Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 -Πως πέθανε ο τελευταίος Πόντιος πιτσαδόρος; -Πήγε να παραδώσει πίτσες στην scullyist.
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 11.30 το πρωί; αν ήταν το βράδυ θα ταμπουρωνόταν μέσα
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) -Πως πέθανε ο τελευταίος Πόντιος πιτσαδόρος;-Πήγε να παραδώσει πίτσες στην scullyist. Στους πιτσαδόρους έχω δώσει κλειδί βρε κουτό αν ήταν το βράδυ θα ταμπουρωνόταν μέσα Να σου πω την αμαρτία μου, καθόλου βέβαιο. Και λέω την 'αμαρτία' μου, γιατί ίσως θα ήταν πιο σόφρων αλλά γενικά έχω κάτι αψυχολόγητες τάσεις ακόμη κι αν μου έχουν κοπεί τα γόνατα και βγαίνω να δω τι γίνεται. Μάλλον το πήρα από την μάνα μου. Πριν μήνες την παίρνει τηλέφωνο μια γειτόνισσα να τις πει ότι βλέπει δυο τύπους κάτω να προσπαθούν να ανοίξουν την είσοδο (μεσημέρι πάλι). "Κλείσε" τις λέει, και αρπάζει το ασανσέρ και κατεβαίνει κατευθείαν κάτω Σήμερα βέβαια μου έλεγε την γνωστή μαλακία ότι έπρεπε αντι να φωνάξω "ΡΕ!" να φωνάξω κανένα ανδρικό όνομα. Βρε αϊ. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από scullyist
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάσου τώρα να 'χεις γυρίσει ξέρωγω λιάρδα από ξύδια 8 το πρωί, να σκοντάψεις και να πέσεις πάνω στην πόρτα της αποπάνω. Πρώτα να ακούσεις ένα ΡΕΕΕΕ μετά ένα ΜΠΑΜΠΗΗΗΗ και μετά να σου βγει γκομενάκυ με πιτζάμες χελόκίτυ και ψαροντούφεκο στο χέρι και να στη σκάσει στη μάπα.
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Α ρε Luci, με όλα τα παραπάνω πως μπορείς να μου προσάπτεις 'γκομενάκι με πιζαμάκι χελόκίτυ', ένας θεός το ξέρει. Μ' έκανες κι ανατρίχιασα τώρα.
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάσου τώρα να 'χεις γυρίσει ξέρωγω λιάρδα από ξύδια 8 το πρωί, να σκοντάψεις και να πέσεις πάνω στην πόρτα της αποπάνω. Πρώτα να ακούσεις ένα ΡΕΕΕΕ μετά ένα ΜΠΑΜΠΗΗΗΗ και μετά να σου βγει γκομενάκυ με πιτζάμες χελόκίτυ και ψαροντούφεκο στο χέρι και να στη σκάσει στη μάπα. Lol!!
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κλειδωθηκε πριν λιγο ενας φιλος μου και φωναξε κλειδαρα να του ανοιξει. Τα κλειδια δεν ηταν πανω στην πορτα. Δεν εκανε πανω απο 5 δευτερολεπτα! Εβγαλε ενα κομματι σαν γυαλοχαρτο και την ανοιξε αμεσως! Βεβαια δεν ηταν κλειδαρια ασφαλειας, αλλα η πορτα ηταν ασφαλειας. ( Δε το καταλαβαινω αυτο βεβαια, αλλα τελος παντων.. ) Ειπε οτι χρεωνει το νυχτερινο με 80 ευρω, την ημερα στα 40, τελικα του πηρε 35. Εχω εχω κλειδαρια ασφαλειας, αλλα η πορτα ειναι ξυλινη απλη. Τι ακριβως να κανω; Παντα κλειδωνω 2 φορες και αφηνω τα κλειδια παντω στην πορτα. Σιγουρα ειναι πιο δυσκολο να ανοιξει καποιος με τα κλειδια πανω στην πορτα, περα απο τους μαγνητες που λεμε, και αν οντως ισχυουν. Τι πιστευετε; Αυριο παντως θα κανω εξασκηση με μια καρτα που εχω ( οχι πιστωτικη για να μη τη σπασω καταλαθος! ), να δω εαν θα την ανοιξω!! Επισης ειδα σε ενα site με κλειδαρα, οτι μπορει να ανοιξει αδιαρρηκτη κλειδαρια! Βεβαια η τιμη ειναι πολυ τσουχτερη, πανω απο 600 ευρω! Αλλα πως γινεται να την ανοιξει; Πλακα μας κανουν;
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω τα σκυλιά μου καλοταϊσμένα (για να μην τρώνε φόλες κλπ που ρίχνουν όταν πρόκειται να μπούν σε κάποιο σπίτι) και έχουν μάθει να μην τρώνε από κανέναν άλλο εκτος από εμάς , οποτε αν προσπαθήσει να μπει κάποιος θα σηκώσουν την γειτονιά στο πόδι πριν μπει και τότε θα φάει καλά.. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις βεβαια είναι πως αν του προκαλέσεις σωματικά τραύματα του ληστή κατηγόρησε αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον έχει και τα καλά του να έχεις γείτονες μπάτσους.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Όποιος καταφέρει να μου ανοίξει την πόρτα με μαγνήτες θα τον αφήσω να πάρει ότι θέλει από το σπίτι και να φύγει
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Όποιος καταφέρει να μου ανοίξει την πόρτα με μαγνήτες θα τον αφήσω να πάρει ότι θέλει από το σπίτι και να φύγει Γιατι το λες αυτο φιλε; http://www.youtube.com/watch?v=NPRVTU-rCnc&feature=related
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 συνδεσε τον αφαλο της πορτας με τα 230V της δεη και βαλε για εξωτερικο χαλακι μια μεταλλικη πλακα που συνδεεται στη γειωση 1
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 συνδεσε τον αφαλο της πορτας με τα 230V της δεη και βαλε για εξωτερικο χαλακι μια μεταλλικη πλακα που συνδεεται στη γειωση Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 συνδεσε τον αφαλο της πορτας με τα 230V της δεη και βαλε για εξωτερικο χαλακι μια μεταλλικη πλακα που συνδεεται στη γειωση Και μετά βάλε το κλειδί στην πόρτα Γιατι το λες αυτο φιλε; Γιατί δεν γίνοται αυτά τα πράματα. Εξαποστάσεως να γυρίσει το κλειδί δεν παίζει
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ενταξει τι να τον κανεις τον μαγνητη. Ο κλειδαρας την ανοιγει χωρις μαγνητες μεσα σε 2 λεπτα το πολυ!
scullyist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν με εντυπωσιάζει αυτό με το γυαλόχαρτο. Το πιο αρχαίο κόλπο για απλές κλειδαριές (μη κλειδωμένες), το άνοιγμα με την ταυτότητα σε χρόνο ντε-τε. Ένα και το αυτό φαντάζομαι, απλά κάτι αντίστοιχου πάχους/ικανό να περάσει και να σπρώξει τη γλώσσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις