mclein Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Μιας και πιάσαμε τον Balomeno, για την Πόρτα ασφαλείας Axi Home 3D με την αντίστοιχη κλειδαριά έχουμε άποψη ??? Παίζω ανάμεσα σε αυτή και μια GoldenDoor Plus με CISA Revolution & RS3-S. η golden door ΜΟΝΟ αν στην τοποθετησουν με monolito rok defender τουλαχιστον και οχι cisa defender ! η πορτα με την Axi Home 3D ειναι αρκετα καλη παντως. η κλειδαρια ειναι εξισου καλη, ειδικα για γαλλικο εργοστασιο ! 1
jobous Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για την GoldenDoor πράγματι έχεις δίκιο. Στην προσφορά έχουν το cisa defender. Το monolito είναι το bd200 ?? Η διαφορά τους να είναι 20-30 € φαντάζομαι. Το κόστος είναι παρεμφερές. Περίπου 100 € φθηνότερη η GD. Mclein απο αυτά που έχεις δει με τα μάτια σου σε ποια θα κατέληγες ?? (το ξέρω ότι δεν θες να δειξεις προτίμηση , πες όπως το βλέπεις) Για την κλειδαριά θεωρείς ότι παίζει να είναι το ίδιο ασφαλής με το παραπάνω συνδυασμό ή με μια OmegaPlus ? Ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στη θεωρία, τo bd200 εχει 15~20 ευρω διαφορα. Το bd200 ειναι το ελαχιστο που θα εμπαινε σε νεα πορτα. Αν τους ζητησεις να το τοποθετησουν πιστευω θα πουν δε γινεται ή θα ειπωθει τρελο κοστος. Συνηθως παμε σε bks200, που ειναι το kripton μιας κ ελπιζουμε οτι δε θα ασχοληθουμε σε βαθος 5ετιας(+) με την πορτα. Προσωπικα και οι 2 περιπτωσεις μου ειναι αντιπαθεις. Γενικα δεν μου αρεσουν πακετα που δεν προσαρμοζονται. Τα μαγαζια που δεν πωλουν αυτα που θελει ο πελατης αλλα αυτα που θελουν οι ιδιοι με εκνευριζουν. Τελικά θα πηγαινα στο γαλλικο προϊον επειδη ειναι πιο σπανιο. Όπως πρόσφατα σε ολοκληρη πολυκατοικια τοποθετησα rs3s, mt5, nw5 για να μην εχει κανεις κοινο μοτιβο. Με βαση την εμπειρια μας - 5μελης ομαδα ερευνας- θα ελεγα οτι οι επιθεσεις σε πορτες με κλειδαριες κυλινδρου / defender ειναι απροσδοκητα πολλες για τα 3~4 χρονια μαζικης πωλησης. Εναντια παντα σε μια κλειδαρια οπως η Omega Plus που κυκλοφορει 8 χρόνια και δεν υπαρχει ιχνος υποψιας για picking / bumping και εννοειται οτι δεν ανοιγει περαν του ξετρυπηματος ! 2
swayback Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μία λεπτομέρεια: Αν δεν θέλει το Cisa και δεχτούν να βάλουν defender της επιλογής του (πχ αν τους το πάει) και πάει στο Kripton (BKS200), μήπως είναι καλύτερα να πάει στο καινούριο το Diamond (BKD250) που φαίνεται αρκετά πιο ενισχυμένο και είναι λίγο ακριβότερο από το kripton; Μια ιδέα..Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολή το Kripton να κάνει ~30€ παραπάνω από το BDS200 και να έχει ουσιαστικά μόνο 2-3 επιπλέον μπάρες καρβιδίου εσωτερικά για μεγαλύτερη αντίσταση στο τρύπημα και το κόψιμο. Ενώ στο Diamond, ένα μεγάλο τμήμα του είναι από διαμαντόσκονη(?) - από ένα αρκετά σκληρότερο υλικό τέλος πάντων - το γύρω γύρω του είναι πιο ενισχυμένο (όπως στο super top), κλπ, χωρίς να είναι σημαντικά πιο ακριβό από το kripton. 2
