Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το live24

ennia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ακουω ραδιο απο το ιντερνετ και συγκεκριμενα απο τον site live24.μετα απο ενα φορματ που εκανα...... οταν το ξανα δοκιμασα να μπω και να ακουω δεν επαιζε κανεναν σταθμο.

μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.
Αν και πάλι είσαι λακωνικός στο τι πρόβλημα έχεις, λειτουργικό, κλπ ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=368504

εγω εχω ΧΡ. οταν πατω να ανοιξει εναν σταθμο ανοιγει το παραθυρο του σταθμου κανονικα αλλα δεν κανει συνδεση με τον σταθμο. και απο κατω εκει που εχει το πεδιο του windows player παταω το play αλλα παλι δεν συνδεεται.

Δημοσ.

Το δοκίμασες με άλλους ραδιοσταθμούς;

Σου βγάζει κάποιο error; Δεν υπάρχει;

Κάτω δεξιά, λέει:

Αν έχετε προβλήματα ακρόασης πατήστε εδώ

Για κάνε μια προσπάθεια.

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει με πολλους. και αυτο που μου λες να πατησω κατω δεξια το εχω κανει...... αλλα δεν γινετε τιποτα. σε προχωραει 4 βηματα και μετα τελος.

δοκιμασα απο αλλο site και εβαλα και τo winamp για να δοκιμασω μηπως φταιει το windows media player... αλλα παλι δεν επαιζε.

Δημοσ.

Ηχους γενικα ακους απο το PC δηλαδη εχει φωνη , μηπως ειναι θεμα καρτας ηχου?

Κοιτα τα καλωδια του ηχου μηπως δεν ειναι σωστα συνδεδεμενα, ενας φιλος ειχε παθει το ιδιο κ ηταν θεμα κατι στα καλωδια δεν τα ειχε συνδεσει σωστα (ειχε desktop pc)

Δημοσ.
Ηχους γενικα ακους απο το PC δηλαδη εχει φωνη , μηπως ειναι θεμα καρτας ηχου?

Κοιτα τα καλωδια του ηχου μηπως δεν ειναι σωστα συνδεδεμενα, ενας φιλος ειχε παθει το ιδιο κ ηταν θεμα κατι στα καλωδια δεν τα ειχε συνδεσει σωστα (ειχε desktop pc)

ακουω ολους τους ηχους κανονικα........ μονο το ραδιο μου κανει κολπα.

Δημοσ.
Δεν παίζει να 'χεις κάνα μυστήριο firewall, ε; Για δοκίμασε με το Radio Italia που είναι σε τελείως διαφορετικό player μπας και.

δεν εχω firewall.... μονο των windows. ουτε απο δω παιζει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...