφορετική αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί ή όταν το βγάζεις. Αλλά πέρα από αυτό είναι κορυφή. Έχω 4 εδώ και κάποια χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα. Και η τιμή που σου δώσανε για αυτή τη διάσταση είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή. Θα τον έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. 

Από Αθήνα ξέρω το e-kleidaras.gr που είναι σχετικά κοντά μου και επειδή έχει κυλίνδρους και λουκέτα abloy σε πολύ καλές τιμές.. Εκεί τον βρήκες τον abloy τόσο φθηνά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...