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 η δυνατοτητα καταγραφης δεν μου λεει κατι, το θεωρω περιττο. επισης, θα πρεπει να ενημερωθει αυτος που καταγραφεται για να μπορει να χρησιμοποιηθει σε δικαστηρια κλπ. ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ματακι γι'αυτους που κοιτουν πριν ανοιξουν κοστιζει απο 80€ και φθανει τα 300€ με καταγραφες κλπ. http://fokasp.gr/product.php?itemID=952 http://fokasp.gr/product.php?itemID=1012 http://www.lightinthebox.com/2-8inch-tft-door-camera-friendly-menu-wireless-door-peephole-camera-visual-doorbell_p4360739.html?prm=1.5.1.1 1
mclein Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μία λεπτομέρεια: Αν δεν θέλει το Cisa και δεχτούν να βάλουν defender της επιλογής του (πχ αν τους το πάει) και πάει στο Kripton (BKS200), μήπως είναι καλύτερα να πάει στο καινούριο το Diamond (BKD250) που φαίνεται αρκετά πιο ενισχυμένο και είναι λίγο ακριβότερο από το kripton; Μια ιδέα.. Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολή το Kripton να κάνει ~30€ παραπάνω από το BDS200 και να έχει ουσιαστικά μόνο 2-3 επιπλέον μπάρες καρβιδίου εσωτερικά για μεγαλύτερη αντίσταση στο τρύπημα και το κόψιμο. Ενώ στο Diamond, ένα μεγάλο τμήμα του είναι από διαμαντόσκονη(?) - από ένα αρκετά σκληρότερο υλικό τέλος πάντων - το γύρω γύρω του είναι πιο ενισχυμένο (όπως στο super top), κλπ, χωρίς να είναι σημαντικά πιο ακριβό από το kripton. εγω μετα το bd200, θα πηγαινα στο mrm29. το δεδομενο οτι δεν μπορει καποιος να δει τι κυλινδρο "φοραει" η πορτα μου, χωρίς εργασία, αρκει για να με πεισει ! φυσικα, δεν επιλέγει κάποιος securemme K2 και τοποθετει mrm29. ειναι ακριβο το σπορ, οποτε μιλαμε για τοπ πακετα γενικά !!! 1
swayback Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ναι, ωραίο και το μαγνητικό. Έχει και το καλό ότι αποτρέπει τον οποιονδήποτε από το να σου κάνει ζημιά στον κύλινδρο, ρίχνοντας μέσα καμία κόλλα πχ Είχα την εντύπωση ότι, είναι μετρημένοι αυτοί που κυκλοφορούν με τροχούς και δράπανα μπαταρίας, αλλά αυτό που είπες με έβαλε σε σκέψεις: Με βαση την εμπειρια μας - 5μελης ομαδα ερευνας- θα ελεγα οτι οι επιθεσεις σε πορτες με κλειδαριες κυλινδρου / defender ειναι απροσδοκητα πολλες για τα 3~4 χρονια μαζικης πωλησης. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε επιθέσεις με μη ηλεκτρικά εργαλεία.
