IMAndreas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κατεβάσω ένα αρχείο σε τορρεντ από κάπου μου γίνεται απευθείας αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας και όχι άνοιγμα με (δεν έχω αυτή την επιλογή) έτσι δεν μπορώ να επιλέξω και μέσω του τορρεντ ποια πράγματα να κατεβάσω ή όχι.... τι να κάνω?
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αν και δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας ακριβως, κοιταξε στο προγραμμα που χρησιμοποιεις αν σου εχει επιλογη οταν ανοιγεις το τορεντ να σου δειχνει τα αρχεια που περιεχονται και απο εκει να επιλεγεις αυτα που θελεις να κατεβασεις. Στο bittorrent η επιλογη βρισκεται στο Preferences> UI Settings και τικαρεις το Show a window that displays the files inside torrent.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Φανταζομαι εξαρταται απο το προγραμμα. Παντως στο bittorrent που χρησιμοποιω εγω ειναι εκει. Και το Vuze που ειχα παλια καπου εκει ειχε την επιλογη..
atrias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 στο firefox tools-options-general-(Downloads)-always ask me where....
IMAndreas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 στο firefoxtools-options-general-(Downloads)-always ask me where.... έτσι το έχω και επιμένει το πρόβλημα.....με ρωτάει που να το αποθηκεύσει πάντα ΌΜΩΣ δεν μου δίνει επιλογή αν θέλω να το αποθηκεύσω ή να το ανοίξω με ένα πρόγραμμα (συγκεκριμένα για τορρεντ)
atrias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 σε μένα πάντως τη δίνει αυτή την επιλογή με το vuze μάλλον θα πρέπει να γίνει assosiate το extension .torrent με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς
IMAndreas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 utorrent χρησιμοποιώ. πως το κάνω assosiate? Βασικά παλιά υπήρχε η επιλογή απλά έκανα την βλακεία να πατήσω μια φορά αποθήκευση και όχι άνοιγμα με και από τότε μου πάει κατευθείαν στην αποθήκευση...
atrias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 δεξί κλικ σε ένα torrent -> open with -> choose default program αν δε σου βγάζει το open with πάτα shift και δεξί κλικ
IMAndreas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 το έκανα αλλά με το που κάνω πλέον διπλό κλικ απλά το πετάει μέσα στο τορεντ χωρίς να μου βγάλει επιλογές ποια αρχεία θέλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.