Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Logitech Z5500

G-kolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου τα γνωστά ηχεία της Logitech τα Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=US,EN Το πρόβλημα λοιπόν που έχω είναι οτι την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα μάλλον έκαψα το Sub woofe:confused::confused::confused:r. Δυστυχώς η εγγύηση έχει λήξη. Το ερώτημα μου είναι εαν μπορώ να βγάλω το ηχείο και να προσαρμόσω κάποιο άλλο στο ίδιο subοκουτο και να λειτουργεί με τον ενυσχιτή της Logitech ???

Δημοσ.

depends απο το τι έκαψες...αν "έκαψες" τον κόνο ναί γίνεται αυτό που λες αν βάλεις ένα αντίστοιχων προδιαγραφών!Αν κάηκε ο ενισχυτή προφανώς δεν γίνεται εκτός αν βρείς τι κάηκε στο κύκλωμα κ το αντικαταστήσεις...αλλά just in case κοίτα κ την ασφάλεια που έχουν στο πίσω μέρος μήπως έχει καεί μόνο αυτή κ χρειαστεί να αλλάξεις μόνο αυτή με μια ΙΔΙΑ!

Δημοσ.

Λογικά είναι ο κώνος γιατί την ασφάλεια την έλενξα ... ετσι και αλλιώς τα υπόλοιπα ηχεία λειτουργούν κανονικά ... οπότε δεν νομίζω να είναι ο ενισχυτής

Δημοσ.

Στείλε και ένα mail στην εταιρία να δούμε τι θα σου πουν.Έχω ακούσει άπειρες περιπτώσεις για αντικατάσταση των ηχείων ακόμα και ΜΕΤΑ τη ΛΗΞΗ της εγγύησης.

Είναι μακράν η πιο κορυφαία εταιρία στο after sale service.

Σε κάποιον έστειλαν ΝΕΟ ηχοσύστημα Ζ5500 χωρίς καν να του ζητήσουν επιστροφή του προηγούμενου χαλασμένου.Απλά του ζήτησαν να βγάλει φωτογραφίες το παλιό σύστημα διαλυμένο και σπασμένο από τον ιδιοκτήτη!

Δοκίμασε.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα

Δημοσ.

Πράγματι, η logitech έχει άψογο after sales service, μπορεί με 2-3 e-mails να έχεις σε λίγες μέρες ολοκαινούργιο ηχοσύστημα. ;)

Δημοσ.
Γιατί όχι ... Αξίζει να προσπαθήσω

Δεν χρειάζεται να στείλεις email.

Υπαρχει υποστηριξη πελατων στα ελληνικά.

Απο την σελίδα της Logitech

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της Logitech παρακαλώ καλέστε τον αριθμό:

00800 44146191 (δωρεάν)

Υποστήριξη παρέχεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09:00 έως 18:00

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...