pc_admin Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 lianli με 49 ευρω κ το σκεφτεσαι ακομα??? 1. εχει το τροφοδοτικο κατω .Πολυ καλο αυτο! γιατι δεν παιρνει ολη την ζεστη αυτο 2.εχει θεσεις δισκων στο πλαι.πολυ βολικο αυτο 3.Αλουμινιο -καμια σχεση με τις πλαστικουρες thermaltake 4.Tool Free εγκατάσταση 5.θεση για υδοψυξη μην το σκεφτεσαι.Ειναι κελεπουρι στην τιμη αυτη!
Tomahawk Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οπότε το τσεπώνω, ωραία. Nik.K η ψύκτρα του επεξεργαστή είναι αρκετά αθόρυβη. Την έβγαλα και έβαλα την stock της Intel και δε παρατήρησα καμια διαφορά. Το κουτί της Thermaltake που έχω όμως έχει κραδασμούς και δεν είναι και οτι πιο αθόρυβο παρότι είναι και αυτό αλουμινένιο. edit Σκατά, με προλάβανε.
Tomahawk Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οπότε το τσεπώνω, ωραία. Nik.K η ψύκτρα του επεξεργαστή είναι αρκετά αθόρυβη. Την έβγαλα και έβαλα την stock της Intel και δε παρατήρησα καμια διαφορά. Το κουτί της Thermaltake που έχω όμως έχει κραδασμούς και δεν είναι και οτι πιο αθόρυβο παρότι είναι και αυτό αλουμινένιο. edit Σκατά, με προλάβανε.
Tomahawk Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μπήκα στο site του Πλαισίου να παραγγείλω το Lian Li PC-7FN αλλα το βγάλανε Τους έστειλα μνμ να δω αν θα το ξαναφέρουν...
yiannis_1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ε πάρε τπτ άλλο δε χάθηκε και ο κόσμος. Και αυτό εδω μια χαρά είναι. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003278 Μόνο λίγο μπελαλίδικο στο να βάλεις το σκληρό που μπαίνει σε caddy πρώτα και μετά όλο το caddy το βάζεις μέσα απο την πρόσοψη. Κραδασμούς αποκλείεται να εχεις αφού είναι αρκετά ανθεκτικό και βαρύ κουτί και εχει κάποιες πατέντες για μείωση κραδασμών στα hard drives. Για την Big Typhoon δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αλλαγής κάτι που το καταλαβαίνεις και απο τις θερμοκρασίες σου. Σε μένα πάντως η BT η απλή και όχι η VX είναι σχεδόν αθόρυβη με σταθερά RPM 1350. Αρκετά πιο ήσυχη απο την μαμά intel που γύρναγε στις 1600-2000 αν δεν την περιόριζες με κάποιο τρόπο. Στα πόσα rpm δουλεύει η VX??? (μήπως έρχεται και με ρυθμιστή στροφών γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι) Επίσης συμφωνώ πως άμα θες απόδοση θες δυνατούς ανεμιστήρες και πως απόδοση με αθόρυβη λειτουργία δύσκολα συμβιβάζονται. Και η υδρόψυξη δεν είναι πανάκια αφού πολλές φορές ο θόρυβος της αντλίας είναι εντονότερος απο τον θόρυβο των ανεμιστήρων. Εκτός αν εχεις διάθεση, χρήμα και μεράκι το ψάξεις αρκετά και να πειραματιστείς. Απο ετοιματζίδικα WC εχω ακούσει τα χειρότερα και τα καλύτερα. Είχε κλάψει κόσμος στο παρελθόν με το φθηνό τότε ΤΤ BigWater 750 που απέδειδε πολύ χειρότερα απο την Big Typhoon σκούριαζε, οξυδωνόταν με κίνδυνους τρυπήματος και διαρροών, μπούκωνε και σταματούσε η αντλία και άλλα τετοια ωραία... Την είχαν κάποιοι απο δω μέσα και ξέρουν να σου πουν απο 1ο χέρι.
Tomahawk Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Η VX έχει ρυθμιστή στροφών και τώρα που την έβγαλα για να βάλω τη μαμίσια δεν είδα καμια διαφορά στο θόρυβο οπότε δε το κόβω να την αλλάζω. Το κουτί που μου προτείνεις δεν είναι του γούστου μου γιατί δε θέλω leds, πολύ bling bling και τρύπες στο πλαινό κάλυμμα. (Ξέρω, ξέρω είμαι πολύ απαιτητικός)
yiannis_1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν εχει leds. Εχει μόνο εναν ανεμιστήρα κάτω κάτω που είναι μπλέ τους άλλους τους έχουν για μόστρα στο διαφημηστικό. Αμα θες τον αλλάζεις με ίδιο χωρίς φωτισμό ή απλά κόβεις το ρεύμα στα leds. Αμα το δεις και το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πως δεν είναι καρακιτσαριό και εχει χοντρή λαμαρινούλα με πολύ καλή ποιότητα βαφής. Είναι ευχάριστο και στο μάτι και στην αφή. Πάνε δες το που πουθενά στημένο πρώτα. Απλά ο φωτογράφος πρέπει να ταν γτπ. Δες το review εδω και στην page 5 εχει ena finished look picture. http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/Centurion_590/1.html Με μαύρο dvd είναι σαφώς καλύτερο.
