Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή fans ή case?

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για υδρόψυξη (απο άποψη χώρου) δε χρειάζεται full tower case?

Αν όχι, με αυτό το κουτί πόσο "άνετα" μπαίνει υδρόψυξη?

Απο άποψη κόστους (μόνο για CPU) και συντήρισης όμως πως πάμε (χοντρικά έστω)?

Μετά οι θερμοκρασία της CPU πχ που θα κυμαίνεται?

edit:

Κοίταξα για κάποια budget kit υδρόψυξης όπως COOLIT DOMINO A.L.C. και Corsair Hydro H50 CPU Cooler και τα αποτελέσματα

που είδα σε διάφορα reviews ήταν αστεία. 40-50 εως και 70 βαθμοί (overclocked)! Εκτός βέβαια και αν ο i7 είναι τοοοσο ζεστός πια.

Με την Big Typhoon σε idle κατάτασταση (stock Mhz) είχα 27-30. Με κάποιο απο τα παραπάνω kit τι θερμοκρασίες περίπου θα είχω? (Θυμίζω, έχω τον E8400)

Υπάρχει και μια πολύ μικρή σκέψη για overclocking στο μέλλον. Αν αυτή πραγματοποιηθεί ποιά λύση πιστεύεται θα με οφελήσει?

Ο κύριος στόχος είναι η ησυχία οπότε αν διακυβεύεται αυτός ο παράγοντας το overclocking απορίπτεται.

Αν πάω σε υδρόψυξη ούτως ή άλλως αυτό θα γίνει μετά την αγορά του κουτιού έτσι ώστε να δοκιμαστεί και η Big Typhoon πάνω ωστε να δω τι γίνεται.

Και κάτι τελευταίο, το Lian Li PC-7FN έχει αρκετά αθόρυβους fans ή θα πρέπει να τους αλλάξω?

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται αλλαγή τα fans του LianLi, μπροστά έχει έναν 14άρη που τρέχει στις 900στροφές, και πίσω έναν εξ'ίσου αθόρυβο 12άρη.

Υδρόψυξη μπορεί να δεχθεί σχετικά εύκολα, έχει πίσω και υποδοχές έτοιμες για τους σωλήνες, αλλά δεν αξίζει να επενδύσεις σε υδρόψυξη αν δεν έχεις λεφτά να πας σε custom λύση imho.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελάχιστες διαφορές με τα υπόλοιπα, κυρίως εμφανισιακές.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αν σου αρέσει περισσότερο, Go for it.

Δημοσ.

Ελάχιστες διαφορές με τα υπόλοιπα, κυρίως εμφανισιακές.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αν σου αρέσει περισσότερο, Go for it.

Δημοσ.

Αλλαξε ψυκτρα στον επεξεργαστη σου πρωτα και μετα τα φανακια του κουτιου και θα εισαι μια χαρα, δεν βλεπω τον λογο να αλλαξεις κουτι εκτος αν δεν σε καλυπτει σαν μεγεθος. Και κουτι να αλλαξεις δεν θα γλυτωσεις το να αλλαξεις και ψυκτρα επεξεργαστη αφου θορυβο θα εχεις παλι. Παντως το Lian Li ειναι σε πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

Αλλαξε ψυκτρα στον επεξεργαστη σου πρωτα και μετα τα φανακια του κουτιου και θα εισαι μια χαρα, δεν βλεπω τον λογο να αλλαξεις κουτι εκτος αν δεν σε καλυπτει σαν μεγεθος. Και κουτι να αλλαξεις δεν θα γλυτωσεις το να αλλαξεις και ψυκτρα επεξεργαστη αφου θορυβο θα εχεις παλι. Παντως το Lian Li ειναι σε πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

lianli με 49 ευρω κ το σκεφτεσαι ακομα???

1. εχει το τροφοδοτικο κατω .Πολυ καλο αυτο! γιατι δεν παιρνει ολη την ζεστη αυτο

2.εχει θεσεις δισκων στο πλαι.πολυ βολικο αυτο

3.Αλουμινιο -καμια σχεση με τις πλαστικουρες thermaltake

4.Tool Free εγκατάσταση

5.θεση για υδοψυξη

μην το σκεφτεσαι.Ειναι κελεπουρι στην τιμη αυτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...