MikeRockMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 προσπαθω να κανω εγκατασταση τα microsoft office 2007 στο laptop μου αλλα μου βγαζει ενα μυνημα που λεει "το προγραμμα εγκαταστασης δεν μπορει να εντοπισει το office.el-gr\1032\shellui.mst. εκτελεστε αναζητηση σε μια εγκυρη προελευση εγκαταστασι και μετα καντε κλικ στο" η ειρωνια ειναι οτι αυτο το αρχειο υπαρχει στον φακελο! αλλα παρολαυτα δεν κανει την εγκατασταση! τι παιζει ξερει κανενας? update: πρωτα ζηταγε ενα αρχειο .dll μετα το shellui.mst μετα το branding.xml και τωρα ζηταει ενα αλλο! ολα ανηκουν στον ιδιο φακελο (office.el-gr\1032\) δεν ξερω ειλικρινα τι γινεται δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο! εχω λειτουργικο συστημα windows 7 και ο υπολογιστης ειναι laptop!
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Προφανώς εννοείς το Office. Μήπως αυτό το CD που έχεις είναι "αντίγραφο ασφαλείας" και όχι αυθεντικό;
MikeRockMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Προφανώς εννοείς το Office. Μήπως αυτό το CD που έχεις είναι "αντίγραφο ασφαλείας" και όχι αυθεντικό; εμμ ναι το Office εννοω καλα που το ειδεσ να το διορθωσω αντιγραφο ασφαλειας ειναι ναι... απεγκατεστησα αυτα που ειχε μεσα και ηθελα να βαλω τα δικα μου γιατι εχω συνηθησει με τα 2007! ομως μου βγαζει αυτο το προβλημα.. μια λειπει το ενα αρχειο μια το αλλο (ενω στην ουσια ειναι στον φακελο τους!) μηπως πρεπει να περασω κανενα netframeworks h αλλη εκδοση του wintows installer? η πρεπει να κανω κατι αλλο?
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν βρίσκεις κάποιο άλλο αντιγραφο ασφαλείας να δοκιμάσεις; Και κάτι άλλο, μήπως έχεις αντιγράψει τα περιεχόμενα του CD στο δίσκο; Κάνε εγκατάσταση από το CD ή αν έχεις το ISO κάντο mount και εγκατάσταση από κάποιο virtual drive (πχ Daemon Tools).
MikeRockMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν βρίσκεις κάποιο άλλο αντιγραφο ασφαλείας να δοκιμάσεις; Και κάτι άλλο, μήπως έχεις αντιγράψει τα περιεχόμενα του CD στο δίσκο; Κάνε εγκατάσταση από το CD ή αν έχεις το ISO κάντο mount και εγκατάσταση από κάποιο virtual drive (πχ Daemon Tools). το εχω περασει σε φλασακι και το εκανα εγκατασταση απο εκει! αν περασω τον φακελο απο το desctop που ειναι στο program files στο laptop δεν θα τρεξει?
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω, δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση. Βρες το CD και κάνε εγκατάσταση από εκεί.
MikeRockMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οποτε σε πρωτη φαση θα δοκιμασω να το κανο .iso και να το καψω σε καποιο cd αλλα το θεμα ειναι ουτε .iso αρχεια εχω κανει ποτε ουτε ξερω πως να τα "καψω¨"
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτά που έχεις στο φλασάκι, που τα βρήκες; Δεν προέρχονται από κάποιο CD; Μην κάψεις τα ίδια αρχεία σε CD, χρειάζεσαι το πρωτότυπο.
MikeRockMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτά που έχεις στο φλασάκι, που τα βρήκες; Δεν προέρχονται από κάποιο CD; Μην κάψεις τα ίδια αρχεία σε CD, χρειάζεσαι το πρωτότυπο. τα εχω σε σκληρο δισκο στο desctop δεν ηταν ισο! το πρωτοτυπο ηταν ενας φακελος με τα αρχεια και τους υπολοιπους φακελους μεσα.. το εκαψα σε δισκο αλλα στο laptop δεν το διαβαζει γιατι στην ουσια το ιδιο πραγμα γινεται.. ειναι ενα αρχειο iso με τα αρχεια που ειχα και πριν.. πρεπει να βρω μου φαινεται αλλο αντιγραφο ασφαλειας... αλλα στα ελληνικα δεν υπαρχουν (νομιζω..)
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Κατάλαβα. Το αρχείο ISO που έχεις, πρέπει να το κάψεις όπως είναι (όχι τα περιεχόμενά του) σε ένα δισκάκι με ένα πρόγραμμα όπως το Nero, ή να το κάνεις mount σε κάποιο virtual drive. Εσύ προφανώς άνοιξες το ISO με το WinRAR και το έκανες extract.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.