Tomahawk Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Για αυτό τι λέτε? Είναι αρκετά αθόρυβο? Πάνω απο 3 ανεμιστήρες δε παίζει να βάλω...
tkvkp Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Για αυτό τι λέτε? Είναι αρκετά αθόρυβο?Πάνω απο 3 ανεμιστήρες δε παίζει να βάλω... Σου το 'χουν προτεινει στην 1η σελιδα.
Tomahawk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά και είμαι σε δίλημμα... Lian Li PC-7FN ή Cooler Master 690 II ?? Στο Lian Li δε παίζει να αλλάξω fans (εφόσον είπε ο liopyr οτι είναι αθόρυβοι) και στο Coolermaster δε παίζει να έχω πάνω απο 2-3 (με fan controller). Το θέμα μου είναι το εξής, είδα στο Πλαίσιο στο Περιστέρι ένα Haf (ανοιχτό) με υδρόψυξη και έπαθα πλάκα με το πόσο αθόρυβο ήταν, οπότε ψήνομαι κι εγώ να βάλω στο μέλλον (περίπου τα Χριστούγεννα) με μια προοπτική overclocking (σε 2η μοίρα). Όμως... Με το σύστημα που έχω το Lian Li θα είναι τελείως αθόρυβο ή θα ήταν προτιμότερο να πάρω το 690 II το οποίο με υδρόψυξη (επεξεργαστή τουλάχιστον) θα είναι (??) πιο αθόρυβο? Ξέρω σας έχω κουράσει αλλα δε θέλω να "πετάξω" άλλα λεφτά και θέλω να πάρω ένα κουτί που να είναι (επιτέλους) αθόρυβο γιατί θα το κρατήσω κάποια χρόνια...
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 [...]Το θέμα μου είναι το εξής, είδα στο Πλαίσιο στο Περιστέρι ένα Haf (ανοιχτό) με υδρόψυξη και έπαθα πλάκα με το πόσο αθόρυβο ήταν[...] Man.. πόσο αθόρυβο μπορεί να σου φάνηκε σε μαγαζί με επίπεδα θορύβου αρκετά ανώτερα από αυτά που θα έχεις σε πλήρη (σχεδόν) ησυχία στο σπίτι σου; Επίσης, οι ανεμιστήρες του κουτιού ήταν οι stock; Δηλαδή η μόνη διαφορά με το "κανονικό" κουτί είναι η ψύξη του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών;
Tomahawk Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πλησίασα αρκετά και πάλι δε μου φάνηκε θορυβώδες αλλα έχεις ένα δίκιο και όσον αφορά τους ανεμιστήρες τους οποίους δε πρόσεξα γιατί βιαζόμουν αρκετά... Η μια λύση είναι παίρνω το 690 II και βάζω ένα 240x120 ψυγείο (θα φτάνει?) με 2 fans και ακόμη 2 για βαζουν-βγάζουν αέρα στο κουτί. Η άλλη λύση είναι παίρνω το Lian Li και εφόσον δω οτι ακόμη με ενοχλεί ο θόρυβος, βλέπω απο που προέρχεται και αλλάζω fan όπου χρειαστεί. Να πω την αλήθεια το Lian Li μου αρέσει μακράν περισσότερο οπότε τείνω προς την 2η λύση, αλλα υπάρχει και το βίτσιο με την υδρόψυξη Τι πιστεύετε πως είναι προτιμότερο?
fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Φίλε μου έχω το συγκεκριμένο Lian li στο οποίο αναφέρεσαι.Είναι ο ορισμός του αθόρυβου κουτιού (ήταν μάλλον γιατί έβαλα στην ψύκτρα τον scythe slipstream )Λοιπόν σοβαρά τώρα είχα διαπιστώσει τεράστια διαφορά στο θόρυβο απο ένα παλιό ότ να ναι κουτί που έιχα.Ειδικα και με υδρόψυξη δεν θα ακούγεται κίχ!!LIAN LI καρφωτό
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μια χαρά αθόρυβο είναι και το cm advanced ii. Άλλωστε οι τζούφιοι ανεμιστήρες της cm φημίζονται για την ησυχία τους. Kαι τα δύο κουτιά είναι καλά και ποιοτικά με κάποιο προβάδισμα στο lian li στο θέμα ποιότητας. Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενική όμως κανείς δεν αμφισβητεί την σοβαρότητα και στιβαρότητα που αποπνέει το Lian Li. Όσον αφορά το ψυγείο πιστευω ότι το cm το παίρνει άνετα απο ότι έχω δεί σε videos στο youtube. Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστευω σε αυτό.
eftihios1986 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παντως εγω εχω το 690 ΙΙ και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Μονο η στοκ ψυκτρα κανει θορυβο την οποια θα αλλαξω αμεσα. Πολυ καλο και ποιοτικο κουτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.