Προς το περιεχόμενο

"Περίεργο" πρόβλημα με Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιες μέρες που περιμένω να αλλάξω πάροχο (από forthnet σε cyta), παρατήρησα οτι σε όλο το διάστημα της αναμονής δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις απο το δίκτυο της cyta και μόνο απο αυτό. Εδώ και 1,5 χρόνο πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η Forthnet, μην το ψάχεις :P. Αφού έχεις κάνει αίτηση φορητότητας, κάνε λίγες μέρες υπομονή. Κι εγώ περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο για να φύγω από την τρισκατάρατη :mad:.

Δημοσ.

παιδια η cyta ειναι καλη? εγω ας πουμε που εχω ον πληρωνω για 24 και εχω 4-5 ... εχω δει κατι τρελα νουμερα απο cyta... εχει οπτικες ινες στο δυκτιο της?

Δημοσ.

Όλες οι εταιρίες έχουν οπτικές ίνες για σύνδεση του δικτύου τους μέχρι το DSLAM. Από το DSLAM έως το σπίτι σου χρησιμοποιούν τα καλώδια χαλκού του ΟΤΕ.

Δημοσ.
Όλες οι εταιρίες έχουν οπτικές ίνες για σύνδεση του δικτύου τους μέχρι το DSLAM. Από το DSLAM έως το σπίτι σου χρησιμοποιούν τα καλώδια χαλκού του ΟΤΕ.

οποτε παλι στα 4-5 θα ειμαι.. (βαλε οτι απεχω 4 χμ απο το DSLAM)

Δημοσ.
οποτε παλι στα 4-5 θα ειμαι.. (βαλε οτι απεχω 4 χμ απο το DSLAM)

Ναι, είσαι πάρα πολύ μακριά. Πάλι καλά που καταφέρνεις να συγχρονίσεις κι όλας. Με όλους τους παρόχους τα ίδια θα δεις, μην περιμένεις θεαματικές διαφορές.

Δημοσ.
Ναι, είσαι πάρα πολύ μακριά. Πάλι καλά που καταφέρνεις να συγχρονίσεις κι όλας. Με όλους τους παρόχους τα ίδια θα δεις, μην περιμένεις θεαματικές διαφορές.

μωρε να συγχρωνισω δεν εχω προβλημα... και μια χαρα ειναι το 5 που πιανω.. αλλα γτ να μην φτιαξουν το γ@μημ*νο fiber to home.... αμαν πια με την προοδο της ελλαδας στην τεχνολογια.... :mad:

Δημοσ.
μωρε να συγχρωνισω δεν εχω προβλημα... και μια χαρα ειναι το 5 που πιανω.. αλλα γτ να μην φτιαξουν το γ@μημ*νο fiber to home.... αμαν πια με την προοδο της ελλαδας στην τεχνολογια.... :mad:

Καλά, αυτό θα αργήσει πολύυυυ να γίνει στην Ελλάδα :P.

Δημοσ.
Σου ξαναλέω, θα αργήσει πολύ να γίνει στην Ελλάδα αυτό.

αμαν ερθει η google ως εταιρια και περασει οπτικες ινες τι θα τις πουνε?

Δημοσ.
αμαν ερθει η google ως εταιρια και περασει οπτικες ινες τι θα τις πουνε?

Σιγά μην έρθει η Google να περάσει οπτικές ίνες στην Ελλάδα! :lol:

Δημοσ.
Σιγά μην έρθει η Google να περάσει οπτικές ίνες στην Ελλάδα! :lol:

αμα ξερει οτι υπαρχει προβλημα εδω και οτι αμαν κανει κατι τετοιο θα ερθουν 9,000,000 ατομα και θα τις τα σκανε δεν νομιζω να φερει αντιρηση...

Δημοσ.
αμα ξερει οτι υπαρχει προβλημα εδω και οτι αμαν κανει κατι τετοιο θα ερθουν 9,000,000 ατομα και θα τις τα σκανε δεν νομιζω να φερει αντιρηση...

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να περάσει κάποιος οπτικές ίνες μέχρι τα Ελληνικά σπίτια, πρέπει να σκάψει όλους τους δρόμους. Κάτι τέτοιο έχει τεράστιο κόστος φυσικά. Η Google και η κάθε Google θα προτιμήσει άλλες χώρες με την κατάλληλη υποδομή, που έχουν σχέδιο πόλης (κάτι που η Ελλάδα δεν διαθέτει δυστυχώς). Παράδειγμα, στη Γερμανία υπάρχουν υπόγειοι αγωγοί από τους οποίους περνάνε όλες οι παροχές. Ποιά χώρα λες να προτιμήσει η Google λοιπόν;

Δημοσ.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να περάσει κάποιος οπτικές ίνες μέχρι τα Ελληνικά σπίτια, πρέπει να σκάψει όλους τους δρόμους. Κάτι τέτοιο έχει τεράστιο κόστος φυσικά. Η Google και η κάθε Google θα προτιμήσει άλλες χώρες με την κατάλληλη υποδομή, που έχουν σχέδιο πόλης (κάτι που η Ελλάδα δεν διαθέτει δυστυχώς). Παράδειγμα, στη Γερμανία υπάρχουν υπόγειοι αγωγοί από τους οποίους περνάνε όλες οι παροχές. Ποιά χώρα λες να προτιμήσει η Google λοιπόν;

χεστα και αστα.. πολυ μπ*υρδελο κρατος ειμαστε... θα παω γερμανια αν ζησω στο τελος...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...