Προς το περιεχόμενο

HOT DDR NEWS....!!!!

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιούχου. Μάγκες, έχω νέο που βάζει φωτιές!!!!

Λοιπόν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά το έμαθα από άτομο στην Infineon, κατασκεύασαν (δεν ξέρω εδώ και πόσο καιρό, αλλά εάν μου το λέει σημαίνει ότι πέρασε το test mode!) 1Gbit DDR μνήμης με capacitor block arrays (καλά έτσι είναι και οι άλλες αλλά ακούστε για όμως για τους πυκνωτές σε λίγο). Λοιπόν, δεν ξέρω πότε θα πέσει στην αγορά και αν θα πέσει, αλλά ακούστε το ενδιαφέρων της υπόθεσης. Κατάφεραν να κάνουν 1:10 τρύπα στο υπόβαθρο του πυριτίου (1μm πλάτος και 10μm βάθος) με ακτίνα πλάσματος (μιλάμε το 1:10 είναι τρομερά δύσκολη διαδικασία, τρομερό!) και μέσα στην τρύπα διοχέτευσαν οξείδιο πυριτίου SiO2 και με ειδικό ψήσιμο κατάφεραν να το διογκώσουν αφήνοντας κενά στα άκρα τα οποία γέμισαν με αλουμίνιο και έφτιαξαν τους πυκνωτές! Σωστοί οι παίχτες???

Δεν έχω άλλες πληροφορίες προς το παρόν Ψάχνω στην Infineon στο γερμανικό κανάλι και δεν βρίσκω καμία αναφορά Αύριο το πρωί θα ψάξω για περισσότερες πληροφορίες από τον γνωστό, αν και αμφιβάλλω για παραπάνω

Από τότε που έσπασε η Infineon και πήγε μακριά από την Siemens έχει κάνει πολλά ζόρικα Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα την έχουμε στο στόμα μας πάλι, περιμένετε και θα δείτε Έχω πάθει πλάκα τώρα, έρε γλέντια Αναμείνατε :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Emena giati mou akougontai ligo ksena afta? :P

Kalh fash to Giga, kai ta adianohta mikra mege8h,

alla 8a ta doume se merika xronakia oi home users etsi?

Gia na sou arese toso pantws 8a leei!

Mono mia xarh: Pleaseeeeee

MHN ARXISEIS NA XOROPHDAS :P :p

Δημοσ.

Μάγκες πλάκα στην πλάκα, αυτές οι μνήμες δεν θα παίζονται... Υποψιάζομαι ότι έχουν και μειωμένα electrons, αλλά δεν λέω τίποτα μέχρι να σιγουρευτώ... Υπομονή μέχρι αύριο...

Δημοσ.

Kala as poulhsw prwta ta dika mou 512MB Crucial DDR PC2100 se kanenan na parw Corsair DDR400 CL2 pou 8elw kai meta blepoume gia ola ta alla! Pas polu mprosta, katse na doume kai ligo DDR II pou tosa akoma alla tipota den vlepoume!

Δημοσ.

Έγω θα το πω και δεν με ενδιαφέρει εάν σας νοιάζει ή όχι...!

Αλλά καλό θα ήταν να διαβάζετε και τίποτα παραπάνω, μπας και μάθετε και τίποτα πέρα από το over-clocking, έτσι gaz...? εεε.. pyro και εσύ το ίδιο... ααα, χαιρετισμούς στον κινέζο....

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Infineon (τελείως ανεπίσημα από τον "έτσι-γιουβέτσι" γνωστό που εργάζεται εκεί...), ρίξανε τα electrons περισσότερο... ʼχα, χα... Ήμουνα σίγουρος, το'πα από το πρώτο μου ποστ.

Λοιπόν, gaz, επειδή βλέπω την απορία στο vapochill-ένιο (παγωμένο, ντε...) βλέμα σου, θα σου πω και τι είναι τα electrons στις μνήμες...

Electrons = ηλεκτρόνια. Πρωτότυπο, εεε...?

