Tomahawk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Έχω scanάρει όλο το net για reviews και videos! Ναι το Coolermaster το χωράει άνετα το ψυγείο απλά δε ξέρω αν θα είναι αρκετό το 240mm να ψύξη επεξεργαστή και (ίσως) vga. Επίσης το φοβάμαι το 690 ΙΙ γιατί είναι αρκετά διάτριτο και λογικά θα είναι πιο θορυβώδες απο το Lian Li! Αν πάρω το Lian Li ξεχνάω την υδρόψυξη γιατί θέλω εάν βάλω να είναι όλα τακτοποιημένα μέσα στο κουτί και στο Lian Li δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.
fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αν πάρω το Lian Li ξεχνάω την υδρόψυξη γιατί θέλω εάν βάλω να είναι όλα τακτοποιημένα μέσα στο κουτί και στο Lian Li δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Για ποιό λόγο;Νομίζω και τα 2 κουτιά έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος.
Tomahawk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν είναι τόσο θέμα μεγέθους όσο σχεδιασμού. Στο Coolermaster μπορείς να βγάλεις μερικές θέσεις HDD για να βάλεις το ψυγείο (μέχρι 240mm) πίσω απο το τροφοδοτικό οπου το κουτί είναι διάτριτο, οπότε υπάρχει καλύτερη ψύξη του ψυγείου, ενώ το Lian Li έχει μόνο 2 θέσεις για ανεμιστήρες 140 και 120, οπότε που χώρος για ψυγείο?
fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν είναι τόσο θέμα μεγέθους όσο σχεδιασμού. Στο Coolermaster μπορείς να βγάλεις μερικές θέσεις HDD για να βάλεις το ψυγείο (μέχρι 240mm) πίσω απο το τροφοδοτικό οπου το κουτί είναι διάτριτο, οπότε υπάρχει καλύτερη ψύξη του ψυγείου, ενώ το Lian Li έχει μόνο 2 θέσεις για ανεμιστήρες 140 και 120, οπότε που χώρος για ψυγείο? Kαι στο Lian Li μπορείς να βγάλεις όλο το "κουτί" των δίσκων και να το τοποθετήσεις στις θέσεις 5.25'' και να βάλεις απο κάτω ψυγείο.
Tomahawk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ναι αυτό το ξέρω... Όμως δεν είναι διάτριτο το κουτί εκεί οπότε η θερμότητα δε θα φεύγει οπότε και το ψυγείο δε θα ψύχεται σωστά και η θερμοκρασία στο κουτί θα ανεβαίνει...
fastmanakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι αυτό το ξέρω... Όμως δεν είναι διάτριτο το κουτί εκεί οπότε η θερμότητα δε θα φεύγει οπότε και το ψυγείο δε θα ψύχεται σωστά και η θερμοκρασία στο κουτί θα ανεβαίνει... Κάτσε τι εννοείς;Αφού κάτω διάτριτο είναι το Λίαν λί (μπροστά βασικά).
Tomahawk Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το CoolerMaster κάτω, πίσω απο το τροφοδοτικό που έχει χώρο για ψυγείο είναι διάτριτο ενώ το Lian Li όχι οπότε το ψυγείο θα ψύχεται μεν σωστά αλλα η θερμότητα δε θα εκλείεται προς τα έξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.