Alexp77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλημέρα σε όλους, Εχω ένα απλό ADSL WiFi router που το συνδέο μεσο του airport με το iMac. Θέλω να αγωράσω το Airport Express για να επεκτίνω το δύκτιο. Ξέρει κανείς σας εάν γινετε ή με το υπάρχον router ή εάν χρειάζομαι το Time Capsule για να λειτουργήσει? Αλλά να μου πει κάποιος και πως γίνετε ? Thanx . Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια πρώτη ματιά στο ακόλουθο άρθρο: http://support.apple.com/kb/HT1515
WizeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Καλημέρα σε όλους,Εχω ένα απλό ADSL WiFi router που το συνδέο μεσο του airport με το iMac. Θέλω να αγωράσω το Airport Express για να επεκτίνω το δύκτιο. Ξέρει κανείς σας εάν γινετε ή με το υπάρχον router ή εάν χρειάζομαι το Time Capsule για να λειτουργήσει? Αλλά να μου πει κάποιος και πως γίνετε ? Thanx . Sent from my iPhone using Insomnia.app Κανονικά η επέκταση ασύρματου γίνεται μόνο μεταξύ συσκευών apple (airport express , extreme base station, time capsule κτλ)... στην ουσία όμως πρόκειται για wds οπότε θα μπορούσες να πάρεις οποιοδήποτε modem-router που το υποστηρίζει (επίσημα ή με dd-wrt firmware) και το airport express και να δουλέψεις έτσι. Αλλά γιατί να μπεις σε περριτά έξοδα αν δεν σε ενδιαφέρει το airtunes (το οποίο κάνει νερά fyi - έχω το express base station) οπότε παίρνεις ένα απλό ap - repeater (OvisLink WL-5460AP ή κάποιο φθηνό της linksys) και παίζεις σαν repeater)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.