Λοιπόν, σε κάθε πυκνωτή μιας μνήμης συσσωρεύται ένας αριθμός e-, τα οποία όσα λιγότερα είναι τόσο το καλύτερο, γιατί η μνήμη είναι και γρηγορότερη, καθώς κοινούνται ταχύτερα στο αλουμίνιο της σιλικόνης... Οι πιο σύγχρονές μνήμες σαν αυτές που έχουμε οι περισσότεροι, π.χ. DDR-333 και DDR-400+, έχουν 100.000 e-/πυκνωτή (τρομερό εε...?), πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη την αναγνώριση του ρεύματος από τους sensor-ες της μνήμης (για τα HIGH και LOW). Λοιπόν, οι μάγκες στην Infineon κατεβήκαν, ανεπίσημα πάντα (μην μας δέσουν...) στα 70.000!!! Μείωση 30%, ούτε στις εκπτώσεις στην Αθηνάς... Φανταστείτε, δηλαδή, τι αισθητήρες κάνανε τα αλάνια για να μπορούν να μετρήσουν τέτοια ποσότητα.... G@ΜΑΤΑ, με μεγάλα γράμματα...

Τέσπα, ελπίζω σε μερικούς μήνες να το δείτε και σαν module στην αγορά...

Δημοσ.

Jaco δυνατό ακούγεται άμα είναι έτσι όπως τα λες ... (δεν ξέρουμε ρε όλοι από 100.000 e-/πυκνωτή > 70.000 :D χειρότερο για σένσορες μνήμης )

Από μαγνητικές μνήμες που είχε ακουστεί κάτι, ξέρουμε τίποτες;;;

sc

Δημοσ.

Ρε συ madsc, γι' αυτό τα γράφω να μάθετε τίποτα... Τι να το κάνω να τα ξέρω μόνος μου...? :P

Όσο για άλλα είδη μνήμης ένα σωρό... που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... αλλά δεν κλάνουν μια μπροστά στις πυκνωτικές από όλες τις απόψεις και όποιος διαφωνεί private... Θα κοιτάξω να δω αν μπορέσω να βρω τίποτα πληροφορίες συγκεντρωμένες σε κανένα site με εύκολες ορολογίες και θα το post-άρω... ;)

Δημοσ.

Ρε μάγκες μην τρελένεστε....

Σε 5-6 χρονάκια όλοι θα φοράτε στα μηχανάκια σας τέτοια καλούδια, αλλά τότε έμεις θα φτιάχνουμε άλλα γρηγορότερα που θα τα φορέσετε σε άλλα 5 και ούτω καθεξής... :grin:

Έτσι είναι... Εδώ καλά-καλά δεν υπάρχει επίσημη αναγγελία που σημαίνει ότι θα πάρει κανά 3-6μηνο και άλλο τόσο μέχρι να το ρίξουν, κοντά χρόνος δηλαδή...

Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός, ξεζουμίστε τους ηλίθιους καταναλωτές που σκάνε το μισθό τους σε άχρηστα και ανούσια πράγματα... χα, χα, χα... Δεν θα σας αφήσουμε φράγκο στην τσέπη... Θα ανταλλάζετε μια DDR 28Gbit με υδραυλικούς πυκνωτές για ένα κομμάτι ψωμί για να επιβιώσετε... θα σκοτώνεστε και θα ληστεύεστε για το καινούργιο gadjet-άκι που θα σας πλασάρουμε... Τα παιδιά σας θα πεινάνε για να έχει το κουτί σας ενσωματωμένο φωτορυθμικό laser 100 σχεδίων... Θα δουλεύετε σε τρεις δουλειές χαμάληδες για το 10e6 CD-RW...

Και εμείς θα ζούμε στις βιλλάρες μας βλέποντας εσάς από κάτω μας, να θυσιάζεστε στο βωμό τις απληστίας σας και θα σκουπίζουμε το αίμα σας και τον ιδρώτα σας με μεταξωτές πετσέτες από τα δολοφόνα χέρια μας, μασώντας τον πόνο σας και φτήνοντας το κουκούτσι της απελπισίας σας στο δοχείο της εξαθλίωσης σας... Μπουχα-χα-χα-χα-χα.

Δυστηχώς μάγκες αυτή είναι η αλήθεια... :(

Δημοσ.

Και κυνικός εκτός από πλακατζής..δηλ. να σε ταμπελοφορέσουμε και να χτυπήσουμε και ενα δημοψήφισμα για την πάρτη σου... B)

sc

Δημοσ.

ʼμα δεν κάνουμε πλάκα και με αυτά sc την κάτσαμε την βάρκα... Κυνικός για πλάκα... χμμμ... πώς ακούγεται αυτό...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...