ippokampos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα.Έχω κατεβασει το trial του Adobe Flash Cs4 από τη επίσημη ιστοσελιδα της εν λογω εταιρίας.Το προβλημα είναι δεν μπορω να το εγκαταστησω καθώς μου βγάζει το σφάλμα 1603 λίγο πριν τελιώσει η εγκατάσταση.Άρχισα να ψάχνω για λύσεις , αρχικά στο support της adobe και μετά αλλού αλλά τιποτα δεν έχει πετύχει.Έχω καθαρίσει την registry , κατέβασα το τελευταίο windows installer , καθάρισα τον φάκελο temp , έσβησα τελείως το antivirus(avg) και απενεργοποιησα το firewall.Έτρεξα το clean script cs3 kai cs4 και απεγκατέστησα όλες τις προηγούμενες εφαρμογές της adobe.Δυστυχώς είμαι απελπισμένος καθώς χρειάζομαι το πρόγραμμα για να επεξεργαστώ ένα .fla άρχειο και πρέπει να παραδώσω κάποια εργασία. Θα ήμουν ευγνώμων αν βοηθούσε καποιος .Ξέχασα να πω οτι έχω τα Windows Xp home sp3.Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το cs4; Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Πάντως γίνεται χαμός με αυτό το error 1603 στην σουίτα της cs4. Οι τύποι στην adobe έχουν χαζέψει με τις σουίτες τους. Πάντως, όποιος βρήκε λύση το έκανε με απεγκατάσταση ότι είχε σχέση με adobe και google (desktop & toolbars) και κλείσιμο av και firewalls, όχι μόνο από το εικονίδιο του tray αλλά και από τον task manager.
ippokampos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Tο πρόγραμμα το θέλω για να επεξεργαστώ τα στοιχεία μιας flash template. Όποιο πργραμμα έχει σχέση με το Google το αφαίρεσα.Αλλά και πάλι δεν. Προσπάθησα πριν λίγο να εγκαταστήσω και το flash cs3 αλλά και πάλι μου βγάζεο ίδιο error.Αν ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να επεξεργάζεται .fla αρχεια καλό θα ήταν.
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αν μπορούσες να βρεις το Macromedia Flash MX 2004 ίσως να έκανες δουλειά. Είναι η τελευταία έκδοση του Flash που βγήκε σαν marcromedia πριν αγοραστεί από την ADobe.
ippokampos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 το κατέβασα πριν το flash cs4 . δυστυχώς δεν μου άνοιγε το αρχειο .fla.Γι αυτο και στράφηκα στο <<καταραμένο>>
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Το μόνο που μένει είναι να πας σε ένα net cafe και να κάνεις εκεί δουλειά. Ή σε άλλο pc ή format στο δικό σου (extreme αλλά και τελευταία λύση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.