Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο mclein για όλες τις συμβουλές που δίνει σε όλους μας μέσα απο τα μηνύματά του.

Επίσης, μια και τον επέλεξα ώστε να μου αντικαταστήσει την παλία μου κλειδαριά, θέλω να πω πως ξέρει παρα πολύ καλά την δουλειά του και είναι ψίρας (με την καλή εννοια)!! Kάνει την δουλειά με απολυτη προσοχή και λεπτομέρια, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είναι αρπα κόλλα, κάνουν την δουλεια όπως να ναι κοιτώντας μόνο να πάρουν τα λεφτά σου και όχι να πληρωθούν για την δουλειά τους αλλά και να ευχαριστήσουν τον πελάτη.

Ευχαριστώ πολύ mclein!

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο mclein για όλες τις συμβουλές που δίνει σε όλους μας μέσα απο τα μηνύματά του.

Επίσης, μια και τον επέλεξα ώστε να μου αντικαταστήσει την παλία μου κλειδαριά, θέλω να πω πως ξέρει παρα πολύ καλά την δουλειά του και είναι ψίρας (με την καλή εννοια)!! Kάνει την δουλειά με απολυτη προσοχή και λεπτομέρια, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είναι αρπα κόλλα, κάνουν την δουλεια όπως να ναι κοιτώντας μόνο να πάρουν τα λεφτά σου και όχι να πληρωθούν για την δουλειά τους αλλά και να ευχαριστήσουν τον πελάτη.

Ευχαριστώ πολύ mclein!

Μπράβο στον φίλο αλλά και σε εσένα που το αναγνωρίζεις δημόσια, είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρίσκεις σωστούς επαγγελματίες οι οποίοι ως επί το πλείστον ελλείπονται στους περισσότερους κλάδους, έχει γεμίσει η αγορά "αετονύχιδες" και "αρπακολλάδες"

• Like 1
Δημοσ.

Αφαλοι απλοι + θεωρητικα ασφαλειας, οντως σε 20'' χωρις θορυβο.

mclein δηλαδή κλειδαριές τύπου mauer red line elite που θεωρουνται ασφαλεiάς ανοίγονται όντως τόσο εύκολα;

Πίστευα οτι αυτοί στις απλές πόρτες ειναι πιο δύσκολοι

τωρα που τα ψαχνω ειδα αυτο και τρομοκρατήθηκα...

https://www.youtube.com/watch?v=y6qzIcUcJ-Q

• Like 1
Δημοσ.

mclein δηλαδή κλειδαριές τύπου mauer red line elite που θεωρουνται ασφαλεiάς ανοίγονται όντως τόσο εύκολα;

Πίστευα οτι αυτοί στις απλές πόρτες ειναι πιο δύσκολοι

κατ'αρχην στο εργαστηριο με το μεγγενακι κ την οπτικη επαφη & την ηρεμια, ολα ειναι απλα.

συνεχιζοντας, αν παρατηρησεις μολις χρησιμοποιησει τα κλειδια για να δειξει οτι ειναι λειτουργικος ο κυλινδρος

οταν παει να τα βγαλει ζοριζεται κ τα κουναει ελαφρως πανω κατω που σημαινει εχει δοκιμασει καμια 200 φορες 

να πετυχει το picking και για τη γρηγοραδα + για τη συνηθεια του χεριου για το συγκεκριμενο μοντελο.

τελος, οι ουκρανοι δεν παιζονται στο picking + τις διαρρηξεις.

οι βουλγαροι που χτυπουν στην ελλαδα ειναι ερασιτεχνες μπροστα τους !

γενικα σε απλες ξυλινες / σιδερενιες / αλουμινοπορτες δεν μιλαμε για μη ατσαλινους αφαλους.

οποιος βαζει κατι κατωτερο απο ατσαλινο, απλα υποθετει οτι δεν θα μπουν επειδη θα καθυστερησουν λιγο.

εχω δει στο ψυχικο 10 αποθηκες στη σειρα που φυλασσονταν δεκαδες κιλα απο λαδι

να ειναι ολοι με abloy protec1 και ολοι με ελαφρως στραπατσαρισμενη πορτα + σπασμενους τους κυλινδρους.

φυσικα σε εναν κυλινδρο που ειναι modulo και το φτιαχνεις οτι μεγεθος θες, οταν πας στη σιδερενια πορτα 

και βαζεις πανω απο 27/33 και το 33 εξω, προφανως εισαι αξιος της μοιρας σου ή της μοιρας του τεχνιτη που διαλεξες.

