Προς το περιεχόμενο

Connx ή Forthnet???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι από Ρόδο και πρόκειται να βάλω ADSL γραμμή.

Τι προτείνετε? Connx ή Forthnet???

Δεν παίζω παιχνίδια αλλά το θέλω για downloading και YouTube!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει!!!

Δημοσ.
Είμαι από Ρόδο και πρόκειται να βάλω ADSL γραμμή.

Τι προτείνετε? Connx ή Forthnet???

Δεν παίζω παιχνίδια αλλά το θέλω για downloading και YouTube!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει!!!

Στη θέση σου θα ρωτούσα κάποιον γειτονά μου με forthnet και αν είναι ικανοποιημένος θα διάλεγα forthnet ως value for money :)

Δημοσ.

Connx δαγκωτο πληρώνεις αλλα παίρνεις.

Αμα βαλεις forthnet με το 1 προβλημα θα περιμενεις γραμμη 50 λεπτα,θα σου πουν οτι ηχογραφείται και θα σου μιλάνε σκ@τα.

Ασχετα που μια μερα θα χεις 150 kbs στο youtube και την αλλη μερα 28kbs.

Δημοσ.

Μόνο forthnet και εγώ Ρόδο μένω στην πλατεία Αγίου Νικολάου και έχω σύνδεση 8 Mbps και το Internet παει σφερατο..... Δαγκωτο forthnet...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Και εγώ ανάληψη 10 mbps forthnet.Παιδία ξέρετε που μπορώ να τσεκάρω τους αριθμούς τηλέφωνου πριν πάρω τηλέφωνω(υπάρχει κάποιος τρόπος στο forthnet site?)γιατί διαβάζω κάτι για κρυφές χρεώσεις και ανησυχώ.

Δημοσ.
αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί...FACT

lol Αλήθεια είναι αυτό, φίλος που έπιανε ταχύτητες download 1,3 - 1,5 MB youtube πήγαινε λες και είχε pstn.

Εγώ ψηφίζω Conn-x αν είσαι φοιτητήτς θα σου βγαίνει κανα 60άρι το δίμηνο, αλλα θα πηγαίνει τέρμα. Επίσης σε λίγο καιρό έχει ανακοινώσει ο ΟΤΕς οτι θα κάνει δωρεάν αναβάθμιση τις 8άρες σε 24

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τον ΟΤΕ αλλά από ότι βλέπω έχει ρίξει τις τιμές .Αυτή τη στιγμή πληρώνω 50€ για 24άρα forthnet .Η τιμή στον ΟΤΕ είναι 17€ η 24άρα (το πάγιο πόσο είναι το 2μηνο ?) .

Θέλω να δω αν αξίζει η μετάβαση .

Η ταχύτητες που έχω τώρα είναι maximun κατεβάζω με 2.2mbit αλλά το browsing ειδικά το youtube είναι άθλιο . Αν πάω σε ΟΤΕ λογικά τις ίδιες ταχύτητες δεν θα έχω (Μην αλλάξω και μετά κατεβάζω με 1mbit π.χ) ?

Επίσης η μετάβαση μπορεί να γίνει σε μία μέρα μια και ο ΟΤΕ δεν κάνει ένα μήνα , έρχεται την άλλη μέρα ο τεχνικός .

Τι λέτε αξίζει ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης σε λίγο καιρό έχει ανακοινώσει ο ΟΤΕς οτι θα κάνει δωρεάν αναβάθμιση τις 8άρες σε 24

από ότι postαρε ένας στο άλλο topic, δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από την ΕΕΤΤ οπότε υπομονή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...