jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παραλαμβάνω εδώ και πολύ καιρό emails απο καποιον "Isai Abel Peguero Taveras" και άλλα ονόματα ,λατινοαμερικάνικα μοιάζουν, τους οποίους δε γνωρίζω και δε σταματάνε να ερχονται.Σαν το παρακάτω. Τί μπορεί να είναι και πως μπορώ να το σταματήσω?
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αφού πέφτει ήδη στον φάκελο με το spam, τι σε ενοχλεί; Μπορείς από τις Επιλογές (πάνω δεξιά) να πας στα φίλτρα και να φτιάξεις ένα φίλτρο για οτιδήποτε έρχεται από αυτό τον χρήστη, να πηγαίνει απευθείας στον Κάδο απορριμάτων
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις οδηγίες.Πάντως κάθε φορά εμφανίζεται και διαφορετικό όνομα.
markosf1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 και εγώ κάθε μέρα έχω περίπου 4-5 σπαμ μαιλς .. κατευθείαν στο κάδο χωρίς να τα βλέπεις !
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καμμία άλλη λύση ?Δεν μπορώ να επιλέξω να διαγράφονται τα μηνύματα στην Ομαδική αλληλογραφία κατευθείαν γιατί μου έρχονται και σημαντικά e-mails..Δε μπορώ άλλο μέ έχουν τρελάνει κάθε μέρα μου ρχονται τουλάχιστον 2!
kyriakh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 καμιά φορά άμα το ανοίξεις, αναγράφεται και ο φορέας από τον οποίο έρχεται το mail. το κάνεις copy μόνο αυτό, και paste στους αποκλεισμούς.Γιατί το να αποκλείεις κάθε φορά μόνο το όνομα, είναι δώρο άδωρο.Και άλλη φορά να δίνεις ένα mail μόνο γι αυτές τις δουλειές αν σου το ζητάνε από άσχετα sites για κατέβασμα π.χ. παιχνιδιού ή σπασμένου προγράμματος.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Οk .Θα το δοκιμάσω όταν μου ξαναέρθει τέτοιο e-mail.Ευχαριστώ.
Sir Pretender Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το κακό είναι πως αν ξεκινήσουν να 'ρχονται, μετά δύσκολα σταματάνε. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί κάπου έχει παραπέσει / αναφερθεί η διεύθυνση email σου, έχει σε spamολίστες και... καληνύχτα σας! Όπως είπαν τα παιδιά, δοκίμασε να μπλοκάρεις τις διευθύνσεις μπας και δεις προκοπή, αλλιώς junk folder rulez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.