Προς το περιεχόμενο

Dell Studio 1557 me intel core i7

pantelis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα ήθελα γνώμες για το dell 1557 με τον i7

http://www.skroutz.gr/s/96980/Dell-Studio-1557-i7-720QM.html?keyphrase=Dell+Studio+1557++%28i7-720QM%29

πιστεύω ότι είναι καλή η τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του

Ψαξε στο φορουμ Dell 1557 θερμοκρασιες. υπαρχουν πολοι που το επεστρεψαν πισω λογο των υψηλων θερμοκρασιων. Ενος παιδιου απο εδω του εκανε επανεκινηση μονος του (ο ιδιος λογος).δεν εχει καλη κατασκευη

Δημοσ.

Ναι αλλά παρατηρώ ότι έχει μεγάλη διαφορά τιμής από το αντίστοιχο hp...και σαφώς καλύτερη υποστήριξη από αυτό...(για Acer ούτε κουβέντα)

Δημοσ.
Ναι αλλά παρατηρώ ότι έχει μεγάλη διαφορά τιμής από το αντίστοιχο hp...και σαφώς καλύτερη υποστήριξη από αυτό...(για Acer ούτε κουβέντα)

Φιλε δεν μας ειπες. για τι χρηση το θες?

Δημοσ.

Θέλω ένα μηχάνημα για επεξεργασία video με καλό επεξεργαστή κλπ...ψάχνω εδώ και λίγο καιρό για laptop με i7 αλλά θεωρώ τις τιμές ακόμα αλμυρές...

Δημοσ.
Θέλω ένα μηχάνημα για επεξεργασία video με καλό επεξεργαστή κλπ...ψάχνω εδώ και λίγο καιρό για laptop με i7 αλλά θεωρώ τις τιμές ακόμα αλμυρές...

κοιταξε... σαν λεφτα αυτο το λαπτοπ ειναι πολυ καλο. Στη θεση σου δεν θα το αγοραζα για να μην ειχα προβληματα μετα. Αν θες ενα λαπτοπ καλο μην το πας στο συγκεκριμενο Dell.

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιος που να το έχει για να μας απαντήσει από προσωπική εμπειρία;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=359574&highlight=Dell+1557 (2η σελιδα) Δες εδω τι λεει ο φιλος. οτι του εκανε επανεκηνιση. Μαλιστα εχεις απαντηση και εσυ

---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ----------

Γραψε στο Google Dell Studio 1557 overheating και θα σου βγαλει ενα σορο.

Δημοσ.

Παιδιά έμενα το έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο laptop , πρόβλημα δεν της έχει παρουσιάσει. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά μήπως έτυχε στον συγκεκριμένο φίλο το πρόβλημα?

Δημοσ.
Παιδιά έμενα το έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο laptop , πρόβλημα δεν της έχει παρουσιάσει. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά μήπως έτυχε στον συγκεκριμένο φίλο το πρόβλημα?

Για να λεω στο φιλο ψαξε στο google να δεις για το συγκεκριμενο Dell τις θερμοκρασιες, και οτι θα του βγαλει ενα σορο λες να του ετιχε μονο εκεινου? Και επεισης η κοπελα σου

τι χρηση του κανει?

Δημοσ.

Είναι γραφίστρια δουλεύει photoshop illustrator κλπ...αλλά πιστεύω ότι στο google για όποιο laptop και αν ψάξεις θα βρεις ορισμένες κριτικές άσχημες ...

Δημοσ.

το laptop το βαθμολογούν με

Overall Rating

6 stars out of 6

Features & Design

6 stars out of 6

Value for Money

5 stars out of 6

Performance

6 stars out of 6

και είναι

PCPRO Recommended

και πάλι τονίζω δεν έχω κάτι με την Dell απλά έτυχε να το έχει η φίλη μου και είπα να πω την γνώμη μου

Δημοσ.
Είναι γραφίστρια δουλεύει photoshop illustrator κλπ...αλλά πιστεύω ότι στο google για όποιο laptop και αν ψάξεις θα βρεις ορισμένες κριτικές άσχημες ...

ενταξει.. Αλλα το photoshop δεν ειναι βαρυ προγραμμα. Δοκιμασε να βαλεις Call of duty στα φουλ γραφικα.Τοτε ειναι που θα αρχισουν τα δυσκολα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...