vamour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εχω προβλημα με το παραπανω router.Δεν μπορει να συνδεθει σε ορισμενες σελιδες που απαιτουν κωδικο οπως facebook ,yahoo mail , attica bank , και αλλα πολλα.Το προβλημα λυνεται με hard reset αλλα αυτη την δουλεια θα κανω ολη την ωρα? Upgrade ειναι ενταξει και το λειτουργικο επισης ειναι αναβαθμισμενο.Πρωτοκολλο ειναι PppoA. Εχει κανεις καμια ιδεα?Η γραμμη δεν εχει προβλημα το εχω τσεκαρει.
kng Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δηλαδή μετα to reset λειτουργεί για λίγη ωρα και χαλάει ξανα;
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 α.δοκιμη με pppoe/llc ωστε να μικρυνει και το mtu.δοκιμη με αλλο firmware.
vamour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δηλαδή μετα to reset λειτουργεί για λίγη ωρα και χαλάει ξανα; περιπου μια-δυο μερες. αλλο firmware που βρισκω να βαλω? Σαν router ειναι καλο?Δεν εχω ακουσει τπτ, γι'αυτο και ειμαι επιφυλακτικος.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 περιπου μια-δυο μερες. αλλο firmware που βρισκω να βαλω? Σαν router ειναι καλο?Δεν εχω ακουσει τπτ, γι'αυτο και ειμαι επιφυλακτικος. αλλο firmware Στο official site Της εταιρειας.σαν ρουτερ τα air ties που ειναι τουρκικα ......δεν θελουν παραπανω λογια.οταν παιρνουν κατι προτιμανε κατι λιγο πιο ακριβο και γνωστο .τωρα αν δουλευει για μια δυο μερες ενα reset Καθε δυο μερες δεν ειναι κακο.αλλα δοκιμασε και ολα τα αλλα που σου ειπα πιο πριν.εκτος αν σκαλωνει το pc σε κατι.με αλλο pc?
vamour Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εβαλα ενα αλλο firmware και μαλλον δουλεψε γιατι μπηκε σε αυτα τα sites χωρις επανεκινηση.thanks anyway.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 δοκιμασε το και θα δεις σε λιγες μερες αν παιζει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.