Προς το περιεχόμενο

mozilla download torrent προβληματάκι

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κατεβάσω ένα αρχείο σε τορρεντ από κάπου μου γίνεται απευθείας αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας και όχι άνοιγμα με (δεν έχω αυτή την επιλογή) έτσι δεν μπορώ να επιλέξω και μέσω του τορρεντ ποια πράγματα να κατεβάσω ή όχι....

τι να κάνω?

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας ακριβως, κοιταξε στο προγραμμα που χρησιμοποιεις αν σου εχει επιλογη οταν ανοιγεις το τορεντ να σου δειχνει τα αρχεια που περιεχονται και απο εκει να επιλεγεις αυτα που θελεις να κατεβασεις. Στο bittorrent η επιλογη βρισκεται στο Preferences> UI Settings και τικαρεις το Show a window that displays the files inside torrent.

• Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι εξαρταται απο το προγραμμα. Παντως στο bittorrent που χρησιμοποιω εγω ειναι εκει. Και το Vuze που ειχα παλια καπου εκει ειχε την επιλογη..

Δημοσ.
στο firefox

tools-options-general-(Downloads)-always ask me where....

έτσι το έχω και επιμένει το πρόβλημα.....με ρωτάει που να το αποθηκεύσει πάντα ΌΜΩΣ δεν μου δίνει επιλογή αν θέλω να το αποθηκεύσω ή να το ανοίξω με ένα πρόγραμμα (συγκεκριμένα για τορρεντ)

Δημοσ.

σε μένα πάντως τη δίνει αυτή την επιλογή με το vuze

μάλλον θα πρέπει να γίνει assosiate το extension .torrent με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς

Δημοσ.

utorrent χρησιμοποιώ. πως το κάνω assosiate?

Βασικά παλιά υπήρχε η επιλογή απλά έκανα την βλακεία να πατήσω μια φορά αποθήκευση και όχι άνοιγμα με και από τότε μου πάει κατευθείαν στην αποθήκευση...

Δημοσ.

το έκανα αλλά με το που κάνω πλέον διπλό κλικ απλά το πετάει μέσα στο τορεντ χωρίς να μου βγάλει επιλογές ποια αρχεία θέλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...