γενικα ομως, τα παντα ανοιγουν. ο τροπος διαφερει & καθοριζεται απο τις συνθηκες : χωρος / χρονος / ηχος.

ο μαστορας φαινεται στα δυσκολα & στις ελαχιστες ζημιες ή ελαχιστες παρεμβασεις.

υγ :

νεα μου πελατισσα πληρωσε : Iseo 70mm + Iseo R6 + Securemme defender : 280€ χωρις αποδειξη.

η εργασια που πηγα να κανω ηταν για αλουμινοπορτα.

εχασε στοιχημα 30€ οταν της ειπα οτι τα κλειδια βγαινουν χωρις καρτα κ κοβονται παντου.

οταν καποιος πληρωνει κατι που κοστιζει 150€, τιμη 280€....ε, προφανως κατι δεν παει καλα !!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα και ενα μπραβο στον mclein για την κατατοπιστικοτητα του,την υπομονη του και την θεληση του για συμβουλες και βοηθεια.εγω εχω βαλει το εξης σετακι:

defender disec bd 200

κυλινδρος ablou protec 2

κλειδαρια multi t lock los

θα ηθελα μια κριτικη για το παραπανω σετακι και να κανω και την εξης ερωτηση:

αν και εφοσον κατι γινει (π.χ. αφαιρεθει το defender) και κλειδωσει η κλειδαρια τοτε τι ακριβως γινεται για να ξαναμπω σπιτι μου?

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

το σετακι σου ειναι παρα πολυ καλο ! με την ιδιαιτεροτητα του βεβαια αλλα πολυ καλο !

θελει λιγο προσοχη απο την εξωτερικη μερια οπου το κλειδι γυριζει κ το ατσαλακι του defender.

τι ακριβως γινεται καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να πω.

εξαρταται τον μαστορα. σιγουρα παντως ο κυλινδρος θα καταστραφει στην περιπτωση σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα.. Επειδή κι εγώ είμαι σε φάση αναζήτησης πόρτας ασφαλείας θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την leon του μπαλομενου και γενικά τι μπορώ να βρω με μπάτζετ 600-650€..

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα.. Επειδή κι εγώ είμαι σε φάση αναζήτησης πόρτας ασφαλείας θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την leon του μπαλομενου και γενικά τι μπορώ να βρω με μπάτζετ 600-650€..

μια πορτα νορμαλ διαστασεων + κατασκευης με omega plus, εισαι οκ στα λεφτα που αναφερεις :)

Δημοσ.

μια πορτα νορμαλ διαστασεων + κατασκευης με omega plus, εισαι οκ στα λεφτα που αναφερεις :)

Καλησπέρα

Για μια κεντρική πόρτα μεταλλική που έχω που ρώτησα για αντικατάσταση με θωρακισμένη, με τζάμι, απέξω με επένδυση αλουμινίου, από μέσα με επένδυση laminate, με μηχανισμό αυτόματου κλειδώματος, η θωράκιση είναι με μονό φύλλο λαμαρίνας, με 18 πίρους, σούστα επαναφοράς, κλειδαριά securemme, defender, μου είπαν τιμή €1150, το οποίο μου φάνηκε υψηλό και μου είπαν ότι εν μέρει οφείλεται στις ασυνήθιστες διαστάσεις της πόρτας, λεπτή και ψηλή (85 x 235)

Πως σου φαίνεται η τιμή?

Το τζάμι σαν αυτό. Χωρίς το τζάμι, €150 κάτω.

8aAZonI.jpg

Δημοσ.

μηχανισμος αυτοματου κλειδωματος + securemme κλειδαρια δεν πανε μαζι. 18 πύροι είναι μόνο στη φαντασία τους.

γενικα πολλα στοιχεια αιωρούνται κ δεν μπορουμε να δωσουμε σαφη απαντηση για το ποσο μεγαλο ειναι το φιάσκο.

Δημοσ.

μηχανισμος αυτοματου κλειδωματος + securemme κλειδαρια δεν πανε μαζι. 18 πύροι είναι μόνο στη φαντασία τους.

γενικα πολλα στοιχεια αιωρούνται κ δεν μπορουμε να δωσουμε σαφη απαντηση για το ποσο μεγαλο ειναι το φιάσκο.

...

χαχα πάντως σίγουρο φιάσκο ε?

Nομίζω τα 18 σημεία είναι με την κλειδαριά, 4 οι κλειδαριά στη μέση, 2 η κλειδαριά πιο πάνω, 2 κάτω, και τα υπόλοιπα πίσω, στέκει?

Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος κλείνει την βασική κλειδαριά ή έναν πύρο ενός δεύτερου μηχανισμού ?

Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος γιατί δεν μπαίνει ταυτόχρονα με securemme?

Δημοσ.

χαχα πάντως σίγουρο φιάσκο ε?

Nομίζω τα 18 σημεία είναι με την κλειδαριά, 4 οι κλειδαριά στη μέση, 2 η κλειδαριά πιο πάνω, 2 κάτω, και τα υπόλοιπα πίσω, στέκει?

Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος κλείνει την βασική κλειδαριά ή έναν πύρο ενός δεύτερου μηχανισμού ?

Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος γιατί δεν μπαίνει ταυτόχρονα με securemme?

κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλο φιασκο. καποιος μεγαλυτερος γνωστης, μπορει να εχει άλλη άποψη.

η πορτα θα εχει 2 κλειδαριες ; εγω στη φωτο βλεπω 1 κλειδαρια με 4 πυρους λογικα.

στην καλυτερη θα εχει 2 πυρους επανω + 2 πυρους κατω συνδεδεμενους με βεργες, αρα φτανουμε στο 8.

τωρα καποιος που θα εχει η πορτα του 10 αντιστατες πισω τους θεωρει κλειδωματα...

ε, δε θα εβαζα την πορτα του στο σπιτι μου.

επιβεβαιωσε οτι μιλαμε για 1 ή 2 κλειδαριες. στο αυτοματο κλειδωμα πηγαινουμε σε 2 κλειδαριες κ η 1 ειναι abloy.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλο φιασκο. καποιος μεγαλυτερος γνωστης, μπορει να εχει άλλη άποψη.

η πορτα θα εχει 2 κλειδαριες ; εγω στη φωτο βλεπω 1 κλειδαρια με 4 πυρους λογικα.

στην καλυτερη θα εχει 2 πυρους επανω + 2 πυρους κατω συνδεδεμενους με βεργες, αρα φτανουμε στο 8.

τωρα καποιος που θα εχει η πορτα του 10 αντιστατες πισω τους θεωρει κλειδωματα...

ε, δε θα εβαζα την πορτα του στο σπιτι μου.

επιβεβαιωσε οτι μιλαμε για 1 ή 2 κλειδαριες. στο αυτοματο κλειδωμα πηγαινουμε σε 2 κλειδαριες κ η 1 ειναι abloy.

H φωτό είναι πιο πολύ ενδεικτική του πως θα έμπαινε το παράθυρο για να μπαίνει φως, με κάγκελο και αδιαφανές τζάμι

Ναι για την κλειδαριά μάλλον μιλάμε για 4+2+2 (αυτή που είδα εκεί ήταν 4+1+1 αλλά νομίζω ότι μου είπε ότι θα είχε 8)

Όταν λέμε για αυτόματο μηχανισμό κλειδώματος, τι εννοούμε συνήθως? ότι κλειδώνει η βασική κλειδαριά ή ότι υπάρχει μια έξτρα κλειδαριά?

Δημοσ.

νομιζω οτι εχω μπερδευτει με αυτα που γραφεις.

αν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος ή περιγραφικος σε αυτα που σου μετεφεραν ή σου εδωσαν γραπτως, θα βοηθουσε.

η κλειδαρια ειναι 3 ή 4 και τελος.

1+ 1 ή 2 + 2 ειναι της πορτας κ ασχετο με την κλειδαρια. απλως τους 2 ή 4 τους μετακινει η κλειδαρια.

αυτοματος μηχανισμος κλειδωματος σημαινει : ανοιγω την πορτα με Χ τροπο, κλεινει η πορτα με τη σουστα επαναφορας που ηταν στην τιμη που εγραψες και αυτοματα πεταει τον ή τους πυρους ως κλειδωμα. ασχετο με ηλεκτροπυρους. ασχετο με κλειδαριες εξτρα κ οτιδηποτε αλλο. απλα η πορτα κλειδωνει / ξεκλειδωνει ηλεκτρικα / ηλεκτρονικα. 

εχω μια υποψια οτι θα σου δωσουν ηλεκτρικη cisa με 2 πυρους ηλεκτρικους + τους 4 του κλειδωματος.

Δημοσ.

Γεια σας και από μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πόσο αξιόπιστο είναι ένα σύστημα με σιδερένια μπάρα εσωτερικά της πόρτας που να κλειδώνει/ξεκλειδώνει ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τι γίνεται.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...