dodapo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εδώ και κάποιες μέρες που περιμένω να αλλάξω πάροχο (από forthnet σε cyta), παρατήρησα οτι σε όλο το διάστημα της αναμονής δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις απο το δίκτυο της cyta και μόνο απο αυτό. Εδώ και 1,5 χρόνο πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα είναι η Forthnet, μην το ψάχεις . Αφού έχεις κάνει αίτηση φορητότητας, κάνε λίγες μέρες υπομονή. Κι εγώ περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο για να φύγω από την τρισκατάρατη .
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 παιδια η cyta ειναι καλη? εγω ας πουμε που εχω ον πληρωνω για 24 και εχω 4-5 ... εχω δει κατι τρελα νουμερα απο cyta... εχει οπτικες ινες στο δυκτιο της?
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όλες οι εταιρίες έχουν οπτικές ίνες για σύνδεση του δικτύου τους μέχρι το DSLAM. Από το DSLAM έως το σπίτι σου χρησιμοποιούν τα καλώδια χαλκού του ΟΤΕ.
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όλες οι εταιρίες έχουν οπτικές ίνες για σύνδεση του δικτύου τους μέχρι το DSLAM. Από το DSLAM έως το σπίτι σου χρησιμοποιούν τα καλώδια χαλκού του ΟΤΕ. οποτε παλι στα 4-5 θα ειμαι.. (βαλε οτι απεχω 4 χμ απο το DSLAM)
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οποτε παλι στα 4-5 θα ειμαι.. (βαλε οτι απεχω 4 χμ απο το DSLAM) Ναι, είσαι πάρα πολύ μακριά. Πάλι καλά που καταφέρνεις να συγχρονίσεις κι όλας. Με όλους τους παρόχους τα ίδια θα δεις, μην περιμένεις θεαματικές διαφορές.
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ναι, είσαι πάρα πολύ μακριά. Πάλι καλά που καταφέρνεις να συγχρονίσεις κι όλας. Με όλους τους παρόχους τα ίδια θα δεις, μην περιμένεις θεαματικές διαφορές. μωρε να συγχρωνισω δεν εχω προβλημα... και μια χαρα ειναι το 5 που πιανω.. αλλα γτ να μην φτιαξουν το γ@μημ*νο fiber to home.... αμαν πια με την προοδο της ελλαδας στην τεχνολογια....
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μωρε να συγχρωνισω δεν εχω προβλημα... και μια χαρα ειναι το 5 που πιανω.. αλλα γτ να μην φτιαξουν το γ@μημ*νο fiber to home.... αμαν πια με την προοδο της ελλαδας στην τεχνολογια.... Καλά, αυτό θα αργήσει πολύυυυ να γίνει στην Ελλάδα .
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλά, αυτό θα αργήσει πολύυυυ να γίνει στην Ελλάδα . http://www.google.com/appserve/fiberrfi/ για δες εδω..
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 http://www.google.com/appserve/fiberrfi/ για δες εδω.. Σου ξαναλέω, θα αργήσει πολύ να γίνει στην Ελλάδα αυτό.
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σου ξαναλέω, θα αργήσει πολύ να γίνει στην Ελλάδα αυτό. αμαν ερθει η google ως εταιρια και περασει οπτικες ινες τι θα τις πουνε?
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 αμαν ερθει η google ως εταιρια και περασει οπτικες ινες τι θα τις πουνε? Σιγά μην έρθει η Google να περάσει οπτικές ίνες στην Ελλάδα!
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σιγά μην έρθει η Google να περάσει οπτικές ίνες στην Ελλάδα! αμα ξερει οτι υπαρχει προβλημα εδω και οτι αμαν κανει κατι τετοιο θα ερθουν 9,000,000 ατομα και θα τις τα σκανε δεν νομιζω να φερει αντιρηση...
vdanasto Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 αμα ξερει οτι υπαρχει προβλημα εδω και οτι αμαν κανει κατι τετοιο θα ερθουν 9,000,000 ατομα και θα τις τα σκανε δεν νομιζω να φερει αντιρηση... Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να περάσει κάποιος οπτικές ίνες μέχρι τα Ελληνικά σπίτια, πρέπει να σκάψει όλους τους δρόμους. Κάτι τέτοιο έχει τεράστιο κόστος φυσικά. Η Google και η κάθε Google θα προτιμήσει άλλες χώρες με την κατάλληλη υποδομή, που έχουν σχέδιο πόλης (κάτι που η Ελλάδα δεν διαθέτει δυστυχώς). Παράδειγμα, στη Γερμανία υπάρχουν υπόγειοι αγωγοί από τους οποίους περνάνε όλες οι παροχές. Ποιά χώρα λες να προτιμήσει η Google λοιπόν;
lkastritis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να περάσει κάποιος οπτικές ίνες μέχρι τα Ελληνικά σπίτια, πρέπει να σκάψει όλους τους δρόμους. Κάτι τέτοιο έχει τεράστιο κόστος φυσικά. Η Google και η κάθε Google θα προτιμήσει άλλες χώρες με την κατάλληλη υποδομή, που έχουν σχέδιο πόλης (κάτι που η Ελλάδα δεν διαθέτει δυστυχώς). Παράδειγμα, στη Γερμανία υπάρχουν υπόγειοι αγωγοί από τους οποίους περνάνε όλες οι παροχές. Ποιά χώρα λες να προτιμήσει η Google λοιπόν; χεστα και αστα.. πολυ μπ*υρδελο κρατος ειμαστε... θα παω γερμανια αν ζησω στο τελος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.