mclein Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ναι, ωραίο και το μαγνητικό. Έχει και το καλό ότι αποτρέπει τον οποιονδήποτε από το να σου κάνει ζημιά στον κύλινδρο, ρίχνοντας μέσα καμία κόλλα πχ Είχα την εντύπωση ότι, είναι μετρημένοι αυτοί που κυκλοφορούν με τροχούς και δράπανα μπαταρίας, αλλά αυτό που είπες με έβαλε σε σκέψεις: Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε επιθέσεις με μη ηλεκτρικά εργαλεία. ειναι μετρημενοι αλλα εκλεκτοι + ανεξελεγκτοι. επισης ενα καλο δραπανο ειναι στα 250 ~ 400 και ενα καλο τρυπανι στα 12 ~ 20, αρα απλο να αγορασει καποιος. το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποια κρουσματα σε abus d6 και hugo 3.5s που ανοιξαν την πορτα χωρις παραβιαση. αυτο σημαινει είτε οτι ειχαν κλειδια - είτε ειναι καλοι στο picking. ενδεχομενως θα υπαρχουν και αλλα περιστατικα με αναλογους αφαλους. (μονη σειρα μπιλιες που ειναι σχετικα απλο). 2
sagittarius71 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αλλαγη κλειδαριας σε πορτα ασφαλειας Σιαμου.Η πορτα ειναι του 2003 και η κλειδαρια ειναι mottura με κλειδαρια χρηματοκιβωτιου. Ποια μου προτεινεται ;Σας Ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 μπορεις να τοποθετησεις την παντα αξιοπιστη omega plus σε τιμες απο 200€ και κλειδαριες κυλινδρου απο 150€. λογικα η πορτα θα ειναι σαν αυτη που εβαλα φωτογραφιες, οποτε εχει αρκετη δουλεια αλλα ειναι αξιολογη. οποτε ειτε Omega Plus, ειτε κλειδαρια κυλινδρου με monolito + καποιον απο τους γνωστους πατενταρισμενους κυλινδρους (ap3s, nw5, mt5) νομιζω θα εισαι μια χαρα για τα επομενα 4-5 χρονια εφοσον φυσικα δεν εχουμε τιποτα φοβερες ανατροπες ! 1
Nickts1984 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε mclein θα ηθελα και γω τη πολυτιμη βοηθεια σου. Λογο οτι εγινε διαρηξη χθες στην πολυκατοικια μας (σκηνικο γνωστο κλειδι χρηματοκυβωτιου πορτα ασφαλειας χωρις ιχνει πραβιασης) εχω αγχωθει αρκετα με θεμα της ασφαλειας μια και μου ειχα μπει πριν 3 χρονια και αλλαξα τοτε κλειδαρια. Εχω τοποθετημενη πορτα diere με κλειδαδια iseo fiam και αφαλο αυτο που σπαει σε 1 σημειο iseo R7. Κλειδι ειναι αυτο με τις μπιλιες και στο πλαγια. Επισεις εχω βαλει και defender. Μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου για τη συγκεκριμενη κλειδαρια. Θα μπορουσα να βαλω κατι ασφαλεστερο; σε ευχαριστω προκαταβολικα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από Nickts1984 1
mclein Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) καλημερα, η κλειδαρια ειναι η γνωστη κλειδαρια που πωλουν 8/10 κλειδαραδες / πορταδες. προσωπικα δεν με συγκινει η λειτουργια της αλλα ειναι μια χαρα. ο κυλινδρος ειναι επίσης μια χαρα για νορμαλ καταστασεις κ λιγο παραπανω μιας κ εχει συνδιασμο κ στο πλαι ! το defender δε γνωριζω ποιο ειναι, οποτε υποθετω καποιο fiam / disec bds16, οποτε μπορεις να βαλεις και καλυτερο. απο κυλινδρους μπορεις να βρεις για ολα τα γουστα, αναλογα το ποσο που θες να διαθεσεις. το ιδιο και απο defender, μιας κ μπορεις να φτασεις μεχρι το μαγνητικο που συζητηθηκε παραπανω. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από mclein 1
Nickts1984 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Επειδη λεω να αλλαξω μονο κυλινδρο... Μπορει να μου προτεινεις ενα αξιολογο που θεωρεις εσυ κατα τη γνωμη σου (αναξαρτητως χρηματων)? Το defender το μαγνητικο νομιζω οτι δεν μπαινει σε ολες της πορτες σωστα..? Θελει καποιες απαιτησεις σχετικα με το παχος της πορτας?
mclein Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 rs3s = 140€ + φπα mul-t-lock mt5 = 145€ + φπα mauer new wave 5 = 135€ + φπα η σειρα προτιμησης ειναι δικη μου. καποιος συναδελφος μπορει να τα βαλει με διαφορετικη σειρα. 1
mclein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 καπως ετσι εχουν γεμισει την αττικη (και τη θεσσαλονικη) οι παραεισαγωγές omega plus στα 160€~180€ είναι διαφορετικό το εργάζομαι οικονομικά & διαφορετικό το κοροϊδευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις